2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben kurallarla bebek büyütülebileceğine inanmıyorum ve her bebeğin kendine has bir karakterle dünyaya geldiğine inanıyorum. Sallanmak isterse sallanacak emzik isterse kullanacak vs o bizi yönlendirecek.

maşşallah canım

amiiin hepimizin bebişleri hayrlısıyla saglıksıyla giysin cicişlerini.bende senin gbi emziremedm kzımı 5 ay faln anca rmdi benımde içimde kaldı suan bile emzrmeyi hayal edıorum İnşallah sütümz de olurda hayrlısyla emzırırz

maşşallah canım

Yaaa insAllah cidden bende öyle vala ya Rabbim nasip eder insAllah bize de sağlıkla emzirmeyi bana çok tatlı geliyor bı yasinda falan emmesi yasamayinca snrm zorlukları vardr elbet ama hayırlısı bklm kızın kaç yaşında cnm

Olabilir ama en igrenci anne memesi. Yani benim memem yanlis anlaşılma olmasin
emzirirken duygusal bi bağ oluşuyor canım hatta üst kısmın çıplak emzir ten tene temas etsin bebek anneyi hissetsin deniyor.
sen nie böle düşünüosunki iğrenç falan ☺

sıvı şeyleri kndisimi sevmıor

kızım şuan 3.5 yaşında ☺aynen güzel olur en az 1 yaşa kadar emziririm inşallah.

emzirirken duygusal bi bağ oluşuyor canım hatta üst kısmın çıplak emzir ten tene temas etsin bebek anneyi hissetsin deniyor.
sen nie böle düşünüosunki iğrenç falan ☺
Evet canim öyleymiş ten tene temas gerekiyor yani koynumda büyüttüm denir ya. Ya ben açıkçası memelerimi sevmiyorum. Beğenmiyorum.ve ne bilim bir canlinin baska bir canlıdan beslenmesi cok garip değil mi memelerim iğrenç yaa uff

Aksine çok güzel fitratimiz böyle her canlı anneye ihtiyaç duyar beslenmek için, ki bu hem maddi hemde duygusal olarak beslenmek. Allah hiç bir yavruyu ne annesiz ne sevgisiz ne de sütsüz birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…