2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hmm ozaman sütte dokunabilir.sen fayda saglayacak kişiye içir bebişine içir sütünü ☺diğer yavrunada sıvı şeyler yemio die üzülmene gerek yok madem zararlıysa
Bende de buna benzer bir elbise var canim.cok benziyor.. Bende onla.cekicem foto çekilir cok güzel olur hatta ama benim fotografcim kocam

Ben bugün azıcık yürüyüşe çıktım site önünde. Valla heryerim evde kalmaktan şiş. Bu karantina bende psikoloji bırakmadı. Dışarda yürüyorum diye ağladım resmen ya
Erguvan ağacı degil mi o masallah harika bahar gelmis karnın da cok güzel canim darısı benimkine hahahaha

Allah Korusun canim iyi düşün iyi olsun olmaz inşallah oyle kolik falan

Kızlar Bebeğiniz için ana kucağı aldınız mı?
Tecrübeli anneler tavsiyeleriniz nelerdir?

(Ev tipi ana kucağı deniliyor sanırım )
Bende bi kaç güne tripper my fun garden alacağım inşaallah.
Bence anakucağı evde çok rahat oluyor. Mutfağa vs götürebiliyorsun. Yiğenimde kullanmıştık o yüzden alıyorum bende. Yalnız ben yere yakınları pek sevmiyorum o yüzden yüksek bakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200427_204459_com.jokerbaby.app.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
valla canım benim sütüm var gbiydi birini emerken diğerinden akıodu ama benım kıza yetmedi ve zamanla memeyle uğraşmak istemedi bazen ne yaprsan yap olmayınca olmuyor.tabiki sütümz yoksa yada yeterli gelmiyorsa sütün yanında mama verilebilir .
gdo konusunda haklısın ama belki süt temizleniodur.
Mesela benım kız mamayla beraber beni 5 ay emdi.çok şükür Maşşallah bağışıklığı iyi sık sık hasta olmaz.dişlerini çıkarırkende ateşlenrdi sdece çoğunu duyardım acile yatıp serum almadan rahatlamazmış çocuklar.çok şükür

Aksine bende emzirmeyi öyle çok seviyorum ki emziren bir anne görünce çok mutlu oluyorum bana çok mucizevi bir şey mis gibi geliyor ...ben başka çocuk dusunmedigimden kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim ama doyamadım biraktirirken dedimki kızım bitmiş tamam dedi yavrucum hiç üzmedi zaten büyümüştü baya bir ama ben üzüldüm işe başladım sonra zaten...ek gıda almadı hic ama kilosu oldukça iyi sağlıklı bir çocuk oldu maşallah... Rabbim nasip etsin bu bebeğimde de emzirebileyim yine öyle çok hoşuma gidiyor ki emerken gözlerime bakışı vs diyorum keşke video cekseydim biri görür diye çekemedim hiç ama bir foto var sadece hatıra :)))

Yalnız liste iyi olmuş ne var ne yok kontrol etmiş oldum aldıklarımı

bende çok seviyorum ama gögüslermn yara olmasndan çok korkuyorum ya
aynen çok güzel o minik ellerini gögsme dokunuşu çok güzel İnşallah hayrlısıyla emzirebilirz.
Benim komşunun bebegi küvezde kaldı hemde ilde burda bile degıldı.evinde sütünü sagdı sağdı birktrdi kızına götrdü Rabbim bize evladmzla eve gelmeyi nasip etsin İnşallah

Bence de süt konusunda keskin olmamak lazım bazen sütünüz oluyor bebek emmeyi bırakıyor bazende tam tersi süt yetmiyor.
Bazı arkadaşlarım mama vermek zorunda kalınca sanki dünyanın sonuymuş gibi davranıyordu bence o kadar da kötü bişey değil.

sabahları rahatm ama akşama doğru çok rahatsz oluyorum ya karnım geriliyor kasılmalar oluyor yürüyemiorum bie nine gbi eğile eğile yüryrm.adet agrısı gbi ağrım oluyor bide bazen arkamdan çıkacakmış gbi hissedıorum sanırım buda erken doğacak oy oy

Bence yıllardır düşündüğün bişeydi hamile kalana kadar fikrin değişmeyecek sanıyordun ama şimdi annelik içgüdüsü yükleniyor

Canım ben annemi sadece 2 ay emmişim oyle hastalanma bilmemne olayları pek olmadı ama 25 yaşını bitirince tiroid hastalığına yakalandım o beni mahvetti benden cok sey götürdü psikolojik olarak ama bunun onla bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum kızkardeşim de 10 ay emmiş ve dedigin gibi acillerde serumla büyüdü diyebilirim suan kendisi 26 yasinda daha geçen seneye kadar acillerde serum surekli boğaz ağrısı ateş . Cok ateslenirdi aslinda nazar da değerdi. Yani 5 ay birine söylesen aa az emmiş der ama inan ki alakası yok bağışıklığı güclüymüş masallah senin yavrunun Allah uzun ömür sihhat versin Rabbim gerisi önemli değil inan ki

Kızlar benim iki gündür arka kısmımda ağrı var böyle birşey batırıyorlar sanki namaz kularken eğilmekte zorlanıyorum eğilsem oturmakta zorlanıyorum neden oluyo acaba genelde akşamları oluyo iki akşamdır. Sıkıntılı bir durum yoktur dimi.

aynen canım öyle oluyor herşey nasip.
dünyanın sonu değil tabi ama ben çok tuaf olmuştum hayalim yavrmu doyası ermzirmekti.kızım sarılık oldu hastaneye yattık düzeldi eve geldik yeniden sarılığı yükseldi tekrar hastaneye yattık doktor mama başlayalım dedi.benim çok kötü canım sıkıldı bide stresinde etkisi vardı sanırım ben bi anda başladım ağlamaya zoruma gitti sanırım.doktor dedı ne die canını sıkıosun bunda bişey yok faln dedi ama ben işte başka hayaller içinde oldğm için
sonra bi akrabann gelini dolu dolu sütü olmasına rağmen mamaya başlattgnı duydum Allah Allah dedım bdndemı bi sorun var ondamı sorun var anlamadım ☺

Yalnız liste iyi olmuş ne var ne yok kontrol etmiş oldum aldıklarımı
Demi iyi oldu aslında biraz da o amaçla yazdım eksigim varsa birileri soyler diye ama sanirim.yok.ha bebek arabası alaçam da onu babası seçecek beyefendi beğenmedi hiçbirşeyi herhalde mamas papas en güzeli
.sen hangisinden aldin canim ve ya alacaksın?

Amiiin Canım amin Rabbim hdpimzn evladına uzun ömür versin.Sağlıklı olmasını çok isterim birde benim boy sıkıntım var ya emzrmedgm için boyu uzamazsa die korkuyorum.benim boyum kısa kızımnda öyle olmasnı istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…