2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu saaatlerde acıkıyorum ne yemeliyimm muz bile yemeeye korkar oldum kalorili diye bi ara günde 2/3 yiyodum

bana diyetisyenim çok acıkırsan gece, salatalık veya havuç ye istediğin kadar dedi, veya cacık yiyebilirsin ya da elma ve süt yanına badem biraz.
Ben de geceleri çok acıkıyorum şekerim de var yasak çoğu şey havuçla falan idare etmeye çalışıyorum

Bu saaatlerde acıkıyorum ne yemeliyimm muz bile yemeeye korkar oldum kalorili diye bi ara günde 2/3 yiyodum
Süt içebilirsin, 1 porsiyon meyve yiyebilirsin. 1 avuç fındık yada fıstık vs olabilir. Leblebi yada galeta olabilir. Geçenlerde galetayı labneye batırıp batırıp yemiştim. Hem doyuruyor hem mideye iyi geliyor. Şimdi de 1 porsiyon yemedim biraz abarttım ama meyve yedim. Eriğe dayamıyorum.

Salatalık havuç ve bademi gün içinde de cok tüketiyorum yoğurdun içine biraz kivi doğradim biraz yulaf biraz granola keser beni şimdi.Eşim sahur yaparken onla pide vs yememek için önlem de almiş oluyorum şu an:))

E edlammm
Cnm biliyorum ki abarttığım her şey kendime kilo olarak gelecek o yüzden dikkat ediyorum açıkçası. Ama bu nefsimi aç bırakıyorum anlamına gelmez ben de kaçamak yapıyorum onun da hakkım olduğunu düşünüyorum ama şuan kalorili abartılı bir şey yesem bu bana direkt kilo demek bebeğime faydası ise meçhul. Canımın çektiklerini gün içinde tüketmeye çalışıyorum zaten. Böylece daha dengeli kilo alınıyor.

Magnezyum kullanıyormusun genelde kramp ve uyuşma için veriyor doktorlar

Maşallah kasintiniz için ne verdi doktorunuz bende de başladı önceleri kefir ictigimde oluyor gibiydi...kefiri bıraktım ama hala devam ediyor. Doktor alt ast bir de başka bir tahlil daha yaptirmami soyledi. Sağlık ocağında alt ast değerine baktirmistim onlar normal seviyede ydi. Losyon verdi kaşıntı için ama prospektif de hamileler kullanmasın yazıyor... O yüzden kullanmaya çekiniyorum...

.
Şu anda idari izinde olduğumuz için kullanamazmisiz, çalışabilir raporu almanın anlamı olmayacağını söylediler
İdari izin genelgesinde idari izin süresince fiili çalışmış sayılacak şeklinde bir ibare var o nedenle kesinlikle çalışabilir raporunu alıp kuruma vermek lazım doktorlar neden vermek istemiyor anlamıyorum ben daha kendi doktorumla görüşmedim ama vermek zorunda idari izinden doktora neymiş

Helal senin 2. Gebeliğindi di mi bu tecrübekaç
Kilo aldim sormasi ayip

Kızlar bende gece mide yanmaları başladı ve nefes darlığı.. Normal yatana kadar birşey yok ne zaman yatağa girip sola yada sağa dönsem beş dk içinde midem yanmaya başlıyor sırt üstü yatınca geçiyor ama bu sefer sırt üstü nefesim daralmaya başlıyor bu ne yaman çelişki böyle.. Mide yanmasına ne iyi gelir

Benim de midem bu aralar yaniyor.Sarı beyaz leblebi iyi geliyomuş ben de yarın alacağim.Süt müt kesmiyor

İyi geceler kızlar doğum sonrası için hasta bezi ne aldınız kilot gibi olanlardan mi almak daha mantıklı ki kızımda normal hasta bezi almıştım ama kullanış konusunda emin değilim hangisi daha iyi olur ki

Yani yuruyus falan yapamadigim icin kendime surekli oyalanacak biseler buluyorum ama yoruldukca dinleniyorum aslinda ama bu kramp beni mahfetti
Ben ucuz pahali demeyip herseyi alicam heralde

Magnezyum kullanıyormusun genelde kramp ve uyuşma için veriyor doktorlar
Magnezyum hap olarak degil ama doktorun onerdigi ozel su iciyorum
Tabi su son 2,3 gundur icmedim hatirlattigin iyi oldu bugun icim onu sagol canim

Benim de midem bu aralar yaniyor.Sarı beyaz leblebi iyi geliyomuş ben de yarın alacağim.Süt müt kesmiyor
Süt zaten içemiyorum ya muz yedim kesti gibi. beyaz leblebi vardı deneyeyim bidaha olursa. Karnımız büyüyor diye mi acabaa yoksa yediklerimiz mi bilemedim

Yani yuruyus falan yapamadigim icin kendime surekli oyalanacak biseler buluyorum ama yoruldukca dinleniyorum aslinda ama bu kramp beni mahfetti
Ben ucuz pahali demeyip herseyi alicam heralde
Sabredelim insAllah az kaldı canım son trimiser zor geçiyor vala en çok alışveriş olarak vurdu bizi sanırım korona içimize sine sine rahatça alışveriş yapamadık

Banada ondan verdi canım. Hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla kullan dedi. Birde hap verdi. İlk defa bu gece uyuyamadım. Kaşıntı yüzünden içtiğim ilaç etki etmezse cildiyeye gideceğim.

Kasılma fark edilmicek gibi değil. Bi anda karnın kaskatı oluyor ve hareket edemiyorsun.
Canım sağol cevabın için demeki ben yasamadim Çok korkuyorum sancılarım başlar da Ben farketmem Bebeğime bişey olur diye o yuzden detaylıca sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…