2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben de alacağım yanıma ama merak edıyorum makyaj yapabılecek mıyız onu dusunuyorum ama anı için resim çekilmek de istiyorum
Ya aslında almasakta olur ama o an iyi hissetmek için yapmak isteriz belki Yoksa abartı makyaj zaten ben de yapmam hiç. Eşime kalsa hiç gerek yok bakalım zaman ne gösterir

Ben bi kaç gün önce de eklemiştim bundan aldım oturma odası mutfak gibi yerlerde kullanmak için.hem doğumu memlekette yapacağım annemin yanında oraya da götürüp kuracağım yer kaplamıyor kapanınca. Senin yolladığını ben pek beğenmedim şık gelmedi bana hem bu daha uygundu. Içinde benimkinde bisey var süngerli ama yetmezdi.baby nest yatırmıştım onu içine koyacağım.

Eklentiler

• 20200419_155355.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200419_155329.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 55
Birde bu direk katlanır olduğu için sanırım ici baya ince. Birde sallanıyor mu bilemedim .benim ki sallanıyor.

Yerinizden kalkabilirseniz kısma koptum
Cnm üzgünüm ama sezaryen normal gibi olmuyor özellikle ameliyat sonrası yürüme çok çok önemli ve göbek aşağısı nerdeyse tutmuyor. Ağrı eşiğine göre biraz daha hafif olur belki ama ben ilk günler yataktan birinin yardımı olmadan kalkamıyordum. Ameliyat normal doğum gibi kolay değil. Bebişin ağladığında birinin vermesi gerekiyor. Bol bol yürüdüm ağrım olsa da açıldım bir miktar. Genel anesteziydi benim. (epiduralle de sıkıntısı olan var ama belki daha rahat oluyordur) Başına üç aşağı beş yukarı ne geleceğini bilmende fayda var. Böyle açık yazmak istemezdim kusura bakmasın kimse. Eşin hastanede yanında kalsın. Lazım olacak. Bende de ya eşim, ya ablam kalır birini seçmem lazım. Hastane işi hallolduktan sonrası kolay. Ben ilk doğumumda da kimseyi istemedim eve, yeni hayatıma alışmak için. Annem kalmak istedi 2 günde gönderdim.
Kızlar doğumdan sonra göbek ne durumda oluyo hastaneden çıkışta ve evde aynı beden kıyafetleri giymeye devam mı ederiz
Ben hamile kıyafetlerine devam ettim. Hemen inmiyor göbek.

Ya bu bebek çantaları var ya onlardan değil de başka bir sırt çantası alsam o da pratik olur mu acaba beğendiğim var da onu almak istiyorum
Bebek cantasi cok elzem degil ya icine bolca seyleri koyabilecegin bir sirt cantasi yeter. Ben kizimda bir sene bu tarz cepli buyuk sirt cantasi kullandim. Sonra yavas yavas kendi sirt cantalrimi kullanmaya basladim. Yine hamal gibi koca canta tasima gunleri geliyor yarebbim Özluyorum canim canta koleksiyonumu ilk sene

S sevdaers canim benim diyetle kontrol altina aliniyo, arada sekerim sinirin uzerinde ciktigi oluyor ama arada olur yani doktorum okadarina takilmiyor. Genel itibariyle iyi gidiyorum.

Eklentiler

• 4C01268D-A6ED-4D2C-9E03-3B15CE1231EE.webp
    38 KB · Görüntüleme: 77
  • 58C53181-39B1-4256-9364-921C6CE59346.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 68
Ben ilk dogumumda yanimda makyaj cantami getirmistim, sezeryan olsamda 2. Gun hastane cekimim vardi gayet makyajimi yaptim vallla bu defa sanirim hastane cekimi yapamayiz malum durumlardan belki ortalik yatisirsa yine fotografci tutarim bilemiyorum ama dogum albumu cok guzel bi hatira bence kizim hala bakip bakip gülüyor kendi hallerine bakalim zaman yaklastikca nasil olacak salgin durumlari

Kız napıyım. Ben normal doğum sonrası bi tuvalete gidiyim dedim. Pat diye yere kapaklandım
Ertesi gün kalktım, yürüyerek çıktım hastaneden ama doğum sonrası o gece yere yığıldım yani karnımdaki o boşluk hissi çok değişikti bide :)

Canım esim zaten hastanede yanında kalacak beraber gidicez beraber dönecez. Normalde de evden çalışıyor eve döndüğümde de o olcak yanimda bebegi tutup verme yataktan kaldırma oturtma isini o yapar öyleyse. Spinal sezeryan olcak işte. Bakalim. Hastaneden sonrası kolaysa iyi o zaman ben acaba evde durum nasıl olur diye tedirgin oldum birazda adam zaten hep evde.. 1 hafta falan sürmez umarım ağrılar vs

Amin insallah canim Allah yardimcimiz olsun 2mizin de yetersin yetersin biz cok gucluyuz masallah bize. Evet uzun sure kalmasınlar zaten psikoloji bozuyorlar yani benim gorduklerim öyle hic rahat durmuyorlar cidden

İlk birkaç gün zor oluyor sezaryende. Yürümek, yatmak vs. Hele ilk yürüyüş
İyi cnm o zaman. Eşin yeter sana. Ağrı eşiğin çok düşük değilse toparlarsın. 2 hafta falan zaman alabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…