Biz bunu konuştuk iki isimde söylenecek. Ahsen tek daha iyi diyor. Ben ada olacak dedim yanında bu sefer şey anladı ben sadece ada yı kullanacağım. Sen ada ben Ahsen olmaz diyor. Ahsen i de bulan benim dedim ikisi de söylenecek. Öyle konuştuk şu çektiğimize bak ad mı koyuyoruz atomu mu parçalıyoruz belli değil. Eskiden kadınlar detaycıydı şuan erkekler bizi geçti. Yoksa bana mı denk geldi
Off benim esimle isim kavgamizi agistos annelerinde yazmıştım,sen yine istediğini kabul ettirmişsinben ipek istiyorum eşime göre çok basit,çok sıradan bir isimmis,hayır kendi onerisi de hiç yok hayırdır annenin adini mi koyacaksın diyorum bana verdiği cevap,annem dunyada bir tane eşi benzeri yok niye kızıma koyayim annemin ismini diyor
Off benim esimle isim kavgamizi agistos annelerinde yazmıştım,sen yine istediğini kabul ettirmişsinben ipek istiyorum eşime göre çok basit,çok sıradan bir isimmis,hayır kendi onerisi de hiç yok hayırdır annenin adini mi koyacaksın diyorum bana verdiği cevap,annem dunyada bir tane eşi benzeri yok niye kızıma koyayim annemin ismini diyor
Hormonlar tavan bana böyle şeylerle gelme de işe yarıyor benimde kızım dünyada eşi benzeri yok istesen de koyamazsın de ipek te güzel bana göre sade isimler hoş geliyor.
Ali ismi benim de en sevdiğim erkek isimlerinden,ilk yeğenim doğduğunda Ali koyalım demiştik sağolsun enistem kirmamisti,o da kayrayi eklemişti ama herkes sadece Ali diyor
Önemli olan iki tarafında razı olmasu orta yol yoksa bir isim sana bir isim ona. Bende diyordum bu insanlar niye iki isim koyuyor be gerek var diye. Meğer nedeni buymuş kınadım başıma geldi
Kızlar ben de sonunda pes edip kalan eksikliklerimi ki daha doğru dürüst bir şey almadığımdan her şey anlamına geliyor internetten almaya karar verdim. Eşim kredi kartını verdi şu an başına geleceklerden haberi yok
Ama en azından bebek arabası ile oto koltuğunu görerek alalım diyorum. Benim telefondaki uygulamada oto koltuğunun şart olduğu hatta hastane oto koltuğunu görmeden bebeği taburcu etmediği falan yazıyor. Türkiye'de yok demi öyle bir şey. Başka bir ülkenin Türkçeye çevrilmiş uygulaması olduğunu düşünüyorum. Zannetmiyorum türkiye'de o kadar kuralcı ve bebeği korumaya yönelik bir uygulama olacağını
Kizlar alakasiz olacak ama vans ya da converse kaliplari nasıl kullanan var mi?Hiç düz bi ayakkabım yok ve bu yaza almak istiyorum bebişi arabayla gezdirirken:)Kalip tam midir?
Dün ben tatlı yaparken ufaktan bi ağrı girdi kasıldım baya önemsemedim sonra artmaya başladı 30-35 dakika sürdü artarak belime falan vurunca bi panikledim magnezyum içtim soluma yatıp dinlendim ama sanki ömrümden ömür gitti
Yok canım farklı yerlerde ölçmedim,evde kendi cihazimizla yapılan ölçümler farklı farklı cikti.
Ben iki üç gündür düzene oturttum sabahalri 45 dk yürüyorum,o bile yeterli değil ama tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir,bir yerden başlamak lazim
Dün ben tatlı yaparken ufaktan bi ağrı girdi kasıldım baya önemsemedim sonra artmaya başladı 30-35 dakika sürdü artarak belime falan vurunca bi panikledim magnezyum içtim soluma yatıp dinlendim ama sanki ömrümden ömür gitti
Kizlar alakasiz olacak ama vans ya da converse kaliplari nasıl kullanan var mi?Hiç düz bi ayakkabım yok ve bu yaza almak istiyorum bebişi arabayla gezdirirken:)Kalip tam midir?
Ay iyi güldüm sormaaa:)Valla eniştem hiç karişmamiş ablama babam da anneme benim kocam niye tutturdu anlamadim.Kesin fikrini Kadir gecesi söylecekmiş bi de yahu napacan istiareye mi yatacan be adam dedimhayır öyle muhafazakar bi çift de değiliz ama anlamadim ben bu işi