2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

isim konusuna biz hala karar veremedik ya kızımın adı Buğlem 2.yi ona uydursak mı uydrmasak mı bilemedm.
beren ikra çiğdem deren ceren .ben ahsen ismini istedim ama kv kötü birini çağrştrıo dedı vaz gectik.
Nie bu konuda hevesm yok bilemedm kaynanamn adını koyacaktık başta istedı sonrada yok benim adım güzel değil yeni isimlerden koyalım dedı ama karar veremıoruz böyle giderse kaynanamn adı koyulacak

Bu bizim ülke icIn geçerli zaten siz turkiyede değil misiniz
Türkiyedeyim. Uygulandığına Hiç şahit olmadım dedim. Kalabalık ve bol çocuklu bir çevredeyim. Çoğu arkadaşım vs İstanbulda özel hastanede doğum yaptı. Bende İstanbulda özel hastanede doğum yapmıştım nasipse yine aynı yerde yapacağım. Tanıdıklarımdan Doğumdan sonra şehirdışı gidenler de oldu. Hiçbir şekilde uygulandığını görmedim puset zorunluluğunun. Bu yüzden demek ki uygulanmıyor dedim.

Ben 1 tane aldım 60 cc aventi yenidoğan için cam değil benimde. Kullanılıp kullanılmayacağı bile meçhul set almadım o yüzden. Aventin air olanlarından 2 li emzik aldım wee baby markasınında biberon temizleme fırçasını aldım

Bizde n11 den aynı seti aldık. Yüzde 11 indirimle 195 e aldık. Çok pahalı her şey

Çok tatlısınız Benim de yok hiç fotoğrafım hastaneye giderken elbisemi giyineyim dedim çekilirim sonra adamın yanında elbiseyi nasıl kaldıracam diye vazgeçtim erteledim şansıma da sürekli hava kapalı
Bence öyle. Dün sabah hıçkırıklarını sol altta hissettim. Ama sağ üstte de hareketi vardı. Çapraz duruyodu heralde :))
Nasıl yatıyorlarsa artık Bakalım perşembe randevum var nasıl yatıyor geçenki gibi arkasını dönüp yüzünü göstermezse ceza verecem

Teşekkür ederiz canımm ya ilahi güldürdün beni bende artık haftaya çekileceğim sende ayarlarsın mutlaka açar hava üzülmee en azından birkaç pozumuz olsun

nerde nasıl kaynattin canm bende bı iki haftaya giriştim o işlere artık sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim
çok geçmiş olsun canım karanfil dene arkadaşın dediği gibi insAllah geçer
Valla ben direkt odasına koyucam benim odam da küçücük beşik bile sığmaz o yuzden mecburum hemde alısır kendi odasında uyumaya. Odasında koltukta var zaten gerekirse uyurum orda bende
zor olmazsa odasına alışması daha iyi aslında ben hala kararsızım bklm yakında netleşir fikrim ama sanırım anne yanını kullanacak gibiyim
ayniları bana da oluyor canım bugün doktora sordum bı saatten uzun süre geçmezse ağrın ya dinlenince geçmezse korkabilirsin yoksa normal dedi
yaa MaşAllah çok tatlısın canım bende hatıra kalsın diye çekiyorum ara ara ama dışarda hiç yok tabi

Ayırırsın canım benim arkadasin cocugu 9 aylik hala emiyor ayrı yatıyorlar 5 ya da 6 ayda ayırmıştı o da oğlundan odasını. Bende ayırmayı düşünüyorum 1 yasina gelmeden aynı şekilde emzirmeyi de bırakmayı düşünüyorum

kızıma ablasından kalanlar(burası çeyreği daha )..Bacaklara kadar çıtçıtları çok tavaıye etmem sürekli altnı degstirrken zor oluyor ama bir iki tane alabılırsz.bide ıkılı takımların el kısımlarında kendılığınden kapanma yeri var eldiven gbi onlarda güzel kullanışlı oluyor.zıbınları zaten hiç söylemıyorum vazgeçilmezmz.agız mendilleride çok onemli çok çok alabılırsnz.
kızıma bir takım yeni alırım die dusnuorum onun harıcınde gerek yok gbi.tırnak makası alırım yenı.emzik biberon alacagım.

Slmlar kızlar bugün hastaneye gittim kontrolüm vardı kan idrar tahlili istedi sonucum yeni çıkmıştır daha gitmedim doktora yetişebilirsem göstercrm bklm sonucu .. Çok şükür gelişimi güzelmiş suyu falan yeterli dedi 28+4 haftadayim 1400 Gr olmuş oğlum ya yerim ağzını burnunu gördüm

Maşallah canım darısı bize inşallah bende haftaya gideceğim

Aldıklarım hala tam anlamıyla gelmedi bende yavaştan yıkamayı düşünüyorum bakalım

ayenn cnm 9-10 aylıkken ayiririm odayı snrm emzirmeyi istiyorum max. 1 buçuk yaşına kadar ben kızımda emziremedjm içimde ukte kaldi sen niye erken bırakmayı düşünüyorum cnm iki yaşa kadar olmasa da bı buçuk yaş ideal aslında
MaşAllah çok tatlı gözüküyorlar cnm Rabb'im içini doldursun sağlıkla giysin insAllah cnm benim kızın da coktu ama cinsiyet tutmayınca sil baştan alicam mecbur

Olmaz benim için ilk zamanlar annemlerde olucak zaten rahat olur diyendilüniyprum

1,5 yasta cok canim yaa1,5 yaştaki cocuk yürüyor hatta konusuyor sanırım yani kiz olanlar erkekler hep geç konusuyor konusan bi cocuga meme emzirmek tuhafima gidiyor.ondan 1 yaş dedim bana kalsa ben 6 ay emziririm zaten sevmiyorum düşündükçe bile sinir oluyorum ne yapım memeleri mi de sevmiyorum burda hep biraktirmakta zorlananlari okudum bir de belli yasa gelince daha da zor sanirim bıraktırmak yani cocuk 1,5 2 yasina gelmis sıkıntıdan emiyor bence memeyi çoğu ya alışkanlık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…