2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben şuan bile çok zaman ayıramıyorum kızıma ikincide doğunca ne olursa artık illaki ilgi azalacak mecburen bebekle ilgileneceğiz İnşallah ters tepkiyle karşılaşmayız ☺

Bende de oluyor o insan korkuyor adet mi olcam diye

Şuan sancım var kızlar. İlk gebeliğimden hatırlıyorum, hiç sevmiyorum şu sancıları... Gebeliğin enn zoru da bu... Uzanıyorum şimdi inşallah geçer
Bu sancılar nasıl sancı nereye vuruyo adet sancısınamı benziyor. Benim üç gündür makata sancı girip çıkıyo bıçak saplar gibi anlamadım biraz temizlik falan uğraştım ondan mı oldu diyorum.

Bu sancılar nasıl sancı nereye vuruyo adet sancısınamı benziyor. Benim üç gündür makata sancı girip çıkıyo bıçak saplar gibi anlamadım biraz temizlik falan uğraştım ondan mı oldu diyorum.
Adet sancısı gibi bana da oluyor ama beni en çok sırt ağrısı mahvetti 20.haftalardan heri falan hatta 19m hep sırt ağrısı. Cok yorulmamakta lazim tabi canim dikkat et

Kızlar geçen hafta ishal olmuştum tam geçti dedim yine ishalim. Az önce kendimi çok kötü hissettim aşağıdan mi yukardan mi çıkaracam kestiremedim lavaboya gittim çok fena ishal olmusum

Adet sancısı gibi bana da oluyor ama beni en çok sırt ağrısı mahvetti 20.haftalardan heri falan hatta 19m hep sırt ağrısı. Cok yorulmamakta lazim tabi canim dikkat et
Ya o sırt ağrısı benim karnım 4 aylıkken büyümeye başladığında başladı ağrımaya kaburgam sağ taraf batmaktan oturamıyorum. Allah yardımcımız olsun son aylarda iyice arttı..

Cnm bu doğum sancıları herkeste farklı olabiliyor. Kimisine belden giriyor, kimisine adet ağrısı gibi, kimisine de kalçadan vuruyor. Çok çeşitli. Benimki tam adet ağrısı gibi değil karnımı kapsayan vücudumu aşırı halsiz bırakan bir ağrıydı. Daha önceden de yaşadığım bir şey ya tanıdım o yüzden. Aşırı olmaması dinlenince geçmesi lazım. Benim şükür uzanınca geçti. Bir keresinde bir gece aralıklarla full sancı çekmiştim son ayımdı o zaman. Ama düzensiz. Çatı ağrısıyla yoğun ağrılar biraradaydı. Sabahı zor ettim. Sabah oldu birden kesildi. Yine de doktora gitmiştim. Doktor beni gördü endişeliyim de tabi hemen ilk şey dedi sakin ol doğurmuyorsun, doğuruyor olsan bu şekilde duramazsın doğum sancısı kendini belli edebilecek bir şey yani onu demek istiyorum. Böyle böyle hazırlanıyor vücut.

Ya o sırt ağrısı benim karnım 4 aylıkken büyümeye başladığında başladı ağrımaya kaburgam sağ taraf batmaktan oturamıyorum. Allah yardımcımız olsun son aylarda iyice arttı..
Of yaaa ben hic anlam verememiştim hani kasik olsa bel olsa neyse ama sırt ne alaka demistim doktora sordum normal dedi tabi de. Dogumdan sonra yeniden doğmuş gibi oluyormuşsun oyle diyorlar

Ben artık cok sıkıldım ve bunaldim ne bilim hamileliğin tadını çıkar yok hamilelik super diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum ki pek cok hamileye gore de rahat geçirdim su ana kadar ama son günlerde 15 dakika yürütüyorum köpeği. Nefesim kesiliyor nefes nefese kalıyorum sancim tutuyor. Cok kilo da almadım karnım da cok büyük değil ama esim diyor sen can taşıyorsun normal. Gerçekten hamileliği ben hic sevmedim evden tek başıma cikmicam artik düşer bayılırım falan kaldırımda Allah Korusun ve benim cocuk cok hareketli acaba sinirli biri mi annesi gibi bir vuruyor kendime gelemiyorum ah vah diyorum

Kızlar bazilarinizin bi hafta sonra nst si başlıyor sanırım. Nasıl birşey o görüştünüz mü doktorunuzla? Ya da zorunlu olan birsey mi.?
canım nst sancı cihazı oluo karnından sancına bakılıo bide bebegın kalp atışlarına bakılıo artık son dönemlerde her kontrole gttığinde bakılıyor.tedirgin olacak bişey değil yani

Bende 36 haftalık doğum yaptım ve son haftalarım full stresti açılmam vardı hastanede yattım.doktorum bebegın 2 kılodan bile az olacagını söyledi büyük şehire git orda doğur burda küvez sıkıntı olur faln dedı.Ben gitmedim neyse doğum masasına yattım ebe eliyle karnımı yokladı bu 2 kilodan az dedi müdahale etmeyin kendi doğursun dedı ve sonuç 2.700 tabi zorladım çıkmayınca müdahale ettiler .yani doktorlarda yanılabiliyor

Tecrübeli anneler 30. Haftadan doğurana kadar maksimum kaç kilo daha alinir acaba?Kimi artik kilo alimin yavaşlar diyo kimi daha cok şişersin diyor.Uygulamada bebek her hafta 250 gram alir ortalama yarısını da anne alir falan yazmış merak ettim

Kızlar bir tanidigimiz bir hafta önce filan doğum yapmıştı bebegn her şeyi normal diyorlardı gece annesi dudağının mirardgni farketmiş doktora gitmişler hemen ,yolda gitmiş bebek, dünden beri kötü oldum, doktor bebeklerin diğerlerinde sorun olabilir doğduğunda böyle demiş bı de boğazında süt kalmış yutamamis demiş, acaba anne emzirirken mi nefes alamadı, yoksa korona filan bulaştı da bilemediler mi ki

hiçbir belirti yok muymus sadece dudağı mı morarmıs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…