2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bir de burnundan kan geldiğini görmüşler , doktor ciğerleri nde sorun olabiliyor demiş ama hastaneden çıkmadan önce bakmış çocuk doktoru zaten, bilmez miydi öyle bir sorunu olsa
corona olduğunu sanmıyorum ama bu kadar ciddi ne olabilir ki kadının halini düşünemiyorum Allah sabırlar versin

Amin bı de 15 yıl sonra olan bir bebekti, Allah sabırlar versn
Sanki nefes alamayınca ciğerleri gitmiş burundan kan gelmesi bunu gösteriyor. Ağızdan değil burundan nefes alıp veriyorlar. Burnu tıkandı ağzından da süt gitmeyince yavrum çok dikkat etmemiz lazım. Rabbim ailesine güç versin. Cennet kuşu

Bende bunu çok merak ediyorum

Günaydın kızlar :)
Hamile yogasına başladım. Nefes egzersizlerine devam ediyorum. 37. Haftama girdiğimde de full hurma yicem. Tamamen doğuma odaklanmış durumdayım :)
Kuvvetli bi ıkınma ile bu işi çabucak bitiricem inşallah
Doğum sonrası benim için doğumdan sonra düşünülecek şey

Dediğin gibi olsa ben razıyım. 10 kilo aldım. 6 - 8 hafta arasında bir şey kaldı. 2 3 kilo daha demek benim için çok iyi.

İçim sızladı ya Allah sabır versin Bebeklerin bu gibi tehlikeli durumları ilk kaç ay sürüyor acaba?

Ben 10 kiloyla devam ediyorum son aylar bebek kilo aliyor daha cok ama salmamak lazim
Bende seker oldugu icin bi de daha da dikkatliyim
Dr 4 kiloyu geçirme sakın dedi
Şeker çok strese sokuyor beni ya herşeyin içinde şeker var dikkat edebildiğim kadar ediyorum ama

Rabbim sabır versin çok zor bi durum ya.Muhakkak nefessiz faln kalmıştır.emzirirkenmi morarmış acaba yatıokenmı
bende geçen aylarda hatipoğlunu izliodum bi anne baglandı telefonla bebegini yanına yatırıomuş emxirirken uyuya kalmıs ve yavrusu altında ölmüş Bende çok yanımda emxirmiştim kızımı artık cesaret edemem heralde

Gece kaldırmış esini öyle birşey demiyorlar ama ben acaba öyle mi oldu ki diye düşündüm, bı de iri bir bayan Allah korusun ya ben de korktum

İçim sızladı ya Allah sabır versin Bebeklerin bu gibi tehlikeli durumları ilk kaç ay sürüyor acaba?
Ben oğlum 4 aylıkken hatırlıyorum bacaklarını hareket ettirmeye başlamıştı bı baktim battaniyesi ni üzerine yüzüne getirmiş ondna sonra uyku tulumu giydirmistm yazın da üzerini ortmuyirdm, yastık 1 yaşa kadar zaten kullanmamak gerekiyor çok dikkat etmek lazm sonrasi Allah'a emanet zaten

Gece kaldırmış esini öyle birşey demiyorlar ama ben acaba öyle mi oldu ki diye düşündüm, bı de iri bir bayan Allah korusun ya ben de korktum
öylede olabilir emzirirken sütten nefes alamamış da olabilir.gece emzirirken ayık olmamız lazım tabi buda biraz zor oluyor yorgunluk uykuszluk ölü gbi oluo insan Rabbim hiç birimize böyle bir acı yaşatmasın.o hatpoğlndaki konuşmayı duyunca ağlamıştım çok zor bi durum

ona bende çok dikkat ediyordum canım bebegmi beşigin yarısına yatrıyordum üstüne örttgm örtüyüde küçük tercih ediyordum bide beşigin kenarlarına sokuyordum üstüne kaymasın die Rabbim evlatlarımızı korusun

Amin. Çok zor... Korona olsa hiç belirti vermeden 5 günde birden ciğerleri bitmezdi demi

Amin. Evet örtü yastık korkutur beni gece de uyuklamamk lazm emziriken bir de mutlaka kucakta emzirmek lazm yatarak tehlikeli

Hurma bu kadar etkili mi ya ben geçende iki gün birer tane hurma yedim canım çok çekti diye. Ertesi gün ilk defa yarım saat süren yalancı sancı dedikleri şey oldu acaba dedim hurmadan mı yoksa haftamla mı ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…