- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Tamam canım buz iyi geliyor diyorlardı ama ben mümkünse ağrı kesici almamaya calısıyorum hatta şimdiye kadar hiç almadım dayancam mecburBenim ikinci daha cok agrisi evet ya AMA sicak su cok iyi geliyor bi bezi baya sicak suya islatip koydu kayinvalidem cidden cok rahatladim yoksa duramiyodum sicak su turbesi falan varsa kullan agri olursa gece en azindan rahat uyutur seni inslalah olmaz tabi❣
Hıçkırık ya o kadar ritmik ve yavaş tekme olmaz herhalde diye düşünüyorumYa bunu bende hissediyorum genelde Boyle ayni sekilde pit pit atmalar halinde biseyler hissediyorum hickirik bu mu cozemedim AMA kipirdama degil sanki Boyle damar atar gibi saga sola donuslerde oluyor ve en cok alt kiside hissediyorum
Sokakta yere düşüp ağlayarak memeye gelirse napacaz o zamanCanım çocuğun derdi zaten sütü içmek değil ki memede avunmak oluyor mesela başını çarpıyor ağlayarak geliyor doğru memeyetabi bu belli bi yaştan sonra dediğim
Ne güzel inşallah benimde ağrımazBenim ikincisi ilkinden daha hafif geçti:)
Hadi yaa geçmiş olsun inşallah öyle olmazBenim 2. Doz baya ağır geçti 2 gün ateslendim hatta doktor kontrolünde parol minoset vs kullanarak atlattım ağrısı da 10 gün gitmedi nerdeyse kolumdan
Tamam canım buz iyi geliyor diyorlardı ama ben mümkünse ağrı kesici almamaya calısıyorum hatta şimdiye kadar hiç almadım dayancam mecbur
Gariban temmuz anaları olarak hepimiz aynıyız demekki ınsallah 1 aya bol bol serbestce cekılirıızzz dışardaa
Pentinin dikissiz toparlayici yuksek bel camasirlari var, onlari cok seviyorim ben onlardan giyerim sezeryandan sonra evde felan. Korseyle kendimi rahatsiz edemem. Korseyi ozel biyere gidersem anca kullanirim isteBu pentinin korseleri var yamuna gibi kopçalı değilde düz kalçayı falanda sarıyo acaba sezeryandan sonra kullanılırmı hemen diye sorcaktımmalum doğum şeklimiz belli değil her iki ihtimalede hazırlıklı olmaya çalışıyorum kendimce
Benim kizimda 3 yasina girecek 20 gun sonra, bakalim neler yasayacagizşuan 3.5 yaşında canım.Aynen bende çok merak ediyorum en çokda kızımın tepkisi ne olacak acaba.Şuan kardeşim kardeşim die dolanıo ama bakalım.☺☺
Yalniz bebisin ritmi ile senin ritim ayni olamazDüzenli pıt pıtlar hissedince nabzımı kontrol ediyorum. Eğer ritmler tutmuyosa diyorum ki tamam bu hıçkırık
Kizlar abartmayin yaHıçkırık ya o kadar ritmik ve yavaş tekme olmaz herhalde diye düşünüyorum
Sokakta yere düşüp ağlayarak memeye gelirse napacaz o zaman
Ya sabır dycez laf anlatmaya çalışcaz anlamayacak muhtemelen sonra düşüncez ben nerde hata yaptım diyeHıçkırık ya o kadar ritmik ve yavaş tekme olmaz herhalde diye düşünüyorum
Sokakta yere düşüp ağlayarak memeye gelirse napacaz o zaman
25. Haftada olmuştum ben. İlk dozdan sonra 1 ay geçsin demişlerdi ben ondan birkaç gün sonra gitmiştim yaptırmaya. Zaten sağlık ocağına bile herkesi almıyorlar aşı olunca beni de direkt aşı odasına aldılar 3 dk içinde vurulup ciktim. İste ateş vs yıprattı beni korktum. Hamileliğim boyunca o kadar migren ataklarinda bile almamıştım ilac bunda mecbur kaldım ama toparlandik uzamadan :) kimse sıkıntı yaşamaz umarım baska2. Dozu kaçıncı haftada olmuştunuz? Ben krona dan dolayı malesef 2.doz olamadım ☹
Tamam canım. Aynen bende almam ağrı kesici dayanırımBende hic almadim agri kesici istiyecek kadar agriyor ama ..zaten vurulan yer degil asagisi agriyo bende ikinci daha agir gecti AMA belli olmaz yinede aklinda olsun sicak o siziyi falan aliyo
Bugünkü derdimiz de bu oldu iştePentinin dikissiz toparlayici yuksek bel camasirlari var, onlari cok seviyorim ben onlardan giyerim sezeryandan sonra evde felan. Korseyle kendimi rahatsiz edemem. Korseyi ozel biyere gidersem anca kullanirim istekorse bence abarti yani dedigim gibi kullanmadim ve karnim sarkmadi
Benim kizimda 3 yasina girecek 20 gun sonra, bakalim neler yasayacagiz
Yalniz bebisin ritmi ile senin ritim ayni olamazbebislerin kap atim hizi nerseyse bizimkinin iki kati
Kizlar abartmayin ya24 ay emdi kizim, oyle disarda anne meme diye hic bagirip aglamadi zaten 1 yasindan sonra pek cok yedikleri sey oluyor, disarida biseylerle oyalaniyorlar. Emmme olayi genelde evde ve uykuya dalacaklari zaman oluyor. Ben emzirirken zorlanmadim acikcasi biraktirirkende. Oglum emersw (ki insallah emer) yine 24 ay en az emziririm. 4-5 yasina gelip emen cocuk yok yani korkulcak bi durum degil
Ben rulo pamuk aldım 2 kg kadar baya bir gider ...hastanede kullanmak için üni baby yenidogan bir adet ıslak mendil aldım ....bez ise baby Turco aldim yani sipariş verdim gelecek inşallah daha önce kullanmadım bakalım Türk markası diye aldikkızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
Benim ilk bebiş ama tecrübeli arkadaşlarımdan aldığım fikirlere göre bondigo markasının sallanan tipini tercih ettim inşallah memnun kalırımKızlar Bebeğiniz için ana kucağı aldınız mı?
Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz nelerdir?
(Ev tipi ana kucağı deniliyor sanırım )
Senin almış olduğuna baktım canım güzel yorumlar var.güle güle kullansın bebeğin.Benim ilk bebiş ama tecrübeli arkadaşlarımdan aldığım fikirlere göre bondigo markasının sallanan tipini tercih ettim inşallah memnun kalırım
Anladım canim evet arası 1 aydı benim nisan ayının ilk haftası iste gitmem lazımdı 2 nisandı sanirim aşı tarihi ama gitmedim esim bi yandan huylandirir artik doktora gidince sorcam bende olmadığımı soylicem tsh ölçümüne dahi gidemedim doktorla mesajlardım cok sakat bir döneme geldik Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah25. Haftada olmuştum ben. İlk dozdan sonra 1 ay geçsin demişlerdi ben ondan birkaç gün sonra gitmiştim yaptırmaya. Zaten sağlık ocağına bile herkesi almıyorlar aşı olunca beni de direkt aşı odasına aldılar 3 dk içinde vurulup ciktim. İste ateş vs yıprattı beni korktum. Hamileliğim boyunca o kadar migren ataklarinda bile almamıştım ilac bunda mecbur kaldım ama toparlandik uzamadan :) kimse sıkıntı yaşamaz umarım baska
Ben chicco nun mama sandalyesini aldim onun ana kucagi olma özelliği de var. Arkaya dogru yatırılıyor üzerinde oyuncaklar var falan. Aslinda hantal gibi duran bir mama sandalyesi ama sorun degil babası cok istedi onu . Ben o ufak yerdeki ana kucaklarina hic bakmadım. Evde koyarsam bebek arabası pusetine koyup balkonda yanıma falan alabilirim. Gerek yok bence ana kucağına tabi tercih meselesi. Kısa süre kullaniliyor zaten. Ama oyun halısı aldim takılsın orda minnosumSenin almış olduğuna baktım canım güzel yorumlar var.güle güle kullansın bebeğin.
Çok kararsız kaldım bende.
Canım fotoğrafı varsa atarmısın internette bulamadımBen chicco nun mama sandalyesini aldim onun ana kucagi olma özelliği de var. Arkaya dogru yatırılıyor üzerinde oyuncaklar var falan. Aslinda hantal gibi duran bir mama sandalyesi ama sorun degil babası cok istedi onu . Ben o ufak yerdeki ana kucaklarina hic bakmadım. Evde koyarsam bebek arabası pusetine koyup balkonda yanıma falan alabilirim. Gerek yok bence ana kucağına tabi tercih meselesi. Kısa süre kullaniliyor zaten. Ama oyun halısı aldim takılsın orda minnosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?