- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
hmm ozaman sütte dokunabilir.sen fayda saglayacak kişiye içir bebişine içir sütünü ☺diğer yavrunada sıvı şeyler yemio die üzülmene gerek yok madem zararlıysa
Bende de buna benzer bir elbise var canim.cok benziyor.. Bende onla.cekicem foto çekilir cok güzel olur hatta ama benim fotografcim kocamkızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bebege ıslak mendil kullanmayın diyorlar. Bende aldım ama..ben bez olarak prima ıslak mendil olarak da sleepy natural aldım. Tabi kullandıktan sonra durum değişebilir.
Erguvan ağacı degil mi o masallah harika bahar gelmis karnın da cok güzel canim darısı benimkine hahahahaBen bugün azıcık yürüyüşe çıktım site önünde. Valla heryerim evde kalmaktan şiş. Bu karantina bende psikoloji bırakmadı. Dışarda yürüyorum diye ağladım resmen ya
Allah Korusun canim iyi düşün iyi olsun olmaz inşallah oyle kolik falanBende sallamaktan yana değilim ama Colic bir bebek olursa ihtiyaç duyabilirim belki.
Arkadaşımın bebeği colicti artık sallayarak sersemletirip uyutuyorum demiştiçok şaşırmıştım o zaman.ama şimdi ya bebeğim öyle olursa diyede düşünmüyor değilim
Bende bi kaç güne tripper my fun garden alacağım inşaallah.Kızlar Bebeğiniz için ana kucağı aldınız mı?
Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz nelerdir?
(Ev tipi ana kucağı deniliyor sanırım )
valla canım benim sütüm var gbiydi birini emerken diğerinden akıodu ama benım kıza yetmedi ve zamanla memeyle uğraşmak istemedi bazen ne yaprsan yap olmayınca olmuyor.tabiki sütümz yoksa yada yeterli gelmiyorsa sütün yanında mama verilebilir .Evet sütüm varken zaten mama vermem ki. Süt veririm ama yoksa ve ugrassam da olmuyorsa (buna pek inanmıyorum ama neyse) oladabilir ama o zamanda üzülmem mama neden verdim diye. Evet sütun cok faydası var. Yalniz iste simdi ki sütler oyle mi. Çünkü ben bunu pek cok yerde de yazdım belki bilen biliyor ama bebek doğduğunda o kordonda bir sürü zehir var. 118 tane yaklaşık. Yani bebek anneden beslenirken zehirleniyor düşün. Genetiğiyle oynanmis bugday gdo lu yicekler. Hani biri çıksa dese ki mamalar anne sütünden daha masum. Inanirim.onun harici süt varken zaten veririm tabi mama hazırlamak sıkıcı da olabilir bilmiyorum kafam karışık
evet canımz iadeli olursa daha iyi olurAy evet ya firmayla iletişim kurmam lazım ya da alıp olmazsa iade etmek yazım
Yalnız liste iyi olmuş ne var ne yok kontrol etmiş oldum aldıklarımıKizlar ben bebege çamaşır deterjanı moms green aldım.
Yumuşatıcı green clean
Şampuan burts bees
Losyon earth mama
Bebek bakım yağı badger
Bebek pisik kremi badger
4 tane müslin örtü,
3 tane battaniye ( 1 tanesi hastane çıkışı icinde olan)
Bir sürü kıyafet (1 valiz de arkadasim yolluyor)
Depend külot ta yoluyormuş sağolsun bide konak kremi ve mama kaşığı da yolluyorsağolsun.
3 tane ayakkabı makosen var ya onlardan
Motorola marka uzaktan ateş ölçer,
Lansinoh göğüs ucu kremi
Lansinoh göğüs pedi
Philips avent göğüs kalkanı
Philips avent göğüs ucuna takılan var ya bir de ondan
Lansinoh 2 tane biberon aldim biri cam öteki polikarbon mu ney iste ondan
Philips avent emzik vee baby emzik( 1 pahali 1 uCuz aldim hangisini sever bilemem)
Meyve süzgeci,diş kasiyicili önlük,20 tane falan ağız mendili,emzirme örtüsü,yeni doğan pamuk yeni doğan islak mendil (markaları promum) joker in markası
Prima premium care 1 numara 92 'li (üzerinde 2-5 kg) yaziyor
Mycey emzirme yastığı
Ficher price oyun halısı
Babyjem küvet maşrapa falan set şeklinde
Babjem reflu yatağı
2 tane nevresim
1 tane yastık (beşiğe süs amaçlı kullancam (35×45)
1 tane banyo havlusu bebidof marka
Chicco marka tırnak seti
Burun aspiratoru
Biberon temizleyici uni baby marka
Çıngıraklı diş kasiyici
3 4 tane oyuncak müzikli falan
Gaz giderici kemer kiraz çekirdekli
60×120 ahşap besik
Montessori yatak
Gardırop,şifonyer
Perde,avize,hali
Mama sandalyesi chicco marka
Emzik tutucu,emzik saklama kutusu alt değiştirme örtüsü
Bebek corabi,eldiven falan da
Aldim.
Sanki herşey tamam gibi ne dersiniz?
Bi anne bebek bakım çantası ve kendime alacağım gecelik kaldi işte.
Yalniz bu lansinoh göğüs ucu icin iyi seyler duymadım ama kullancam olmadi baska alırım artık.
Bir de bir tane daha havlu alırım belki ben hergun yıkamak istiyorum bebegi ama esim yok olurmu diyor hergun. Çok biliyor
Göğüs kısmı oturtmalı dar olmazmı ki çok emin olamadım penye olsa kumaşı esnerdirde bu kumaş risklikızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bende çok seviyorum ama gögüslermn yara olmasndan çok korkuyorum yaAksine bende emzirmeyi öyle çok seviyorum ki emziren bir anne görünce çok mutlu oluyorum bana çok mucizevi bir şey mis gibi geliyor ...ben başka çocuk dusunmedigimden kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim ama doyamadım biraktirirken dedimki kızım bitmiş tamam dedi yavrucum hiç üzmedi zaten büyümüştü baya bir ama ben üzüldüm işe başladım sonra zaten...ek gıda almadı hic ama kilosu oldukça iyi sağlıklı bir çocuk oldu maşallah... Rabbim nasip etsin bu bebeğimde de emzirebileyim yine öyle çok hoşuma gidiyor ki emerken gözlerime bakışı vs diyorum keşke video cekseydim biri görür diye çekemedim hiç ama bir foto var sadece hatıra :)))
Evet güzel kokuyor birde. Valla karnımı sorma benim gerçi 4 haftalıkken çıktı ortaya ne hikmetse halada önden gidiyor :))Erguvan ağacı degil mi o masallah harika bahar gelmis karnın da cok güzel canim darısı benimkine hahahaha
Bence yıllardır düşündüğün bişeydi hamile kalana kadar fikrin değişmeyecek sanıyordun ama şimdi annelik içgüdüsü yükleniyorInsallah canim bence de kötü gelmeyecek simdi oyle düşünüyorum iste bilinçaltından kaynaklıelimden geleni yaparım.. aslinda cocuk sahibi olmak icin cok uğraştım ben.. ama bu konuda neden böyle düşündüysem.. hem boyle düşünüyorum hemde göğüs kremleri kalkanları falan alıyorum benin kafa cok karişik
Canım ben annemi sadece 2 ay emmişim oyle hastalanma bilmemne olayları pek olmadı ama 25 yaşını bitirince tiroid hastalığına yakalandım o beni mahvetti benden cok sey götürdü psikolojik olarak ama bunun onla bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum kızkardeşim de 10 ay emmiş ve dedigin gibi acillerde serumla büyüdü diyebilirim suan kendisi 26 yasinda daha geçen seneye kadar acillerde serum surekli boğaz ağrısı ateş . Cok ateslenirdi aslinda nazar da değerdi. Yani 5 ay birine söylesen aa az emmiş der ama inan ki alakası yok bağışıklığı güclüymüş masallah senin yavrunun Allah uzun ömür sihhat versin Rabbim gerisi önemli değil inan kivalla canım benim sütüm var gbiydi birini emerken diğerinden akıodu ama benım kıza yetmedi ve zamanla memeyle uğraşmak istemedi bazen ne yaprsan yap olmayınca olmuyor.tabiki sütümz yoksa yada yeterli gelmiyorsa sütün yanında mama verilebilir .
gdo konusunda haklısın ama belki süt temizleniodur.
Mesela benım kız mamayla beraber beni 5 ay emdi.çok şükür Maşşallah bağışıklığı iyi sık sık hasta olmaz.dişlerini çıkarırkende ateşlenrdi sdece çoğunu duyardım acile yatıp serum almadan rahatlamazmış çocuklar.çok şükür
aynen canım öyle oluyor herşey nasip.Bence de süt konusunda keskin olmamak lazım bazen sütünüz oluyor bebek emmeyi bırakıyor bazende tam tersi süt yetmiyor.
Bazı arkadaşlarım mama vermek zorunda kalınca sanki dünyanın sonuymuş gibi davranıyordubence o kadar da kötü bişey değil.
Demi iyi oldu aslında biraz da o amaçla yazdım eksigim varsa birileri soyler diye ama sanirim.yok.ha bebek arabası alaçam da onu babası seçecek beyefendi beğenmedi hiçbirşeyi herhalde mamas papas en güzeliYalnız liste iyi olmuş ne var ne yok kontrol etmiş oldum aldıklarımı
Amiiin Canım amin Rabbim hdpimzn evladına uzun ömür versin.Sağlıklı olmasını çok isterim birde benim boy sıkıntım var ya emzrmedgm için boyu uzamazsa die korkuyorum.benim boyum kısa kızımnda öyle olmasnı istemiorumCanım ben annemi sadece 2 ay emmişim oyle hastalanma bilmemne olayları pek olmadı ama 25 yaşını bitirince tiroid hastalığına yakalandım o beni mahvetti benden cok sey götürdü psikolojik olarak ama bunun onla bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum kızkardeşim de 10 ay emmiş ve dedigin gibi acillerde serumla büyüdü diyebilirim suan kendisi 26 yasinda daha geçen seneye kadar acillerde serum surekli boğaz ağrısı ateş . Cok ateslenirdi aslinda nazar da değerdi. Yani 5 ay birine söylesen aa az emmiş der ama inan ki alakası yok bağışıklığı güclüymüş masallah senin yavrunun Allah uzun ömür sihhat versin Rabbim gerisi önemli değil inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?