2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım senin görüşün ama bebeğinin rızkını verme derim ben. Sutun çok olduğu dönemde mümkünse sağ ve dondur ilerde lazım olur
Ayyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?

Ayyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?
vücut hormonal olarak değişecek ve süt üretmeye başlayacak ve sende otomatik olarak isteyeceksin emzirmek prolaktin ve oksitosin ahhhh ah şart değil ama tam boşaltmak ve mastit olmasını engellemek için lazım. Elinle yapabilirsen gerek kalmaz ...

Sende fobi var gibi sanki bu konuda aslında danışsan uzmanlara belki bu fobini yenebilirsin gibi
Aslında fobi degil tiksinmek. Ne bilim inek memesi mesela cok iğrenç degil mi? Allah affetsin ya Rabbim bide bazı kadınlar vardi böle önümde emzirirdi. Eskiden. Yahu görmek zorunda miyiz degil mi. Acaba travma mi yaptı ki bende ben kendime emzirme önlüğü aldim. Ilk zamanlar olur herhalde süt. Aslinda süt hep olur bence. Arz talep meselesi.

Ben kurallarla bebek büyütülebileceğine inanmıyorum ve her bebeğin kendine has bir karakterle dünyaya geldiğine inanıyorum. Sallanmak isterse sallanacak emzik isterse kullanacak vs o bizi yönlendirecek.
Tabiki kurallarla bebek büyütemezsin canım ama sanırım sen yanlış anladın ben ana kucağına karar verirken nelere dikkat ettiğini sormuştum.

Teşekkür ederim yinede önerin için

Son düzenleme:
Evde orkide saksısı vardı metal. Onda bir deneyeyim dedim. Koydum kıyafetleri attım içine bulaşık makinesi tableti. Fairy platinum plus. Sıcak su koydum üzerini geçecek kadar. Kısık ateşte fokur fokur Kaynattım. Arada bir sopa ile alt üst ettim kıyafetleri. Çıktılar tertemiz oldular.

Himmm benim öyle bı imkanım yok ama sıcak suda bekletirim bklm çıkar insAllah

Allah seni emi ☺☺bu bizim fıtratımızda olan bişey canım bi yerimizi kesip evladmza yedrmıoruz ki Rabbim sdece evladımız için o sütü yaratmış bizde emzirecez valla ben inek yavrusu emzirirken bile görsem çok hoşuma gider duygulanırım.Bence çok güzel bi duygu sen memenin şekliyle bi işin yokki içinden çıkana bak

Bel kısmındaki dantel kısmı göbekten yukarı çıkma ya da göbeğini sıkma gibi bir durumu olabilir gibi geldi bana canım

kendin emzirirsen şart değil belkide boşa canını sıkıosun şuan. doğurunca bide bakacaksın ki süt faln yok ozaman rahatlıkla mamayı verirsin.problemde kalmaz.Ama şuna eminimki Allah o sütü boşa yaratmadı muhakkakki çocuğa faydası vardır.

Öyle düşünme bence dediğin gibi doğduğunda sana muhtaç bi yavru göreceksin emzirmek kötü gelmeyecek bence. Hem onun o zamanlarda alması gereken besini esirgersen ilerde vicdan azabı çekebilirsin nasibine bide sütün bol olacak gibi doğdu içime bence de bilinçaltıda hoş görüntüler kalmamış onun etkisi çok. İnekle kıyaslama bizleri canım

Evet sütüm varken zaten mama vermem ki. Süt veririm ama yoksa ve ugrassam da olmuyorsa (buna pek inanmıyorum ama neyse) oladabilir ama o zamanda üzülmem mama neden verdim diye. Evet sütun cok faydası var. Yalniz iste simdi ki sütler oyle mi. Çünkü ben bunu pek cok yerde de yazdım belki bilen biliyor ama bebek doğduğunda o kordonda bir sürü zehir var. 118 tane yaklaşık. Yani bebek anneden beslenirken zehirleniyor düşün. Genetiğiyle oynanmis bugday gdo lu yicekler. Hani biri çıksa dese ki mamalar anne sütünden daha masum. Inanirim.onun harici süt varken zaten veririm tabi mama hazırlamak sıkıcı da olabilir bilmiyorum kafam karışık

Insallah canim bence de kötü gelmeyecek simdi oyle düşünüyorum iste bilinçaltından kaynaklı elimden geleni yaparım.. aslinda cocuk sahibi olmak icin cok uğraştım ben.. ama bu konuda neden böyle düşündüysem.. hem boyle düşünüyorum hemde göğüs kremleri kalkanları falan alıyorum benin kafa cok karişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…