2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğru aslında ilk temasta kimyasalla bütünleşmemeli çocuk

Kızlar günlük meyve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ? Ne kadar meyve yiyiyorsunuz ?
İki portakal kivi yarım elma muz falan olıyor genelde bazen hem gündğz hem akşam yiyebiliyorum bazen sadece akşam yada gündğz ara öğün. Ama mutlaka yiyorum gibi ya çok seviyorum

ameliyata girmeden sildiriyorlarmıs öyle dedıler ay bılemedım bu işi
Kızlar makyaj işim esprisi bence gerçekten önemli bi detay değil yaa. Ben bi çok şey düşünüyodum hediyelik oda süsleme foto çekimi vs abartmak istiyordum sonra geçen ay iki günlük yeğenimi kaybettim.. bana ders oldu abartmadan kararında yapmak lazım her şeyi hayat bu herşey olacağına varıyor

başınız sağ olsun canım ya allah kimseye yaşatmasın. çok üzüldüm gerçekten çok haklsısn

Portakal neden zararliymis ki.. yani bebege mi bi zarari varmis hic duymamistim
Ya oyle her yazilana inanma
O zararli bu zararli ne yicez biz
Fazlasi tabiki zararlidir
Ben 1 portakal yiyorum mutlaka + 1 meyve daha
Benim yemek olarak iştahım pek yok günün orta saatlerinde meyve yiyiyorum 4 meyve yemiş oluyorum . Bunların içinde portakalda var , fruktoz seviyesi çok yüksekmiş bebekte şeker olma ve tombik olma olasılığını artırıyormuş . Diğer meyvelerle birlikte bebeģi şekere boğdum gibi hissettim çok üzüldüm

Merhaba kizlar epeydir giremiyorum bende lohusa takımı terlik taç Bebek kiyafetlerimi aldım sadece eyikamak kaldı bez ıslak mendil yağ pişik kremi vs kaldı onları da alirsam bavulumu hazırlayacağım hiç geycan yoktu ikinci olduğu için diodum yeni yeni bir heyecan bastırdı ay hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucaklarında almayı nasip etsin herkese

4den 2ye indir canim sende
Benim doktorumda cok asiri meyve tüketme dedi
Bende cok istahli degilm zaten oyuzden 2 anca yiyorum

Arkadaşlar merhaba,

Özellikle bir kaç haftadır ellerimde inanılmaz derecede uyuşma oluyor, geceleri uyandığımda resmen parmaklarımı kipirdatamiyorum aşırı ağrı, şişlik ve uyuşma oluyor, sabah uyandığımda ise ellerimi bir süre aç kapa yapamıyorum, benim gibi bu şikayetleri yaşayan var mı?

Uyusma bendede cok oluyor
Sey konuyla alakasi yok ama nickin ilgimi cekti esimin bebise koymak istedigi isim

Bugun dr.a gittim 1240 gram olmus, uyumlu dedi. Yalniz kalbinde beyaz parlaklik görüldü daha sonra kaybolur mu ki , boyle denilen oldu mu aranizda kizlar
Bana dedi dr beyaz küçük parlak leke %80 kaybolur 30 lu haftalarda korkulacak bişey değil başka sorun görünmüyor takip edelim dedi ama nedir tam bilmiyorum detaylı ultrason yaptırmamıştım

Kızlar günlük meyve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ? Ne kadar meyve yiyiyorsunuz ?
Valla ben max 2 muz ve akşam çilek elma yada armut krışık tabak yapıp yiyordum bugun kontrolde doktorum meyve gunde 2 tane ye azalt dedi . İşte bir muz bir elma yada bir muz akşm armut gibi

Bugun dr.a gittim 1240 gram olmus, uyumlu dedi. Yalniz kalbinde beyaz parlaklik görüldü daha sonra kaybolur mu ki , boyle denilen oldu mu aranizda kizlar
Benimde başıma geldi o parlaklık kalp kapakçığında kalsiyum birikmesi oluyormuş bugün kontrole gittim kaybolmuştu korkma

Kızlar bugün kontrole gittim.27+4 üm bebiş 1100 gr 30 cm olmuş. Birde eşim giremedi kontrole video çektirdi doktor. Şeker ölçümüm açlık 99 çıktı biraz yüksek diğeri normal 127 çıktı. Sadece karbonhidrat tüketme ve beyazlardan uzak dur meyvede günde 2 taneden fazla yeme dedi. Birdahaki ay kontrole çağırdı herşey normal benim kızda baş aşağıdaymış bu arada daha kaç kere döner korkma dedi. Birde demiri düşük çıkanlar günde iki kez keçi boynuzu pekmezi yesin birer tatlı kaşığı. Demir ilacından daha etkili kesinlikle tavsiye ederim. İçemem derseniz sütle karıştırın muhakak için . Yatmadan içerseniz ikincisini gece tokta tutuyor ...

4 Ekim, bakalm umarım verrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…