Tesekkur ederım canımnerde nasıl kaynattin canm bende bı iki haftaya giriştim o işlere artık sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim
çok geçmiş olsun canım karanfil dene arkadaşın dediği gibi insAllah geçer
zor olmazsa odasına alışması daha iyi aslında ben hala kararsızım bklm yakında netleşir fikrim ama sanırım anne yanını kullanacak gibiyim
ayniları bana da oluyor canım bugün doktora sordum bı saatten uzun süre geçmezse ağrın ya dinlenince geçmezse korkabilirsin yoksa normal dedi
yaa MaşAllah çok tatlısın canım bende hatıra kalsın diye çekiyorum ara ara ama dışarda hiç yok tabi
MaşAllah cnm sağlıkla kullanmayı nasip etsin insAllahMerhaba hanımlar bugün bende oğlumun tüm kıyafetlerini yıkamış ve utulemis bulunmaktayım bavulumu hazırlamayı düşünüyorum daha sonra da temizliği halletmem lazım vücut agirladmadan bitsin istiyorum
Saol canım insAllah haber et sonucu sende için rahatladı vala içim tuhaftı Bayadir gitmeyinceMaşallah canım darısı bize inşallah bende haftaya gideceğim
bilmiyorum vala deneyip görecez1,5 yasta cok canim yaa1,5 yaştaki cocuk yürüyor hatta konusuyor sanırım yani kiz olanlar erkekler hep geç konusuyorkonusan bi cocuga meme emzirmek tuhafima gidiyor.ondan 1 yaş dedim bana kalsa ben 6 ay emziririm zaten sevmiyorum düşündükçe bile sinir oluyorum ne yapım memeleri mi de sevmiyorum burda hep biraktirmakta zorlananlari okudum bir de belli yasa gelince daha da zor sanirim bıraktırmak yani cocuk 1,5 2 yasina gelmis sıkıntıdan emiyor bence memeyi çoğu ya alışkanlık olmuş
insAllah cnm bklm nasipTesekkur ederım canımdışarıdada çek ımkan olursa ya hatıra olarak kalır
Çok uzun süre banada anlamsız geliyor kocaman çocuk zaten tum gıdayı dışardan alıyor ulu orta meme diyor çekiştiriyor kardeşimde anneme çok yapardı mağazalarda falan1,5 yasta cok canim yaa1,5 yaştaki cocuk yürüyor hatta konusuyor sanırım yani kiz olanlar erkekler hep geç konusuyorkonusan bi cocuga meme emzirmek tuhafima gidiyor.ondan 1 yaş dedim bana kalsa ben 6 ay emziririm zaten sevmiyorum düşündükçe bile sinir oluyorum ne yapım memeleri mi de sevmiyorum burda hep biraktirmakta zorlananlari okudum bir de belli yasa gelince daha da zor sanirim bıraktırmak yani cocuk 1,5 2 yasina gelmis sıkıntıdan emiyor bence memeyi çoğu ya alışkanlık olmuş
Ya aslinda yazmaya çekindim.. tepki alcam diye düşündüm ama gerçekten öyle. Aklı eriyor. Yani cocuk yürüyor konusuyor yani bebek degil ki o artık cocuk. Ve gercekten cok kötü anneyi çekiştirmek ulu orta meme meme demek anneye de zor yani. 1 yas ideal bence hadi 15 ay olsun Tabi sütun de varsa sabrın da varsa sonrası cidden gereksiz geliyor bana. 25 26 ay emziren var. Ben dayanamazdım yani.Çok uzun süre banada anlamsız geliyor kocaman çocuk zaten tum gıdayı dışardan alıyor ulu orta meme diyor çekiştiriyor kardeşimde anneme çok yapardı mağazalarda falançok abartmadan belli bir süre emzirmek daha doğru geliyor
Canım benimki daha kolay oldu şahsen ilkinde 1 hafta kolum cok agrıdı hareket ettıremedım ama ıkıncıde rahattımKızlar 2.doz tetanoz aşısı daha mı zor oluyor
Kızlar 2.doz tetanoz aşısı daha mı zor oluyor
Acaba belli bir süreden sonra sadece sağıp biberonla versek olur mu ben de sevmiyorum yürüyen çocuğun gelip meme istemesini tabii bekara karı boşamak kolay derler o anki analık ruhumla naparım bilmem de en olmadı sağmak olur belkiÇok uzun süre banada anlamsız geliyor kocaman çocuk zaten tum gıdayı dışardan alıyor ulu orta meme diyor çekiştiriyor kardeşimde anneme çok yapardı mağazalarda falançok abartmadan belli bir süre emzirmek daha doğru geliyor
Kızlar bebeğin yaptığı ritmik hareketler hıçkırıksa ve aşağıdan hissediliyorsa kafası aşağıya dönmüş demek midir bu?
kızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
Senin süte karşı genel bir antipatin var benceAyırırsın canım benim arkadasin cocugu 9 aylik hala emiyor ayrı yatıyorlar 5 ya da 6 ayda ayırmıştı o da oğlundan odasını. Bende ayırmayı düşünüyorum 1 yasina gelmeden aynı şekilde emzirmeyi de bırakmayı düşünüyorum
Kızlar 2.doz tetanoz aşısı daha mı zor oluyor
Kızlar bende ilk çatlaklarımı gordum hemde sanki 1 günde cıktı dün birşey yoktu suan 3 4 tane kırmızı çatlağım var göbek altındabuarada virüs mağduru anneler olarak hiç hamiş fotomuz yok sanırım yanı benım yok buna cok canım sıkılıyor elbıse denedım yakında dışarı cıkıp yeşillikler içerisinde birkaç poz cekileceğimm göbeğimi hala taşıyabiliyorken sizlerin varmı fotolar çekildiniz mi hiç
Yok canım sonuçta herkesin fikri farklı olabilir fikirler değişebilir zamanla ben mesela 2 yaşını doldurarak bırakmışım emmeyi ve dişlerim kemiklerim şu bu hiçte dayanıklı değil ortaokuldan beri diş yaptırırım. 24 ay değil 10 ayda emsem bu böyle olacaktı. Ama başlangıçta ilk 6-7 ay anne ile arada ki bağ oluyor sütü olan emzirmeli bencede ona çabalarım bakalım zaman ne gösterecekYa aslinda yazmaya çekindim.. tepki alcam diye düşündüm ama gerçekten öyle. Aklı eriyor. Yani cocuk yürüyor konusuyor yani bebek degil ki o artık cocuk. Ve gercekten cok kötü anneyi çekiştirmek ulu orta meme meme demek anneye de zor yani. 1 yas ideal bence hadi 15 ay olsun Tabi sütun de varsa sabrın da varsa sonrası cidden gereksiz geliyor bana. 25 26 ay emziren var. Ben dayanamazdım yani.
Benim ikincisi ilkinden daha hafif geçti:)Kızlar 2.doz tetanoz aşısı daha mı zor oluyor
Canım çocuğun derdi zaten sütü içmek değil ki memede avunmak oluyor mesela başını çarpıyor ağlayarak geliyor doğru memeyeAcaba belli bir süreden sonra sadece sağıp biberonla versek olur mu ben de sevmiyorum yürüyen çocuğun gelip meme istemesini tabii bekara karı boşamak kolay derler o anki analık ruhumla naparım bilmem de en olmadı sağmak olur belki
Sleepy. Baby me.kızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
Valla aynı fikirdeyim canim seninleYok canım sonuçta herkesin fikri farklı olabilir fikirler değişebilir zamanla ben mesela 2 yaşını doldurarak bırakmışım emmeyi ve dişlerim kemiklerim şu bu hiçte dayanıklı değil ortaokuldan beri diş yaptırırım. 24 ay değil 10 ayda emsem bu böyle olacaktı. Ama başlangıçta ilk 6-7 ay anne ile arada ki bağ oluyor sütü olan emzirmeli bencede ona çabalarım bakalım zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?