- 17 Nisan 2019
- 3.019
- 3.353
- 133
Bu pentinin korseleri var yamuna gibi kopçalı değilde düz kalçayı falanda sarıyo acaba sezeryandan sonra kullanılırmı hemen diye sorcaktımBen hemen kullanmadim canim bikac ay sonra yamuna aldim. Baktim cok dartiyo bunaltiyo takmadim. Biraz daha zayiflayinca taktimkarnimda bi sarkma olmadi cok sukur zayiflayinca
Yok canim benimki normal atlet, emzirme atleti degil yani. Ped yok☺ Ama pentide pedli olan emzirme sutyenleri var onlardan kullanmistim guzeldi yani penyelere nazaran. Bu defa onlarida kullanmam kendi sutyenlerimle devam ederim, daha once de bahswtmistim bence emzirme sutyeni ya da atleti gereksiztabi benim fikrim 26 ay emzirdim yani tecrubem
Bu sekilde❤
Benim uyku problemim yok çok şükür yatabilsem hemen bayılıyorum ama bende yatamıorum işte kızımı uyutrken 1 saat kestryrum sonra sahurdu namazdı derken 5i buluyor yatmam ve 10 gbi falnda kızım uyanıyor benim uyku bu kadarla kalıyor.Bende sabah uyandgmda kalçalarım çok acıyor.Uyuyamayanlar kulübühep solda yatmaya calismaktan solum çürüdü. Bebis uyuyo ama beni uyku tutmuyo. Bitki cayi falan içebiliyor mu bu haftalarda ? Bu gidişle doguma kadar gozlerimizde mor halkalar , yorulmuş gircez hastaneye
Benim bebekde 1 hafta geriden geliodu bu son gittiğimde doktor adet tarhne uyuyor dedi neye göre hesaplayacagmı şaşırdım vallaAdete göre hesaplanırsa gelişim gerideymiş gibi görünebiliyor ama benim bebek 1 hafta geç döllendi ondan karısıklık oluyor. Bu gittiğim doktor kendi doktorum değildi bana bu sekilde söyledi kilosu boyu iyi dedi. Onların hepsini yiyorum canım umarım yarar
Kizlar kuranda geçen telaffuzu güzel erkek ismi önerisi olan var mi?Eşim ille de kuranda geçsin diyor sıkıldım bunun kavgasından.Kuranda geçme zorunluluğu yok anlami güzel olsun ana baba cocuğa güzel anlamli isim koyma sorumluluğunda dedi nihat hatipoğlu geçen de.Çocuk size sorar bana niye bu ismi koydumuz falan filan der dedi.Ben erim ismini sevdiğim için 2. İsim erim olacak zaten.Başina kuranda geçecekmişmiş. Benan i sevdim ben kuranda geçiyor.Ahlas var oda güzel.Bera da cok popüler ama bana feminen geliyor?
bitki çayını hiç bilemicem cnm ama yatmadan ılık duş falan belki iyi gelir tabi halin olursa ben şu sıra banyoya girmeyi falan cnm istemiyor vala niyeyseUyuyamayanlar kulübühep solda yatmaya calismaktan solum çürüdü. Bebis uyuyo ama beni uyku tutmuyo. Bitki cayi falan içebiliyor mu bu haftalarda ? Bu gidişle doguma kadar gozlerimizde mor halkalar , yorulmuş gircez hastaneye
Hayırlı sahurlar canım ben tutuyordum cnm normalde ama bugün randevum var niyetlenmeyi düşünmüyorum tahlil falan isterse diye geçen bende kızımın küçüklüklerini seçtim kardeşine giyebileceği olanları ayırdım zıbın falan çıktı mı o sarı lekeler benimkilerde de var kiizm çok kusardi muhtemelen bekleyince açığa çıktı temizdi kaldırdığında aslında kesinlikle ya bende nasıl sevdim minicik herşey nasıl büyümüş zaman çok hızlı gerçekten hala gözümde küçük kızım ama kıyafetlere bakınca anlıyorumHayırlı sahurlar hanınlar nasılsınız şifremi unutmuştum kaç gündür giremiyordum ya nasıl gidiyor Ramazan oruç tutuyormusunuz?Ben tutmuyorum hem riskli gruptayım die bide işte doktrada gidemioruz sık sık bi aksilik olur die tutamıyorum.
Bi kaç gündür kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım onlarla uğraşıyorum sarı lekeler olmuş sabunlu suda beklettım makinede yıkadım derken evin heryeri çamaşır oldu ☺Kuruduklarında resim atacağım İnşallah.Artık hazırlayım hazırda dursunlar dedim.çekmeceleride boşaltıp yerleştireyim diorum bakalım ablası izin verirse
Ayy zaman nasılda geçmiş ya o küçücük çorapları elime alınca kızımn bebekliği geldi aklıma çok tuaf duygu ya hem büyüsünler die uğraşıyoruz hemde keşke büyümeseler dioruz
Allah kabul etsin canım.bitki çayını hiç bilemicem cnm ama yatmadan ılık duş falan belki iyi gelir tabi halin olursa ben şu sıra banyoya girmeyi falan cnm istemiyor vala niyeyse
Hayırlı sahurlar canım ben tutuyordum cnm normalde ama bugün randevum var niyetlenmeyi düşünmüyorum tahlil falan isterse diye geçen bende kızımın küçüklüklerini seçtim kardeşine giyebileceği olanları ayırdım zıbın falan çıktı mı o sarı lekeler benimkilerde de var kiizm çok kusardi muhtemelen bekleyince açığa çıktı temizdi kaldırdığında aslında kesinlikle ya bende nasıl sevdim minicik herşey nasıl büyümüş zaman çok hızlı gerçekten hala gözümde küçük kızım ama kıyafetlere bakınca anlıyorum
Saol cnm Allah razı olsunAllah kabul etsin canım.
Sonradan oluşan sarı lekeler çıktı canım çıkmasada soldu çoğu çok belli olmuyor yani 1 gün faln beyaz kalıp sabunlu sıcak suya koydum daha sonrada makineye attım sende bi dene istersen.sabunu bıçakla kazıdım sudada eriyince bastım kıyafetleri.
Muayenedende hayırlı haberlerle gelirsin İnşallah
Ihlamur içebilirsin canımUyuyamayanlar kulübühep solda yatmaya calismaktan solum çürüdü. Bebis uyuyo ama beni uyku tutmuyo. Bitki cayi falan içebiliyor mu bu haftalarda ? Bu gidişle doguma kadar gozlerimizde mor halkalar , yorulmuş gircez hastaneye
Benim de solum çürüdü sankiUyuyamayanlar kulübühep solda yatmaya calismaktan solum çürüdü. Bebis uyuyo ama beni uyku tutmuyo. Bitki cayi falan içebiliyor mu bu haftalarda ? Bu gidişle doguma kadar gozlerimizde mor halkalar , yorulmuş gircez hastaneye
Uyuyamayanlar kulübühep solda yatmaya calismaktan solum çürüdü. Bebis uyuyo ama beni uyku tutmuyo. Bitki cayi falan içebiliyor mu bu haftalarda ? Bu gidişle doguma kadar gozlerimizde mor halkalar , yorulmuş gircez hastaneye
Bu bizim ülke icIn geçerli zaten siz turkiyede değil misinizEn son yazdığını yeni okudum. Bizim ülkede bu şekilde kontrol vs yapmıyorlar. Uygulanmıyor o zaman demek ki. Birçok hastane de şart koşmuyor. Ve hatta çoğu kimsenin haberi bile yok
eyvah karanfil koymayı dene canım insallah geçer. kalsiyuma yüklen süte yoğurtaHamilelikte en korktuğum başıma geldi resmen. Gece 2'den beri dişim ağrıyor
Hamileliği bir yandan koronası bir yandan şu an müdahale edemeyiz lütfen ağrıma diye ikna etmeye çalışıyorum ama hiç oralı olmuyor
Karanfil iyi gelir mi ayy bir de onu deneyim. Hergün yoğurt yemeye çalışıyorum süt içemesem de. Tuzlu suyla gargara yapayım dedim gece midemi alt üst etti hamileliğin ilk 3 ayına döndümeyvah karanfil koymayı dene canım insallah geçer. kalsiyuma yüklen süte yoğurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?