- 25 Şubat 2016
- 7.748
- 12.922
- 248
- 31
ben yastık kullanmadım kızıma düz yataga yatrdım.işte insanın kolayına geliyor hemen açık yattıgın yerde emzirmek ama çok tehlikeli.ilk zamanlar ben annemle yattım aynı odada oda benimle uyanıyordu gece böyle bi önlem de alınabilir yanında srni takip eden birisi olursa iyi olurAmin. Evet örtü yastık korkutur beni gece de uyuklamamk lazm emziriken bir de mutlaka kucakta emzirmek lazm yatarak tehlikeli
Ateşi çıkardı minicik bebek.Amin. Çok zor... Korona olsa hiç belirti vermeden 5 günde birden ciğerleri bitmezdi demi
Sakin ama sakın yapmayın babynest alın gerekirse babaannemde yanında yatırıyormuş emzirirken uyuyakalmış halam rahmetli olmuş 7 aylıkken. Anneme hep derdi sakin yanınızda yatırmayın diyeRabbim sabır versin çok zor bi durum ya.Muhakkak nefessiz faln kalmıştır.emzirirkenmi morarmış acaba yatıokenmı
bende geçen aylarda hatipoğlunu izliodum bi anne baglandı telefonla bebegini yanına yatırıomuş emxirirken uyuya kalmıs ve yavrusu altında ölmüşBende çok yanımda emxirmiştim kızımı artık cesaret edemem heralde
Ben bebeklerin ciğerleri bizden daha kuvvetli oluyor diye biliyorum. Çünkü bizim komşumuz 40 liydi daha o zaman babamın doğu görevi sebebiyle karstaydik. Gece sobadan gaz kaçağı olmuş zehirlemişlerdi. Eşi işte olduğu için kurtuldu ama sadece kuşları ve bebek kurtulmuştu. Doktor o zaman bebeğin ciğerleri daha gelişmiş oluyor demiştiAmin. Çok zor... Korona olsa hiç belirti vermeden 5 günde birden ciğerleri bitmezdi demi
Allah rahmet etsin 7 aylık bayada büyükmüetsibu sefer bende yatrmam canım diğerinde deli cesaretymiş.birazda kendime güveniodm sanırım yanımda biri yatarken özelliklede çocuk cok dikkat ederm ama işte yinede yatmamak lazımSakin ama sakın yapmayın babynest alın gerekirse babaannemde yanında yatırıyormuş emzirirken uyuyakalmış halam rahmetli olmuş 7 aylıkken. Anneme hep derdi sakin yanınızda yatırmayın diye
Gece uyuttuğumuzda yatağında düz mü yatırmak gerekiyor yan mı?Allah rahmet etsin 7 aylık bayada büyükmüetsibu sefer bende yatrmam canım diğerinde deli cesaretymiş.birazda kendime güveniodm sanırım yanımda biri yatarken özelliklede çocuk cok dikkat ederm ama işte yinede yatmamak lazım
Rabbim ailesine sabır versin :/Bizimde komşumuzun torununa emdiği sütü yutamama olayı yaşandı çocuk hastaneye zor yetiştirilmişti yani herşey normalken çocuğu emzirip bırakıyor yatağına babası şöyle bir bakayım dediğinde çocuk mosmor oluyor. Emzirdiktrn sonra ilk zamanlar çok önemli yatırdığın pozisyon vsKızlar bir tanidigimiz bir hafta önce filan doğum yapmıştı bebegn her şeyi normal diyorlardı gece annesi dudağının mirardgni farketmiş doktora gitmişler hemen ,yolda gitmiş bebek, dünden beri kötü oldum, doktor bebeklerin diğerlerinde sorun olabilir doğduğunda böyle demiş bı de boğazında süt kalmış yutamamis demiş, acaba anne emzirirken mi nefes alamadı, yoksa korona filan bulaştı da bilemediler mi ki
Yok ya bir hurmadan bisey olmaz, rahim kasilmasini desteklemek icin en az 7-9 hurma diyorlar ben son haftalrimda yemistim ne kadar etkili bilemedim ama 39+1 de gece suyum gelmistiHurma bu kadar etkili mi ya ben geçende iki gün birer tane hurma yedim canım çok çekti diye. Ertesi gün ilk defa yarım saat süren yalancı sancı dedikleri şey oldu acaba dedim hurmadan mı yoksa haftamla mı ilgili
Benekler ilk aylr yan yatirilir, bir saga bir sola sekilde. Gunduz anne denetiminde yuz ustunde yatirin diyenler var ama ben hic yuz ustu yatirmadim kizimi. Zaten donmeye baslayimca artik rahat nefes aliyor olacaklar istedikleri gibi yatacaklr yani 3. Aylardan sonra felan..Gece uyuttuğumuzda yatağında düz mü yatırmak gerekiyor yan mı?
Canım bu haftalarda hurma yemeni tavsiye etmem. Ne olur ne olmaz, sancıyı tetikleyebilir. Mesela adaçayı da aynı etkiyi yapıyor. O yüzden ben 37. Haftamda başlıcam. Bide benim ilki 40 hafta dolmasına rağmen gelmedi. O yüzden bu kez birşeyler yapmak istiyorum elimden geldiğince.Hurma bu kadar etkili mi ya ben geçende iki gün birer tane hurma yedim canım çok çekti diye. Ertesi gün ilk defa yarım saat süren yalancı sancı dedikleri şey oldu acaba dedim hurmadan mı yoksa haftamla mı ilgili
Benim de adet ağrısı gibi değil ama vajinaya hafif zonklama sızı gibi bişey girmeye başladı. Rahatsız edici değil ama dr a sordum normal dedi. Bi de karnımın değişik yerleri farklı zamanlarda acımaya başladı biraz. Diyorum acaba bebek büyüyüp zorlamaya başladığı için mi yoksa bi ara gerginlikten kas yırtılması diye bişey okumuştum öyle bişey mi.Kizlar kimse erken uyuyamiyor diye bu saatte yaziyorumyoksa Saatin gec oldugunun farkindayim.birsey diyecem son bir haftadir sanki adet olacakmisim gibi bel agrim oluyor gunde uc dort kez o sızıyı hissediyorum. Hani adet öncesi bel agrisi olur ya kesin adet olacak dersiniz aynen öyle. Cahilligimi hos gorun bu normal mi ..baska böyle olan var mi
Aynılari bana da oluyor artık büyüdukçe taşımak zorlaştığı için oluyor bence bnede sordum normal dedi doktor dinlenince geçmezse korkabilirsin dediBenim de adet ağrısı gibi değil ama vajinaya hafif zonklama sızı gibi bişey girmeye başladı. Rahatsız edici değil ama dr a sordum normal dedi. Bi de karnımın değişik yerleri farklı zamanlarda acımaya başladı biraz. Diyorum acaba bebek büyüyüp zorlamaya başladığı için mi yoksa bi ara gerginlikten kas yırtılması diye bişey okumuştum öyle bişey mi.
Bende de o gerilme var sanki cok inceliyor derim özellikle gobek cevresi ama agrisi yok gibi birseyBenim de adet ağrısı gibi değil ama vajinaya hafif zonklama sızı gibi bişey girmeye başladı. Rahatsız edici değil ama dr a sordum normal dedi. Bi de karnımın değişik yerleri farklı zamanlarda acımaya başladı biraz. Diyorum acaba bebek büyüyüp zorlamaya başladığı için mi yoksa bi ara gerginlikten kas yırtılması diye bişey okumuştum öyle bişey mi.
Amin insAllahBende de o gerilme var sanki cok inceliyor derim özellikle gobek cevresi ama agrisi yok gibi birseybakalim son uc ay en sikintili zaman gibi duruyor umarim saglikli ve en az hasarla bu gunleri de atlatitiz
Canım e devletten alan vardı bende haftaya adanaya gıdecem kontrol ıcın e devletten ızın alacam bende bugun aynı şey kaymakamlıga gıtmene gerek yok. Yalnız belge ıstıyorlar doktorum bana kolayca ızın alayım diye kagıt vermıstı onu ekleyeceğim sende bı doktorundan rıca et benceDoktoru şehir dışında olanlar nasıl halletti arkadaşlar? Demin hastanemi aradım ne gerekli doktorun çağırmış olması yeter mi diye? Kaymakamlıktan izin alınmalı dediler. E-devlet yeterli gelmiyor mu? Bilen bilgilendirebilir mi? Kaymakamlığa gitmeden edevletten halledebilmek istiyorum. Edevletten de izin çıkıyor mu hemen, nasıl oluyor acaba?
Allah kolaylık versin zor iş ben yaptım kurtuldmEveet kızlar bende kıyafet yıkama serüvenine başladım abladan kalan kiyafetleri sıcak suya bastım beyaz sabun rendeledim bı de içine bekliyor bı çoğunun sarı lekeleri çıkmış Allah im minicikler ya
Ben de dayanamadım dün yıkadım beyaz zıbınlarınıEveet kızlar bende kıyafet yıkama serüvenine başladım abladan kalan kiyafetleri sıcak suya bastım beyaz sabun rendeledim bı de içine bekliyor bı çoğunun sarı lekeleri çıkmış Allah im minicikler ya
ben e devletten izin alıp gidiyorum yolda kağıdı soruyorlar gösterip geçiyoruz. başvuruma 2 saat içinde onay geldi benimDoktoru şehir dışında olanlar nasıl halletti arkadaşlar? Demin hastanemi aradım ne gerekli doktorun çağırmış olması yeter mi diye? Kaymakamlıktan izin alınmalı dediler. E-devlet yeterli gelmiyor mu? Bilen bilgilendirebilir mi? Kaymakamlığa gitmeden edevletten halledebilmek istiyorum. Edevletten de izin çıkıyor mu hemen, nasıl oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?