- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Alakası var mı ki canim? Genelde genetik faktörlere bakiyor mesela benim boyum uzun kardesim annem biraz daha kısa lar yaniAmiiin Canım amin Rabbim hdpimzn evladına uzun ömür versin.Sağlıklı olmasını çok isterim birde benim boy sıkıntım var ya emzrmedgm için boyu uzamazsa die korkuyorum.benim boyum kısa kızımnda öyle olmasnı istemiorum
Amin Inşallah yara olmaması için bir kaç formül var mesela ilk başlar çok önemli meme iyice dolar ve bebek bosaltamazsa ( sariliktan ötürü yorgun oluyor bebekler bazen ilk günler süt gelmeyince sarılık olabiliyorlar bunun için gelene kadar emzirdikten sorma mama vermeliyiz) yorgun olunca bebek bosaltamiyor meme şişiyor ve sertleşiyor anne acı çekiyor sonra sagmaya boşaltmaya çalışılıyor işte burdaki durum eğer elle yanlış sagilirsa yara oluyor annenin meme ucu ama you tube video var acitmadan da elle meme rahatlatilabiliyor ..yol yordam bilmek gerek yani...birde şey dedi birisi memenin kahverengi kısmına kına yakın 10 dk dursun yıkayın renk koku kalmiyor ve yara olmuyor dedi....birde hakiki zeytinyağı sürmek iyi gelir bence doğumdan önce...ayva cekirdeklerimi de biriktiriyorum buzlukta doğduktan sonra kullanicam inslalah yani benim önerilerim ve yapacaklarim bunlar :)bende çok seviyorum ama gögüslermn yara olmasndan çok korkuyorum ya
aynen çok güzel o minik ellerini gögsme dokunuşu çok güzel İnşallah hayrlısıyla emzirebilirz.
Benim komşunun bebegi küvezde kaldı hemde ilde burda bile degıldı.evinde sütünü sagdı sağdı birktrdi kızına götrdü Rabbim bize evladmzla eve gelmeyi nasip etsin İnşallah
Evet evet arada böyle liste görmek iyi geliyor, sanki sürekli eksiğim varmış gibi hissediyorumDemi iyi oldu aslında biraz da o amaçla yazdım eksigim varsa birileri soyler diye ama sanirim.yok.ha bebek arabası alaçam da onu babası seçecek beyefendi beğenmedi hiçbirşeyi herhalde mamas papas en güzeli
.sen hangisinden aldin canim ve ya alacaksın?
Etrafınızda bu ürünü kullanan oldu mu kızlar? Yorumların hepsi nerdeyse güzel. Çok verimliymiş, bi yandan emzirirken diğer göğsü sağıyormuş,, tutmak gerekmiyormuş vs vs yazılmış. Belki aranızda direk bilen vardır dedim
Kız köpeğine süt vermeyi düşünüyorsun da kendi bebeğin için bin dereden su getirdin haEvet sütüm varken zaten mama vermem ki. Süt veririm ama yoksa ve ugrassam da olmuyorsa (buna pek inanmıyorum ama neyse) oladabilir ama o zamanda üzülmem mama neden verdim diye. Evet sütun cok faydası var. Yalniz iste simdi ki sütler oyle mi. Çünkü ben bunu pek cok yerde de yazdım belki bilen biliyor ama bebek doğduğunda o kordonda bir sürü zehir var. 118 tane yaklaşık. Yani bebek anneden beslenirken zehirleniyor düşün. Genetiğiyle oynanmis bugday gdo lu yicekler. Hani biri çıksa dese ki mamalar anne sütünden daha masum. Inanirim.onun harici süt varken zaten veririm tabi mama hazırlamak sıkıcı da olabilir bilmiyorum kafam karışık
Oturarak namazını kıl bence bebekler ağırlaştıkca ağrılar olması çok normal endişelenmeKızlar benim iki gündür arka kısmımda ağrı var böyle birşey batırıyorlar sanki namaz kularken eğilmekte zorlanıyorum eğilsem oturmakta zorlanıyorum neden oluyo acaba genelde akşamları oluyo iki akşamdır. Sıkıntılı bir durum yoktur dimi.
ben kısayım ya genetiklik daha etkili tabi ama ben olması gereken en üst sınıra ulaştrmak isterim balık yagı vitamin faln vermeye başladım yeni basket faln oynatmaya çalışıorum.İnşallah uzar yoksa benden bile nefret edebilir nie sen kısasın dieAlakası var mı ki canim? Genelde genetik faktörlere bakiyor mesela benim boyum uzun kardesim annem biraz daha kısa lar yani
çok sagol canım kızımdayken aşırı bi yara olmadı sdece başlarda hassastı ama yara olmadı çok şükür.tavsiyelerini dikkate alacagım.kına konusu kafamı karstrdı kına kokusu kalmazmıkı ya bebek tiksnrse.ben kızımdayken e vitamini kapsülü vardı onu delip içindeki sıvıyı sürüyrdum.bide lansinoh un kremını kullndmAmin Inşallah yara olmaması için bir kaç formül var mesela ilk başlar çok önemli meme iyice dolar ve bebek bosaltamazsa ( sariliktan ötürü yorgun oluyor bebekler bazen ilk günler süt gelmeyince sarılık olabiliyorlar bunun için gelene kadar emzirdikten sorma mama vermeliyiz) yorgun olunca bebek bosaltamiyor meme şişiyor ve sertleşiyor anne acı çekiyor sonra sagmaya boşaltmaya çalışılıyor işte burdaki durum eğer elle yanlış sagilirsa yara oluyor annenin meme ucu ama you tube video var acitmadan da elle meme rahatlatilabiliyor ..yol yordam bilmek gerek yani...birde şey dedi birisi memenin kahverengi kısmına kına yakın 10 dk dursun yıkayın renk koku kalmiyor ve yara olmuyor dedi....birde hakiki zeytinyağı sürmek iyi gelir bence doğumdan önce...ayva cekirdeklerimi de biriktiriyorum buzlukta doğduktan sonra kullanicam inslalah yani benim önerilerim ve yapacaklarim bunlar :)
Bende buna benzer bişey beğendim canım ama senin ki daha iyi görünüyor.yüksek olması hoşuma gitti.böyle bişey bulabilirsem bende fikrimi değiştirebilirim belkiBende bi kaç güne tripper my fun garden alacağım inşaallah.
Bence anakucağı evde çok rahat oluyor. Mutfağa vs götürebiliyorsun. Yiğenimde kullanmıştık o yüzden alıyorum bende. Yalnız ben yere yakınları pek sevmiyorum o yüzden yüksek bakıyorum.
Kız köpeğine süt vermeyi düşünüyorsun da kendi bebeğin için bin dereden su getirdin haDoğumdan sonra burda sütüm de sütüm diye ağlarsan görürüm o zaman
Ya diyorumki eve tıkılıp kaldık en azından namazda hareket etmiş olurum diyorum o yüzden eyilip kalkarken sıkıntı yaşamıyordum şu arkama vuran ağrıya kadar oda sadece akşamlar yatsıyı kılıyom teravide iyice artıyor dedim hayırdır.Oturarak namazını kıl bence bebekler ağırlaştıkca ağrılar olması çok normal endişelenme
Kinayi doğumdan önce 2 kere yapsanız yeter demiş bir arkadaş kendisi bir kere yapmış hiç yara olmamış denemedim ama koku vs kalmiyormus zaten 10 dk birde şimdiden yapsak o zamana kadar koku vs olsa dahi gider bence evde kına bulsam yapicam vardaibir ara ama bulamıyorum :)çok sagol canım kızımdayken aşırı bi yara olmadı sdece başlarda hassastı ama yara olmadı çok şükür.tavsiyelerini dikkate alacagım.kına konusu kafamı karstrdı kına kokusu kalmazmıkı ya bebek tiksnrse.ben kızımdayken e vitamini kapsülü vardı onu delip içindeki sıvıyı sürüyrdum.bide lansinoh un kremını kullndm
Ben sleepy aldim merhaba bebek setini cevremde sleepy diyen cok oldu bakalm deneyecegim bi islak mendil falanda var kutu icinde. Uni baby Islak mendip getirmisti gorumcemde gecenlerde
Bel kısmı hamiş göbeğine olmaz ki sanırım bilemedimkızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım doğumdan sonra göreceğiz bakalım işlevini. Sevenler çok seviyor sevmeyen hiç sevmiyor bu ürünü ortası yokEtrafınızda bu ürünü kullanan oldu mu kızlar? Yorumların hepsi nerdeyse güzel. Çok verimliymiş, bi yandan emzirirken diğer göğsü sağıyormuş,, tutmak gerekmiyormuş vs vs yazılmış. Belki aranızda direk bilen vardır dedim
Bel kısmının dar yerini göğüs altı çizgisine kadar çıkarırsan belki olur. Bu sefer göğüs kısmında potluk olcak o da göğüslerin bayağı bi devleştiyse kötü durmaz:))kızlar bu elbıse sızce hamılelıkte gıyılır mı hamıle elbısesı degıl ama çekım için elbise bakıyorum:)
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Foremia Dantel Detaylı Fırfırlı Elbise 4133 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar benim iki gündür arka kısmımda ağrı var böyle birşey batırıyorlar sanki namaz kularken eğilmekte zorlanıyorum eğilsem oturmakta zorlanıyorum neden oluyo acaba genelde akşamları oluyo iki akşamdır. Sıkıntılı bir durum yoktur dimi.
İlk defa duydum ama denemekten ne kaybederiz çok faydalı kına inş işe yarar yoksa o yara çekilecek gibi değilKinayi doğumdan önce 2 kere yapsanız yeter demiş bir arkadaş kendisi bir kere yapmış hiç yara olmamış denemedim ama koku vs kalmiyormus zaten 10 dk birde şimdiden yapsak o zamana kadar koku vs olsa dahi gider bence evde kına bulsam yapicam vardaibir ara ama bulamıyorum :)
Sallamak mantıklı mı dedin ya onun için söyledim canım. Bu tarz almak bence daha mantıklı kendi kendine oyalanabileceği bir alan, gaz çıkarmada da baya etkili olduğu söyleniyor. Ama bu model biraz alçak kalıyor yüksek istiyorsan bunun bir üst modeli var Tango idi sanırım adı onu öneririmTabiki kurallarla bebek büyütemezsin canım ama sanırım sen yanlış anladın ben ana kucağına karar verirken nelere dikkat ettiğini sormuştum.
Teşekkür ederim yinede önerin için ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?