Mama konusundada dikkatli olunmalı kızlar mama verme durumu olursa ilk başta ağzı alışan tadı istiyor çocuk diye okudum bikaç kişiden. Yani içeriği fiyatı vs ona göre en başta alın gibisinden diyordu. Mama konularını hiç bilmiyorum acaba evde hazırlanıp götürülüyor mu
Aptamil alacağım sanırım. Bencede önemli. Normal doğum olunca gerek olmaz diye onlar bir şey götürmedi. Hemşire ordakilerden verdi. Sonrasında zaten anne sütü içti. Geceleri bazen doymayınca mama verdiler. İnşallah bolca süt olur iki üç bebişe yetecek kadar çok olur hepimizin
Mama konusundada dikkatli olunmalı kızlar mama verme durumu olursa ilk başta ağzı alışan tadı istiyor çocuk diye okudum bikaç kişiden. Yani içeriği fiyatı vs ona göre en başta alın gibisinden diyordu. Mama konularını hiç bilmiyorum acaba evde hazırlanıp götürülüyor mu
Yakın zamanda eşim tarafından bi akrabanın doğumu oldu. Sadece bir refakatçi almışlar. O da kata çıktıktan sonra hastaneden çıkana kadar başka bi yere gidememiş. Test yapılmış bi de. Eşi bile eşya getirmiş uzaktan vermiş. Odaya girememiş.
Ben inatla mayisda magazalar acilir diye bekliyorum
Daha dogrusu online satis cogu sitede kaldirildi veya yenidogan bebek urunleri yok (turkiyeden bahsetmiyorum bu arada belirteyim :))
30. Haftami bekliyorum
En kotu ihtimal bi site var oradan alacam herseyi, yani o sitede biraz tuzlu mecbur kalirsam alirim artik
Yapacak bise yok
Metanetimi koruyorum, henuz panik halinde degilim bu alisveris konusunda
Sen neden almadin ki?
Snladım canım bende aslında alıcaktım ama virüs girdi araya mağazalar kapandı gidemedim hiçbir yere. Şimdi mayıs ortalarını bekliyorum mağaza açılırsa mağazadan yoksa direkt internetten en acil ihtiyaçları alırım diyorum bakalım
Doğum sancısı insan beyninde kalıcı olmıyor diye bişey okumuştum acaba onlarda yıllar geçince unutuyor mu ben anneme şimdiden diyorum eğer doğuma gelirsen yanımda ağlamak yok ağlayanı gözüm görmeyecek diye. Zaten kendi derdimizle uğraşacağız
Sancının nasıl zor olduğunu biliyorsun ama 5 sene sonra ben o hissiyatı unuttum mesela. Tek aklımda kalan çok zorlayıcı acılı olduğu. Ama o acının verdiği hissi unuttum
Tünaydın Kızlar
Ben anne bebek çantası olarak böyle birşey aldım. İçerisine epey birşey alabilecek kadar geniş hazneli çok beğendim. Ayrıca hem spor hem şık severek kullanırım diye düşünüyorum sadece kargosu ilk geldiği gün içi deri kokuyordu açtım havalandırdım neredeyse gitmiş Sizlere de fikir olsun.
Canım bazen süt hemen gelse bile yetmiyor. Yiğenim haftasını doldurup doğdu ayını yani. Normal doğum onbeş dakika masada yattı maşallah hemen doğurdu. İlk bebeği. Sütü hemen geldi ama bebiş doymamış. Hastanede hemşire mama vermiş. Biraz sessizleşmiş. Tedirgin olmuşlar bizimkiler kan şekeri düşmüş küçük bir şişe mamayı yiyince kendine gelmiş. Belli olmuyor biz tedbir alalım ne olacağını bilemeyiz. Gerekmezsede taş değil ya geri getiririz.
Tünaydın Kızlar
Ben anne bebek çantası olarak böyle birşey aldım. İçerisine epey birşey alabilecek kadar geniş hazneli çok beğendim. Ayrıca hem spor hem şık severek kullanırım diye düşünüyorum sadece kargosu ilk geldiği gün içi deri kokuyordu açtım havalandırdım neredeyse gitmiş Sizlere de fikir olsun. Eki Görüntüle 2623069
Eki Görüntüle 2623071
Eki Görüntüle 2623072
Eki Görüntüle 2623073
Ben içeri eşimle gideceğim de annemle kayınvalidem gelecek. Hastane önünde otururlar virüs kalkmazsa içeri giremezler zaten ben annemi evde tutamam babam gelmese iyi diye dua ediyorum iki tarafta şehirdışından gelecek. Şansımıza neye denk geldi.
Bende bunu aldım kraft o zamanlar mağazalara gidiliyordu bakarak aldım baya geniş kullanışlı. Civilden o zaman 150 ye almıştım şuan 120 sanırım düşünen varsa onlineden bakabilir.
Ben demiyorum ya hatta doğum sonrasında da yanımda olmasını istiyorum ilk doğum sonucta tek basıma yetişmeme sezeryan olucahım için birde sen ikinci oldugu için tecrübelisin
Ben demiyorum ya hatta doğum sonrasında da yanımda olmasını istiyorum ilk doğum sonucta tek basıma yetişmeme sezeryan olucahım için birde sen ikinci oldugu için tecrübelisin☺
Sezeryan ayrı canlar. Ben normal doğum için konuşuyorum. Sezeryanda tabiki ihtiyacınız var. Ki zaten doğum öncesi de sonrası da anneler sıkıntı yaratmıyor sezeryanda. Normal doğumda doğum sancısı sırasında yani artık saatler mi sürer dakikalar mı orası bilinmez. O kadar stres oluyorlar. Sizi de strese sokuyorlar. İşte bu çok kötü. Bizde en son eşim annelerimizi odadan çıkardı. Ben doğumhaneye gidene kadar dışarda beklediler onlar.
Benim 15 Haziran gibi canım. Dokturum ilk hafta gebelik takip kağıdıma öyle yazdı. İnşallah benimkiler de en azından 38. Haftaya kadar dururlar. Sizin tarihe normale döner canım