2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok şu an durdu hep bir şey yaptığımda oluyor birkaç gündür haftaya benim de randevum var nst olur mu acaba 32. hafta?
Nst düzenli çekilmeye bazı doktorlar 32 de bazılar 35/36 da başlıyomuşta böyle ağrılar olunca nasıl olur bilmiyorum 24. Haftadan itibaren acil şeylerde nst çekilirmiş

Puset için geçerli o canım birçok hastane pusetsiz vermiyor

Kizlar alakasiz olacak ama vans ya da converse kaliplari nasıl kullanan var mi?Hiç düz bi ayakkabım yok ve bu yaza almak istiyorum bebişi arabayla gezdirirken:)Kalip tam midir?
Benim converselerim var ayak numaramla tam oluyor hepsi. Çok rahat alışınca bırakamazsın

Türkiye de de yasak canım artık puset olmadan çıkarmıyorlar

Yani şimdi 2 tane mi hastane çıkışı lazim. E ben bir tane aldim 10 lu galiba battaniyesi falanda var icinde isim yazdırdım onun dışında evde var yine takımları ama

Aynen benimde valla demekki bu haftalarda yalancı kasılmalarımız olmaya basladı kızlar herkeste oluyorsa normal bir durum bence

Ben zorunlu değil diye biliyorum. Yani en azından 8 ay önce öyle değildi yeğenim doğduğunda. Kendi kızım doğduğunda yaklaşık 4 sene önce yine öyle bir zorunluluk yoktu.

Aynen benimde valla demekki bu haftalarda yalancı kasılmalarımız olmaya basladı kızlar herkeste oluyorsa normal bir durum bence☺
Aynen artık bu tarz yalancı kasılmalar sancılar cok olacaktır, dınlenınce gecıyorsa korkmamak lazımmıs ama uzun surerse doktorla ıletısıme gecmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…