2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım diyet listeni gönderirmisin bana .Şeker ölçümlerin nasıl gidiyor diyet işe yarıyormu.

Dogum sonrasi sadece ev halki yanimda olacak esim kizim
Arada bi annem gelir gider, gelmesede yemek gonderir
Bu ritme alismaliyiz
Yani baska birinin yanima gelmesi taraftari degilim
Ama seninki sezeryanmis o farkli olabilir, bilmiyorum canim

Valla canım sezeryan sonrası zor oluyor diye duydum ben bir hafta en azından zorlu oluyormus oturup kalkarken hem bebekle ilgilenmek hem yemek falan zor olur bence annen faşan gelemezmi
Annemle görüşmüyorum canim yemek sıkıntı degil de oturup kalkma isi sıkıntı olcak sanırım

Dogum sonrasi sadece ev halki yanimda olacak esim kizim
Arada bi annem gelir gider, gelmesede yemek gonderir
Bu ritme alismaliyiz
Yani baska birinin yanima gelmesi taraftari degilim
Ama seninki sezeryanmis o farkli olabilir, bilmiyorum canim
Evet canim ama genelde görüyorum da 2 güne ayaklaniyorlar. Instagramda falan..insallah kolay atlatırım bende evde surekli esim olacak benim temizliğe kadar da yapan biri ben sadece acaba yetermi dedim ki hani tuvalete gidemicek dusa giremicek durumda olursam esim hangi birimize yetişecek ama zannetmiyorum herhalde oyle olmaz ya

İnsan mecbur kalınca her şeyin üstesinden geliyor Allah yardım eder

Ahh canim bu uykusuzluk hic sorun degil zaten 28 senedir uyumuyorum ben ama sey sorun benim icin iste oturup kalkma dusa girme işleri ne bileyim tuvaletimi yapamicak durumda olur muyum esim öyle olursa bana mi yetisecek bebege mi ay umarım güzel olur kaos olmaz hahahaha hemen kalkarim ayağa insallah

İnsan mecbur kalınca her şeyin üstesinden geliyor Allah yardım eder ☺
Degil mi. Ben zaten görüşmeden once de gelmelerini istemiyordum.. kayınvalide ile de kusum zaten ben. Yani kimse yok kısmet ya sonuçta her doğum yapan insanın annesi teyzesi yok. Bide böyle düşünüyorum

Allah kolaylik versin canim
O gun gelince cok sksrsan aileden birisni cagirirsin

Bebeğin uyuduğu zaman yaparsın canım. İnşallah bebeğin sakin olur akıllı uslu beslenip uyur. Eşin evde olunca da yaparsın. İlk gebelik ben korkuyorum iki bebeğe yeter miyim eşim yardım eder ama ikimizde tecrübesiz. Bir süre ihtiyaç duyarım ama bende çok uzun süre kimse kalsın istemiyorum. Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verir. İnşallah her şey düşündüğün gibi ilerler

Hem sezaryenlar eskisi gibi değil. Bizim gelin normal yaptı ilk bebek toplam suyudur sancısıdır doğumhane de kalmasıdır 6 saat sürmedi. Ama sonrasında günlerce yatak yorgan yattı ben bir haftalıkken gitmiştim halen yataktaydı. Arkadaşım epidural sezaryen ile doğum yaptı aynı gün ayağı kalktı. Ve eskisi gibi zor değil sezaryen biraz da annenin metaneti, yapısıda etkili onun için korkma cesaretin var senin Allah kolaylığını verir

Yaparsın okadar canım, en kötü 1-2 saat uyuyolar o zamanda fiziksel ihtiyaçlarını giderirsin zaten Rabbim kolaylığını verir inşallah

Kızlar doğumdan sonra göbek ne durumda oluyo hastaneden çıkışta ve evde aynı beden kıyafetleri giymeye devam mı ederiz
Belki ilk zamanlar hamileliğin şuanki evresinde giydiğimiz gibi giyeriz yani genişlik açısından. Zaten yaz olacak ya dar şeyler giyilmez istesek bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…