2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kasılma fark edilmicek gibi değil. Bi anda karnın kaskatı oluyor ve hareket edemiyorsun.

Allah Allah ne saçma ya. Haftasonuna denk gelmiyordu demi? Altta gerekçe kısmı var orada ne sebep yazıyor
Yok canım haftaıcıne denk gelıyo. işte içişleri bakanlığı genelgesindeki şartları taşımıyormusum gerekçe olarak bunu yazmıslar gercekten aşırı saçma

Bende istediğimden olmadı ki. istemeden nasıl olur yaa diyenlerdendim ama oluyormuş. Bir dahada laf etmem. Adet olmuyordum. Son 3 yılda ilaçla 3 kez adet oldum. Artık erken menopoz dedi doktorlar. Bir belirtide yoktu. O yüzdende geç öğrendim hamile olduğumu. Tamamen sürpriz yumurta. Diyabet ameliyatı tip 2 diyabetlilere ve kilosu fazla olanlara yapılıyor. Barsaklardan ameliyat oluyorsun.

Canım ben gebeliğimi ovulasyon testinde öğrenenlerdenim. Eğer pik gördükten bir hafta sonra t değerin c değerinden daha koyu kırmızıysa tebrik ederim hamilesin fakat c t den koyuysa tekrar çatlıyor olabilirsin yine değerlendir.

Süpriz yumurtanin da tadi baskadir illaki saglikla gelsin hepsi insallah

Nasıl yani calisabilir raporu alsak mesela ona tekabül edeni doğumdan osnra kullanamiyormuyiz

Cok ts ederm bilgi icin ama bnm hic asiri koyu olmadi tahminen guatir ilacimdan dolayi koyu olmadi die dusunuorum resmini atmistim zaten pik oldugu gun gibi koyulugu bugun ve catladigi gunden bu gune 8.gun oluo varsa gebelik yukseliomus zaten insallah daha koyu gorurum ts ederm

Çalışabilir alınsa bile aktarılmayacakmıymış. Sakıncası yoksa hangi bakanlığa bağlı senin kurum canım

Canım umutlandirmak istemem ama bence hamile olabilirsin ben gebelik testinden sonra ovulasyon testi de yapmıştım oda kopkoyu çıkmıştı. inşallah hayırla sağlıkla hamilesindir ama değilse de Allah'ım inşallahtez zamanda sanada tüm isteyenlere de nasip etsin

Canım umutlandirmak istemem ama bence hamile olabilirsin ben gebelik testinden sonra ovulasyon testi de yapmıştım oda kopkoyu çıkmıştı. inşallah hayırla sağlıkla hamilesindir ama değilse de Allah'ım inşallahtez zamanda sanada tüm isteyenlere de nasip etsin

Hareket edememe durumunun da illaki olması gerekiyor di mi? Ayıptır söylemesi ben de kasılmaları ayırt edemiyorum.
Bana uzandığı zaman giriyor. Ve yerimden kalkmayı bırak yan tarafa dönemiyorum. İlkinde olmazdı hiç. Bunda oluyor. Magnezyum kullanmak gerekiyor diyorlar ama işe yaramıyor. Maden suyu da içiyorum hemen hemen hergün ama. Doğuma hazırlanıyor rahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…