2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya melesa ben sezaryen olacagım gıtmeden evde sacımı yapsam gozume eyelıner ceksem olur mu kı yapanlar var galiba
Yap yap. Çok var yapan o sekilde. Bende makyaj yapcam gitmeden önce cok sıcaklara denk gelecek ama olsun araba da klima var

Evet cnm ☺ ama seninkinin biraz gecikmesi lazım bana 19 temmuz demişti doktorum aslında. Ama gidemedim epeydir. Gittiğimde doğum işini de konuşacağım inşallah.
Bana da 21 temmuz dermis doktor eşimin dogum gununde super bi hediye olurdu yani sorayim bidahaki kontrolde doktoruma
ya melesa ben sezaryen olacagım gıtmeden evde sacımı yapsam gozume eyelıner ceksem olur mu kı yapanlar var galiba
Saça bone geciriyorlar yaklasik yarim saat sirt ustu yatiyorsun canim bence terleyebilirsin ama sen bilirsin Makyaja zaten izin yok, hatta ojeye bile karşıydi benim doktorum. Steril olmak lazimmis. Ben sezeryanin ertesi gunu resim cektirmistim, goz makyaji, azicik allik ve ruj

Denk gelebilir gerçekten süper olur bende soracağım bakalım.

Hanımlar bu ' lohusam.com' dan alışveriş yapan var mı? Ürünler nasıl kaliteli mi yoksa çok basit mi beni bi aydınlatın lütfen

Benim dogumum 21 temmuz gorunuyor simdilik
Yasadigim ulkenin cumhuriyet bayrami

Kızlar günlük meyve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ? Ne kadar meyve yiyiyorsunuz ?
Ben portakal veya kivi mutlaka yiyorum, demir ilaci aliyorum oyuzden c vitaminli meyveyle almam gerekiyo
Onun haricinde 4gundur karpuza sardim iyice
Belki bir iki cilek atiyorum agzima
Yani oyle cok dikkat etmiyorum ama havalar isiniyo oyuzden daha boyle meyveye dusuyo insan

Canık ben de her gün portakal muz elma kivi yiyiyordum . Ama zararlı olduğunu okudum sanki fazla tüketiyormuşum gibi geldi . Özellille portakal zararlıymış . İyi bir şey yapıyorken kötümü yapıyorum acaba

Portakal neden zararliymis ki.. yani bebege mi bi zarari varmis hic duymamistim

Ya oyle her yazilana inanma
O zararli bu zararli ne yicez biz
Fazlasi tabiki zararlidir
Ben 1 portakal yiyorum mutlaka + 1 meyve daha

Hanımlar bu ' lohusam.com' dan alışveriş yapan var mı? Ürünler nasıl kaliteli mi yoksa çok basit mi beni bi aydınlatın lütfen
Ben aldım lohusa pijamami niye basit olsun her markayı satıyor zaten tum sitelerde olandan .monamise marka almıştım ben çokta hızlı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…