Evet cnm ama seninkinin biraz gecikmesi lazım bana 19 temmuz demişti doktorum aslında. Ama gidemedim epeydir. Gittiğimde doğum işini de konuşacağım inşallah.
Hem sezaryenlar eskisi gibi değil. Bizim gelin normal yaptı ilk bebek toplam suyudur sancısıdır doğumhane de kalmasıdır 6 saat sürmedi. Ama sonrasında günlerce yatak yorgan yattı ben bir haftalıkken gitmiştim halen yataktaydı. Arkadaşım epidural sezaryen ile doğum yaptı aynı gün ayağı kalktı. Ve eskisi gibi zor değil sezaryen biraz da annenin metaneti, yapısıda etkili onun için korkma cesaretin var senin Allah kolaylığını verir
Canım evet eskisi gibi degil galiba ama yine de olumsuz seyler duymak insani tedirgin ediyor. Ben hep instagramda orda burda görüyorum dogum yapip kalkıyorlar ayaklaniyorlar sezeryan yapanlar. Bide 2 kişi var tanıdık onlar da belden uyuşmalı yaptılar onlar da baya iyiydi yani bilemedim bende sizin gelin in cok dikişi mi vardi yazik niye oyle oldu ki normal dogum cok fena bisey gerçekten bunlardan kimse bahsetmiyor işte böyle yatak döşek yatanlar 10 sene sonra ben çatır çatır doğurdum diyip hindi gibi kabara kabara geziyor cektiklerini çabuk unutuyorlar ne yazık ki sizin gelin icin demedim genel olarak diyorum
Canım evet eskisi gibi degil galiba ama yine de olumsuz seyler duymak insani tedirgin ediyor. Ben hep instagramda orda burda görüyorum dogum yapip kalkıyorlar ayaklaniyorlar sezeryan yapanlar. Bide 2 kişi var tanıdık onlar da belden uyuşmalı yaptılar onlar da baya iyiydi yani bilemedim bende sizin gelin in cok dikişi mi vardi yazik niye oyle oldu ki normal dogum cok fena bisey gerçekten bunlardan kimse bahsetmiyor işte böyle yatak döşek yatanlar 10 sene sonra ben çatır çatır doğurdum diyip hindi gibi kabara kabara geziyor cektiklerini çabuk unutuyorlar ne yazık ki sizin gelin icin demedim genel olarak diyorum
Ben ilk dogumumda yanimda makyaj cantami getirmistim, sezeryan olsamda 2. Gun hastane cekimim vardi gayet makyajimi yaptim vallla bu defa sanirim hastane cekimi yapamayiz malum durumlardan belki ortalik yatisirsa yine fotografci tutarim bilemiyorum ama dogum albumu cok guzel bi hatira bence kizim hala bakip bakip gülüyor kendi hallerine bakalim zaman yaklastikca nasil olacak salgin durumlari
Ben fotoğrafcıya bunjn için para vermeyei düşünmüyorum çğnkü fotoğrafcılarla hep kötü anım oldu ben kardeşime çektircem güzel foroğraf çeker sonrada bastırırım nasılsa
Kızlar bu beşikten alanınız vardı, içi boş görünüyor içine ayrı birsey mi aldınız? Görünce dönebilir misiniz bende almayı düşünüyorum portatif birseyimiz olsun el altında Eki Görüntüle 2623217
Bendim canım o aynısından aldım memlekette dogum yapacagım için bunu aldım katlanıyor hıc yer kaplamıyor, sadece ıcınde cok ınce bır mınder gıbı bıse var ikiye katlanıyor o yuzden alt tarafınada kalın karton gıbı bıse yapmıslar içe çökme yapmasın diye. İçine tabıkı boyle yatırılmaz bebek ama bu portatıflerın hepsı aynı sekılde oluyor ben ölçüsüne göre sünger kestirmeyi düşünüyorum bu bebek ıcın uygun sertlıkte olanlardan, yada pamuk yatakta olabılır elınden gelen varsa aılede. İçi böyle
Ya aslında almasakta olur ama o an iyi hissetmek için yapmak isteriz belki Yoksa abartı makyaj zaten ben de yapmam hiç. Eşime kalsa hiç gerek yok bakalım zaman ne gösterir
Sezaryen olacaklar evet saçınızı fön vs tabiki yapabilirsiniz hatta terliyorsanız dalgalı fön daha kurtarıcı olur ama ameliyathaneye makyajla girmek bana çok hijyenik gelmiyor, üstelik bebeği direk yüzünüze teninize değdiriyorlar
Bendim canım o aynısından aldım memlekette dogum yapacagım için bunu aldım katlanıyor hıc yer kaplamıyor, sadece ıcınde cok ınce bır mınder gıbı bıse var ikiye katlanıyor o yuzden alt tarafınada kalın karton gıbı bıse yapmıslar içe çökme yapmasın diye. İçine tabıkı boyle yatırılmaz bebek ama bu portatıflerın hepsı aynı sekılde oluyor ben ölçüsüne göre sünger kestirmeyi düşünüyorum bu bebek ıcın uygun sertlıkte olanlardan, yada pamuk yatakta olabılır elınden gelen varsa aılede. İçi böyle
Bebek cantalari hep ayni ne bilim ortamin hali zaten belli termoslu biberon yerleri oluyo baskada fark bsey yok isimize yarayacak gozleri olan bi canta olsa diye dusunuyorum bende.. Instagram uzeri bi sayfa buldum ben degisik biseyler var gibiydi ama bilmedim de
Burada degisik sekilde de varlar bu 4 lu sey dusundurdu beni hastaneye giderkende bseylerini koyarim diye
Bebek cantalari hep ayni ne bilim ortamin hali zaten belli termoslu biberon yerleri oluyo baskada fark bsey yok isimize yarayacak gozleri olan bi canta olsa diye dusunuyorum bende.. Instagram uzeri bi sayfa buldum ben degisik biseyler var gibiydi ama bilmedim de
Bu tavşanlı tulumları kim göstermişti o sayfa pahalı diye uygun sayfa bulup buraya atmistim bulmuşken bende yaptırdımsuan kargoda ama gelsin aşk yaşayacağım sanırım
Aynı düşüncedeyim canim seninle bizde de cok zor bulduk isimi esim bulduğum isimlerin hepsine bir kulp taktı en sonunda buldum guzel dedi karar verdik hemen de hastane çıkışı isimli magnet falan yaptırdım cok strese girmiştim isim konusunda cocuk isimsiz kalacak diye korktum hahaha simdi ki ismi begenmicekler o yüzden ohh canıma değsin diyorum yeni motivasyonum bu
3.5 aylıkken öğrenmesine koptum eskiler bu kadar umursamaz ve cahildi benim umudum bizlerden ve bizden sonrakilerden
Magnet fikri iyiymiş canım Bizde isme karar verdik ama esim bazen alternatif üretiyor şu isimde güzel bu isimde hoş diye sorun cıkarcak begenmeyecek sonrdan diye korkuyorum En iyisi bende yaptırayım.
İşte bende kesin olur dediğim için iptal ettim ama şimdi Zeynep arkadaşın dediği de doğru hijyenik olmaz sanki. Neyse odaya çıktıktan sonra hafif bir şey sürülür
Magnet fikri iyiymiş canım Bizde isme karar verdik ama esim bazen alternatif üretiyor şu isimde güzel bu isimde hoş diye sorun cıkarcak begenmeyecek sonrdan diye korkuyorum En iyisi bende yaptırayım.
Demek ki kararsız eşin. Ben de öyleydim biliyor musun 10 isim sundum 11.yi beğendi esim diyebilirim. Hatta bitanesi e okey dedi ben vazgevtim. Yaptır yaptır guzel oluyor eve gelsin birtanesini de yapıştır dolaba konu kapanmıştır de