- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Ben öyle bir çanta aldım ki kocaman iki tane olunca. Kendime pijama koysam yeterYa o doğum çantasına neler giriyordu. Çoktan unuttum ben. Kendi pijamalarımla oğlanın hastane çıkışı bide kendime terlik koyarım. Kendim için bebek bezini kullanmıştım ben hastanede. Yine bebek bezi alırım 5 numara
Bende alsam mı dedim de ben kesin ağlarım daha rezil bir hal olur gerek yok kalsına karar verdimGeçen eşimle youtube dan bu listelere bakıyorduk makyaj malzemesi niye alıyolar doğuma yardımcı mı oluyor diye dalga geçiyor
Ben içeri eşimle gideceğim de annemle kayınvalidem gelecek. Hastane önünde otururlar virüs kalkmazsa içeri giremezler zatenAnam ve kayınvalidem seneler önce 2şer normal doğum yapmışlar güyaaaaa. Benim sancımı hiç çekmemiş gibiydiler. Bi stres bi strestiler ki sorma gitsin. O yüzden anneler dayanamıyor, kıyamıyor bize arkadaşlar, eşlerinizle gidin.
Seni öyle sancılı görmezlerse sorun yaşamazsınız. Kapı önünde beklesinler madem :)Ben içeri eşimle gideceğim de annemle kayınvalidem gelecek. Hastane önünde otururlar virüs kalkmazsa içeri giremezler zatenben annemi evde tutamam babam gelmese iyi diye dua ediyorum iki tarafta şehirdışından gelecek. Şansımıza neye denk geldi.
Tabi iki bebek oluncaBen öyle bir çanta aldım ki kocaman iki tane olunca. Kendime pijama koysam yeterçamaşır bolca ne olur olmaz. Bebeklere hastane çıkışı, yedek tulum takımı. Bez, biberon, mama, gögüs pompası. Kendime Pet, emzirme atleti yedek. Savaşa gidecek gibi
Yüzde 90 sezeryan canım. Sancı olayı olmadan gidip alıp geliriz inşallahSeni öyle sancılı görmezlerse sorun yaşamazsınız. Kapı önünde beklesinler madem :)
O zaman gelsinler, sezeryanda rahat oluyorlar. Onu da gördüm yeğenim doğduğunda. Sadece bebek heyecanı oluyor. Sezeryan aşama gerektirmeyen birşey. Girip çıkıyorsun. Ama çıkınca ağrın olacak. Bebekleri emzirmek için doğrulmak zor olacak. Ara ara kalkıp yürüyüş yapmak zorunda kalacaksın. Sezeryan sonrası ailene ihtiyacın olur. Ve seni büyük ihtimal 2 gün hastanede tutarlar.Yüzde 90 sezeryan canım. Sancı olayı olmadan gidip alıp geliriz inşallah
Kız benim iki tane diye alıyorum onun için diyorum ya savaşa gidecekmiş gibi bir ağırlık var üzerimdeTabi iki bebek olunca
Ya zaten normal doğumda ertesi gün çıkıyorsun. Çok abartmayın. Öyle süt pompası, mama, biberon almamıştım ben. Yine almam. Anne sütü alırlar inşallah. Ped tutmaz seni, bebek bezi kullanırsın
İnşallah erken doğum falan olmaz da hemen gelir sütün. Benim yeğenimi 38. Haftada aldılar, sütü de geldi annesinin çok şükür. 37 ve 38de gelirKız benim iki tane diye alıyorum onun için diyorum ya savaşa gidecekmiş gibi bir ağırlık var üzerimdeben sadece biberon dedim eşim şu durumda herkesin kullandığı pompa olmaz diyor. Yatın kalkın kızlarınıza çok bilmiş koca denk gelmesin diye dua edin ben şuan ne hissediyorum sütüm gelsede ikisini doyuramazsam mama süt ne varsa ağızlarına vereyim onun için tam teçhizat gitmem lazım
İşte allahtan ev seninki gibi yakın götürdüklerim yetmezse getirirlerO zaman gelsinler, sezeryanda rahat oluyorlar. Onu da gördüm yeğenim doğduğunda. Sadece bebek heyecanı oluyor. Sezeryan aşama gerektirmeyen birşey. Girip çıkıyorsun. Ama çıkınca ağrın olacak. Bebekleri emzirmek için doğrulmak zor olacak. Ara ara kalkıp yürüyüş yapmak zorunda kalacaksın. Sezeryan sonrası ailene ihtiyacın olur. Ve seni büyük ihtimal 2 gün hastanede tutarlar.
Ben de almadım henüzHenuz 1 cop almamis olarak rekor kirmaktayim sanirim
Canım bazen süt hemen gelse bile yetmiyor. Yiğenim haftasını doldurup doğdu ayını yani. Normal doğum onbeş dakika masada yattı maşallah hemen doğurdu. İlk bebeği. Sütü hemen geldi ama bebiş doymamış. Hastanede hemşire mama vermiş. Biraz sessizleşmiş. Tedirgin olmuşlar bizimkiler kan şekeri düşmüşİnşallah erken doğum falan olmaz da hemen gelir sütün. Benim yeğenimi 38. Haftada aldılar, sütü de geldi annesinin çok şükür. 37 ve 38de gelir
Doğum sancısı insan beyninde kalıcı olmıyor diye bişey okumuştum acaba onlarda yıllar geçince unutuyor muKız bide şey diyorlar. Niye böyle oluyor, niye zor oluyor. Sen sezeryana gir. Falan filan. Yahu doğum sancısı bu, herkeste aynı. Yaşamamış olsalar tamam dicem de seneler önceden biliyorlar nasıl birşey olduğunu.
Bende alsam mı dedim de ben kesin ağlarım daha rezil bir hal olur gerek yok kalsına karar verdim
olur neden olmasın anne bebek çantaları da zaten sırt çantası şeklinde aynı mantıkYa bu bebek çantaları var ya onlardan değil de başka bir sırt çantası alsam o da pratik olur mu acaba beğendiğim var da onu almak istiyorum
Benimde alırım dediğim onlar. Allık süremeyeceğim yaniben de cidden onu düşünebilcek durumda olurmuyuz diyorum. Bi göz kalemi rimel koyarım yine hastaneden çıkarken beeelki kullanılır
Yakın zamanda eşim tarafından bi akrabanın doğumu oldu. Sadece bir refakatçi almışlar. O da kata çıktıktan sonra hastaneden çıkana kadar başka bi yere gidememiş. Test yapılmış bi de. Eşi bile eşya getirmiş uzaktan vermiş. Odaya girememiş.Diş fırçası, diş macunu
Yerinizden kalkabilirseniz dişlerinizi fırçalarsınız hahahahha bunlar ne Allah aşkına ya
Kız fotoğrafçıyı alıyor mu hastane?
Analarımızı nasıl götürücez onu düşünüyorum ben.
Evet sezeryanda da gerçekten nazını çekecek insan lazım ayağa kalkma sürecinde falanO zaman gelsinler, sezeryanda rahat oluyorlar. Onu da gördüm yeğenim doğduğunda. Sadece bebek heyecanı oluyor. Sezeryan aşama gerektirmeyen birşey. Girip çıkıyorsun. Ama çıkınca ağrın olacak. Bebekleri emzirmek için doğrulmak zor olacak. Ara ara kalkıp yürüyüş yapmak zorunda kalacaksın. Sezeryan sonrası ailene ihtiyacın olur. Ve seni büyük ihtimal 2 gün hastanede tutarlar.
Çok bilmişliklerinden yapıyorlar işteKız bide şey diyorlar. Niye böyle oluyor, niye zor oluyor. Sen sezeryana gir. Falan filan. Yahu doğum sancısı bu, herkeste aynı. Yaşamamış olsalar tamam dicem de seneler önceden biliyorlar nasıl birşey olduğunu.
Ben de sevemedim o çantaları zaten bebek eşyası koyarım arabasının altında durur ben kendi çantamı takarım yine çanta takmayı seviyorumOlur bence canım ic genişliği yeterse. Ben hic bir anne bebek çantasını beğenmedim cok çirkin modelleri. Bende bir tane normal elde tutmaya iste alcam çanta ona koyarım
Benim yeğenim de doymamıştı ya ağlamış hep o yüzden küçük bir şeye mama koyup götürecem ben de her şeyi kolisiyle götürmedikten sonra bi şey olmazCanım bazen süt hemen gelse bile yetmiyor. Yiğenim haftasını doldurup doğdu ayını yani. Normal doğum onbeş dakika masada yattı maşallah hemen doğurdu. İlk bebeği. Sütü hemen geldi ama bebiş doymamış. Hastanede hemşire mama vermiş. Biraz sessizleşmiş. Tedirgin olmuşlar bizimkiler kan şekeri düşmüşküçük bir şişe mamayı yiyince kendine gelmiş. Belli olmuyor biz tedbir alalım ne olacağını bilemeyiz. Gerekmezsede taş değil ya geri getiririz.
Mama konusundada dikkatli olunmalı kızlar mama verme durumu olursa ilk başta ağzı alışan tadı istiyor çocuk diye okudum bikaç kişiden. Yani içeriği fiyatı vs ona göre en başta alın gibisinden diyordu. Mama konularını hiç bilmiyorum acaba evde hazırlanıp götürülüyor muCanım bazen süt hemen gelse bile yetmiyor. Yiğenim haftasını doldurup doğdu ayını yani. Normal doğum onbeş dakika masada yattı maşallah hemen doğurdu. İlk bebeği. Sütü hemen geldi ama bebiş doymamış. Hastanede hemşire mama vermiş. Biraz sessizleşmiş. Tedirgin olmuşlar bizimkiler kan şekeri düşmüşküçük bir şişe mamayı yiyince kendine gelmiş. Belli olmuyor biz tedbir alalım ne olacağını bilemeyiz. Gerekmezsede taş değil ya geri getiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?