2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de 31+6da alıcam. 15 mayısta. Gözün aydın canımcım çok şükür güzel haberler getirdin.inşallah ben de güzel haber getiririm.

bana doktorun kaşeli kagıdını göndermişlerdi. kagıtta o tarıhte muayene olacagım ve gebelık takıbının kendısının yaptıgı yazıyordu. kabul ettıler.

Kilo almış mı bebişler

Kilo almış mı bebişler ☺
Almışlar oğlum imza ile aynı kızım ondan biraz zayıf olacak gibi Ama sağlıklılar çok şükür kan tahlili verdim, idrar tahlili verdim. Bir sıkıntı yok protein kaçağı var mı diye baktı. Ben istedim. Tansiyon sorunum yok ama çok fazla örnekleri var diye istedim. Kız oğlandan zayıf olunca önce bir taktım doktor doopler e gönderdi. Damarlarda bir sıkıntı var mı diye yok şükür. Sularda iyi oğlum yukarı çıkmış ikiside baş yukarı. Makat pozisyonu. 20 Mayıs ta tekrar gideceğim. Kaşıntı için safra dan şüphe etti ama o temiz geldi. Alerji olabilir mi dedim olabilir dedi krem verdi bakalım şuan tek derdim kaşıntı

.
Şu anda idari izinde olduğumuz için kullanamazmisiz, çalışabilir raporu almanın anlamı olmayacağını söylediler
Canım bunlar yazı önemli yazısı geldi mi bize gelmediki eşim idarecimize geçen cuma çalışabilir raporu alacağız bilgin olsun dedi o da tamam dedi. Bunun yazısı okula mutlaka gelirdi ve mühür yardımcısı bu konularda çok titiz. Tamam demiş sizin için iyi olur getirirsin raporu demiş. Ben yerinde olsam mış mile göre hareket etmezdim. Yinede sen bilirsin

Kizlar nasilsiniz
Onceki gibi girip butun yazismalari okuyamiyorum
Bugun tam 1 saat karnimin sag tarafina bir kramp acisiyla kivrandim
Kimildamak nefes almak bile zordu o an
Sonrada boyle bi yorgunluk coktu
Sizde durumlar nedir
Bu arada yarin 29.haftadayim
Henuz alisveris yok
Haftaya burada magazalar aciliyo insallah herseyi gidip alicaz

.
Şu anda idari izinde olduğumuz için kullanamazmisiz, çalışabilir raporu almanın anlamı olmayacağını söylediler
Minnaklarimm a katılıyorum. Ben de kendi kurumumun sorun çıkaracağını bile bile alıncam çalışabiliri şansımı deniycem. Bir de doğumdan sonra herkese 8 hafta izin meselesi inşallah doğru değildir çünkü sadece doğum öncesi değil doğum sonrası iznini de etkiler. Diyelim 40 ta değilde 38 de doğum yaptık doğum sonrası izin bile 2 hafta erken başlamış olur.
Bak şurda etkilemez diye yorum yapılmış tabi ki kesin bilgi değil ama mantıklı

.
Ama mesela diyelim ki 2 hafta sonra bitti idari izin e sen ozaman hak kaybına uğramış olmuyormusun doğumdan sonra kullanma hakkin elinden alınmış oluyor

İyiyim şükür canım yaa dinlen aman bol bol kramp girdiğinde hareket etme ben bebek kiyafeti olarak alacağım kalmadi ama dikilecekler var onları almam lazim kundak emzirme örtüsü nevrrsim çarşaf vs kendime alınacaklar var poff bitmiyor ki

Ben de 31+6da alıcam. 15 mayısta. Gözün aydın canımcım çok şükür güzel haberler getirdin.inşallah ben de güzel haber getiririm.
İnşallah canım ben bir de ilk defa nst ye girdim çok şükür onda da sıkıntı çıkmadı bizim civciv yüzünüde sırtıma dönmüş poposunu göbeğime dayamış Tam doğum pozisyonunda takılıyo

Maşallah Kız daha zarif olduğu için daha zayıf olması normal ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…