- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Ben tişörtlerini giyiniyorumKizlar icinizde esinin atletlerini giyen var mi? Ben artik giymeye basladim.. bi de lastigi en gevsemis boxerini buldum onu giyiyorum :) benim atletler kisalmaya, ic camasirlarimda bacaklarimi kesmeye basladiozellikle sag sola yatinca.. siparis verdim ama bakalim ne zaman gelecek.
Aynen hayır eşime de diyorum sen sanki her ibadetini tam yapiyorsun da burda takıldın.Babasi da diyor tabi kizim dini isim başa gelsin.Bi gün sinirlendim baba o zaman sen niye dini isim koymadın oğluna dedim?O gündem beri yorum yapmiyor kırmak istemiyorum ama lafini da esirgedikçe her kafadan ses cıkıyor.Ben batın ismini de severdim onun da önüne abdül gelmesi gerekmiş allahın kulu anlaminda araştiriyorum da.Ömer taha görümcemin oğlunun adı Taha cok var herkeste onu sevemedim ama Ömer ya da Ali bunlar da hoşuma gidiyorHoşgeldin aramızabizde bu konuda işte sorun yaşadık, sorun değilde orta yol olmadı allahtan bebeler iki tane de birini ben birini o koydu. Ömer Taha koyduk biz. Hz Ömer Taha süresini duyunca Müslüman oluyor o sureden etkileniyor. Ben Duha isminide seviyorum. O da sure ismi. Duha Erim. Bera ismini ben kız için seviyordum onu biraz araştır Peygamber Efendimiz o ismi hayırlı bulamayıp Zeynep ile değişmiş. Bazı isimler kuran da var ama önerilmiyor. Biz bayağı baktık. Ben bu işi hiç anlamıyorum günaha girmek istemiyorum ama ismi kuran da geçiyor diye karakteri ahlakı buna göre şekillenmiyor. Kimse zaten çocuğuna anlamı şeytan olan ismi koymak istemez.
Aynen hayır eşime de diyorum sen sanki her ibadetini tam yapiyorsun da burda takıldın.Babasi da diyor tabi kizim dini isim başa gelsin.Bi gün sinirlendim baba o zaman sen niye dini isim koymadın oğluna dedim?O gündem beri yorum yapmiyor kırmak istemiyorum ama lafini da esirgedikçe her kafadan ses cıkıyor.Ben batın ismini de severdim onun da önüne abdül gelmesi gerekmiş allahın kulu anlaminda araştiriyorum da.Ömer taha görümcemin oğlunun adı Taha cok var herkeste onu sevemedim ama Ömer ya da Ali bunlar da hoşuma gidiyor
Canım banada detaylı ultrasonda aynısını dedi doktor aldım alet bende hep 9/6 çıkıyor bazen 10/6 stres etkiliyor stres yapma tuzlu yeme ölçmeye devam et eczaneye sürekli nasıl gidiceksin evde günde üç kere ölç benceGeçen hafta detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıkınca doktorum tansiyon aleti almamı söyledi dün tansiyon aletim geldi,ilk ölçüm 138 - 82
Akşam yemekten iki saat sonra ölçüm 15 leri gördü küçük yansiyon 10 lari gordu ama her ölçüm farklı çıktı,ya ben çok stres yaptim ya da eşim beceremedi,yine de yüksek olduğunu düşünüyorum,yarından itibaren eczaneden ölçüm yapmayı düşünüyorum daha net olur belki, ama bu seurecte okuduğum şeyler çok moralimi bozdu bir şeyler duymaya ihtiyacım var,belki bu durumu yaşayanlar vardır diye sormak istedim,nasıl besleniyorlar,diyet uygulanıyor mu ilac kullanımı var mı? Bunları merak ediyorum,haftaici kendi doktoeuma gideceğim ama gidene kadar bir şeyler yaparım en azından
Canım benim baştan beri tansiyon sorunum vardı ilk 4 haftada 16 /10 çiktı hemen o gün alfamed tansiyon ilacı kullandım şuan düzene girdiği için 1 aydır doktorum ilacı bıraktırdı 11/7 civarı çıkıyor kesinlikle tuzu hayatımdan çıkardım hamur işi tatlı yemiyorum.Günde 3 kez ölçüyorum yükselirse yine alfamed tansiyon ilacına başlıycam çok dikkatli olman gerekiyir.Geçen hafta detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıkınca doktorum tansiyon aleti almamı söyledi dün tansiyon aletim geldi,ilk ölçüm 138 - 82
Akşam yemekten iki saat sonra ölçüm 15 leri gördü küçük yansiyon 10 lari gordu ama her ölçüm farklı çıktı,ya ben çok stres yaptim ya da eşim beceremedi,yine de yüksek olduğunu düşünüyorum,yarından itibaren eczaneden ölçüm yapmayı düşünüyorum daha net olur belki, ama bu seurecte okuduğum şeyler çok moralimi bozdu bir şeyler duymaya ihtiyacım var,belki bu durumu yaşayanlar vardır diye sormak istedim,nasıl besleniyorlar,diyet uygulanıyor mu ilac kullanımı var mı? Bunları merak ediyorum,haftaici kendi doktoeuma gideceğim ama gidene kadar bir şeyler yaparım en azından
Yok hayatta erim i kabul etmez tek başina erim ne ya diyip duruyo çünküYa soyle yapamaz misiniz? Kulagina ezani okurken atiyorum ali erim diye okutun ya da okuyun. Ama nufus cuzdaninda erim yazsin. Neticede kimlikte yazan isimle ahirette anilmayacagiz diye dusunuyorum. Kulaga okunan isimle anilacagiz. Mezar tasimiza yazan isim onemli olmamali sanki..
Erim i ilk yasak elmasa duymustum ben de garipsemistim ama dusununce gercekten guzel bir isim.. 2 isimliyim ben ve 2 isimli olmak zor. Anne tarafim baska, baba tarafim baska isimle cagriyor.. mesela doktorum hala ilk ismimle cagriyor hastanede. Bir kac sefer orali bile olmadimYok hayatta erim i kabul etmez tek başina erim ne ya diyip duruyo çünküben de en azından ona hem kuranda geçen hem de modern güzel anlamlı isim seçenekleri sunayım ki diyorum ki kendi abuk bi isim bulmadan onu koyalım en azından ben erim derim eşim ve ailesi diğerini.Kabul Erim de herkesin kanıksayacağı bir isim değil ben erimle arın arasında kalmiştim erime karar verdim en sonunda Arına da laf etmişti hoş
Ya işte bende evet eşimle orta yolu bulmaliyim onu da kırmamaliyim diyorum bazen de yahu bu cocuğu taşiyan benim uykusuz kalan her aciyi ceken benim eşimin bunlari göz önünde bulundurup okeylemesi gerek neden yapmiyor ki diyorum.Bazen isim kavgası boşanmaya yol acti başlıklarini okuyup ben de böyle cingar mi cikarsam diyorum falan filanErim i ilk yasak elmasa duymustum ben de garipsemistim ama dusununce gercekten guzel bir isim.. 2 isimliyim ben ve 2 isimli olmak zor. Anne tarafim baska, baba tarafim baska isimle cagriyor.. mesela doktorum hala ilk ismimle cagriyor hastanede. Bir kac sefer orali bile olmadimkadin 2. İsmimi soyismim saniyor kimseyi mutlu edemezsin canim. Ama esinle tabi orta yolu bulmak lazim. Ya da anlasma yapin bunu sen 2. Olursa o koysun bizimkinin ismini esim buldu ben de yadirgamadim tamam dedim ama belirttim olurda 2.si olursa ayni olgunlugu senden bekliyorum
Evde ölçümler çok farkli çıktı gerçi çoğunluk yüksekti ama mesela 5 dk farkla yaptığım ölçüm de biri 15/8.5 digeri 13/9.5 ya da daha bunun gibi en az art arda yaotigim beş altı ölçüm sonuçları hep çok farklı çıktı,tabi hepsi de yüksek çıktı kiminde büyük tansiyon yüksek küçüğü normal kiminde küçüğü yüksek büyüğü normal çıktı,o nedenle en azından bir kaç gün eczaneden ölçüm yapayım diye düşündüm,zaten artık sabahları yuruyus için çıkacağım,eldiven maskemi takip.Tuzu tamamen kestim,ekmeği bile kestim bakalım bu beslenmeyle düzene girecek mi girmezse artık ilaç başlanır muhtemenCanım banada detaylı ultrasonda aynısını dedi doktor aldım alet bende hep 9/6 çıkıyor bazen 10/6 stres etkiliyor stres yapma tuzlu yeme ölçmeye devam et eczaneye sürekli nasıl gidiceksin evde günde üç kere ölç bence
Ya nasıl moral oldu bana,gerçekten bilemezsin,evet ben de tuzu tamamen bıraktım,sarımsağı ekledim ogunlerime,ekmeği şekeri tamamen çıkardım hayatımdan inşallah senin gibi benim de düşerCanım benim baştan beri tansiyon sorunum vardı ilk 4 haftada 16 /10 çiktı hemen o gün alfamed tansiyon ilacı kullandım şuan düzene girdiği için 1 aydır doktorum ilacı bıraktırdı 11/7 civarı çıkıyor kesinlikle tuzu hayatımdan çıkardım hamur işi tatlı yemiyorum.Günde 3 kez ölçüyorum yükselirse yine alfamed tansiyon ilacına başlıycam çok dikkatli olman gerekiyir.
İşte farklı yerlerde yapınca kafa karısıyor bende ilk öyle yapıyodum hep farklı çıktı eczanede de eczanede ben daha stres oldum. Ama evde dinlenerek ölçüyorum oda önemli dinlen yarım saat önce mutlaka çok tok karna da ölçmemek gerekiyormus bunlarada dikkat et bence. İnşalalh düzene girer canım bende yürümek istiyorum ama virüsten yapamadım hiç azalmaya başladı en azından akşamları yürürüm bende bir süreEvde ölçümler çok farkli çıktı gerçi çoğunluk yüksekti ama mesela 5 dk farkla yaptığım ölçüm de biri 15/8.5 digeri 13/9.5 ya da daha bunun gibi en az art arda yaotigim beş altı ölçüm sonuçları hep çok farklı çıktı,tabi hepsi de yüksek çıktı kiminde büyük tansiyon yüksek küçüğü normal kiminde küçüğü yüksek büyüğü normal çıktı,o nedenle en azından bir kaç gün eczaneden ölçüm yapayım diye düşündüm,zaten artık sabahları yuruyus için çıkacağım,eldiven maskemi takip.Tuzu tamamen kestim,ekmeği bile kestim bakalım bu beslenmeyle düzene girecek mi girmezse artık ilaç başlanır muhtemen
Ben ilk gebelikte pentiden uzun likrali önü biraz acik atletler almistim. Hem gebelik hemKizlar icinizde esinin atletlerini giyen var mi? Ben artik giymeye basladim.. bi de lastigi en gevsemis boxerini buldum onu giyiyorum :) benim atletler kisalmaya, ic camasirlarimda bacaklarimi kesmeye basladiozellikle sag sola yatinca.. siparis verdim ama bakalim ne zaman gelecek.
Bende Ali yi tek başına çok seviyorum. Bende eşime annenin adı kuran da yok ki. Eşimin anne tarafı hocalık yapan bunun ilmini alan çok var. Güzel gelir kulağına hoş gelir koyarsın. Kalıplara soka soka öldük her şeyi. Ben sadece ali istedim mesela çok hoşuma gidiyor. O an hissiyat biranlık ısınmaAynen hayır eşime de diyorum sen sanki her ibadetini tam yapiyorsun da burda takıldın.Babasi da diyor tabi kizim dini isim başa gelsin.Bi gün sinirlendim baba o zaman sen niye dini isim koymadın oğluna dedim?O gündem beri yorum yapmiyor kırmak istemiyorum ama lafini da esirgedikçe her kafadan ses cıkıyor.Ben batın ismini de severdim onun da önüne abdül gelmesi gerekmiş allahın kulu anlaminda araştiriyorum da.Ömer taha görümcemin oğlunun adı Taha cok var herkeste onu sevemedim ama Ömer ya da Ali bunlar da hoşuma gidiyor
Biz bunu konuştuk iki isimde söylenecek. Ahsen tek daha iyi diyor. Ben ada olacak dedim yanında bu sefer şey anladı ben sadece ada yı kullanacağım. Sen ada ben Ahsen olmaz diyor. Ahsen i de bulan benim dedim ikisi de söylenecek. Öyle konuştukYok hayatta erim i kabul etmez tek başina erim ne ya diyip duruyo çünküben de en azından ona hem kuranda geçen hem de modern güzel anlamlı isim seçenekleri sunayım ki diyorum ki kendi abuk bi isim bulmadan onu koyalım en azından ben erim derim eşim ve ailesi diğerini.Kabul Erim de herkesin kanıksayacağı bir isim değil ben erimle arın arasında kalmiştim erime karar verdim en sonunda Arına da laf etmişti hoş
Geliyor cidden.Bilmiyorum hem artık karnım cok büyüdü istediğim pozisyonda yatamiyorum hem de sanirim yorulmuyorum ev sürecinde.Bazen uyuyabilmek için yatmadan sıcak duş aliyorum mayışayım diye; bazen iç çamaşirlariyla yatiyorum efil efil:)Eşim de diyo iyice manyaklaştin uyu dinlen işte diyo
Eve hafif kırmızımsı düzensiz şekiller. Belli daha yeni başlamışBenim de sanırım bunlar çatlak kirmizi gibi mi?
Ben de Allah tan uuuyabildim sonradan. Geç de olsa. Yoksa hepten başım ağrıyacaktı.Bende sahur sonrası uyuyabildim cnm. Telefonu elime alınca daha stres oluyorum, mavi ışık da etkiliyor. Gerçi uyuyamayınca napsan uyuyamıyorsun.Bugün 3 - 4 saat uyudum yada uyuyamamışımdır. Anca uzandım işte.
Ben de hiç gelemiyorum sese. Sınavlara çalıştığım dönemde kulak tıkacı almıştım internetten. Baya işe yarıyo. İki çiftti iki sene önce 30 tl falandı. Ondan alabilirsin. Yatarken de oluyo ama kulağının üstüne yatamıyosun işte. Elini koyup destekleyip öyle yatabilirsin ama.Benim uykular hep yalan, gebeligin basindan beri. Zaten calistigim zaman 5.30 da uyaniyordum.. gece en az 3-4 defa wc ye kalkiyorum.. ust kattaki komsumuzun cocugu cok ses yapiyor. Kalabalik aileden geliyorum, kardeslerim kucuktu. Ne bileyim bir mekana gittiigmde herkes aglayan bebege tepki gosterirken ben hep empati yapan insanim ama bir cocuk 30 dk 1 saat elindeki seyi yere vuruyor hadi gormedin, 2 saatte de mi gormezsin.. cocugun dikkatini hic mi bir sekilde dagitmaya calismazsin. Yani seninde cocugun olacak alttan al diyorlar da, bence bunlarinki vurdumduymazlik. 2 gr uykum var o da sagolsun bu cocuk sayesinde gidiyor. Asagi yukari 2 yasinda filandir herhalde, hadi bi de seni gordugunde selam verse guler yuzune katlanirsin. Selamsiz sabahsiz bi de.. of cok doldum.. ya peteklere vuruyor elindekini ya. Da yere.
Ay iyi güldüm sormaaa:)Valla eniştem hiç karişmamiş ablama babam da anneme benim kocam niye tutturdu anlamadim.Kesin fikrini Kadir gecesi söylecekmiş bi de yahu napacan istiareye mi yatacan be adam dedimBiz bunu konuştuk iki isimde söylenecek. Ahsen tek daha iyi diyor. Ben ada olacak dedim yanında bu sefer şey anladı ben sadece ada yı kullanacağım. Sen ada ben Ahsen olmaz diyor. Ahsen i de bulan benim dedim ikisi de söylenecek. Öyle konuştukşu çektiğimize bak ad mı koyuyoruz atomu mu parçalıyoruz belli değil. Eskiden kadınlar detaycıydı şuan erkekler bizi geçti. Yoksa bana mı denk geldi
Yok canım farklı yerlerde ölçmedim,evde kendi cihazimizla yapılan ölçümler farklı farklı cikti.İşte farklı yerlerde yapınca kafa karısıyor bende ilk öyle yapıyodum hep farklı çıktı eczanede de eczanede ben daha stres oldum. Ama evde dinlenerek ölçüyorum oda önemli dinlen yarım saat önce mutlaka çok tok karna da ölçmemek gerekiyormus bunlarada dikkat et bence. İnşalalh düzene girer canım bende yürümek istiyorum ama virüsten yapamadım hiç azalmaya başladı en azından akşamları yürürüm bende bir süre
Ali ismi benim de en sevdiğim erkek isimlerinden,ilk yeğenim doğduğunda Ali koyalım demiştik sağolsun enistem kirmamisti,o da kayrayi eklemişti ama herkes sadece Ali diyorBende Ali yi tek başına çok seviyorum. Bende eşime annenin adı kuran da yok ki. Eşimin anne tarafı hocalık yapan bunun ilmini alan çok var. Güzel gelir kulağına hoş gelir koyarsın. Kalıplara soka soka öldük her şeyi. Ben sadece ali istedim mesela çok hoşuma gidiyor. O an hissiyat biranlık ısınma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?