- 17 Nisan 2019
- 3.025
- 3.355
- 133
Bende bunu almayı düşünüyorum epey araştırdım çok methediliyorEtrafınızda bu ürünü kullanan oldu mu kızlar? Yorumların hepsi nerdeyse güzel. Çok verimliymiş, bi yandan emzirirken diğer göğsü sağıyormuş,, tutmak gerekmiyormuş vs vs yazılmış. Belki aranızda direk bilen vardır dedim
Suyu biraz arttırayım o zaman bakayım ben bişey değişecek mi bakalım.Valla benim her yerim sğrıyor resmen bazen alttan bir sızı geliyor koltuga zor atıyorum kendimi enfeksiyon diye korkuyorum hatta ama çatı sğrısı diyen de var normal galiba
Ben 4 yıl önce doğum yapmıştım alkollü setlerden önermişti doktor, neden şimdi birşey surulmuyor ki zararlı mı onlarKızlar ben hemşireyim 6-7 sene öncesinde alkolle hergün pansuman yapılırdı göbege. Ama şimdi yapılmıyor. Sadece kuru tutun deniliyor. Bebeğin bezi üstünü kapatmayacak şekilde baglayın yeter.
Daha erken verilebiliyor mu ki raporbenim oğluşta hiç kendini göstermedi.. bir cinsiyetini gösterdiğinde gösterdi.. alın size der gibi. sonrasında tık yok. ne zaman gitsek 2 büklüm. boyunu bile ölçemiyor doktor
benim eşimi almışlardı içeri 28. haftada. ben inşalah bu perşembe gideceğim. raporunu da yazarım dedi gerçi 32 haftada değiilim ama anlamadım.
Normal diyor herkes canım büyüdüğü için oluyormus galiba bu son aylar hep sğrıyla geçicek anlasılanSuyu biraz arttırayım o zaman bakayım ben bişey değişecek mi bakalım.
Ama çatı ağrısı da olsa normaldir değil mi?Dr a mı sorsam. Çok da belirgin rahatsız edici değil ama. Sorayım ben en iyisi.
Evet hem az kaldı temmuza hem de çok bu yüzden. Zamanında olsun doğumlarımız da ne yapalım.Normal diyor herkes canım büyüdüğü için oluyormus galiba bu son aylar hep sğrıyla geçicek anlasılan
Ben 4 yıl önce doğum yapmıştım alkollü setlerden önermişti doktor, neden şimdi birşey surulmuyor ki zararlı mı onlar
Şimdi video izliyorum. Uzman doktorda aynısını söyledi. 5 6 yıl öncesine kadar böyleydi ama artık hiçbir şey yapılmasını istemiyoruz dedi. Bu doktor banyo yaptırmayın diyo. Göbek bağı ıslanmamalı diyor. Lif banyosu yaptırın diyor. Göbek dışındaki bölgesini. Life sabun sürün kollarına, bacaklarına, sırtına sürün. Sonra yine lifle durulayın, en son kurulayın. Ama kesinlikle göbek kısma su değmesin dedi.
Daha erken verilebiliyor mu ki rapor
Canım resimdeki pamuktan aldım ben kare kare olduğu için rahat kullanılıyor hemde suda beklesede dağılmıyor. Yiğenimde hep öyle yaptık ordan biliyorumben de öyle yapacağım, evde pamuk dışarıda pampers active pure kullanacağım. pamuklar normal aldığımız pamuk değil, özel pamuklar mı canım ?
Deneyip göreceğiz o zamanBende bunu almayı düşünüyorum epey araştırdım çok methediliyor
Özele gidiyorum ben canım. Doktorum hastanede uzun tutmak da istemedi pek benim de işime geldi açıkçası :)Yapmadılar demek devlet hastanesi miydi özel mi canım. Bende kan verdim bugün şeker için canım zaten istemiyodum şeker yüklemesi yaptırmayı. Hayırlısı olsun ☺
Oh ne güzel buyusunler tatli tatli :)Bugün bende gittim . Aynı kiloda bebişlerimizyarım saat fazladan bekledim ćok sinirlendim yüzümü asacam dedim ama bebeğimi görünce hemen bir gülme Allaha şükür iyiymiş .
1.207 gr maşallah çok iyiymiş haftanız nedir? biz geçen hafta gittik 800 gr 32 cm di regl tarihine göre 2 hafta önden gidiyor şeker yüklemesi önemli dedi doktorumuz bizim için. yani ultrason ölçümünde 26 hafta ama regl tarihime göre 24 hafta. Belkide ırsi olabilir dedi tabi. bakalım iki hafta sonra seker yüklememiz var umarım problem yoktur..Biz de doktordan geldik bugun :) şeker yüklemesi olacaktı normalde doktor şu sıra yapmıyoruz kandan bakalim şekere sizi de çok tutmayalım hastanede dedi hızlıca tahlil verdim oglusumu gordum ciktim gibi oldu. Eşimi almadılar zaten hastaneden içeri ona alışkın değilimoglusum 1.207 olmus buyumus yüzünü sakliyor ama cok tatlis olmus günüm aydınlandı gorunce. Kaşık bacak arası ağrılarım vardi bir haftadır onu da sordum beklediğim gibi çatı ağrısı dedi ona da doktorum. Cok dayanılmaz olursa agri kesici alabilirsin ama yürümeye hafifçe kasları güçlendirmeye calis dedi. Bizde durumlar böyle simdilik :)
Ben 4 yıl önce doğum yapmıştım alkollü setlerden önermişti doktor, neden şimdi birşey surulmuyor ki zararlı mı onlar
Daha erken verilebiliyor mu ki rapor
Allah Allah sizinle günlerimiz aynı beni rapor için 8 mayısta çağırdıhiç anlamadım pazartesi gidecektim 9 mayısta 32 haftalık oluyorsunuz, 30 nisanda gelin vereyim raporu dedi. tatilleri mi saydı acaba anlamadım. gidince öğrenecegim
27+6 yiz suan. Haftasına da kendi büyüme düzenine göre de uyumlu gayet dedi. Şekeri de kandan bakmamiz suan yeterli diye konustuk zaten1.207 gr maşallah çok iyiymiş haftanız nedir? biz geçen hafta gittik 800 gr 32 cm di regl tarihine göre 2 hafta önden gidiyor şeker yüklemesi önemli dedi doktorumuz bizim için. yani ultrason ölçümünde 26 hafta ama regl tarihime göre 24 hafta. Belkide ırsi olabilir dedi tabi. bakalım iki hafta sonra seker yüklememiz var umarım problem yoktur..
İlk onu içmeden kan aldılar. Ama beklemedik onun çıkmasını kanı verdim ve içmek için bahçeye çıktım. 75 lik içtim birer saat aralıklarla tekrar kan verdim. En son üçünün sonucunu bir kağıtta aldım.şeker yüklemesi için merak ettiim bir şey var; ilk gidip kan verip açlık şekerine mi bakılıyor yoksa direkt 50lik şeker yüklemesi yapılıp değerlerinize mı bakılıyor?
İlk onu içmeden kan aldılar. Ama beklemedik onun çıkmasını kanı verdim ve içmek için bahçeye çıktım. 75 lik içtim birer saat aralıklarla tekrar kan verdim. En son üçünün sonucunu bir kağıtta aldım.
Aynen canım inşallah yaaaEvet hem az kaldı temmuza hem de çok bu yüzden. Zamanında olsun doğumlarımız da ne yapalım.
Aynen iyi yapmış.o zaman canım insan durmak istemiyorÖzele gidiyorum ben canım. Doktorum hastanede uzun tutmak da istemedi pek benim de işime geldi açıkçası :)
Oh ne güzel buyusunler tatli tatli :)
Sen kaç haftaşıksın canım 26mı1.207 gr maşallah çok iyiymiş haftanız nedir? biz geçen hafta gittik 800 gr 32 cm di regl tarihine göre 2 hafta önden gidiyor şeker yüklemesi önemli dedi doktorumuz bizim için. yani ultrason ölçümünde 26 hafta ama regl tarihime göre 24 hafta. Belkide ırsi olabilir dedi tabi. bakalım iki hafta sonra seker yüklememiz var umarım problem yoktur..
Son üç ayım çıkmadı ona bakılmamış. Ben temmuz ayında da yine yaptırmıştım gebelik öncesi hemen hemen aynı geldi değerler. Açlık değerim 82, 1. Saat sonunda 145,2.saat sonunda 117 geldi.açlık kan şekeriniz ve son 3 aylık şekeriniz ilk başta kaç çıktı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?