Banada tuhaf geliyor. Çoğu çocuk 1.5 yaşında falan keyfi emmek istiyor oyun yapıyolar resmen benim iki yeğenim öyleydi. Bide ortalık yerde lop diye meme açıp emzirmekte bana hoş gelmiyorOlabilirama en igrenci anne memesi. Yani benim memem yanlis anlaşılma olmasin
Banada doktorum söyledi boğmaca mutlaka yapalım diye bende olcak mayıs 20 deBen geçen hafta Adacel diye bir aşı oldum doktorumun önerisiyle.İlk tetanozu aile sağlığında olmuştum. 2.yi sorduğumda bu aşıyı yaptırıcam sana dedi.İçinde tetanoz-boğmaca-difteri varmış.Ateş vb şeyler olmadı.Başka olan var mı bu aşıyı ?
Hic hoş değil. Ay hatırlıyorum suan ama kimdi hatırlamıyorum bir kişi var aklımda galiba oydu açıp emziriyordu ben o zaman 13 14 yaşındaydım iste meme ucu kahverengi boyle ay aklıma geldi sinirlerim bozulduBanada tuhaf geliyor. Çoğu çocuk 1.5 yaşında falan keyfi emmek istiyor oyun yapıyolar resmen benim iki yeğenim öyleydi. Bide ortalık yerde lop diye meme açıp emzirmekte bana hoş gelmiyor
Bu canımCanım fotoğrafı varsa atarmısın internette bulamadım
Aslında bunu almakta mantikli zaten 0+ olduğu için Bunuda kullanamabilirim.yüksek olmasıda hoşuma gitti mutfakta yemek yaparken felan kurtarıcı olur.
Aynen yaa suan cok minnoşlar yuvarlanmaya ramak kala göbeği şuan. obur aya yarım daire oluruz ahahaInsallah ya simdi de bi minnos olduk Boylekarnimiz ne cok kocaman ne minik tam zamaanlari
Aslında bunu almakta mantikli zaten 0+ olduğu için Bunuda kullanamabilirim.yüksek olmasıda hoşuma gitti mutfakta yemek yaparken felan kurtarıcı olur.
Ama kafamı karıştıran şey beşiğini sallanan bişey almayacağım.bunuda sallanan bişey almazsam ihtiyaç duyarmıyım.
Bebeğimin sallayarak uyutmak istemiyorum ama bunu derken de korkuyorum bütün gece ağlayan ve sallanmayı isteyen bir bebek olmasından
çok hoşsun maşallah canım ben de elbıse almayı dusunuyorum boyle beyaz bıse. profosyonel çekim istıyoruz biz de ay her şey paraKızlar bende ilk çatlaklarımı gordum hemde sanki 1 günde cıktı dün birşey yoktu suan 3 4 tane kırmızı çatlağım var göbek altındabuarada virüs mağduru anneler olarak hiç hamiş fotomuz yok sanırım yanı benım yok buna cok canım sıkılıyor elbıse denedım yakında dışarı cıkıp yeşillikler içerisinde birkaç poz cekileceğimm göbeğimi hala taşıyabiliyorken sizlerin varmı fotolar çekildiniz mi hiç
sleepy aldım canım. ıslak mendıl daha almadım pamuk ve su ıle temızlıcem bı sure. sonra sleepy yenıdogan ıslak mendıl alırımkızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
maşallah fazlası var eksıgı yok:) güle güle kullanın sağlıkla ınşallahKizlar ben bebege çamaşır deterjanı moms green aldım.
Yumuşatıcı green clean
Şampuan burts bees
Losyon earth mama
Bebek bakım yağı badger
Bebek pisik kremi badger
4 tane müslin örtü,
3 tane battaniye ( 1 tanesi hastane çıkışı icinde olan)
Bir sürü kıyafet (1 valiz de arkadasim yolluyor)
Depend külot ta yoluyormuş sağolsun bide konak kremi ve mama kaşığı da yolluyorsağolsun.
3 tane ayakkabı makosen var ya onlardan
Motorola marka uzaktan ateş ölçer,
Lansinoh göğüs ucu kremi
Lansinoh göğüs pedi
Philips avent göğüs kalkanı
Philips avent göğüs ucuna takılan var ya bir de ondan
Lansinoh 2 tane biberon aldim biri cam öteki polikarbon mu ney iste ondan
Philips avent emzik vee baby emzik( 1 pahali 1 uCuz aldim hangisini sever bilemem)
Meyve süzgeci,diş kasiyicili önlük,20 tane falan ağız mendili,emzirme örtüsü,yeni doğan pamuk yeni doğan islak mendil (markaları promum) joker in markası
Prima premium care 1 numara 92 'li (üzerinde 2-5 kg) yaziyor
Mycey emzirme yastığı
Ficher price oyun halısı
Babyjem küvet maşrapa falan set şeklinde
Babjem reflu yatağı
2 tane nevresim
1 tane yastık (beşiğe süs amaçlı kullancam (35×45)
1 tane banyo havlusu bebidof marka
Chicco marka tırnak seti
Burun aspiratoru
Biberon temizleyici uni baby marka
Çıngıraklı diş kasiyici
3 4 tane oyuncak müzikli falan
Gaz giderici kemer kiraz çekirdekli
60×120 ahşap besik
Montessori yatak
Gardırop,şifonyer
Perde,avize,hali
Mama sandalyesi chicco marka
Emzik tutucu,emzik saklama kutusu alt değiştirme örtüsü
Bebek corabi,eldiven falan da
Aldim.
Sanki herşey tamam gibi ne dersiniz?
Bi anne bebek bakım çantası ve kendime alacağım gecelik kaldi işte.
Yalniz bu lansinoh göğüs ucu icin iyi seyler duymadım ama kullancam olmadi baska alırım artık.
Bir de bir tane daha havlu alırım belki ben hergun yıkamak istiyorum bebegi ama esim yok olurmu diyor hergun. Çok biliyor
Ben aldım canım otomatik sallanan bizimkiKızlar Bebeğiniz için ana kucağı aldınız mı?
Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz nelerdir?
(Ev tipi ana kucağı deniliyor sanırım )
Hastane çantanıza koymak için 1 paket bile olsa almanızı öneririmsleepy aldım canım. ıslak mendıl daha almadım pamuk ve su ıle temızlıcem bı sure. sonra sleepy yenıdogan ıslak mendıl alırım
Çantanın hazırlığını bitirdin mi canım?Hastane çantanıza koymak için 1 paket bile olsa almanızı öneririm
Ben hangisini görsem aa bu güzelmiş bundan alayım diyorumBen aldım canım otomatik sallanan bizimki Eki Görüntüle 2626353
Bir de bunun boyu ayarlanıyor canim. Ister aşağı ister yukarı. O anlamda da iyi. Altında tekerlekleri var sürüklenebilir ordan o odaya.
Esim bunu beğendi gözümde kaldi dedi ondan aldim simdi bi bebek arabası kaldi işte onda da mamas papas mi alsam ki bilemiyorum..
Aslında bende sallamak istemiyorum ve bu konuda bizzat kendim cok çekmiş bir insan olarak sana diyorum ki kesinlikle ama kesinlikle sallama
Ben suanda kendim 28 yaşındayım ve sallanarak uyuyorum. Yatağı sallıyorum ayağımı salliyorum(huzursuz bacak sendromum da var)
Aynı şekilde bu sitede bir arkadaş cocugunu surekli ayağında sallıyor ve cocuk uyumuyor onda da huzursuz bacak olmus galiba çocukta belirtilere bakmış uyuyormuş.
Yani alışkanlık oluyor esim Allah tan alıştı ama benim yanımda kimse yatamaz bu sallama huyundan ötürü sakin sallama kuzum. Aman diyim
Ve sallandikca aksine uyumuyor çocuklar ciddiyim başkasından da duydum sallamak zaten beyin icin de iyi degil hic alıştırma sonra benim gibi olmasin bak yaş 30 oldu
Kizlar size bisey sorcam komik olabilir ama
Benim 1 tane bebişim var. 8 yaşını bitirecekonu evlat yerine koydum benimle her yere geliyor hastaneye cafeye restouranta kuaföre. Çantanın icine de sığıyor bitanem benim yanımda yatıyor birlikte sofraya oturuyoruz ben yiyorum o da beni izliyor dileniyor yani yemek. O kadar zeki ki suan hamileyim diye kucagima oturmuyor direkt bacağının üstünden öteki tarafa geçiyor yatacaksa da yanıma kıvrılıyor karnıma kucağıma değmiyor.
Ben anne sütünden ona versem nasil olur ki yaşlandı üzülüyorum hep kuru mama yiyor . Normalde köpekler kediler inek sutu içince ishal olur tavsiye edilmez ama tuhaf mi olur ki guclensin biraz diyorumfaydası olur mu acaba
evet aklımda o lazım olabılır dıye dusunuyorumHastane çantanıza koymak için 1 paket bile olsa almanızı öneririm
Biz onu kurduk titreşimli müzikli ve istendiğinde sallanıyo olması baya hoşumuza gitti bir de taşınması kolay hafif yani odadan odaya bebek rahatça götürülürSenin almış olduğuna baktım canım güzel yorumlar var.güle güle kullansın bebeğin.
Çok kararsız kaldım bende.
Bu haftasonu ancak ütüleri bitirdik önümüzdeki haftasonu hazırlayacağız canım ama her şey hazır koyacağımızÇantanın hazırlığını bitirdin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?