2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aptamil alacağım sanırım. Bencede önemli. Normal doğum olunca gerek olmaz diye onlar bir şey götürmedi. Hemşire ordakilerden verdi. Sonrasında zaten anne sütü içti. Geceleri bazen doymayınca mama verdiler. İnşallah bolca süt olur iki üç bebişe yetecek kadar çok olur hepimizin

Son düzenleme:
Evden gider mi bilmiyorumki

Benim refakatçim eşim olur ya başkasına gerek yok. En soğuk kanlı eşim çünkü.

Snladım canım bende aslında alıcaktım ama virüs girdi araya mağazalar kapandı gidemedim hiçbir yere. Şimdi mayıs ortalarını bekliyorum mağaza açılırsa mağazadan yoksa direkt internetten en acil ihtiyaçları alırım diyorum bakalım

Sancının nasıl zor olduğunu biliyorsun ama 5 sene sonra ben o hissiyatı unuttum mesela. Tek aklımda kalan çok zorlayıcı acılı olduğu. Ama o acının verdiği hissi unuttum

Şuan ki doğumlar daha tedvirli sanırım bizim zamanımıza belki izin verirler diye düşünüyorum ben inşallah öyle olur

Tünaydın Kızlar
Ben anne bebek çantası olarak böyle birşey aldım. İçerisine epey birşey alabilecek kadar geniş hazneli çok beğendim. Ayrıca hem spor hem şık severek kullanırım diye düşünüyorum sadece kargosu ilk geldiği gün içi deri kokuyordu açtım havalandırdım neredeyse gitmiş Sizlere de fikir olsun.

Anaları alıyorlar mı.
Ben ilk doğumumda analarımın stresinden çok çektim aslında.
Almasalar daha iyi olur.
Benden size tavsiye, anaları götürmeyin
Ben annem olmadan yapamam zaten ızakta yasıyor benden 4baydır da görmüyorum o an ona ihtiyacım olucak kesinlikle

Canım ben buna pek inanamadım ya hemşirenin tecrübesizliği olabilir mi. Yenidoğan midesi minnacık, süt geldiği sürece doymaması mümkün değil.

Benim çantamda böyle pıdra gri renk sonradan da kullanılır bence bu modeller

Belki onzamana biraz toparlanır ortalık canım iyi düşünelim

Bende bunu aldım kraft o zamanlar mağazalara gidiliyordu bakarak aldım baya geniş kullanışlı. Civilden o zaman 150 ye almıştım şuan 120 sanırım düşünen varsa onlineden bakabilir.

Eklentiler

• 20200421_110026.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 1902-violet-anne-bebek-bakim-cantasi-743-anne-bebek-bakm-antas-kraft-4429-74-b.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 42
Ben de öyle diyordum doğumdan önce. Doğumdan sonra töbe bi daha sizi istemiyorum dedim hahaha artık nasıl dua ettiysem bu virüs çıktı.
Ben demiyorum ya hatta doğum sonrasında da yanımda olmasını istiyorum ilk doğum sonucta tek basıma yetişmeme sezeryan olucahım için birde sen ikinci oldugu için tecrübelisin

Ben demiyorum ya hatta doğum sonrasında da yanımda olmasını istiyorum ilk doğum sonucta tek basıma yetişmeme sezeryan olucahım için birde sen ikinci oldugu için tecrübelisin☺
Sezeryan ayrı canlar. Ben normal doğum için konuşuyorum. Sezeryanda tabiki ihtiyacınız var. Ki zaten doğum öncesi de sonrası da anneler sıkıntı yaratmıyor sezeryanda. Normal doğumda doğum sancısı sırasında yani artık saatler mi sürer dakikalar mı orası bilinmez. O kadar stres oluyorlar. Sizi de strese sokuyorlar. İşte bu çok kötü. Bizde en son eşim annelerimizi odadan çıkardı. Ben doğumhaneye gidene kadar dışarda beklediler onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…