2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar siz balık yiyor musunuz
Cok yiyemiyorum malesef, arada bi ton balik yiyorum salatayla. Gecen somon aldirdim firinda pisircem
Insallah. Son aylarda bari dikkat edeyim dedim tam balik mevsimi biterken
Hastaneden cikmadan cocuk
Doktori gelip bebise bakiyor, gerekli seyleri anlatiyor.. bize fisfis seklinde alkol ve temizlemek icin steril bezler olan bir set onermisti. Yani simdiden almaya gerek yok doktor onerir zaten
Canım resimdeki pamuktan aldım ben kare kare olduğu için rahat kullanılıyor hemde suda beklesede dağılmıyor. Yiğenimde hep öyle yaptık ordan biliyorum
Ben de bundan kullanmistim, yine alacagim. Baby me yenidogan islak mendili ve ppfuduk
Alt acma pedinden de alacagim

hiç anlamadım pazartesi gidecektim 9 mayısta 32 haftalık oluyorsunuz, 30 nisanda gelin vereyim raporu dedi. tatilleri mi saydı acaba anlamadım. gidince öğrenecegim
Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı doktor bana ptesiden itibaren rapor verebilirim isterseniz dedi yani 4 mayısta. Ama ben 1 hafta daha sonra olmasını istedim, tamam dedi ve gelmenize de gerek yok ben size gönderirim belgeyi dedi. Size neden öyle demişler anlamadım.

Kızlar bugün 2.doz aşımı vuruldum. Virüs oldugu için malum eve gelip duş aldım hemşire yapabilirsin banyo demişti birşey olmaz değilmi

Babusol muydu markası

Kızlar bugün 2.doz aşımı vuruldum. Virüs oldugu için malum eve gelip duş aldım hemşire yapabilirsin banyo demişti birşey olmaz değilmi
[/QUOTE]

[/ICODE]ben yaptım cnm 2 hafta oldu

Ben balığı her hafta yiyordum virüs çıkana kadar bahanem oldu o zamandan beri yemiyorum tiksinerek yiyordum çünkü dua ediyordum mevsimi bitsin artık da yemek zorunda kalmıyım diye takviye de alıyorum inşallah yetiyordur

Göğsüm kocaman oldu sütyenlerim olmuyo artık. Bakalım daha zaman var gerçi biraz daha bakarım

Arkadaşlar bugün Dr. kontrolü vardı 27+2 deyiz. Kilosu 1070 gr. Çıktı. Dr bir hafta geriden geliyor dedi. Daha önce hiç böyle bişey denmemişti. Biraz tedirgin oldum Dr. da korkmayın 2 hafta geriden gelirse gelişim geriliği şüphesi duyarız dedi 3 hafta sonrasına kontrol edecekmiş. Biraz tedirgin olduk beslenme ile alakalı hiçbişe demedi bu neden olmuş olabilir böyle olan var mi aranızda

Canım 27+2 ye göre iyi değilmi kilosu anlamadım ben 26+2 mi gorunuyomus yani ultrasonda

Canım 27+2 ye göre iyi değilmi kilosu anlamadım ben 26+2 mi gorunuyomus yani ultrasonda
Ya 26+2 görünüyor falan demedi sadece bir hafta geriden görünüyor kilosu da 1070gr dedi bilemedim başka da öyle detaylı konuşmadı sadece korkulacak bişey yok 2 hafta geriden gelirse şüphe duyarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…