2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Alakası var mı ki canim? Genelde genetik faktörlere bakiyor mesela benim boyum uzun kardesim annem biraz daha kısa lar yani

Amin Inşallah yara olmaması için bir kaç formül var mesela ilk başlar çok önemli meme iyice dolar ve bebek bosaltamazsa ( sariliktan ötürü yorgun oluyor bebekler bazen ilk günler süt gelmeyince sarılık olabiliyorlar bunun için gelene kadar emzirdikten sorma mama vermeliyiz) yorgun olunca bebek bosaltamiyor meme şişiyor ve sertleşiyor anne acı çekiyor sonra sagmaya boşaltmaya çalışılıyor işte burdaki durum eğer elle yanlış sagilirsa yara oluyor annenin meme ucu ama you tube video var acitmadan da elle meme rahatlatilabiliyor ..yol yordam bilmek gerek yani...birde şey dedi birisi memenin kahverengi kısmına kına yakın 10 dk dursun yıkayın renk koku kalmiyor ve yara olmuyor dedi....birde hakiki zeytinyağı sürmek iyi gelir bence doğumdan önce...ayva cekirdeklerimi de biriktiriyorum buzlukta doğduktan sonra kullanicam inslalah yani benim önerilerim ve yapacaklarim bunlar :)

Evet evet arada böyle liste görmek iyi geliyor, sanki sürekli eksiğim varmış gibi hissediyorum
Mamas papas benimki canım alacaksanız şuan yine indirime girdi ya jokerde ya e bebekte tam hatırlamıyorum. Uçtu fiyatı zaten o markanın ama içimize bi tek o sindi

Etrafınızda bu ürünü kullanan oldu mu kızlar? Yorumların hepsi nerdeyse güzel. Çok verimliymiş, bi yandan emzirirken diğer göğsü sağıyormuş,, tutmak gerekmiyormuş vs vs yazılmış. Belki aranızda direk bilen vardır dedim

Eklentiler

• Screenshot_20200428_014033_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 41

ben de bunu alayım diye düşündüm yorumları gördükten sonra, inşallah buradan birileri kullanmıştır da söyler işe yarıyor mu yaramıyor mu?

Kız köpeğine süt vermeyi düşünüyorsun da kendi bebeğin için bin dereden su getirdin ha Doğumdan sonra burda sütüm de sütüm diye ağlarsan görürüm o zaman

Oturarak namazını kıl bence bebekler ağırlaştıkca ağrılar olması çok normal endişelenme

Alakası var mı ki canim? Genelde genetik faktörlere bakiyor mesela benim boyum uzun kardesim annem biraz daha kısa lar yani
ben kısayım ya genetiklik daha etkili tabi ama ben olması gereken en üst sınıra ulaştrmak isterim balık yagı vitamin faln vermeye başladım yeni basket faln oynatmaya çalışıorum.İnşallah uzar yoksa benden bile nefret edebilir nie sen kısasın die

çok sagol canım kızımdayken aşırı bi yara olmadı sdece başlarda hassastı ama yara olmadı çok şükür.tavsiyelerini dikkate alacagım.kına konusu kafamı karstrdı kına kokusu kalmazmıkı ya bebek tiksnrse.ben kızımdayken e vitamini kapsülü vardı onu delip içindeki sıvıyı sürüyrdum.bide lansinoh un kremını kullndm

Bende buna benzer bişey beğendim canım ama senin ki daha iyi görünüyor.yüksek olması hoşuma gitti.böyle bişey bulabilirsem bende fikrimi değiştirebilirim belki

Eklentiler

• F18BC6ED-9A6F-4243-A626-B05C4B1364C8.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 50
Kız köpeğine süt vermeyi düşünüyorsun da kendi bebeğin için bin dereden su getirdin ha Doğumdan sonra burda sütüm de sütüm diye ağlarsan görürüm o zaman
koptum. Ya veririm ben vermem demiyorum süt varsa verilmeli ama hani böyle uzun uzadıya yok 2 sene falan biraz gerdi beni sanki düşününce aslinda neden böyle düşündüm bilmiyorum yazik bak üzülmüştür karnında bugün cok hareket etmedi demek ki kusturdum cocugu iyi mi

Oturarak namazını kıl bence bebekler ağırlaştıkca ağrılar olması çok normal endişelenme
Ya diyorumki eve tıkılıp kaldık en azından namazda hareket etmiş olurum diyorum o yüzden eyilip kalkarken sıkıntı yaşamıyordum şu arkama vuran ağrıya kadar oda sadece akşamlar yatsıyı kılıyom teravide iyice artıyor dedim hayırdır.

Kinayi doğumdan önce 2 kere yapsanız yeter demiş bir arkadaş kendisi bir kere yapmış hiç yara olmamış denemedim ama koku vs kalmiyormus zaten 10 dk birde şimdiden yapsak o zamana kadar koku vs olsa dahi gider bence evde kına bulsam yapicam vardaibir ara ama bulamıyorum :)

Ben sleepy aldim merhaba bebek setini cevremde sleepy diyen cok oldu bakalm deneyecegim bi islak mendil falanda var kutu icinde. Uni baby Islak mendip getirmisti gorumcemde gecenlerde

unibaby i önermiyorlr canım, içerik değiştirmiş. ben instada anket yaptım, sleepy önde gider diye düşünüyordum herkes prima premiumcu cıktı :)

Ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım doğumdan sonra göreceğiz bakalım işlevini. Sevenler çok seviyor sevmeyen hiç sevmiyor bu ürünü ortası yok

Bel kısmının dar yerini göğüs altı çizgisine kadar çıkarırsan belki olur. Bu sefer göğüs kısmında potluk olcak o da göğüslerin bayağı bi devleştiyse kötü durmaz:))
Dar kısmı göğüs bitiminden başlayan elbiseler bak bakalım bi de

canım ben de denedim, valla yerden kalkamadım. oturarak kılmak mantıklı.

İlk defa duydum ama denemekten ne kaybederiz çok faydalı kına inş işe yarar yoksa o yara çekilecek gibi değil

Tabiki kurallarla bebek büyütemezsin canım ama sanırım sen yanlış anladın ben ana kucağına karar verirken nelere dikkat ettiğini sormuştum.

Teşekkür ederim yinede önerin için ❤
Sallamak mantıklı mı dedin ya onun için söyledim canım. Bu tarz almak bence daha mantıklı kendi kendine oyalanabileceği bir alan, gaz çıkarmada da baya etkili olduğu söyleniyor. Ama bu model biraz alçak kalıyor yüksek istiyorsan bunun bir üst modeli var Tango idi sanırım adı onu öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…