2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben öyle bir çanta aldım ki kocaman iki tane olunca. Kendime pijama koysam yeter çamaşır bolca ne olur olmaz. Bebeklere hastane çıkışı, yedek tulum takımı. Bez, biberon, mama, gögüs pompası. Kendime Pet, emzirme atleti yedek. Savaşa gidecek gibi

Ben içeri eşimle gideceğim de annemle kayınvalidem gelecek. Hastane önünde otururlar virüs kalkmazsa içeri giremezler zaten ben annemi evde tutamam babam gelmese iyi diye dua ediyorum iki tarafta şehirdışından gelecek. Şansımıza neye denk geldi.

Seni öyle sancılı görmezlerse sorun yaşamazsınız. Kapı önünde beklesinler madem :)

Tabi iki bebek olunca
Ya zaten normal doğumda ertesi gün çıkıyorsun. Çok abartmayın. Öyle süt pompası, mama, biberon almamıştım ben. Yine almam. Anne sütü alırlar inşallah. Ped tutmaz seni, bebek bezi kullanırsın

Yüzde 90 sezeryan canım. Sancı olayı olmadan gidip alıp geliriz inşallah
O zaman gelsinler, sezeryanda rahat oluyorlar. Onu da gördüm yeğenim doğduğunda. Sadece bebek heyecanı oluyor. Sezeryan aşama gerektirmeyen birşey. Girip çıkıyorsun. Ama çıkınca ağrın olacak. Bebekleri emzirmek için doğrulmak zor olacak. Ara ara kalkıp yürüyüş yapmak zorunda kalacaksın. Sezeryan sonrası ailene ihtiyacın olur. Ve seni büyük ihtimal 2 gün hastanede tutarlar.

Kız benim iki tane diye alıyorum onun için diyorum ya savaşa gidecekmiş gibi bir ağırlık var üzerimde ben sadece biberon dedim eşim şu durumda herkesin kullandığı pompa olmaz diyor. Yatın kalkın kızlarınıza çok bilmiş koca denk gelmesin diye dua edin ben şuan ne hissediyorum sütüm gelsede ikisini doyuramazsam mama süt ne varsa ağızlarına vereyim onun için tam teçhizat gitmem lazım

İnşallah erken doğum falan olmaz da hemen gelir sütün. Benim yeğenimi 38. Haftada aldılar, sütü de geldi annesinin çok şükür. 37 ve 38de gelir

İşte allahtan ev seninki gibi yakın götürdüklerim yetmezse getirirler

İnşallah erken doğum falan olmaz da hemen gelir sütün. Benim yeğenimi 38. Haftada aldılar, sütü de geldi annesinin çok şükür. 37 ve 38de gelir
Canım bazen süt hemen gelse bile yetmiyor. Yiğenim haftasını doldurup doğdu ayını yani. Normal doğum onbeş dakika masada yattı maşallah hemen doğurdu. İlk bebeği. Sütü hemen geldi ama bebiş doymamış. Hastanede hemşire mama vermiş. Biraz sessizleşmiş. Tedirgin olmuşlar bizimkiler kan şekeri düşmüş küçük bir şişe mamayı yiyince kendine gelmiş. Belli olmuyor biz tedbir alalım ne olacağını bilemeyiz. Gerekmezsede taş değil ya geri getiririz.

Doğum sancısı insan beyninde kalıcı olmıyor diye bişey okumuştum acaba onlarda yıllar geçince unutuyor mu ben anneme şimdiden diyorum eğer doğuma gelirsen yanımda ağlamak yok ağlayanı gözüm görmeyecek diye. Zaten kendi derdimizle uğraşacağız

Yakın zamanda eşim tarafından bi akrabanın doğumu oldu. Sadece bir refakatçi almışlar. O da kata çıktıktan sonra hastaneden çıkana kadar başka bi yere gidememiş. Test yapılmış bi de. Eşi bile eşya getirmiş uzaktan vermiş. Odaya girememiş.

Evet sezeryanda da gerçekten nazını çekecek insan lazım ayağa kalkma sürecinde falan

Çok bilmişliklerinden yapıyorlar işte
Olur bence canım ic genişliği yeterse. Ben hic bir anne bebek çantasını beğenmedim cok çirkin modelleri. Bende bir tane normal elde tutmaya iste alcam çanta ona koyarım
Ben de sevemedim o çantaları zaten bebek eşyası koyarım arabasının altında durur ben kendi çantamı takarım yine çanta takmayı seviyorum
Benim yeğenim de doymamıştı ya ağlamış hep o yüzden küçük bir şeye mama koyup götürecem ben de her şeyi kolisiyle götürmedikten sonra bi şey olmaz

Mama konusundada dikkatli olunmalı kızlar mama verme durumu olursa ilk başta ağzı alışan tadı istiyor çocuk diye okudum bikaç kişiden. Yani içeriği fiyatı vs ona göre en başta alın gibisinden diyordu. Mama konularını hiç bilmiyorum acaba evde hazırlanıp götürülüyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…