- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Ben bu çantayı bi yerden hatırlıyorum. Ben de bunun grisini aldım galibaTünaydın Kızlar
Ben anne bebek çantası olarak böyle birşey aldım. İçerisine epey birşey alabilecek kadar geniş hazneli çok beğendim. Ayrıca hem spor hem şık severek kullanırım diye düşünüyorumsadece kargosu ilk geldiği gün içi deri kokuyordu açtım havalandırdım neredeyse gitmiş Sizlere de fikir olsun.
Eki Görüntüle 2623069 Eki Görüntüle 2623071 Eki Görüntüle 2623072 Eki Görüntüle 2623073
Miyom bende de var dogum yatagimda degilmis ama rahimde arka duvarda. 4cm di en son ogrendigim boyutu daha sonra goremiyorlar bebek buyudugu icin sanirim. Dogumdan sonra 1 bucuk cmye geri dusuyor. Bizde bu genetik annemde ablamda birde bende de var. Ablam aldirdi miyomunu ama tekrar olustu simdi. Ameliyatta cozum degil maalesef. Zarari olmasinda gerisi onemli degil
Bilmiyorum ki canım. Ben gitmemiştim halsizlik çöktü mama verdiler. Kendine geldi dediCanım ben buna pek inanamadım ya hemşirenin tecrübesizliği olabilir mi. Yenidoğan midesi minnacık, süt geldiği sürece doymaması mümkün değil.
Çok sağol canım evet kullanışlı bi çanta sen de iyi günlerde kullanBen bu çantayı bi yerden hatırlıyorum. Ben de bunun grisini aldım galibaGüle güle kullan çok güzel çanta bisürü bölmesi var
Az önce arkadaş yazmış 3 aydan sonra tüp bebekler normal hamile kalmaktan farkı olmuyor diye bence sıkıntı olmazsa normal doğum öncelik olmalı ama önce sağlıklı olan seçilmeli tabii kii.
miyom ben de de göründü tam boyutunu bilmiuorum ama doktor şuan etkileyecek gibi görünmüyor demişti. Göbekle beraber büyüyen bişey mi acaba
hadi ya zor olmuş o zaman canım daha çok strese girer insan tabikiSezeryan ayrı canlar. Ben normal doğum için konuşuyorum. Sezeryanda tabiki ihtiyacınız var. Ki zaten doğum öncesi de sonrası da anneler sıkıntı yaratmıyor sezeryanda. Normal doğumda doğum sancısı sırasında yani artık saatler mi sürer dakikalar mı orası bilinmez. O kadar stres oluyorlar. Sizi de strese sokuyorlar. İşte bu çok kötü. Bizde en son eşim annelerimizi odadan çıkardı. Ben doğumhaneye gidene kadar dışarda beklediler onlar.
Dururlar canım inşallah iyi düşünelim sağ salim zamanında gelsinlerBenim 15 Haziran gibi canım. Dokturum ilk hafta gebelik takip kağıdıma öyle yazdı. İnşallah benimkiler de en azından 38. Haftaya kadar dururlar. Sizin tarihe normale döner canım
Canım akıntım hep oluyor kimi zaman az kimi zaman çok. İlişki bizde başlarda yasaktı, sonra miyom lekelenmelerinden dolayı yasaktı sonrasında da biz cesaret edemedikakıntın ne durumda canım.ben eşimle ilişkiden sonra o kasılmaları yasadım ve doktra gttım normal herseyın dedı o kasılmalarda olabılır dedı ama benım riskli oldgu için arayı fazla açmayalık 2 hafta sonra gel dedı.bide akıntımda çok artmıştı onada fitil verdi biraz daha rahatım bazen karnım geriliyor ama çocuk hareket ettikce oluo
Evet canım o da var ama bakalım kalsın şimdilik olmadıEvet oralar nasıl derler termometre li gibi bisey sıcaklık ve soğukluğunu koruyor. Mama taşıdığın dönemlerde yardımcı olacak.
Sütün geldiği sürece doyarlar yeni doğan bebegin midesi minicik birşey yani 3 lokma içse doyacaktır benim arkadaşının sütü vardi ve normal dogum yaptı. Annesi kayinvalidesi memesinden süt akmasına rağmen mama ver dediler ve yanlis emzirdi hızlı sağdı yanlis sağdı. Memeleri kan oldu hep sakin hemşirelere mama vermeye çalışanlara vs itibar etme canim arkadasın doktoru seni sütünün olmadığına oyle ikna etmişler ki bebek tabiki doyar demis e aynısını biz de dedik doktor değiliz ama.Kız benim iki tane diye alıyorum onun için diyorum ya savaşa gidecekmiş gibi bir ağırlık var üzerimdeben sadece biberon dedim eşim şu durumda herkesin kullandığı pompa olmaz diyor. Yatın kalkın kızlarınıza çok bilmiş koca denk gelmesin diye dua edin ben şuan ne hissediyorum sütüm gelsede ikisini doyuramazsam mama süt ne varsa ağızlarına vereyim onun için tam teçhizat gitmem lazım
Ne yazdı doktor canim enfeksiyon icinDururlar canım inşallah iyi düşünelim sağ salim zamanında gelsinler
Benim geçen haftalarda hafif hafif sabahları oldu ama cok rahatsız edici degil 3 4 gun üst üste oldu geçti ama hemen. Ben genel.oalrak yaşamadım mide bulantısı ve kusma ama. . Acaba bebek yer mi degistirdi noldu ki cok mu bulanıyor..Istahi azalan midesi bulanan var mi ya... niye boyle oldu
Çok sık olursa minoset al dedi o ağrılar normal oluyor dedi canımNe yazdı doktor canim enfeksiyon icin
Valla canım sezeryan sonrası zor oluyor diye duydum ben bir hafta en azından zorlu oluyormus oturup kalkarken hem bebekle ilgilenmek hem yemek falan zor olur bence annen faşan gelemezmiBen sezeryan olcam ve yanimda kimse olmayacak kardesim gelecekti 1hafta falan ama o da işe girdi Esim evde olacak zaten Esim evden çalışan birisi. Özelime girmiş olcak ama yapcak bisey yok sanırım
Benim durumumda olan varmi?
Yemek konusunu sorun etmiyorum esim yemek.arayan biri değil dışardan 1 hafta yemek söylesek ses etmez bende cok severim dışarı olayını ve yapar da salata vs yardımı cok oluyor. Temizlikci de geliyor haftada 1
Yine de biri lazım olur mu kızlar yanıma.
Yine de acaba diyorum işte ..
Dogum sonrası tek olacak olan varmi benim gibi
Canım bence bu biraz bebeğe bağlı olarak değişiyor. Yiğenim geçen sene doğduğunda reflüsü vardı, çok kusuyordu, geceleri hep tedirgin olmuştuk. Ayrıca sarılığı vardı. Doktor 2 saatte bir emzirirsen sarılığı geçer yoksa yatırmamız gerekir dedi. Ben her iki saatte bir alarm kurar ablamı uyandırıdım emzirirdi. Yani anne aşırı uykusuz kalabiliyor. O yğzden sinirler pert olabiliyor. Ama bu dediğim tamamen bebeğe bağlı bir durum. İyi düşünelim iyi olsunBen sezeryan olcam ve yanimda kimse olmayacak kardesim gelecekti 1hafta falan ama o da işe girdi Esim evde olacak zaten Esim evden çalışan birisi. Özelime girmiş olcak ama yapcak bisey yok sanırım
Benim durumumda olan varmi?
Yemek konusunu sorun etmiyorum esim yemek.arayan biri değil dışardan 1 hafta yemek söylesek ses etmez bende cok severim dışarı olayını ve yapar da salata vs yardımı cok oluyor. Temizlikci de geliyor haftada 1
Yine de biri lazım olur mu kızlar yanıma.
Yine de acaba diyorum işte ..
Dogum sonrası tek olacak olan varmi benim gibi
Zehra dusunuyodukAnladim canim siz ne istiyorsunuz esiniz ne?
Hih tamam o bile biseyBen de almadım henüz2 yelek ördüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?