2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şeker çıkmadı şükür. Yazın yaptırmıştım aslında ama ya gebelikte çıktıysa diye düşündüm yine yaptırdım. Aclık 82, 1. Saat 145, 2. Saat 117 çıktı.
Benim böyle bugün oldum 3. Tahlilimi beklemedim sonucunun çıkmasını . Nasıl sence cnm

Eklentiler

• 20200428_141141.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 42
Benim böyle bugün oldum 3. Tahlilimi beklemedim sonucunun çıkmasını . Nasıl sence cnm
Ben seninkine ilk attığında baktım da anlayamadım onun için bir şey demedim. Hiç değişme olmamış. Sanki içmemiş gibi bu olabilir bir durum mu bilmiyorum onun için bir şey diyemiyorum canım. Doktorun ne dedi? Yani yükselmemesi zaten istenen durum.

Gayet iyi değerleriniz ben de bugün yaptirdim. Benim yüksek çıktı malesef....
Ben aslında yaptırmayacaktım kendimden emindim . Doktroum ısrarla yapmamı istedi . Hiç ummadığım kişilerde çıktı dedi . Öyle yaptırdım . Bebeginizin kilosu nasıl iyi mi

3. Bekleyemezdim acıkmıstım eve geldim doktorumda sen gidersin dedi ben bakarım dedi mesaj attım . Bakmamış yarın hatırlat bakayım dedi . Yarın söylicek hepsini . Bi aç karnına bir de 1 saatlik var . aynen bendd anlamadim genelde 140 150 gibi gördüm herkeste bende şaşırdım . Bebeiginin kilosu nasıl iyi mi

Ben de bugün kontrole gittim 29+2 yim 1.5 kilo kadar cıktı ve doktor gayeet iyi dedi
Şeker yüklemesi yaptırdınız mi
Ben de pazartesi gittim 29+2 1.5 kilo ama bana kilosu fazla dedi...

Kızlar bazilarinizin bi hafta sonra nst si başlıyor sanırım. Nasıl birşey o görüştünüz mü doktorunuzla? Ya da zorunlu olan birsey mi.?
Bebeğin kalp atışları dinleniyor ve sancı var mı yok mu onu belli ediyor. 20 dk kadar sürüyor... kablolar takiliyo gobeginize

Ben aslında yaptırmayacaktım kendimden emindim . Doktroum ısrarla yapmamı istedi . Hiç ummadığım kişilerde çıktı dedi . Öyle yaptırdım . Bebeginizin kilosu nasıl iyi mi
29 +2 de 1.5 kg çıktı doktor fazla dedi. İlk cocukta kilolu olduğunu söyleyince mutlaka yapılması gerektiğini söyledi. Ama ben pazartesi akşamı tatlı yemiştim geç saatlerde onun da etkisi vardır diye düşünüyorum. Evde takip edicem bir süre sekerimi ona göre doktora gidicem.

Şeker yüklemesi yüksek çıkan arkadaslar vardı. Ölçümleri nasıl yapıyorsunuz. Ve listenizi paylaşabilir misiniz... Daha önce okumuştum... Ama hangi sayfada olduğunu bulamadım......

Canım bende şeker çıkmadı ama 1 bardak su içsem sıkışıyorum direk. Çıkmazın içindeyim acaip susuyorum deli gibi su içip tuvalete kosturuyorum döngüye girdim
bebiş aşagıya baskı yapıyordu canım. doktor bana bebegın kafasının aşağıda oldugunu ve çok sık wcye gıdıyor muyum dıye sordu ben de cok cıkıyorum. ondan oluyormuş

28+3 de bizim 1350 kg çıktı ama boyuna göre normal güzel büyümüş dedi fazla demedi

hanımlar benim gbi kan sulandrıcı iğne kullanıp agzından burnundan kan geln var mı ??? iki gün öncede gelmişti az die sormadım size ama şimdi dahada çok ve kırmızı geldi
Ben kan sulandırıcı olarak bebek asprini kullanıyorum ve zaman zaman sadece burnumdan kan pıhtı pıhtı geliyor. Ama damla şeklinde değil çok azar azar. Seninkini bilemedim canım.

Seninle günümüz aynı canım. 1.5 a çok mu dedi ben 30+2 de gitmiş olacağım 1600 ü geçmiştirler diye düşünüyordum. Bir önceki kontrolde kaç çıkmıştı. Ben 27+3 te gitmiştim kızım 1020,oğlum 1200 dü. Kızım iki üç gün geri oğlum üç gün ileri çıkmıştı. Merak ediyorum ne kadar oldular haftaya randevumuz var

Bana doktorum normal haftasinın kilosunda dedi ama ben doktorlara güvenemiyorum ya . Şu yüzden bazı kişilerin bebeği yüksek kilolu oluyor doktoru normal diyor belkide sezeryan olur en azından diye basite alabilirlermiş hissi veriyor bu çelişki. . Belki kadın normal yapacaktır ama doktro uyarmadığı için bebek fazlaca kilo alır hem zararlı hem zorlayıcı olur . Yanlışmı düşünüyorum yorumları okudukça böyle bi şey geliyor aklıma

bebiş aşagıya baskı yapıyordu canım. doktor bana bebegın kafasının aşağıda oldugunu ve çok sık wcye gıdıyor muyum dıye sordu ben de cok cıkıyorum. ondan oluyormuş
Aynen bende öyle düşündüm aslında ama benim sıpa heryerden vurunca pozısyonu nasıldır kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…