2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya iki tane lazım değil aslında ama takım halinde diye hastane çıkışı diyoruz işte alt üst takım varsa onuda götürebilirsin hastaneye yani
Var canim ya eldiven şapka falan da var oyle yapayım o zaman valla okuyunca hemen hastane çıkışı bakmaya başladım netten almadım iyi ki hahahaha

İyi akşamlar kızlar :)
Mayıs annelerinde 1 kişi daha doğurmuş patır patır doğurmaya başladılar ben de şimdiden heyecanlandım stres sardı valla

Kızlar ben tam 26.haftamdayım bebeğin kilosu 820 gram boyu 33cm sizce nasıl
doktor ne dedi cnm normal gibi sanki bende yarın gidicem kaç kg çıkacak meraktayim
İyi akşamlar kızlar :)
Mayıs annelerinde 1 kişi daha doğurmuş patır patır doğurmaya başladılar ben de şimdiden heyecanlandım stres sardı valla
İyi akşamlar ,yaaaa vala bende heyecanla bekliyorum hem hemen gelsin vakit istiyorum hemde geçmesin

doktor ne dedi cnm normal gibi sanki bende yarın gidicem kaç kg çıkacak meraktayim

İyi akşamlar ,yaaaa vala bende heyecanla bekliyorum hem hemen gelsin vakit istiyorum hemde geçmesin
Al benden de o kadar valla
Bu bekleyiş aşırı heyecanlı acaba grupta ilk kimler güzel haberle gelecek
Sanırım hafta olarak kucukbikadin ve Karusel
Önde gibi ilk onlardan deneyimleyebiliriz inşallah sağlıkla ve zamanlıca gelir bebişler

Kızlar ben tam 26.haftamdayım bebeğin kilosu 820 gram boyu 33cm sizce nasıl
Canım senin Bebişin 25 haftalık. İçinde olduğun haftada kilosu değilde bitirdiğin haftaya bakılıyor. Mesela ben 30 un içindeyim ama kilo işine 29 a göre bakıyorum. Bitirdiğin hafta önemli.

Amin insAllah cnm
Kizımda bu kadar korkum yoktu snrm doğum korkusu sardı beni nasıl olacak diye sezeryan beni aşşırı tedirgin ediyor

Vermem sırayı ilk ben doğuracam, inşallah ilk olmamda haftaya bakalım doktor teyzelerine soracağım 38 i beklemek istiyorum diye. 36. Haftamın bitimi 15 Haziran ı yazdı kağıda bakalım nasipte ne var

Vermem sırayı ilk ben doğuracam, inşallah ilk olmamda haftaya bakalım doktor teyzelerine soracağım 38 i beklemek istiyorum diye. 36. Haftamın bitimi 15 Haziran ı yazdı kağıda bakalım nasipte ne var
Sağ Salim kucağımıza alalım insallah hepimiz iki üç ay sonra burda dertlerimiz çok farklı olacak

Hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişlerin canım merakla ve heyecanla o günleri bekliyoruz

Günler hemen geçsin vaktinde olsun da ben sıkıldım artık

Petisko canım sen sezeryandan sonra korse kullanmışmıydın
Ben hemen kullanmadim canim bikac ay sonra yamuna aldim. Baktim cok dartiyo bunaltiyo takmadim. Biraz daha zayiflayinca taktim karnimda bi sarkma olmadi cok sukur zayiflayinca
atlette de var mı o ped acaba ya ben atlet bakıuorum
Yok canim benimki normal atlet, emzirme atleti degil yani. Ped yok Ama pentide pedli olan emzirme sutyenleri var onlardan kullanmistim guzeldi yani penyelere nazaran. Bu defa onlarida kullanmam kendi sutyenlerimle devam ederim, daha once de bahswtmistim bence emzirme sutyeni ya da atleti gereksiz tabi benim fikrim 26 ay emzirdim yani tecrubem
Bu sekilde

Senin baya az kalmış canım 8 hafta Minimum az daha sabır
Eşime diyorum 9 ay çok ya biz de keşke 3 ayda falan doğursak diye, o 8 hafta bile çok uzun da neyse şom ağzımı açmayayım şimdi
Ben deee hemen temmuz gelsn istiyorum hazir hastalikta gerilemeye basladi iyi haberlee geliyor. Temmuzda gelsin bebisleri alalim kucagimiza❤
İnşallah ya hatta kucağımıza alıp rahat rahat gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…