Teşekkür ederim canım :) aynen hersey para cidden. Bu ortamda profesyonel bıse düşünmüyorum ben yaa buarada elbisede nikah elbisemdii sıfır masraffçok hoşsun maşallah canım ben de elbıse almayı dusunuyorum boyle beyaz bıse. profosyonel çekim istıyoruz biz de ay her şey para
Ben kurallarla bebek büyütülebileceğine inanmıyorum ve her bebeğin kendine has bir karakterle dünyaya geldiğine inanıyorum. Sallanmak isterse sallanacak emzik isterse kullanacak vs o bizi yönlendirecek.Ben hangisini görsem aa bu güzelmiş bundan alayım diyorumgerçekten tebrikler karar verip almışsınız.çok zormuş heleki görmeden almak daha zor.
Bu konuda bana önerebileceğiz bişey varmı ? Yani bunun için kendinden sallanan aldık diyebileceğiniz.ya da sallamak mantıklımı.
Maşallah daha ben yarın başlayacağım yıkamaya deterjanım gelirse artık inşallahBu haftasonu ancak ütüleri bitirdik önümüzdeki haftasonu hazırlayacağız canım ama her şey hazır koyacağımız
İçme suyunda kaynattım canım biberon temizleyici falan da vardı ama kimyasala bulaşmak istemedimMaşallah daha ben yarın başlayacağım yıkamaya deterjanım gelirse artık inşallahBiberon, emzik falan bunları nasıl yaptın kaynattın mı?
Aynen ilkinde ben de kaynatıp bir kere de biberon temizleyiciyle yıkayayım diyorum. Emziği de öyle yaptın değil mi?İçme suyunda kaynattım canım biberon temizleyici falan da vardı ama kimyasala bulaşmak istemedim
Aynen hepsini bir yaptımAynen ilkinde ben de kaynatıp bir kere de biberon temizleyiciyle yıkayayım diyorum. Emziği de öyle yaptın değil mi?
neden kiEvet. Çocuğumu uzun sure emzirmicem 2 sene gibi mesela
maşşallah canımSlmlar kızlar bugün hastaneye gittim kontrolüm vardı kan idrar tahlili istedi sonucum yeni çıkmıştır daha gitmedim doktora yetişebilirsem göstercrm bklm sonucu .. Çok şükür gelişimi güzelmiş suyu falan yeterli dedi 28+4 haftadayim 1400 Gr olmuş oğlum ya yerim ağzını burnunu gördüm
amiiin hepimizin bebişleri hayrlısıyla saglıksıyla giysin cicişlerini.bende senin gbi emziremedm kzımı 5 ay faln anca rmdi benımde içimde kaldı suan bile emzrmeyi hayal edıorum İnşallah sütümz de olurda hayrlısyla emzırırzayenn cnm 9-10 aylıkken ayiririm odayı snrm emzirmeyi istiyorum max. 1 buçuk yaşına kadar ben kızımda emziremedjm içimde ukte kaldi sen niye erken bırakmayı düşünüyorum cnm iki yaşa kadar olmasa da bı buçuk yaş ideal aslında
MaşAllah çok tatlı gözüküyorlar cnm Rabb'im içini doldursun sağlıkla giysin insAllah cnm benim kızın da coktu ama cinsiyet tutmayınca sil baştan alicam mecbur
maşşallah canım
Yaaa insAllah cidden bende öyle vala ya Rabbim nasip eder insAllah bize de sağlıkla emzirmeyi bana çok tatlı geliyor bı yasinda falan emmesiamiiin hepimizin bebişleri hayrlısıyla saglıksıyla giysin cicişlerini.bende senin gbi emziremedm kzımı 5 ay faln anca rmdi benımde içimde kaldı suan bile emzrmeyi hayal edıorum İnşallah sütümz de olurda hayrlısyla emzırırz
emzirirken duygusal bi bağ oluşuyor canım hatta üst kısmın çıplak emzir ten tene temas etsin bebek anneyi hissetsin deniyor.Olabilirama en igrenci anne memesi. Yani benim memem yanlis anlaşılma olmasin
sıvı şeyleri kndisimi sevmıorSağol canımyok hic duymadım vallahi haklısın aslında ben insanım o hayvan ama arastirim bunu biraz garibim hep kuru mama yiyor gerci dun söylemesi ayıp azıcık et haşladım yedi afiyetle . Oğlumun arkadaşı olcak cok mutluyum
kızım şuan 3.5 yaşında ☺aynen güzel olur en az 1 yaşa kadar emziririm inşallah.♥
Yaaa insAllah cidden bende öyle vala ya Rabbim nasip eder insAllah bize de sağlıkla emzirmeyi bana çok tatlı geliyor bı yasinda falan emmesiyasamayinca snrm zorlukları vardr elbet ama hayırlısı bklm kızın kaç yaşında cnm
Yalniz bebisin ritmi ile senin ritim ayni olamazbebislerin kap atim hizi nerseyse bizimkinin iki kati
MaşAllah Rabbim hayırlı ömür versin insAllah cnmkızım şuan 3.5 yaşında ☺aynen güzel olur en az 1 yaşa kadar emziririm inşallah.
ben bez olarak prima ıslak mendil olarak da sleepy natural aldım. Tabi kullandıktan sonra durum değişebilir.kızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
Yok canim köpeklere zararlı oyle seyler su içiyor iste bir teksıvı şeyleri kndisimi sevmıor
Evet canim öyleymiş ten tene temas gerekiyor yani koynumda büyüttüm denir ya. Ya ben açıkçası memelerimi sevmiyorum. Beğenmiyorum.ve ne bilim bir canlinin baska bir canlıdan beslenmesi cok garip değil miemzirirken duygusal bi bağ oluşuyor canım hatta üst kısmın çıplak emzir ten tene temas etsin bebek anneyi hissetsin deniyor.
sen nie böle düşünüosunki iğrenç falan ☺
Aksine çok güzelEvet canim öyleymiş ten tene temas gerekiyor yani koynumda büyüttüm denir ya. Ya ben açıkçası memelerimi sevmiyorum. Beğenmiyorum.ve ne bilim bir canlinin baska bir canlıdan beslenmesi cok garip değil mimemelerim iğrenç yaa uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?