2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canim bu tabloya gore onde bile gorunuyorsun. niye oyle bisey dedi doktorun sasirdim acikcasi.

Eklentiler

• F5C275DF-5D3D-4D01-9E5C-CA1351270A70.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 65
Ya 26+2 görünüyor falan demedi sadece bir hafta geriden görünüyor kilosu da 1070gr dedi bilemedim başka da öyle detaylı konuşmadı sadece korkulacak bişey yok 2 hafta geriden gelirse şüphe duyarız dedi
Canım takvimin 29 haftanın içinde görünüyor yani 28+ da gösteriyor seni.gec dollenmemiydi seninki.bode bir önceki gidişinde kaç Gramdi ve kaç haftalikti hatirliyormusun.yani eğer 27+2 isen kilosu bence iyi doktorun neden öyle dedi hiç anlamadım.

Yani geç döllenme olduğu nasıl anlaşılıyor hiç sormadım bişey demedi doktorum. en son 10 nisanda 24.hafta olması lazım 730gr çıkmıştı normal denmişti şimdi 28nisan 27+2 kilosu 1070gr.

Bende 27+3 te gittim kızım 1020 g dı. Geri falan demedi onun gününe 26+4 dedi ve bana 27+3 olmama rağmen yeni 27 haftalık oldunuz dedi. Oğlum 27+6 çıkmıştı. Minyon çıtı pıtı bir kız olacak dedi oğlumla boyu aynı çıkıyor bu nasıl minyon kız olacak diye içimden geçirdim arkadaşın attığı takvime bakınca kızım 27+ kilosu taşıyor. Ölçüyü almakta biraz zorlandı. Pazartesi günü randevum var bakalım ne oldular

ben hiç bişey kullanmadım canım.bağ düşene kadar banyo yaptrmadım.bezide katladım göbeğine denk getrmedim bi sıkıntı olmadı.1 haftada düşmüştü

Kızlar bazilarinizin bi hafta sonra nst si başlıyor sanırım. Nasıl birşey o görüştünüz mü doktorunuzla? Ya da zorunlu olan birsey mi.?

Kızlar bazilarinizin bi hafta sonra nst si başlıyor sanırım. Nasıl birşey o görüştünüz mü doktorunuzla? Ya da zorunlu olan birsey mi.?
Göbeğine kemer gibi bir şey takıyorlar. Oradan sancı varsa sancı görünüyor, bebeğin kalp atışı vs dinleniyor. Grafiklerin olduğu bir sonuç veriyorlar.

ben haftaya gireceğim canım bizim doktor 32 itibariyle başlıyor. Yarım saat kadar süreceğini söylediler karnımız tok gidecekmişiz ordan alacağımız kağıtla birlikte doktorumuzda muayene olacağız

Bugün bende oldum 75 lik nasıl değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…