2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben bu çantayı bi yerden hatırlıyorum. Ben de bunun grisini aldım galiba Güle güle kullan çok güzel çanta bisürü bölmesi var

Son düzenleme:
Canım ben buna pek inanamadım ya hemşirenin tecrübesizliği olabilir mi. Yenidoğan midesi minnacık, süt geldiği sürece doymaması mümkün değil.
Bilmiyorum ki canım. Ben gitmemiştim halsizlik çöktü mama verdiler. Kendine geldi dedi

Gebelik şekeri yüksek çıkan arkadaşlarım doktorunuz 2.bir 100 mg lık yükleme istedimi. benim 50 mg yüklemede 1 saatte 178 çıktı ve doktor tekrar 100 mg lik test istedi.Zararlı olduğu için ikinci bir yükleme yaptırmak istemiyorum. sabah aç ve tok evde ölçüm yaptım aç 90 tok 156 çıktı.Doktorunuz sizlere ne önerdi diyetmi ünsilinmi..

Tüp bebek tedavisi sırasında bolca hormon iğnesi yapıyoruz. Doğal olarak 2.5 cm olan miyomum bebek 3 aylık olduğunda 10 cm oldu. Yani bebekten bile büyüktü (o hormon takviyeleri bebeği beslediği gibi miyomuda besliyor)
O dönem bir hafta süren miyom dejenerasyonu ağrısı yaşadım, sürekli hastaneye gitmem gerekti, ağrı kesiciler geçirmiyordu, serum falan anca. aynı zamanda lekelenmeler de yaşıyordum. Miyom rahim çıkışıma yakın bir yerde. Her kontrolde ölçülüyor büyüme durumu. Zaman zaman ufak tefek ağrı yapıyor umarım bir daha dejenerasyon gibi bişey yaşamam
O yüzden normal ya da sezeryan Rabbim herkes için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah

hadi ya zor olmuş o zaman canım daha çok strese girer insan tabiki

Canım akıntım hep oluyor kimi zaman az kimi zaman çok. İlişki bizde başlarda yasaktı, sonra miyom lekelenmelerinden dolayı yasaktı sonrasında da biz cesaret edemedik yani öyle bir durum da yok anlayamadım. Aslında benimde 3 haftada bir oluyordu kontrol ama malum olaylardan korktuk, o yüzden aksatmamaya karar verdim. Bi kaç gün içinde gideceğim kontrole bakalım Teşekkür ederim

Sütün geldiği sürece doyarlar yeni doğan bebegin midesi minicik birşey yani 3 lokma içse doyacaktır benim arkadaşının sütü vardi ve normal dogum yaptı. Annesi kayinvalidesi memesinden süt akmasına rağmen mama ver dediler ve yanlis emzirdi hızlı sağdı yanlis sağdı. Memeleri kan oldu hep sakin hemşirelere mama vermeye çalışanlara vs itibar etme canim arkadasın doktoru seni sütünün olmadığına oyle ikna etmişler ki bebek tabiki doyar demis e aynısını biz de dedik doktor değiliz ama.

Ben sezeryan olcam ve yanimda kimse olmayacak kardesim gelecekti 1hafta falan ama o da işe girdi Esim evde olacak zaten Esim evden çalışan birisi. Özelime girmiş olcak ama yapcak bisey yok sanırım
Benim durumumda olan varmi?
Yemek konusunu sorun etmiyorum esim yemek.arayan biri değil dışardan 1 hafta yemek söylesek ses etmez bende cok severim dışarı olayını ve yapar da salata vs yardımı cok oluyor. Temizlikci de geliyor haftada 1
Yine de biri lazım olur mu kızlar yanıma.
Yine de acaba diyorum işte ..
Dogum sonrası tek olacak olan varmi benim gibi

Istahi azalan midesi bulanan var mi ya... niye boyle oldu
Benim geçen haftalarda hafif hafif sabahları oldu ama cok rahatsız edici degil 3 4 gun üst üste oldu geçti ama hemen. Ben genel.oalrak yaşamadım mide bulantısı ve kusma ama. . Acaba bebek yer mi degistirdi noldu ki cok mu bulanıyor..

Valla canım sezeryan sonrası zor oluyor diye duydum ben bir hafta en azından zorlu oluyormus oturup kalkarken hem bebekle ilgilenmek hem yemek falan zor olur bence annen faşan gelemezmi

Canım bence bu biraz bebeğe bağlı olarak değişiyor. Yiğenim geçen sene doğduğunda reflüsü vardı, çok kusuyordu, geceleri hep tedirgin olmuştuk. Ayrıca sarılığı vardı. Doktor 2 saatte bir emzirirsen sarılığı geçer yoksa yatırmamız gerekir dedi. Ben her iki saatte bir alarm kurar ablamı uyandırıdım emzirirdi. Yani anne aşırı uykusuz kalabiliyor. O yğzden sinirler pert olabiliyor. Ama bu dediğim tamamen bebeğe bağlı bir durum. İyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…