- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
akşamları benim de sırt ve bel ağrılarım oluyor ama home office tüm gün sandalye başında oturmaktan sanırım benimkisabahları rahatm ama akşama doğru çok rahatsz oluyorum ya karnım geriliyor kasılmalar oluyor yürüyemiorum bie nine gbi eğile eğile yüryrm.adet agrısı gbi ağrım oluyor bide bazen arkamdan çıkacakmış gbi hissedıorum sanırım buda erken doğacak oy oy
Pampers purenin birebir aynısı sleepy natural. Çok araştırdım ve o fiyatı yerli bir markaya vermek istedim sleepy aldım. Pampers aşırı pahalı ve her boyu da yok .Kızlar siz instadan mühendisinoglunu takip ediyor musunuz ? unibaby nin ıslak mendilini kullanacak olan arkadaşlar var, hem o hesap hem de dün yeni bebekleri olan bir çok arkadaşım unibaby den uzak dur dedi..
bez pampers pure var aklımda çünkü içinde losyon- sls-kireçtaşı vs yok. bir de sleepy natural 2si arasında gidip geliyorum. bez bakarken sızdırmaması önemli ama içeriği de önemli. mesela losyonlu bezlerden losyonsuz a geçersek bebek pişik oluyormuş..
hesabı takip etmiyorsanız tavsiye ederim.
uni baby de ne sorun olabilir ki bende çok araştırarak aldım içinde alkol paraben sls vs zararlı hiçbir şey yok. yenidoğan olanında normalini bilmiyorumKızlar siz instadan mühendisinoglunu takip ediyor musunuz ? unibaby nin ıslak mendilini kullanacak olan arkadaşlar var, hem o hesap hem de dün yeni bebekleri olan bir çok arkadaşım unibaby den uzak dur dedi..
bez pampers pure var aklımda çünkü içinde losyon- sls-kireçtaşı vs yok. bir de sleepy natural 2si arasında gidip geliyorum. bez bakarken sızdırmaması önemli ama içeriği de önemli. mesela losyonlu bezlerden losyonsuz a geçersek bebek pişik oluyormuş..
Bende unibaby aldım. Ya o adam bana nedense çok güven vermedi açıkcası. Burda sanırım yine bir arkadaş önerdi öyle bir takibe aldım. Çok fazla reklam kokusu geldi bana. Takipten geri çıktım. Zahide Küçük diye bir doktor var. O da mesela sürekli çatlak kremi story atıp duruyor. Öğretmenim ama sürekli yayınevi reklamı yapmam gibi bir şey geliyor bana bu da doğru değil bence. Senin gibi yaptım içeriğine baktım. Önce ne olmamalı içinde ne olursa zararlı bunu öğrendim. Sonra çevremde kullanan arkadaşlarıma danışıp öyle aldım. Çokta takılmıyorum en fazla iki üç gün içinde iyi gelmediğini belli eder başka bir şey alırımuni baby de ne sorun olabilir ki bende çok araştırarak aldım içinde alkol paraben sls vs zararlı hiçbir şey yok. yenidoğan olanında normalini bilmiyorum
benim var evde yapayım ozamn şimdiden yapsak oluosa yaparım.eşimde hiç sevmezkokusnu ama bi 10 dkkdan bişey kalmaz hrldeKinayi doğumdan önce 2 kere yapsanız yeter demiş bir arkadaş kendisi bir kere yapmış hiç yara olmamış denemedim ama koku vs kalmiyormus zaten 10 dk birde şimdiden yapsak o zamana kadar koku vs olsa dahi gider bence evde kına bulsam yapicam vardaibir ara ama bulamıyorum :)
ıslak mendil hiç kullanma derim canım marka ne olursa olsunKızlar siz instadan mühendisinoglunu takip ediyor musunuz ? unibaby nin ıslak mendilini kullanacak olan arkadaşlar var, hem o hesap hem de dün yeni bebekleri olan bir çok arkadaşım unibaby den uzak dur dedi..
aynen zaten deneye yanıla göreceğiz bir şeyleri. Bir sakınca görmüyorum ben zaten dışarda kullanmak zorunda kalırsam kullanıcam ilk zamanlar pamukla temizlerim evde sıkıntı yok o yüzdenBende unibaby aldım. Ya o adam bana nedense çok güven vermedi açıkcası. Burda sanırım yine bir arkadaş önerdi öyle bir takibe aldım. Çok fazla reklam kokusu geldi bana. Takipten geri çıktım. Zahide Küçük diye bir doktor var. O da mesela sürekli çatlak kremi story atıp duruyor. Öğretmenim ama sürekli yayınevi reklamı yapmam gibi bir şey geliyor bana bu da doğru değil bence. Senin gibi yaptım içeriğine baktım. Önce ne olmamalı içinde ne olursa zararlı bunu öğrendim. Sonra çevremde kullanan arkadaşlarıma danışıp öyle aldım. Çokta takılmıyorum en fazla iki üç gün içinde iyi gelmediğini belli eder başka bir şey alırımonun için ben fazla fazla almadım deneme payı bıraktım. başka bir şey kullanmak zorunda kalırım diye.
Bende öyle yapacağım inşallah. Çevremde yeni doğum yapan kişi sayısı oldukça fazla. Hepside ilk etapta pamuk su sonra unibaby e geçmiş. İnşallah hiç pişik olmazlar kuzularaynen zaten deneye yanıla göreceğiz bir şeyleri. Bir sakınca görmüyorum ben zaten dışarda kullanmak zorunda kalırsam kullanıcam ilk zamanlar pamukla temizlerim evde sıkıntı yok o yüzden
Canım benim burnum kanıyor. Gebeligin ilk aylarından beri. Bende senin gibi sulandırıcı kullanınca korktum. 18. 19. Haftamda hemen hemen hergün kanıyordu. Doktorumu aradım. Gebelikte normal yanında tansiyon yükselmesi yoksa dedi. Kanayınca tansiyonunu ölç canım yüksekse doktoruna haber ver. Benimki tansiyon ve burnun kanarsa beklemeden gel dedi. Benim iki tane olunca hafta bitiminde kilo aldıkları zaman zorlama hissediyorum bu da ince olan damarları çatlatıyor.hanımlar benim gbi kan sulandrıcı iğne kullanıp agzından burnundan kan geln var mı ??? iki gün öncede gelmişti az die sormadım size ama şimdi dahada çok ve kırmızı geldi
Bende diğer anneler topiğinde okudum. on gün boyunca göbek bağı düşmemiş beklemişler. Bebeği yıkamamışlar kurtlanmış yazmış bir arkadaş çok korktumKızlar peki göbek bağı düşene kadar bebeğin göbeğini temiz tutmamız lazımmış ya tecrübeli anneler bilir bunun için bir şey almamız lazım mı yoksa pamuk su gibi şeylerle mi yapılıyor temizliği? Nette bunun bakım seti var da.
Bende diğer anneler topiğinde okudum. on gün boyunca göbek bağı düşmemiş beklemişler. Bebeği yıkamamışlar kurtlanmış yazmış bir arkadaş çok korktumannemler bir krem sürüyorduk etrafına demişti yiğenimde. Bende araştıracağım.
Benim önce duş aldırıp aldırmamaya karar vermem lazım. Bebek hemşiresi eskiden yıkar öyle anneye verirdik diyor. Şimdi sadece siliyoruz ve 6 saat banyoyu önermiyoruz. Bazı hastanelerde doktorlar yarın yıkayın derken bazısı göbek bağının düşmesini bekleyin diyebiliyor demişti. Şartlara göre değişiyor. Yaşadığım yer 40 derece sıcağı olan bir yer. Corona belası da o zamana kadar tamamen gitmemiş olacak. Bebeğin üzerinde bulunan vernik bebeği sarılığa karşı koruyor diyorlar. Üzerinden hemen gitmese daha iyi olur diyenler var ama bunda da görüş birliği yokBurdaki kadının temizleme spreyinden alalım olmadı
Videoyu şimdi izledim aynı şeyi söylemiş. Yaz bebeği ve virüs ortamında doğacaklar. Ertesi gün yıkamak sanki daha iyi olacak. Kendi doktoruma da soracağım. İnan en korktuğum şey göbek bağı.Burdaki kadının temizleme spreyinden alalım olmadı
Evet oğlum da kardeşim der durur ama bakalm muhtemel bı önce izleyecekler bizi, çevreyi kimle daha çok ilgileniyorlar diye, ilginin kendilerinden bı anda kesilmemesi lazm insallh biz de hemen iyileşir Z de, şimdi oyunlarına yerde yuvarlanarak katiabiliyorm, aktif oynayamiyoruz maalesef sizde nasıl durumlarşuan 3.5 yaşında canım.Aynen bende çok merak ediyorum en çokda kızımın tepkisi ne olacak acaba.Şuan kardeşim kardeşim die dolanıo ama bakalım.☺☺
Biz doktorun önerisi ile eczaneden bir set almıştık alkollü bı içeriği vardı sprey şeklinde üzerine skyordk günde bir defa 8. Gün de düşmüştü yine öyle bir şey alınır sanırım çocuk doktoru soylerKızlar peki göbek bağı düşene kadar bebeğin göbeğini temiz tutmamız lazımmış ya tecrübeli anneler bilir bunun için bir şey almamız lazım mı yoksa pamuk su gibi şeylerle mi yapılıyor temizliği? Nette bunun bakım seti var da.
Ben de ertesi gün yıkarım herhalde hastane ortamından çıkılacak çünküVideoyu şimdi izledim aynı şeyi söylemiş. Yaz bebeği ve virüs ortamında doğacaklar. Ertesi gün yıkamak sanki daha iyi olacak. Kendi doktoruma da soracağım. İnan en korktuğum şey göbek bağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?