2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla ben direkt odasına koyucam benim odam da küçücük beşik bile sığmaz o yuzden mecburum hemde alısır kendi odasında uyumaya. Odasında koltukta var zaten gerekirse uyurum orda bende

Günaydın kızlar gün geçmiyor ki yeni bir şeyle karsilasmayayim.bugun sabahtan beri sol kasığımda ağrı var arada geciyo tekrar geliyo.sizde durumlar ne böyle kasık ağrıları yasayaniniz var mı?
Evet bazen alttan vuruyor sanki ağrı sürekli bir sğrı var ama bebek iyi yeri falan genişliyor ondan galiba

Ne yalan soyliyim bende cok korkuyorum en cok bundan dillendirmiyorum ama
Bende de gecen ay dis eti agrisi oldu belki oyle biseydir inanilmazdi disim kopuyor zannettim ama etiymis dis hekimi bol c vitamini yumuşak firca ve paradontax macun onerdi gercekten de iyi geldi he bi de gargara listerin duzenli bi dene derim

Gündüz daha iyiyim bir şeylerle uğraşınca unutuyorum demek gece fena ama insan bir de kendini dinliyor ağrı iyice beynine beynine işliyor. İnşallah diş etidir benimki de görünüşte çürük yok içten çürümediyse tabi. Tam hangisi ağrıyor onu bile tespit edemiyorum.
İnsanın neresi ağrırsa canı oradadır derler ama diş ağrısı gerçekten fena.

Kizlar bir kac oldugu karnima bir agri saplaniyo
Yani genelde yatakdayken, iste mesela uykudan kalkacagimda veya donecegimde
Nasil anlatsam agriyi boyle karina bise batiyo, kramp giriyo gibi genelde sag tarafda oluyo
O an hic kimildayamiyorum 3 - 5 dk ya geciyo
Sabit kaldigimda agriyi hissetmiyorum kimildayinca oluyo
Sancimi diyecem degil gibime geliyo
Varmi aranizda boyle bise yasayan

Bebişlerimiz büyüdüğü için öyle oluyor kuzum. Ani kalkışlardan uzak dur. Mümkün olduğunda yan dönüp kalk yavaş hareket et. Benimde genelde yürürken oluyor ağırlamaya başladığı için kemıklerını mı hissediyorum bilmiyorum batıyo Bi yerleri

Bu arada biberon alan var mı? Ben Philips avent in yenidoğan setini aldım 2 buyuk 2 küçük biberon, 1 emzık 1 temızleme fırcası var ama cok pahalı. İndirimli hali bile 209 lira :/ cam değil bide. Aldım ama cok fazla geldı yani

bende bir avent 60 cc biberon birde lansinoh cam biberon aldım çok öneriliyordu

Uyku halinde ani hareket yapiyo olabilirim
Yan yatiyorum ama uykumda kimbilir hangi pozisyona gecis yapiyorum bilmiyorum
Acaba bumu sanci diye merak ettim
Yani 2.gebeligim ama sanci yi soracak kadar unutmusum
Aradan 10 yil gecti

Günaydın kızlar gün geçmiyor ki yeni bir şeyle karsilasmayayim.bugun sabahtan beri sol kasığımda ağrı var arada geciyo tekrar geliyo.sizde durumlar ne böyle kasık ağrıları yasayaniniz var mı?
Benimde bazı sabahlar kasığımda bağlı bişey var aniden kalksam kopacakmış gibi bi sancı hissi oluyor neden bilmiyorum

Ben de aventin aldım 2 büyük biri cam biri plastik bide küçük cam biberon, 2 de emzik. Temizleme fırçası başka bi üründe hediye gelmişti :) fiyat olarak hatırlamıyorum ama indiriml 135 tl civarı almıştık

Kızlar bebeğin yaptığı ritmik hareketler hıçkırıksa ve aşağıdan hissediliyorsa kafası aşağıya dönmüş demek midir bu?
Kasıktan hissediliyorsa kafası göğüs altında olabilir bazen ritmik şeyleri ben de hissediyorum ama daha çok ayak diz fln gibi

Kızlar bende ilk çatlaklarımı gordum hemde sanki 1 günde cıktı dün birşey yoktu suan 3 4 tane kırmızı çatlağım var göbek altında buarada virüs mağduru anneler olarak hiç hamiş fotomuz yok sanırım yanı benım yok buna cok canım sıkılıyor elbıse denedım yakında dışarı cıkıp yeşillikler içerisinde birkaç poz cekileceğimm göbeğimi hala taşıyabiliyorken sizlerin varmı fotolar çekildiniz mi hiç

Eklentiler

• IMG_20200427_130926.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 94
Kızınız kaç yasinda, benim de bir oğlum var ikinci olacak inşallah iki çocuklu hayatımı nasi l olacak acaba merak ediyorum
Diş ağrısı için eğer curukse dişin üzerinde karanfil ezmek iyi geliyor bı dönem başıma gelmisti ancak o şekilde rahatliyordm bir kaç saat eziyordm heralde disimde

şuan 3.5 yaşında canım.Aynen bende çok merak ediyorum en çokda kızımın tepkisi ne olacak acaba.Şuan kardeşim kardeşim die dolanıo ama bakalım.☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…