2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tarif edermisin acaba canım tam olarak nasıl akıntım.codden korktum böyle pecetede sanki sulu olduğu için ben akıntı olup olmadigini tam ayırt edemiyorum.seninde böyle sulu gibi mi
Sulu gibi ben birazda çiş kaçırıyorum farklı olabilir durumum sizden. Bebeğin suyu olduğundan şüpheleniyorsanız eczaneden turnusol kağıdı alıp kontrol edebilirsiniz

Canım biraz daha detaylı araştırma yapınca şöyle bir sonuçla karşılaştım. Puset/oto koltuğu hastane çıkışında zorunlu olan ülkeler var böyle bir durumda çıkışa izin vermiyorlarmış. Bizde biraz hastanenin uygulaması ile alakalıymış ama çoğu hastane özellikle özel hastaneler risk almamak için puseti zorunlu tutuyormuş.

Diyelim ki hastaneden çıktık sorun olmadı bu sefer trafik kontrolü gibi bir sorun var. 36 kg'nın altındaki çocuklarda oto koltuğu kullanımının zorunlu olması gibi bir durum var bizde de. Yani zaten 5 dk gidicez kucağımda götürürüm açıklaması da pek işe yaramıyor kontrole denk gelinirse ceza keserler. Hatta bazı ülkelerde sosyal hizmetlerin çocuğu aileden almasına kadar varıyormuş ihmal olarak değerlendirildiğinden.

Tabi bu yasakların cezaların asıl amacı çocuğun güvenliğini sağlamak olduğu için yerinde uygulamalar. Ben de acaba doğumdan sonra mı alsam araba, oto koltuğunu diyordum ama zaten 1 hafta içinde topuk kanı için falan çağırıyorlar illa ki ihtiyaç olacak hele o zorlu ilk günlere bırakmamak en iyisi o yüzden doğum öncesi almaya karar verdim.

Hmmm anldım cnm saoalisn açıklama için bakallm bende düşüneyim bı özelde yapmayı düşünmüyorum doğumu devlette yapicam ama isterler mi bilemedm

Canım oto koltuğu değil ama puset şartmış bahsetti birkaç arkadaş.
En son yazdığını yeni okudum. Bizim ülkede bu şekilde kontrol vs yapmıyorlar. Uygulanmıyor o zaman demek ki. Birçok hastane de şart koşmuyor. Ve hatta çoğu kimsenin haberi bile yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…