2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu pentinin korseleri var yamuna gibi kopçalı değilde düz kalçayı falanda sarıyo acaba sezeryandan sonra kullanılırmı hemen diye sorcaktım malum doğum şeklimiz belli değil her iki ihtimalede hazırlıklı olmaya çalışıyorum kendimce

Hayırlı sahurlar hanınlar nasılsınız şifremi unutmuştum kaç gündür giremiyordum ya nasıl gidiyor Ramazan oruç tutuyormusunuz?Ben tutmuyorum hem riskli gruptayım die bide işte doktrada gidemioruz sık sık bi aksilik olur die tutamıyorum.
Bi kaç gündür kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım onlarla uğraşıyorum sarı lekeler olmuş sabunlu suda beklettım makinede yıkadım derken evin heryeri çamaşır oldu ☺Kuruduklarında resim atacağım İnşallah.Artık hazırlayım hazırda dursunlar dedim.çekmeceleride boşaltıp yerleştireyim diorum bakalım ablası izin verirse
Ayy zaman nasılda geçmiş ya o küçücük çorapları elime alınca kızımn bebekliği geldi aklıma çok tuaf duygu ya hem büyüsünler die uğraşıyoruz hemde keşke büyümeseler dioruz

Benim uyku problemim yok çok şükür yatabilsem hemen bayılıyorum ama bende yatamıorum işte kızımı uyutrken 1 saat kestryrum sonra sahurdu namazdı derken 5i buluyor yatmam ve 10 gbi falnda kızım uyanıyor benim uyku bu kadarla kalıyor.Bende sabah uyandgmda kalçalarım çok acıyor.
Bitki çaylarıyla ilgili pek bilgi sahibi değilim ben genel olarak uzak duruyorum.

Benim bebekde 1 hafta geriden geliodu bu son gittiğimde doktor adet tarhne uyuyor dedi neye göre hesaplayacagmı şaşırdım valla

Canim Benan i bizde,daha doğrusu esim düşünmüş istemişti ama Benan feminen resmen kadın ismi.O yuzden vazgeçirdim eşimi.
Kenan ona gore daha iyi. Kuran da geçiyor olması lazım Yusuf Suresinde anlamı da filistin işte.. bir kac anlami daha var Ne dersin? Bera da kadınsı .
Kur 'an sa gecen isim bulmak çok zor ha bulursun da manaları önemli ki internette çoğu yanlis yaziyor.

Ayrıca şahsi fikrim anlamı guzel olmasına da gerek yok pek. Mesela meral geyik demek bence cok güzel bir isim ve tanıdığım bütün Meral ler cok havalı cok hoş ve kimse aa senin adın geyik diye dalga geçmiyordur zannediyorum.
Mesut anlam olarak guzel mesela ama bütün mesut lar mesut mu acaba . Sen ebced değerini hesapla isim ve soyisim, kader sayısını kisilik sayısını bul bir de çok zorlama olmasin yeterli bence. :) biz o sekilde bulduk
Hesaplayarak.

bitki çayını hiç bilemicem cnm ama yatmadan ılık duş falan belki iyi gelir tabi halin olursa ben şu sıra banyoya girmeyi falan cnm istemiyor vala niyeyse
Hayırlı sahurlar canım ben tutuyordum cnm normalde ama bugün randevum var niyetlenmeyi düşünmüyorum tahlil falan isterse diye geçen bende kızımın küçüklüklerini seçtim kardeşine giyebileceği olanları ayırdım zıbın falan çıktı mı o sarı lekeler benimkilerde de var kiizm çok kusardi muhtemelen bekleyince açığa çıktı temizdi kaldırdığında aslında kesinlikle ya bende nasıl sevdim minicik herşey nasıl büyümüş zaman çok hızlı gerçekten hala gözümde küçük kızım ama kıyafetlere bakınca anlıyorum

Hayırlı sahurlar kızlar ya akşam kafama takıldı biz büyüyen beşik alacaktık ama ilk etapta yanımızda olacağı için yatak odasını daraltacak bu seferde acaba onun yerine gardrobunu alsakta (kızımın dolabi kendine anca yetiyor) anne yani besigi mi kullansak kızımda da kp yanindaydik yer sıkıntı diye almıştık o beşiği 8-9 ay yatmıştı sonra kalkmaya başlayınca düşecek diye kullanmdik tahmini ne zmna kadar yanımızda yatması gerekir kizimda bı yaşında ayırmıştım odasını ama emmiyordu hani hiç zorlanmadik şimdi insAllah oğlum emerse hemen odasını ayiramayabilirim sanki

Allah kabul etsin canım.
Sonradan oluşan sarı lekeler çıktı canım çıkmasada soldu çoğu çok belli olmuyor yani 1 gün faln beyaz kalıp sabunlu sıcak suya koydum daha sonrada makineye attım sende bi dene istersen.sabunu bıçakla kazıdım sudada eriyince bastım kıyafetleri.
Muayenedende hayırlı haberlerle gelirsin İnşallah

Saol cnm Allah razı olsun
Anladım cnm saoalsin denerim bende bklm şu an kıyafet yıkama işine başlamadım alacaklarımi da alayım toplu yıkayıp ütülerim artık

Benim de solum çürüdü sanki Bikaç gündür uyuyamıyodum, uykum var ama dalamıyodum daha doğrusu. Bugün bazen gündüz yaptığım hareketleri tam uykudan önce yaptım. Yatarken üstümdeki örtü kalındı incesini attım. Serinde bıraktım kendimi. Değişiklik olsun diye sağa döndüm ama öyle de içim rahat etmedi. Bacağımı kolumu örtü içinden çıkarıp eşime doğru savurdum öyle yattım falan Böyle şeyler deneyip şak diye olmasa da uyudum çok şükür

daimi üyesi olabilirim... saat 4 ten beri uyanığım. mesai yapıyorum şimdi. 1 gibi yatmıştım. 1 ile 4 arasında 2 kere wc ye kalktım.

eyvah karanfil koymayı dene canım insallah geçer. kalsiyuma yüklen süte yoğurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…