İşte bende kesin olur dediğim için iptal ettim ama şimdi Zeynep arkadaşın dediği de doğru hijyenik olmaz sanki. Neyse odaya çıktıktan sonra hafif bir şey sürülür
Evet cnm ☺ ama seninkinin biraz gecikmesi lazım bana 19 temmuz demişti doktorum aslında. Ama gidemedim epeydir. Gittiğimde doğum işini de konuşacağım inşallah.
Saça bone geciriyorlar yaklasik yarim saat sirt ustu yatiyorsun canim bence terleyebilirsin ama sen bilirsin Makyaja zaten izin yok, hatta ojeye bile karşıydi benim doktorum. Steril olmak lazimmis. Ben sezeryanin ertesi gunu resim cektirmistim, goz makyaji, azicik allik ve ruj
Ssevdaers
canim benim diyetle kontrol altina aliniyo, arada sekerim sinirin uzerinde ciktigi oluyor ama arada olur yani doktorum okadarina takilmiyor. Genel itibariyle iyi gidiyorum.
Aynen canım neden olmasın sadece tek dıkkat edecegı cocuk ıcıne gomulmeyecek şekılde yapması bıraz sert yanı genelde alanlar ya sünger kestiriyor, yada pamuk yatak yapıyor ıcıne hazır olcude yatak satılmıyor cunku
Bana da 21 temmuz dermis doktor eşimin dogum gununde super bi hediye olurdu yani sorayim bidahaki kontrolde doktoruma
Saça bone geciriyorlar yaklasik yarim saat sirt ustu yatiyorsun canim bence terleyebilirsin ama sen bilirsin Makyaja zaten izin yok, hatta ojeye bile karşıydi benim doktorum. Steril olmak lazimmis. Ben sezeryanin ertesi gunu resim cektirmistim, goz makyaji, azicik allik ve ruj
Bana da 21 temmuz dermis doktor eşimin dogum gununde super bi hediye olurdu yani sorayim bidahaki kontrolde doktoruma
Saça bone geciriyorlar yaklasik yarim saat sirt ustu yatiyorsun canim bence terleyebilirsin ama sen bilirsin☺ Makyaja zaten izin yok, hatta ojeye bile karşıydi benim doktorum. Steril olmak lazimmis. Ben sezeryanin ertesi gunu resim cektirmistim, goz makyaji, azicik allik ve ruj
Ben portakal veya kivi mutlaka yiyorum, demir ilaci aliyorum oyuzden c vitaminli meyveyle almam gerekiyo
Onun haricinde 4gundur karpuza sardim iyice
Belki bir iki cilek atiyorum agzima
Yani oyle cok dikkat etmiyorum ama havalar isiniyo oyuzden daha boyle meyveye dusuyo insan
Bugun dr.a gittim 1240 gram olmus, uyumlu dedi. Yalniz kalbinde beyaz parlaklik görüldü daha sonra kaybolur mu ki , boyle denilen oldu mu aranizda kizlar
Ben portakal veya kivi mutlaka yiyorum, demir ilaci aliyorum oyuzden c vitaminli meyveyle almam gerekiyo
Onun haricinde 4gundur karpuza sardim iyice
Belki bir iki cilek atiyorum agzima
Yani oyle cok dikkat etmiyorum ama havalar isiniyo oyuzden daha boyle meyveye dusuyo insan
Canık ben de her gün portakal muz elma kivi yiyiyordum . Ama zararlı olduğunu okudum sanki fazla tüketiyormuşum gibi geldi . Özellille portakal zararlıymış . İyi bir şey yapıyorken kötümü yapıyorum acaba
Canık ben de her gün portakal muz elma kivi yiyiyordum . Ama zararlı olduğunu okudum sanki fazla tüketiyormuşum gibi geldi . Özellille portakal zararlıymış . İyi bir şey yapıyorken kötümü yapıyorum acaba