2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tesekkur ederım canım dışarıdada çek ımkan olursa ya hatıra olarak kalır

MaşAllah cnm sağlıkla kullanmayı nasip etsin insAllah bende alacaklarım bitince halletcem insAllah
Maşallah canım darısı bize inşallah bende haftaya gideceğim
Saol canım insAllah haber et sonucu sende için rahatladı vala içim tuhaftı Bayadir gitmeyince

bilmiyorum vala deneyip görecez emzirmeyi pek bilmediğim için ilk gibi olacak benim için belki bı buçuk yasa kalmadan bıraktrcam bende senin dediğin gibi
Tesekkur ederım canım dışarıdada çek ımkan olursa ya hatıra olarak kalır
insAllah cnm bklm nasip

Çok uzun süre banada anlamsız geliyor kocaman çocuk zaten tum gıdayı dışardan alıyor ulu orta meme diyor çekiştiriyor kardeşimde anneme çok yapardı mağazalarda falan çok abartmadan belli bir süre emzirmek daha doğru geliyor

Ya aslinda yazmaya çekindim.. tepki alcam diye düşündüm ama gerçekten öyle. Aklı eriyor. Yani cocuk yürüyor konusuyor yani bebek degil ki o artık cocuk. Ve gercekten cok kötü anneyi çekiştirmek ulu orta meme meme demek anneye de zor yani. 1 yas ideal bence hadi 15 ay olsun Tabi sütun de varsa sabrın da varsa sonrası cidden gereksiz geliyor bana. 25 26 ay emziren var. Ben dayanamazdım yani.

Acaba belli bir süreden sonra sadece sağıp biberonla versek olur mu ben de sevmiyorum yürüyen çocuğun gelip meme istemesini tabii bekara karı boşamak kolay derler o anki analık ruhumla naparım bilmem de en olmadı sağmak olur belki

Kızlar bebeğin yaptığı ritmik hareketler hıçkırıksa ve aşağıdan hissediliyorsa kafası aşağıya dönmüş demek midir bu?

Ya bunu bende hissediyorum genelde Boyle ayni sekilde pit pit atmalar halinde biseyler hissediyorum hickirik bu mu cozemedim AMA kipirdama degil sanki Boyle damar atar gibi saga sola donuslerde oluyor ve en cok alt kiside hissediyorum

Senin süte karşı genel bir antipatin var bence

Kızlar 2.doz tetanoz aşısı daha mı zor oluyor

Benim ikinci daha cok agrisi evet ya AMA sicak su cok iyi geliyor bi bezi baya sicak suya islatip koydu kayinvalidem cidden cok rahatladim yoksa duramiyodum sicak su turbesi falan varsa kullan agri olursa gece en azindan rahat uyutur seni inslalah olmaz tabi❣

Masallah❣ malesef benimde disarida yok henuz oyle sahilde ne cok cekilirim diye hayale kurmustum neyse son aylar dogru belki olur evde bi kac tane var esimin dogumgunu vardi 23 nisanda 22 nisanda yaptik o zaman oldu bi kac bisey iste

Yok canım sonuçta herkesin fikri farklı olabilir fikirler değişebilir zamanla ben mesela 2 yaşını doldurarak bırakmışım emmeyi ve dişlerim kemiklerim şu bu hiçte dayanıklı değil ortaokuldan beri diş yaptırırım. 24 ay değil 10 ayda emsem bu böyle olacaktı. Ama başlangıçta ilk 6-7 ay anne ile arada ki bağ oluyor sütü olan emzirmeli bencede ona çabalarım bakalım zaman ne gösterecek

Canım çocuğun derdi zaten sütü içmek değil ki memede avunmak oluyor mesela başını çarpıyor ağlayarak geliyor doğru memeye tabi bu belli bi yaştan sonra dediğim

Valla aynı fikirdeyim canim seninle ben hic anne sütü icmemisim hic derken sadece 2 ay emmişim o kadar dişci nin yolunu bilmem mesela cok şükür. Mamayla büyümüşüm. Kardesim 10 ay emdi hastalıktan kurtulmadı uzun seneler bağışıklık sistemi olayına da inanmıyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…