2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Banada doktorum söyledi boğmaca mutlaka yapalım diye bende olcak mayıs 20 de

Kizlar ben bebege çamaşır deterjanı moms green aldım.
Yumuşatıcı green clean
Şampuan burts bees
Losyon earth mama
Bebek bakım yağı badger
Bebek pisik kremi badger

4 tane müslin örtü,
3 tane battaniye ( 1 tanesi hastane çıkışı icinde olan)
Bir sürü kıyafet (1 valiz de arkadasim yolluyor)
Depend külot ta yoluyormuş sağolsun bide konak kremi ve mama kaşığı da yolluyor sağolsun.

3 tane ayakkabı makosen var ya onlardan

Motorola marka uzaktan ateş ölçer,

Lansinoh göğüs ucu kremi
Lansinoh göğüs pedi

Philips avent göğüs kalkanı
Philips avent göğüs ucuna takılan var ya bir de ondan

Lansinoh 2 tane biberon aldim biri cam öteki polikarbon mu ney iste ondan

Philips avent emzik vee baby emzik( 1 pahali 1 uCuz aldim hangisini sever bilemem)

Meyve süzgeci,diş kasiyicili önlük,20 tane falan ağız mendili,emzirme örtüsü,yeni doğan pamuk yeni doğan islak mendil (markaları promum) joker in markası

Prima premium care 1 numara 92 'li (üzerinde 2-5 kg) yaziyor

Mycey emzirme yastığı
Ficher price oyun halısı

Babyjem küvet maşrapa falan set şeklinde

Babjem reflu yatağı

2 tane nevresim
1 tane yastık (beşiğe süs amaçlı kullancam (35×45)

1 tane banyo havlusu bebidof marka

Chicco marka tırnak seti
Burun aspiratoru
Biberon temizleyici uni baby marka
Çıngıraklı diş kasiyici
3 4 tane oyuncak müzikli falan
Gaz giderici kemer kiraz çekirdekli

60×120 ahşap besik
Montessori yatak
Gardırop,şifonyer
Perde,avize,hali

Mama sandalyesi chicco marka
Emzik tutucu,emzik saklama kutusu alt değiştirme örtüsü
Bebek corabi,eldiven falan da
Aldim.

Sanki herşey tamam gibi ne dersiniz?

Bi anne bebek bakım çantası ve kendime alacağım gecelik kaldi işte.
Yalniz bu lansinoh göğüs ucu icin iyi seyler duymadım ama kullancam olmadi baska alırım artık.
Bir de bir tane daha havlu alırım belki ben hergun yıkamak istiyorum bebegi ama esim yok olurmu diyor hergun. Çok biliyor

Banada tuhaf geliyor. Çoğu çocuk 1.5 yaşında falan keyfi emmek istiyor oyun yapıyolar resmen benim iki yeğenim öyleydi. Bide ortalık yerde lop diye meme açıp emzirmekte bana hoş gelmiyor
Hic hoş değil. Ay hatırlıyorum suan ama kimdi hatırlamıyorum bir kişi var aklımda galiba oydu açıp emziriyordu ben o zaman 13 14 yaşındaydım iste meme ucu kahverengi boyle ay aklıma geldi sinirlerim bozuldu bide ihtiyacı olmaz kı artık 1,5 yasinda oyun yapıyordur hahahah zaten herseyi yiyorlar nerdeyse o yasta

Aslında bunu almakta mantikli zaten 0+ olduğu için Bunuda kullanamabilirim.yüksek olmasıda hoşuma gitti mutfakta yemek yaparken felan kurtarıcı olur.

Ama kafamı karıştıran şey beşiğini sallanan bişey almayacağım.bunuda sallanan bişey almazsam ihtiyaç duyarmıyım.

Bebeğimin sallayarak uyutmak istemiyorum ama bunu derken de korkuyorum bütün gece ağlayan ve sallanmayı isteyen bir bebek olmasından

Bir de bunun boyu ayarlanıyor canim. Ister aşağı ister yukarı. O anlamda da iyi. Altında tekerlekleri var sürüklenebilir ordan o odaya.
Esim bunu beğendi gözümde kaldi dedi ondan aldim simdi bi bebek arabası kaldi işte onda da mamas papas mi alsam ki bilemiyorum..

Aslında bende sallamak istemiyorum ve bu konuda bizzat kendim cok çekmiş bir insan olarak sana diyorum ki kesinlikle ama kesinlikle sallama
Ben suanda kendim 28 yaşındayım ve sallanarak uyuyorum. Yatağı sallıyorum ayağımı salliyorum(huzursuz bacak sendromum da var)
Aynı şekilde bu sitede bir arkadaş cocugunu surekli ayağında sallıyor ve cocuk uyumuyor onda da huzursuz bacak olmus galiba çocukta belirtilere bakmış uyuyormuş.

Yani alışkanlık oluyor esim Allah tan alıştı ama benim yanımda kimse yatamaz bu sallama huyundan ötürü sakin sallama kuzum. Aman diyim

Ve sallandikca aksine uyumuyor çocuklar ciddiyim başkasından da duydum sallamak zaten beyin icin de iyi degil hic alıştırma sonra benim gibi olmasin bak yaş 30 oldu

çok hoşsun maşallah canım ben de elbıse almayı dusunuyorum boyle beyaz bıse. profosyonel çekim istıyoruz biz de ay her şey para

maşallah fazlası var eksıgı yok:) güle güle kullanın sağlıkla ınşallah

Ben aldım canım otomatik sallanan bizimki Eki Görüntüle 2626353
Ben hangisini görsem aa bu güzelmiş bundan alayım diyorum gerçekten tebrikler karar verip almışsınız.çok zormuş heleki görmeden almak daha zor.

Bu konuda bana önerebileceğiz bişey varmı ? Yani bunun için kendinden sallanan aldık diyebileceğiniz.ya da sallamak mantıklımı.

Bende sallamaktan yana değilim ama Colic bir bebek olursa ihtiyaç duyabilirim belki.

Arkadaşımın bebeği colicti artık sallayarak sersemletirip uyutuyorum demişti çok şaşırmıştım o zaman.ama şimdi ya bebeğim öyle olursa diyede düşünmüyor değilim

Canım senin görüşün ama bebeğinin rızkını verme derim ben. Sutun çok olduğu dönemde mümkünse sağ ve dondur ilerde lazım olur

Senin almış olduğuna baktım canım güzel yorumlar var.güle güle kullansın bebeğin.
Çok kararsız kaldım bende.
Biz onu kurduk titreşimli müzikli ve istendiğinde sallanıyo olması baya hoşumuza gitti bir de taşınması kolay hafif yani odadan odaya bebek rahatça götürülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…