2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Off benim esimle isim kavgamizi agistos annelerinde yazmıştım,sen yine istediğini kabul ettirmişsinben ipek istiyorum eşime göre çok basit,çok sıradan bir isimmis,hayır kendi onerisi de hiç yok hayırdır annenin adini mi koyacaksın diyorum bana verdiği cevap,annem dunyada bir tane eşi benzeri yok niye kızıma koyayim annemin ismini diyor

Hormonlar tavan bana böyle şeylerle gelme de işe yarıyor benimde kızım dünyada eşi benzeri yok istesen de koyamazsın de ipek te güzel bana göre sade isimler hoş geliyor.

Ali ismi benim de en sevdiğim erkek isimlerinden,ilk yeğenim doğduğunda Ali koyalım demiştik sağolsun enistem kirmamisti,o da kayrayi eklemişti ama herkes sadece Ali diyor
Önemli olan iki tarafında razı olmasu orta yol yoksa bir isim sana bir isim ona. Bende diyordum bu insanlar niye iki isim koyuyor be gerek var diye. Meğer nedeni buymuş kınadım başıma geldi

Kızlar ben de sonunda pes edip kalan eksikliklerimi ki daha doğru dürüst bir şey almadığımdan her şey anlamına geliyor internetten almaya karar verdim. Eşim kredi kartını verdi şu an başına geleceklerden haberi yok
Ama en azından bebek arabası ile oto koltuğunu görerek alalım diyorum. Benim telefondaki uygulamada oto koltuğunun şart olduğu hatta hastane oto koltuğunu görmeden bebeği taburcu etmediği falan yazıyor. Türkiye'de yok demi öyle bir şey. Başka bir ülkenin Türkçeye çevrilmiş uygulaması olduğunu düşünüyorum. Zannetmiyorum türkiye'de o kadar kuralcı ve bebeği korumaya yönelik bir uygulama olacağını

Aynen yaptım fena olmadı canım.Bu arada kaç kilo oldum?Senle aynı gidiyorduk.Çatlağin oldu mu hiç?Krem yağ vs kullandin mi
Kilom hala 70 çatlak yok şuan banyodan banyoya bene yapı sürüyom çokta tınlamıyom açıkçası çatlarsa çatlasın :)

Kizlar alakasiz olacak ama vans ya da converse kaliplari nasıl kullanan var mi?Hiç düz bi ayakkabım yok ve bu yaza almak istiyorum bebişi arabayla gezdirirken:)Kalip tam midir?

Kızlar ya en ufak bir şey yapmamla bebek kasılıyor karnımda aşağı doğru sancı giriyor haftasının getirdiği bir şey mi yoksa başka bir şey mi acaba?
Dün ben tatlı yaparken ufaktan bi ağrı girdi kasıldım baya önemsemedim sonra artmaya başladı 30-35 dakika sürdü artarak belime falan vurunca bi panikledim magnezyum içtim soluma yatıp dinlendim ama sanki ömrümden ömür gitti

Evet yürümek öantıklı son aylarda bu virüs yüzünden hiçbir şey yapamadımki azalsın anca akşamları yürücem ben

Valla ben de korktum ya uzanıyorum şimdi kasılması geçti gibi vuruyor ha bire soldan

Kızlar ya en ufak bir şey yapmamla bebek kasılıyor karnımda aşağı doğru sancı giriyor haftasının getirdiği bir şey mi yoksa başka bir şey mi acaba?
Bende de oluyor canım ama dün doktora gittim benek gaet iyi ayakları mesanemdeydi benim ondan sanırım daha zorlanıyorum belki seninde öyledir

Kizlar alakasiz olacak ama vans ya da converse kaliplari nasıl kullanan var mi?Hiç düz bi ayakkabım yok ve bu yaza almak istiyorum bebişi arabayla gezdirirken:)Kalip tam midir?
Converse biraz ön kısmı dar olabiliyo ben vanslarda daha rahat ediyorum onlar tam kalıp:)

İçinde tutmuş isim konusunda patladı

Bendede oluyor canım mesela mutfakta eşimle yemek hazırlıyorduk ayakta salata yapıyordum bırden sancı gırıyo alt tarafa kendını topluyor gıbı oluyor ince bir sızı gırıyor sankı dınlenınce gecıyor, buaralar baya fazla yapmaya basladı kendını topluyor karnım kasılıyor alt tarafa agrı gırıyo bırden sanıyelık

Ben dün geçmeyince doktoru aradım takip et geçmezse artarsa nst çekilmesi gerekebilir demişti ama geçti allahtan. Şu an senin devam ediyo mu
Yok şu an durdu hep bir şey yaptığımda oluyor birkaç gündür haftaya benim de randevum var nst olur mu acaba 32. hafta?

Evet evet aynen bu canım korkutuyor beni bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…