2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok canım normaldi çok rahatti ama nedense bı sezeryan korkusu aldı ya sezeryan olursa diye belden aşağı uyusturulup doğum olayı bana pek hoş gelmiyor çok evhamlıyim tansiyon şeker oynar sanırım
Bence hiç korkma içini ferah tut ilkinde normal doğurabilmiş güçte birisin ikinci daha da rahat geçecektir ayrıca tecrübeli bir annesin

doktor ne dedi cnm normal gibi sanki bende yarın gidicem kaç kg çıkacak meraktayim

İyi akşamlar ,yaaaa vala bende heyecanla bekliyorum hem hemen gelsin vakit istiyorum hemde geçmesin
Doktor normal iyi oldugunu söyledi canım internetten de baktım bu haftalarda bu civarda oluyormus genelde sanırım

Canım senin Bebişin 25 haftalık. İçinde olduğun haftada kilosu değilde bitirdiğin haftaya bakılıyor. Mesela ben 30 un içindeyim ama kilo işine 29 a göre bakıyorum. Bitirdiğin hafta önemli.
Canım burdaki yanlıs olabilir dün ultrasonda tam 26 haftalık dedi doktor bana. 25 haftaya göre mi bakmam lazım ? O zaman normal oluyor dimi

Bence hiç korkma içini ferah tut ilkinde normal doğurabilmiş güçte birisin ikinci daha da rahat geçecektir ayrıca tecrübeli bir annesin
insAllah cnm Rabbim hepimize sağlıkla bı avazda kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
Doktor normal iyi oldugunu söyledi canım internetten de baktım bu haftalarda bu civarda oluyormus genelde sanırım
İyi MaşAllah cnm o zmn sorun yok

Canım burdaki yanlıs olabilir dün ultrasonda tam 26 haftalık dedi doktor bana. 25 haftaya göre mi bakmam lazım ? O zaman normal oluyor dimi
Normal canım normal anladığım kadarıyla sata göre de birkaç gün önde gidiyor. Sata göre 25. Haftan bitmiş. Yani takvimin doğru yanlış değil. 26. Hafta içindesin Bebişin haftasını bitirmiş büyük ihtimalle üç dört gün önde gidiyor. Kilosu da gayet güzel rabbim sağlıkla kucağına versin

Son adetle uymuyor canım benim. Geç döllenme oldu 1 hafta geride gibi görünüyor son adete göre hesaplatmıyorum ben. Ultrason ölçmünde 26+1 bugün
Tamam o zaman canım dediğin gibi takvim geriden görünüyor. 26 haftalık bebek 27 nin içindesin takvim yanılttı bizi

Ölçümler böyle ama ben anlamadım.

Eklentiler

• A96C0135-A8C1-4E26-9602-20A4A470CBEA.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 55
Ölçümler böyle ama ben anlamadım.
Kafanı bulandırmayalım canım geç döllenme olmuş onda bir şey değişiyor mu ben bilmiyorum. Tedavi olunca benim günü gününe saati saatine belliydi. Doktorun dediğine bakman en iyisi ama Bebişin kilosu normal. Yine muz, süt, kaşar peyniri, yumurta ye bunlar etkili oluyor.

Adete göre hesaplanırsa gelişim gerideymiş gibi görünebiliyor ama benim bebek 1 hafta geç döllendi ondan karısıklık oluyor. Bu gittiğim doktor kendi doktorum değildi bana bu sekilde söyledi kilosu boyu iyi dedi. Onların hepsini yiyorum canım umarım yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…