Bu saaatlerde acıkıyorum ne yemeliyimm muz bile yemeeye korkar oldum kalorili diye bi ara günde 2/3 yiyodum
Süt içebilirsin, 1 porsiyon meyve yiyebilirsin. 1 avuç fındık yada fıstık vs olabilir. Leblebi yada galeta olabilir. Geçenlerde galetayı labneye batırıp batırıp yemiştim. Hem doyuruyor hem mideye iyi geliyor. Şimdi de 1 porsiyon yemedim biraz abarttım ama meyve yedim. Eriğe dayamıyorum.Bu saaatlerde acıkıyorum ne yemeliyimm muz bile yemeeye korkar oldum kalorili diye bi ara günde 2/3 yiyodum
Süt içebilirsin, 1 porsiyon meyve yiyebilirsin. 1 avuç fındık yada fıstık vs olabilir. Leblebi yada galeta olabilir. Geçenlerde galetayı labneye batırıp batırıp yemiştim. Hem doyuruyor hem mideye iyi geliyor. Şimdi de 1 porsiyon yemedim biraz abarttım ama meyve yedim. Eriğe dayamıyorum.
bana diyetisyenim çok acıkırsan gece, salatalık veya havuç ye istediğin kadar dedi, veya cacık yiyebilirsin ya da elma ve süt yanına badem biraz.
Ben de geceleri çok acıkıyorum şekerim de var yasak çoğu şey havuçla falan idare etmeye çalışıyorum
Süt içebilirsin, 1 porsiyon meyve yiyebilirsin. 1 avuç fındık yada fıstık vs olabilir. Leblebi yada galeta olabilir. Geçenlerde galetayı labneye batırıp batırıp yemiştim. Hem doyuruyor hem mideye iyi geliyor. Şimdi de 1 porsiyon yemedim biraz abarttım ama meyve yedim. Eriğe dayamıyorum.
Ayrıca ne kadar dirayetlisiniz valla bravo hayır ben bir anda cok kilo almamiş olsam bu saatte de istediğimi yerdim:)Siz 1 porsiyon meyveyi yerken düşünüonuz
Magnezyum kullanıyormusun genelde kramp ve uyuşma için veriyor doktorlarKizlar nasilsiniz
Onceki gibi girip butun yazismalari okuyamiyorum
Bugun tam 1 saat karnimin sag tarafina bir kramp acisiyla kivrandim
Kimildamak nefes almak bile zordu o an
Sonrada boyle bi yorgunluk coktu
Sizde durumlar nedir
Bu arada yarin 29.haftadayim
Henuz alisveris yok
Haftaya burada magazalar aciliyo insallah herseyi gidip alicaz
MaşallahAlmışlaroğlum imza ile aynı kızım ondan biraz zayıf olacak gibi Ama sağlıklılar çok şükür kan tahlili verdim, idrar tahlili verdim. Bir sıkıntı yok protein kaçağı var mı diye baktı. Ben istedim. Tansiyon sorunum yok ama çok fazla örnekleri var diye istedim. Kız oğlandan zayıf olunca önce bir taktım doktor doopler e gönderdi. Damarlarda bir sıkıntı var mı diye yok şükür. Sularda iyi oğlum yukarı çıkmış ikiside baş yukarı. Makat pozisyonu. 20 Mayıs ta tekrar gideceğim. Kaşıntı için safra dan şüphe etti ama o temiz geldi. Alerji olabilir mi dedim olabilir dedi krem verdi bakalım şuan tek derdim kaşıntı
İdari izin genelgesinde idari izin süresince fiili çalışmış sayılacak şeklinde bir ibare var o nedenle kesinlikle çalışabilir raporunu alıp kuruma vermek lazım doktorlar neden vermek istemiyor anlamıyorum ben daha kendi doktorumla görüşmedim ama vermek zorunda idari izinden doktora neymiş.
Şu anda idari izinde olduğumuz için kullanamazmisiz, çalışabilir raporu almanın anlamı olmayacağını söylediler
Edaliiremceyiz instagram hesabı ben buna yaptırdım çok kalitelikızlar sadece nevresım dıktırebılecegım guvenılır bı sıte var mı acaba ınstada falan yaptıranlar vardı galıba. yedek almayı dusunuyorum
Helal senin 2. Gebeliğindi di mi bu tecrübeE edlammm
Cnm biliyorum ki abarttığım her şey kendime kilo olarak gelecek o yüzden dikkat ediyorum açıkçası. Ama bu nefsimi aç bırakıyorum anlamına gelmez ben de kaçamak yapıyorum onun da hakkım olduğunu düşünüyorumama şuan kalorili abartılı bir şey yesem bu bana direkt kilo demek bebeğime faydası ise meçhul. Canımın çektiklerini gün içinde tüketmeye çalışıyorum zaten. Böylece daha dengeli kilo alınıyor.
Benim de midem bu aralar yaniyor.Sarı beyaz leblebi iyi geliyomuş ben de yarın alacağim.Süt müt kesmiyorKızlar bende gece mide yanmaları başladı ve nefes darlığı.. Normal yatana kadar birşey yok ne zaman yatağa girip sola yada sağa dönsem beş dk içinde midem yanmaya başlıyor sırt üstü yatınca geçiyor ama bu sefer sırt üstü nefesim daralmaya başlıyorbu ne yaman çelişki böyle.. Mide yanmasına ne iyi gelir
Yani yuruyus falan yapamadigim icin kendime surekli oyalanacak biseler buluyorum ama yoruldukca dinleniyorum aslinda ama bu kramp beni mahfettiİyiyim şükür canım yaa dinlen aman bol bol kramp girdiğinde hareket etme ben bebek kiyafeti olarak alacağım kalmadi ama dikilecekler var onları almam lazim kundak emzirme örtüsü nevrrsim çarşaf vs kendime alınacaklar var poff bitmiyor ki
Magnezyum hap olarak degil ama doktorun onerdigi ozel su iciyorumMagnezyum kullanıyormusun genelde kramp ve uyuşma için veriyor doktorlar
Süt zaten içemiyorum yaBenim de midem bu aralar yaniyor.Sarı beyaz leblebi iyi geliyomuş ben de yarın alacağim.Süt müt kesmiyor
Sabredelim insAllah az kaldı canım son trimiser zor geçiyorYani yuruyus falan yapamadigim icin kendime surekli oyalanacak biseler buluyorum ama yoruldukca dinleniyorum aslinda ama bu kramp beni mahfetti
Ben ucuz pahali demeyip herseyi alicam heralde
Banada ondan verdi canım. Hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla kullan dedi. Birde hap verdi. İlk defa bu gece uyuyamadım. Kaşıntı yüzünden içtiğim ilaç etki etmezse cildiyeye gideceğim.Maşallahkasintiniz için ne verdi doktorunuz bende de başladı önceleri kefir ictigimde oluyor gibiydi...kefiri bıraktım ama hala devam ediyor. Doktor alt ast bir de başka bir tahlil daha yaptirmami soyledi. Sağlık ocağında alt ast değerine baktirmistim onlar normal seviyede ydi. Losyon verdi kaşıntı için ama prospektif de hamileler kullanmasın yazıyor... O yüzden kullanmaya çekiniyorum...
Canım sağol cevabın için demeki ben yasamadim Çok korkuyorum sancılarım başlar da Ben farketmem Bebeğime bişey olur diye o yuzden detaylıca sordumKasılma fark edilmicek gibi değil. Bi anda karnın kaskatı oluyor ve hareket edemiyorsun.
Maşallah inşallah vakitlice gelir.İnşallah canım ben bir de ilk defa nst ye girdim çok şükür onda da sıkıntı çıkmadı bizim civciv yüzünüde sırtıma dönmüş poposunu göbeğime dayamışTam doğum pozisyonunda takılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?