2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım evet eskisi gibi degil galiba ama yine de olumsuz seyler duymak insani tedirgin ediyor. Ben hep instagramda orda burda görüyorum dogum yapip kalkıyorlar ayaklaniyorlar sezeryan yapanlar. Bide 2 kişi var tanıdık onlar da belden uyuşmalı yaptılar onlar da baya iyiydi yani bilemedim bende sizin gelin in cok dikişi mi vardi yazik niye oyle oldu ki normal dogum cok fena bisey gerçekten bunlardan kimse bahsetmiyor işte böyle yatak döşek yatanlar 10 sene sonra ben çatır çatır doğurdum diyip hindi gibi kabara kabara geziyor cektiklerini çabuk unutuyorlar ne yazık ki sizin gelin icin demedim genel olarak diyorum

Bizimki nazından canım dikiş çok yoktu sen iyi düşün iyi olsun. Belden uyuşmalı bende istiyorum inşallah genel anestezi istemiyorum

Ben fotoğrafcıya bunjn için para vermeyei düşünmüyorum çğnkü fotoğrafcılarla hep kötü anım oldu ben kardeşime çektircem güzel foroğraf çeker sonrada bastırırım nasılsa

Bendim canım o aynısından aldım memlekette dogum yapacagım için bunu aldım katlanıyor hıc yer kaplamıyor, sadece ıcınde cok ınce bır mınder gıbı bıse var ikiye katlanıyor o yuzden alt tarafınada kalın karton gıbı bıse yapmıslar içe çökme yapmasın diye. İçine tabıkı boyle yatırılmaz bebek ama bu portatıflerın hepsı aynı sekılde oluyor ben ölçüsüne göre sünger kestirmeyi düşünüyorum bu bebek ıcın uygun sertlıkte olanlardan, yada pamuk yatakta olabılır elınden gelen varsa aılede. İçi böyle

Eklentiler

• IMG_20200421_180444.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Ya aslında almasakta olur ama o an iyi hissetmek için yapmak isteriz belki Yoksa abartı makyaj zaten ben de yapmam hiç. Eşime kalsa hiç gerek yok bakalım zaman ne gösterir
ya melesa ben sezaryen olacagım gıtmeden evde sacımı yapsam gozume eyelıner ceksem olur mu kı yapanlar var galiba

Sezaryen olacaklar evet saçınızı fön vs tabiki yapabilirsiniz hatta terliyorsanız dalgalı fön daha kurtarıcı olur ama ameliyathaneye makyajla girmek bana çok hijyenik gelmiyor, üstelik bebeği direk yüzünüze teninize değdiriyorlar

Anladım canım anneme içine yatak yaptırabilirim bende doğru

Ya bu bebek çantaları var ya onlardan değil de başka bir sırt çantası alsam o da pratik olur mu acaba beğendiğim var da onu almak istiyorum

Bebek cantalari hep ayni ne bilim ortamin hali zaten belli termoslu biberon yerleri oluyo baskada fark bsey yok isimize yarayacak gozleri olan bi canta olsa diye dusunuyorum bende.. Instagram uzeri bi sayfa buldum ben degisik biseyler var gibiydi ama bilmedim de

Burada degisik sekilde de varlar bu 4 lu sey dusundurdu beni hastaneye giderkende bseylerini koyarim diye

Yok kız bu kadar çok bence

Bu tavşanlı tulumları kim göstermişti o sayfa pahalı diye uygun sayfa bulup buraya atmistim bulmuşken bende yaptırdımsuan kargoda ama gelsin aşk yaşayacağım sanırım

Eklentiler

• Screenshot_20200421-174838_Instagram.webp
    16 KB · Görüntüleme: 25
Magnet fikri iyiymiş canım Bizde isme karar verdik ama esim bazen alternatif üretiyor şu isimde güzel bu isimde hoş diye sorun cıkarcak begenmeyecek sonrdan diye korkuyorum En iyisi bende yaptırayım.

Magnet fikri iyiymiş canım Bizde isme karar verdik ama esim bazen alternatif üretiyor şu isimde güzel bu isimde hoş diye sorun cıkarcak begenmeyecek sonrdan diye korkuyorum En iyisi bende yaptırayım.
Demek ki kararsız eşin. Ben de öyleydim biliyor musun 10 isim sundum 11.yi beğendi esim diyebilirim. Hatta bitanesi e okey dedi ben vazgevtim. Yaptır yaptır guzel oluyor eve gelsin birtanesini de yapıştır dolaba konu kapanmıştır de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…