2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
Ben prima ve sleepy aldım bez olarak her ikisini dönüşümlü denerim diye düşündüm. Uni baby ıslak mendil aldım ama pamuk ve su ile sileceğim altını değişirken. Islak mendili dışarda falan lazım olur diye aldım

Yorumlarını sonradan gördüm. Ben ilk yazdığını görünce aklıma inek sütünü sevmemen geldi
Ahahahahahaha ya evet onuda sevmiyorum valla kokuyor billa kokuyor özellikle pastörize olmayan hayvan in tezegini mi içmişsin ciğerini mi yemişsin belli değil

maşallah canım bizimde 28 de 1350 gramdı. boyu kaç cm?

Ama sanci degil benimki sanirim
Anlatmasi zor bise
Belkide sancimi
Ay bilemedim
Sagol canim bilgilendirdigin icin
Bende 8mayisda doktora gidiczm onada sorarim

Kizlar size bisey sorcam komik olabilir ama
Benim 1 tane bebişim var. 8 yaşını bitirecek onu evlat yerine koydum benimle her yere geliyor hastaneye cafeye restouranta kuaföre. Çantanın icine de sığıyor bitanem benim yanımda yatıyor birlikte sofraya oturuyoruz ben yiyorum o da beni izliyor dileniyor yani yemek. O kadar zeki ki suan hamileyim diye kucagima oturmuyor direkt bacağının üstünden öteki tarafa geçiyor yatacaksa da yanıma kıvrılıyor karnıma kucağıma değmiyor.
Ben anne sütünden ona versem nasil olur ki yaşlandı üzülüyorum hep kuru mama yiyor . Normalde köpekler kediler inek sutu içince ishal olur tavsiye edilmez ama tuhaf mi olur ki guclensin biraz diyorum faydası olur mu acaba

Bence öyle yap canim yaa oh be yalnız değilmişim bu sekilde düşünen

Masallah❣ malesef benimde disarida yok henuz oyle sahilde ne cok cekilirim diye hayale kurmustum neyse son aylar dogru belki olur evde bi kac tane var esimin dogumgunu vardi 23 nisanda 22 nisanda yaptik o zaman oldu bi kac bisey iste
Gariban temmuz anaları olarak hepimiz aynıyız demekki ınsallah 1 aya bol bol serbestce cekılirıızzz dışardaa

Tesekkur ederım canım dışarıdada çek ımkan olursa ya hatıra olarak kalır
Ben evde çekildim. Yastığı duzelttim perdeyi duzelttim ruj sürdüm bir sağa döndüm bir one baktim bir yana baktim ama zor oldu çünkü karin diye bisey yok. Var ama 4 aylik gibi falan esime çektirdim. Simdi burda manzaralı bir yer bulmuş daha doğrusu çiçekler açmış gelincik seni oraya gotureyim dedi. Okey dedim bide kendime elbise ve taç aldim. Masum rollerine yatcam. Kocam diyor tak tacını masum rolleri yap hatıra olsun maksat işte

Ama sanci degil benimki sanirim
Anlatmasi zor bise
Belkide sancimi
Ay bilemedim
Sagol canim bilgilendirdigin icin
Bende 8mayisda doktora gidiczm onada sorarim
himmm önemli bişey değildir insAllah cnm çok dayanilmayacak gibi olursa acile git ama ihmal etme cnm
ya MaşAllah cnm ya bağınız çok güzelmiş ama anne sütü olayını bilemedm açıkçası hiç duydun mu anne sütü faydası olduğunu dengesi bozulursa bu seferde bebişin

Sağol canım yok hic duymadım vallahi haklısın aslında ben insanım o hayvan ama arastirim bunu biraz garibim hep kuru mama yiyor gerci dun söylemesi ayıp azıcık et haşladım yedi afiyetle . Oğlumun arkadaşı olcak cok mutluyum

Benim 2. Doz baya ağır geçti 2 gün ateslendim hatta doktor kontrolünde parol minoset vs kullanarak atlattım ağrısı da 10 gün gitmedi nerdeyse kolumdan
2. Dozu kaçıncı haftada olmuştunuz? Ben krona dan dolayı malesef 2.doz olamadım ☹

Yani iyi araştır cnm süt kardeş olacaklar hemde eğer olursa diyorsun afiyet olsun kedi köpek bakımından hiç bilgim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…