2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de ertesi gün yıkarım herhalde hastane ortamından çıkılacak çünkü
TV de anne negatif bebek pozitif vakalarını gördüm. İki üç tane Türkiye de yani. Bebek nerden kaptı anne negatif baba negatif hastane ortamında büyük ihtimalle ondan sonra verniks te gidiyorsa gitsin napalım diyorum. O setler çok iyi diyorlar enfeksiyon falan oluşmadan koruyor o bölgeyi. Kazasız belasız sarılıksız bir zaman yaşayalım inşallah

Amun, saglik calisanlari en büyük risk grubu şu an muhtemel öyle birinden bulâsmistr bebeğe, Rabbim tüm anneleri ve bebekleri korusun şu süreçte, sezeryan sonrası da ertesi gün duş alabilirsn demişti bana doktorum geçende bir arkadaşımın da ikizleri oldu 9 gün oldu anca duş aldım dedi bunu pek anlamadm ama sanırım kendisi beklemis

hanımlar benim gbi kan sulandrıcı iğne kullanıp agzından burnundan kan geln var mı ??? iki gün öncede gelmişti az die sormadım size ama şimdi dahada çok ve kırmızı geldi
Canım bende kullanıyorum bende de oluyo ama bence kan sulandirici ile alakası yok gebelikte zaten burun kanaması olurmuş gece yatarken falanda genize aktığı için agizdanda diyo bence

hanımlar benim gbi kan sulandrıcı iğne kullanıp agzından burnundan kan geln var mı ??? iki gün öncede gelmişti az die sormadım size ama şimdi dahada çok ve kırmızı geldi
Ben kullanıyorum cnm. Şu ara çok gelmiyor ama ara ara olduğu oluyor ve azıcık.
Doktor bakım seti yazmıştı kızımda onu kullanmıştım. Alkollü bir şey. Doktor söylüyor zaten ne yapılacağını. Çocuk doktoru da kontrol edecek zaten. O sıra sorarsınız.

Canım yeğenimde hastaneden cıkınca annem hemen yıkadı sadece kuru tuttuk gobegını bezı uzerıne kapatmadık, düşüncede kantoron yagı surdu annem hep buarada onuda kendımız yapıyoruz yazları cabucak ıyılestırdı bende kantoron surecem ınsallah pişik kremıde almayı dusunmuyorum her derde deva çünkü kantoron

unibaby i önermiyorlr canım, içerik değiştirmiş. ben instada anket yaptım, sleepy önde gider diye düşünüyordum herkes prima premiumcu cıktı :)

Bende uni baby hic arastirmadim sanirim biseylerin yaninda hediye urun olarak 3lu paket vermisler. O da bana getirmis Ben kullanirim o zaman prima daha cok oneriyorlar tabi de Ben iki kiside prima yaramadi sleepeye gectim diye duyunca direk onu aldm.. zaten yaz bebegi olacak Ben elinden geldigince poposunu ilik su ile yika kurulu yapmayi dusunuyorum usenmeyip

Yıkamak iyidir ya kadının söylediği gibi düzgünce de temizlersek olur
Bende de var kantaron ben de sürerim

Ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım doğumdan sonra göreceğiz bakalım işlevini. Sevenler çok seviyor sevmeyen hiç sevmiyor bu ürünü ortası yok
Sanırım bende alacağım ya diğerleri işe yaramazsa birde kargo beklemeyeyim

Ben takip ediyorum ama ıslak mendili aldığım süreçte takip etmiyordum zaten bolca pamuk aldım, genel olarak pamuk kullanacağım, hani dışarda falan lazım olursa diye ıslak mendil almıştım

Kan sulandırıcı iğne 3.aya kadar kullandım bende ozamanlar burun kanamalarım oluyordu arada, arkadaşların dediği gibi kılcal damarlardan demişti doktor. Ama daha sonra miyom kaynaklı ufak kanamalarım olunca kestiler kan sulandırıcıyı.

Biz de doktordan geldik bugun :) şeker yüklemesi olacaktı normalde doktor şu sıra yapmıyoruz kandan bakalim şekere sizi de çok tutmayalım hastanede dedi hızlıca tahlil verdim oglusumu gordum ciktim gibi oldu. Eşimi almadılar zaten hastaneden içeri ona alışkın değilim oglusum 1.207 olmus buyumus yüzünü sakliyor ama cok tatlis olmus günüm aydınlandı gorunce. Kaşık bacak arası ağrılarım vardi bir haftadır onu da sordum beklediğim gibi çatı ağrısı dedi ona da doktorum. Cok dayanılmaz olursa agri kesici alabilirsin ama yürümeye hafifçe kasları güçlendirmeye calis dedi. Bizde durumlar böyle simdilik :)

En önemlisi kuru tutmak bir şey sürmeyin bence en son prosedür böyleydi ama sürekli değişiyor tabi...ben serum fizyolojik sıkıp temiz bezle kurularim büyük ihtimal

benim oğluşta hiç kendini göstermedi.. bir cinsiyetini gösterdiğinde gösterdi.. alın size der gibi. sonrasında tık yok. ne zaman gitsek 2 büklüm. boyunu bile ölçemiyor doktor

benim eşimi almışlardı içeri 28. haftada. ben inşalah bu perşembe gideceğim. raporunu da yazarım dedi gerçi 32 haftada değiilim ama anlamadım.

ben de öyle yapacağım, evde pamuk dışarıda pampers active pure kullanacağım. pamuklar normal aldığımız pamuk değil, özel pamuklar mı canım ?

Yapmadılar demek devlet hastanesi miydi özel mi canım. Bende kan verdim bugün şeker için canım zaten istemiyodum şeker yüklemesi yaptırmayı. Hayırlısı olsun

Yorumlayacak olan var mı ? Kızlar

Eklentiler

• 20200428_141141.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 73
Bugün bende gittim . Aynı kiloda bebişlerimiz yarım saat fazladan bekledim ćok sinirlendim yüzümü asacam dedim ama bebeğimi görünce hemen bir gülme Allaha şükür iyiymiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…