- 15 Aralık 2014
- 507
- 543
- 103
- 35
ben de alacağım yanıma ama merak edıyorum makyaj yapabılecek mıyız onu dusunuyorumGeçen eşimle youtube dan bu listelere bakıyorduk makyaj malzemesi niye alıyolar doğuma yardımcı mı oluyor diye dalga geçiyor
Ya aslında almasakta olur ama o an iyi hissetmek için yapmak isteriz belkiben de alacağım yanıma ama merak edıyorum makyaj yapabılecek mıyız onu dusunuyorumama anı için resim çekilmek de istiyorum
Ben 2 çocukta decatlonun meşhur çantasını kullandım. Bunda da devam. Olur neden olmasınYa bu bebek çantaları var ya onlardan değil de başka bir sırt çantası alsam o da pratik olur mu acaba beğendiğim var da onu almak istiyorum
Kızlar bu beşikten alanınız vardı, içi boş görünüyor içine ayrı birsey mi aldınız? Görünce dönebilir misiniz bende almayı düşünüyorum portatif birseyimiz olsun el altında Eki Görüntüle 2623217
Birde bu direk katlanır olduğu için sanırım ici baya ince. Birde sallanıyor mu bilemedim .benim ki sallanıyor.Kızlar bu beşikten alanınız vardı, içi boş görünüyor içine ayrı birsey mi aldınız? Görünce dönebilir misiniz bende almayı düşünüyorum portatif birseyimiz olsun el altında Eki Görüntüle 2623217
Hafif yapacağın bir şey al bence bi göz kalemi, rimel, ruj zaten değiştiriyor insanı fotoğrafta soluk çıkarsan pişman olma sonraben de alacağım yanıma ama merak edıyorum makyaj yapabılecek mıyız onu dusunuyorumama anı için resim çekilmek de istiyorum
Buna da bakayım canım katlanıyor mu bu model? arabaya atıp götürebilirsek da avantaj olur annemler uzaktaKendi sitesinde daha uygun ama görmen için ekledimkucukbikadin
Yerinizden kalkabilirseniz kısma koptumDiş fırçası, diş macunu
Yerinizden kalkabilirseniz dişlerinizi fırçalarsınız hahahahha bunlar ne Allah aşkına ya
Kız fotoğrafçıyı alıyor mu hastane?
Analarımızı nasıl götürücez onu düşünüyorum ben.
Cnm üzgünüm ama sezaryen normal gibi olmuyorBen sezeryan olcam ve yanimda kimse olmayacak kardesim gelecekti 1hafta falan ama o da işe girdi Esim evde olacak zaten Esim evden çalışan birisi. Özelime girmiş olcak ama yapcak bisey yok sanırım
Benim durumumda olan varmi?
Yemek konusunu sorun etmiyorum esim yemek.arayan biri değil dışardan 1 hafta yemek söylesek ses etmez bende cok severim dışarı olayını ve yapar da salata vs yardımı cok oluyor. Temizlikci de geliyor haftada 1
Yine de biri lazım olur mu kızlar yanıma.
Yine de acaba diyorum işte ..
Dogum sonrası tek olacak olan varmi benim gibi
Ben hamile kıyafetlerine devam ettim. Hemen inmiyor göbek.Kızlar doğumdan sonra göbek ne durumda oluyo hastaneden çıkışta ve evde aynı beden kıyafetleri giymeye devam mı ederiz
Bebek cantasi cok elzem degil ya icine bolca seyleri koyabilecegin bir sirt cantasi yeter. Ben kizimda bir sene bu tarz cepli buyuk sirt cantasi kullandim. Sonra yavas yavas kendi sirt cantalrimi kullanmaya basladim. Yine hamal gibi koca canta tasima gunleri geliyor yarebbimYa bu bebek çantaları var ya onlardan değil de başka bir sırt çantası alsam o da pratik olur mu acaba beğendiğim var da onu almak istiyorum
Canım diyet listeni gönderirmisin bana .Şeker ölçümlerin nasıl gidiyor diyet işe yarıyormu.
Dogumdan sonra gobek hemen inmez boyle 4-5 aylik hamile gibi kaliyorKızlar doğumdan sonra göbek ne durumda oluyo hastaneden çıkışta ve evde aynı beden kıyafetleri giymeye devam mı ederizKanamalarla gitgide azaliyor iste. Kimisinin gobus 40 gun sonra tam iniyor kiminin 20gun kiminin 3 ay felan. Amamhastane cikisi icin yaniniza bol rahat birseyler alin. Ben tayt ve uzun tunik almistim yanima ki hastaneye de oyle gitmistim zaten. Yani hamiş tayti ve uzun tunik giderken de cikarkende yetti
Kız napıyım. Ben normal doğum sonrası bi tuvalete gidiyim dedim. Pat diye yere kapaklandımYerinizden kalkabilirseniz kısma koptum
Cnm üzgünüm ama sezaryen normal gibi olmuyorözellikle ameliyat sonrası yürüme çok çok önemli ve göbek aşağısı nerdeyse tutmuyor. Ağrı eşiğine göre biraz daha hafif olur belki ama ben ilk günler yataktan birinin yardımı olmadan kalkamıyordum. Ameliyat normal doğum gibi kolay değil. Bebişin ağladığında birinin vermesi gerekiyor. Bol bol yürüdüm ağrım olsa da açıldım bir miktar. Genel anesteziydi benim. (epiduralle de sıkıntısı olan var ama belki daha rahat oluyordur) Başına üç aşağı beş yukarı ne geleceğini bilmende fayda var. Böyle açık yazmak istemezdim kusura bakmasın kimse. Eşin hastanede yanında kalsın. Lazım olacak. Bende de ya eşim, ya ablam kalır birini seçmem lazım. Hastane işi hallolduktan sonrası kolay. Ben ilk doğumumda da kimseyi istemedim eve, yeni hayatıma alışmak için. Annem kalmak istedi 2 günde gönderdim.
Ben hamile kıyafetlerine devam ettim. Hemen inmiyor göbek.
Yerinizden kalkabilirseniz kısma koptum
Cnm üzgünüm ama sezaryen normal gibi olmuyorözellikle ameliyat sonrası yürüme çok çok önemli ve göbek aşağısı nerdeyse tutmuyor. Ağrı eşiğine göre biraz daha hafif olur belki ama ben ilk günler yataktan birinin yardımı olmadan kalkamıyordum. Ameliyat normal doğum gibi kolay değil. Bebişin ağladığında birinin vermesi gerekiyor. Bol bol yürüdüm ağrım olsa da açıldım bir miktar. Genel anesteziydi benim. (epiduralle de sıkıntısı olan var ama belki daha rahat oluyordur) Başına üç aşağı beş yukarı ne geleceğini bilmende fayda var. Böyle açık yazmak istemezdim kusura bakmasın kimse. Eşin hastanede yanında kalsın. Lazım olacak. Bende de ya eşim, ya ablam kalır birini seçmem lazım. Hastane işi hallolduktan sonrası kolay. Ben ilk doğumumda da kimseyi istemedim eve, yeni hayatıma alışmak için. Annem kalmak istedi 2 günde gönderdim.
Ben hamile kıyafetlerine devam ettim. Hemen inmiyor göbek.
Amin insallah canim Allah yardimcimiz olsun 2mizin de yetersin yetersin biz cok gucluyuz masallah bize. Evet uzun sure kalmasınlar zaten psikoloji bozuyorlar yani benim gorduklerim öyle hic rahat durmuyorlar ciddenBebeğin uyuduğu zaman yaparsın canım. İnşallah bebeğin sakin olur akıllı uslu beslenip uyur. Eşin evde olunca da yaparsın. İlk gebelik ben korkuyorum iki bebeğe yeter miyim eşim yardım eder ama ikimizde tecrübesiz. Bir süre ihtiyaç duyarım ama bende çok uzun süre kimse kalsın istemiyorum. Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verir. İnşallah her şey düşündüğün gibi ilerler
Doğru diyorsun vallaZaten aranız sorunluysa tuvalete sürünerek git kafan rahat olsun
Katlanma degil de iki vidası var onu sokup takıyorsun ama elinle o da sallandığı için mecbur öyle olmuş yer kaplamaz hiçBuna da bakayım canım katlanıyor mu bu model? arabaya atıp götürebilirsek da avantaj olur annemler uzakta
Kız napıyım. Ben normal doğum sonrası bi tuvalete gidiyim dedim. Pat diye yere kapaklandım
Ertesi gün kalktım, yürüyerek çıktım hastaneden ama doğum sonrası o gece yere yığıldım yanikarnımdaki o boşluk hissi çok değişikti bide :)
İyi cnm o zaman. Eşin yeter sana. Ağrı eşiğin çok düşük değilse toparlarsın. 2 hafta falan zaman alabiliyor.Canım esim zaten hastanede yanında kalacak beraber gidicez beraber dönecez. Normalde de evden çalışıyor eve döndüğümde de o olcak yanimda bebegi tutup verme yataktan kaldırma oturtma isini o yapar öyleyse. Spinal sezeryan olcak işte. Bakalim. Hastaneden sonrası kolaysa iyi o zaman ben acaba evde durum nasıl olur diye tedirgin oldum birazda adam zaten hep evde.. 1 hafta falan sürmez umarım ağrılar vs
Belki de seninle ben aynı günlerde doğum yaparız :))İlk birkaç gün zor oluyor sezaryende. Yürümek, yatmak vs. Hele ilk yürüyüş
İyi cnm o zaman. Eşin yeter sana. Ağrı eşiğin çok düşük değilse toparlarsın. 2 hafta falan zaman alabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?