- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ayyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?Canım senin görüşün ama bebeğinin rızkını verme derim ben. Sutun çok olduğu dönemde mümkünse sağ ve dondur ilerde lazım olur
Ayyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?
Sende fobi var gibi sanki bu konuda aslında danışsan uzmanlara belki bu fobini yenebilirsin gibiAyyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?
Aslında fobi degil tiksinmek. Ne bilim inek memesi mesela cok iğrenç degil mi? Allah affetsin ya RabbimSende fobi var gibi sanki bu konuda aslında danışsan uzmanlara belki bu fobini yenebilirsin gibi
Tabiki kurallarla bebek büyütemezsin canım ama sanırım sen yanlış anladın ben ana kucağına karar verirken nelere dikkat ettiğini sormuştum.Ben kurallarla bebek büyütülebileceğine inanmıyorum ve her bebeğin kendine has bir karakterle dünyaya geldiğine inanıyorum. Sallanmak isterse sallanacak emzik isterse kullanacak vs o bizi yönlendirecek.
Evde orkide saksısı vardı metal. Onda bir deneyeyim dedim. Koydum kıyafetleri attım içine bulaşık makinesi tableti. Fairy platinum plus. Sıcak su koydum üzerini geçecek kadar. Kısık ateşte fokur fokur Kaynattım. Arada bir sopa ile alt üst ettim kıyafetleri. Çıktılar tertemiz oldular.nerde nasıl kaynattin canm bende bı iki haftaya giriştim o işlere artık sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim
çok geçmiş olsun canım karanfil dene arkadaşın dediği gibi insAllah geçer
zor olmazsa odasına alışması daha iyi aslında ben hala kararsızım bklm yakında netleşir fikrim ama sanırım anne yanını kullanacak gibiyim
ayniları bana da oluyor canım bugün doktora sordum bı saatten uzun süre geçmezse ağrın ya dinlenince geçmezse korkabilirsin yoksa normal dedi
yaa MaşAllah çok tatlısın canım bende hatıra kalsın diye çekiyorum ara ara ama dışarda hiç yok tabi
Himmm benim öyle bı imkanım yok ama sıcak suda bekletirim bklm çıkar insAllahEvde orkide saksısı vardı metal. Onda bir deneyeyim dedim. Koydum kıyafetleri attım içine bulaşık makinesi tableti. Fairy platinum plus. Sıcak su koydum üzerini geçecek kadar. Kısık ateşte fokur fokur Kaynattım. Arada bir sopa ile alt üst ettim kıyafetleri. Çıktılar tertemiz oldular.
Sleepykızlar bez markası ve ıslak mendil markası olarak neyi tercih ettiniz ?
hmm ozaman sütte dokunabilir.sen fayda saglayacak kişiye içir bebişine içir sütünü ☺diğer yavrunada sıvı şeyler yemio die üzülmene gerek yok madem zararlıysaYok canim köpeklere zararlı oyle seyler su içiyor iste bir tek ☺
Allah seni emi ☺☺bu bizim fıtratımızda olan bişey canım bi yerimizi kesip evladmza yedrmıoruz ki Rabbim sdece evladımız için o sütü yaratmış bizde emzirecez valla ben inek yavrusu emzirirken bile görsem çok hoşuma gider duygulanırım.Bence çok güzel bi duygu sen memenin şekliyle bi işin yokki içinden çıkana bakEvet canim öyleymiş ten tene temas gerekiyor yani koynumda büyüttüm denir ya. Ya ben açıkçası memelerimi sevmiyorum. Beğenmiyorum.ve ne bilim bir canlinin baska bir canlıdan beslenmesi cok garip değil mimemelerim iğrenç yaa uff
Bel kısmındaki dantel kısmı göbekten yukarı çıkma ya da göbeğini sıkma gibi bir durumu olabilir gibi geldi bana canımkızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzel canım nasıl yapıcaksınız çekimi ne zaman yanikızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kendin emzirirsen şart değil belkide boşa canını sıkıosun şuan. doğurunca bide bakacaksın ki süt faln yok ozaman rahatlıkla mamayı verirsin.problemde kalmaz.Ama şuna eminimki Allah o sütü boşa yaratmadı muhakkakki çocuğa faydası vardır.Ayyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?
gayet hoş bi elbise canım ortasındakı dantel kısmı bebişe denk gelip sıkmazsa gayet güzel olurkızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Öyle düşünme bence dediğin gibi doğduğunda sana muhtaç bi yavru göreceksin emzirmek kötü gelmeyecek bence. Hem onun o zamanlarda alması gereken besini esirgersen ilerde vicdan azabı çekebilirsinAyyy sağmak miiii of yine fenalastim vallahi hic emzirmek istemiyorum aslinda var ya tabi doğunca fikrim değişecek biliyorum o makinalardan almak şart mi?
Evet sütüm varken zaten mama vermem ki. Süt veririm ama yoksa ve ugrassam da olmuyorsa (buna pek inanmıyorum ama neyse) oladabilir ama o zamanda üzülmem mama neden verdim diye. Evet sütun cok faydası var. Yalniz iste simdi ki sütler oyle mi. Çünkü ben bunu pek cok yerde de yazdım belki bilen biliyor ama bebek doğduğunda o kordonda bir sürü zehir var. 118 tane yaklaşık. Yani bebek anneden beslenirken zehirleniyor düşün. Genetiğiyle oynanmis bugday gdo lu yicekler. Hani biri çıksa dese ki mamalar anne sütünden daha masum. Inanirim.onun harici süt varken zaten veririm tabi mama hazırlamak sıkıcı da olabilir bilmiyorum kafam karışıkkendin emzirirsen şart değil belkide boşa canını sıkıosun şuan. doğurunca bide bakacaksın ki süt faln yok ozaman rahatlıkla mamayı verirsin.problemde kalmaz.Ama şuna eminimki Allah o sütü boşa yaratmadı muhakkakki çocuğa faydası vardır.
Valla fotoğrafçı son ay daha iyi olur dedi zaten karnımın büyümesini bekliyorum dahaGüzel canım nasıl yapıcaksınız çekimi ne zaman yani☺
Insallah canim bence de kötü gelmeyecek simdi oyle düşünüyorum iste bilinçaltından kaynaklıÖyle düşünme bence dediğin gibi doğduğunda sana muhtaç bi yavru göreceksin emzirmek kötü gelmeyecek bence. Hem onun o zamanlarda alması gereken besini esirgersen ilerde vicdan azabı çekebilirsinnasibine bide sütün bol olacak gibi doğdu içime bence de bilinçaltıda hoş görüntüler kalmamış onun etkisi çok. İnekle kıyaslama bizleri canım
Ay evet ya firmayla iletişim kurmam lazım ya da alıp olmazsa iade etmek yazımgayet hoş bi elbise canım ortasındakı dantel kısmı bebişe denk gelip sıkmazsa gayet güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?