- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen bende çok karısık gerçektenBenim bebekde 1 hafta geriden geliodu bu son gittiğimde doktor adet tarhne uyuyor dedi neye göre hesaplayacagmı şaşırdım valla
Valla ben direkt odasına koyucam benim odam da küçücük beşik bile sığmaz o yuzden mecburum hemde alısır kendi odasında uyumaya. Odasında koltukta var zaten gerekirse uyurum orda bendeHayırlı sahurlar kızlar ya akşam kafama takıldı biz büyüyen beşik alacaktık ama ilk etapta yanımızda olacağı için yatak odasını daraltacak bu seferde acaba onun yerine gardrobunu alsakta (kızımın dolabi kendine anca yetiyor) anne yani besigi mi kullansak kızımda da kp yanindaydik yer sıkıntı diye almıştık o beşiği 8-9 ay yatmıştı sonra kalkmaya başlayınca düşecek diye kullanmdik tahmini ne zmna kadar yanımızda yatması gerekir kizimda bı yaşında ayırmıştım odasını ama emmiyordu hani hiç zorlanmadik şimdi insAllah oğlum emerse hemen odasını ayiramayabilirim sanki
Evet bazen alttan vuruyor sanki ağrı sürekli bir sğrı var ama bebek iyi yeri falan genişliyor ondan galibaGünaydın kızlar gün geçmiyor ki yeni bir şeyle karsilasmayayim.bugun sabahtan beri sol kasığımda ağrı var arada geciyo tekrar geliyo.sizde durumlar ne böyle kasık ağrıları yasayaniniz var mı?
Ne yalan soyliyim bende cok korkuyorum en cok bundan dillendirmiyorum amaHamilelikte en korktuğum başıma geldi resmen. Gece 2'den beri dişim ağrıyor
Hamileliği bir yandan koronası bir yandan şu an müdahale edemeyiz lütfen ağrıma diye ikna etmeye çalışıyorum ama hiç oralı olmuyor
Bende sizdenim asla uyku tutmuyor en son 5 di saatdaimi üyesi olabilirim... saat 4 ten beri uyanığım. mesai yapıyorum şimdi. 1 gibi yatmıştım. 1 ile 4 arasında 2 kere wc ye kalktım.
Gündüz daha iyiyim bir şeylerle uğraşınca unutuyorum demek gece fena ama insan bir de kendini dinliyor ağrı iyice beynine beynine işliyor. İnşallah diş etidir benimki de görünüşte çürük yok içten çürümediyse tabi. Tam hangisi ağrıyor onu bile tespit edemiyorum.Ne yalan soyliyim bende cok korkuyorum en cok bundan dillendirmiyorum ama
Bende de gecen ay dis eti agrisi oldu belki oyle biseydir inanilmazdi disim kopuyor zannettim ama etiymis dis hekimi bol c vitamini yumuşak firca ve paradontax macun onerdi gercekten de iyi geldi he bi de gargara listerin duzenli bi dene derim
Bebişlerimiz büyüdüğü için öyle oluyor kuzum. Ani kalkışlardan uzak dur. Mümkün olduğunda yan dönüp kalk yavaş hareket et. Benimde genelde yürürken oluyor ağırlamaya başladığı için kemıklerını mı hissediyorum bilmiyorum batıyo Bi yerleriKizlar bir kac oldugu karnima bir agri saplaniyo
Yani genelde yatakdayken, iste mesela uykudan kalkacagimda veya donecegimde
Nasil anlatsam agriyi boyle karina bise batiyo, kramp giriyo gibi genelde sag tarafda oluyo
O an hic kimildayamiyorum 3 - 5 dk ya geciyo
Sabit kaldigimda agriyi hissetmiyorum kimildayinca oluyo
Sancimi diyecem degil gibime geliyo
Varmi aranizda boyle bise yasayan
bende bir avent 60 cc biberon birde lansinoh cam biberon aldım çok öneriliyorduBu arada biberon alan var mı? Ben Philips avent in yenidoğan setini aldım 2 buyuk 2 küçük biberon, 1 emzık 1 temızleme fırcası var ama cok pahalı. İndirimli hali bile 209 lira :/ cam değil bide. Aldım ama cok fazla geldı yani
Uyku halinde ani hareket yapiyo olabilirimBebişlerimiz büyüdüğü için öyle oluyor kuzum. Ani kalkışlardan uzak dur. Mümkün olduğunda yan dönüp kalk yavaş hareket et. Benimde genelde yürürken oluyor ağırlamaya başladığı için kemıklerını mı hissediyorum bilmiyorum batıyo Bi yerleri
Benimde bazı sabahlar kasığımda bağlı bişey var aniden kalksam kopacakmış gibi bi sancı hissi oluyor neden bilmiyorumGünaydın kızlar gün geçmiyor ki yeni bir şeyle karsilasmayayim.bugun sabahtan beri sol kasığımda ağrı var arada geciyo tekrar geliyo.sizde durumlar ne böyle kasık ağrıları yasayaniniz var mı?
Ben de aventin aldım 2 büyük biri cam biri plastik bide küçük cam biberon, 2 de emzik. Temizleme fırçası başka bi üründe hediye gelmişti :) fiyat olarak hatırlamıyorum ama indiriml 135 tl civarı almıştıkBu arada biberon alan var mı? Ben Philips avent in yenidoğan setini aldım 2 buyuk 2 küçük biberon, 1 emzık 1 temızleme fırcası var ama cok pahalı. İndirimli hali bile 209 lira :/ cam değil bide. Aldım ama cok fazla geldı yani
Kasıktan hissediliyorsa kafası göğüs altında olabilir bazen ritmik şeyleri ben de hissediyorum ama daha çok ayak diz fln gibiKızlar bebeğin yaptığı ritmik hareketler hıçkırıksa ve aşağıdan hissediliyorsa kafası aşağıya dönmüş demek midir bu?
Kafası göğüs altındaysa kasıktan nasıl hissederiz ki hıçkırığıKasıktan hissediliyorsa kafası göğüs altında olabilir bazen ritmik şeyleri ben de hissediyorum ama daha çok ayak diz fln gibi
Hıçkırık konusunda ben hala emin olamadığmdan yorumsuz kalayımKafası göğüs altındaysa kasıktan nasıl hissederiz ki hıçkırığı
Kızınız kaç yasinda, benim de bir oğlum var ikinci olacak inşallah iki çocuklu hayatımı nasi l olacak acaba merak ediyorumHayırlı sahurlar hanınlar nasılsınız şifremi unutmuştum kaç gündür giremiyordum ya nasıl gidiyor Ramazan oruç tutuyormusunuz?Ben tutmuyorum hem riskli gruptayım die bide işte doktrada gidemioruz sık sık bi aksilik olur die tutamıyorum.
Bi kaç gündür kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım onlarla uğraşıyorum sarı lekeler olmuş sabunlu suda beklettım makinede yıkadım derken evin heryeri çamaşır oldu ☺Kuruduklarında resim atacağım İnşallah.Artık hazırlayım hazırda dursunlar dedim.çekmeceleride boşaltıp yerleştireyim diorum bakalım ablası izin verirse
Ayy zaman nasılda geçmiş ya o küçücük çorapları elime alınca kızımn bebekliği geldi aklıma çok tuaf duygu ya hem büyüsünler die uğraşıyoruz hemde keşke büyümeseler dioruz
Diş ağrısı için eğer curukse dişin üzerinde karanfil ezmek iyi geliyor bı dönem başıma gelmisti ancak o şekilde rahatliyordm bir kaç saat eziyordm heralde disimdeHamilelikte en korktuğum başıma geldi resmen. Gece 2'den beri dişim ağrıyor
Hamileliği bir yandan koronası bir yandan şu an müdahale edemeyiz lütfen ağrıma diye ikna etmeye çalışıyorum ama hiç oralı olmuyor
şuan 3.5 yaşında canım.Aynen bende çok merak ediyorum en çokda kızımın tepkisi ne olacak acaba.Şuan kardeşim kardeşim die dolanıo ama bakalım.☺☺Kızınız kaç yasinda, benim de bir oğlum var ikinci olacak inşallah iki çocuklu hayatımı nasi l olacak acaba merak ediyorum
Diş ağrısı için eğer curukse dişin üzerinde karanfil ezmek iyi geliyor bı dönem başıma gelmisti ancak o şekilde rahatliyordm bir kaç saat eziyordm heralde disimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?