2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen benimde öyle canım doktor dik duruyo ayakları mesanende dedi ondan çok idrarım geliyor sanırım ve baskı seninde öyledir
Ya aslında bana öyle baskı olmuyor sadece ordan tekmek yiyorum haftaya görecem bakalım beyefendi nasıl duruyor
Dinlenınce gecen agrılardan sancılardan korkma canım. Sanırım doguma kadar bu yalancı kasılma tarzında seylerı cok yasıyacagız
Fragman gibi korkunç ama

Yani şimdi 2 tane mi hastane çıkışı lazim. E ben bir tane aldim 10 lu galiba battaniyesi falanda var icinde isim yazdırdım onun dışında evde var yine takımları ama
Ya iki tane lazım değil aslında ama takım halinde diye hastane çıkışı diyoruz işte alt üst takım varsa onuda götürebilirsin hastaneye yani

Kizlar emzirke sutyeni illa alacaksaniz pentiden alin.gogus ucunu gostermeyecwk kalinlikta süngeri oluyor boylece disarda da kullanabiliyorsuniz. Yumusak yani kalip gibi degil ama rahat Ben kullanmayacagim gerci ama o penyelerden almayin Ya
atlette de var mı o ped acaba ya ben atlet bakıuorum

canım emzirme atletı mı aldıgın senın? göğüs kısmı pedli mi göğüs ucu bellı oluyor mu

Kızlar ya kendimi ıslak hissediyodum lavaboya gidince pecetede bişi yok ama çok afedersiniz vajinaya peceteyi bastırınca böyle nemli oluyo akıntı mi degilmi ayırt edemiyorum.sizin akintiniz oluyor mu?

biz kızımız olsaydı ipek koyacaktık adını :) kısmet işte canım

Canım oto koltuğu değil ama puset şartmış bahsetti birkaç arkadaş.
nasıl şart ben hiç duymadım böyle bişey puset yoksa hastaneden cikarmayacklar mi
Kızlar ya kendimi ıslak hissediyodum lavaboya gidince pecetede bişi yok ama çok afedersiniz vajinaya peceteyi bastırınca böyle nemli oluyo akıntı mi degilmi ayırt edemiyorum.sizin akintiniz oluyor mu?
Bende sürekli vajinal ıslaklık oluyor şu sıralar cnm akıntım da oluyor ara ara namaz kilacam diye sürekli iç çamaşırı değiştirmekten bı hal oldum günlük ped kullanıyorum artk kaç haftalıksn

Bende de oluyor akıntı

Allah nasip ederse yarın 27 haftalık olacağız canım.seninde böyle sulu mu acaba akintin?

Benimde oluyor sürekli günlük ped kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…