O sancı kendini fark ettirir sen merak etmeCanım sağol cevabın için demeki ben yasamadim Çok korkuyorum sancılarım başlar da Ben farketmem Bebeğime bişey olur diye o yuzden detaylıca sordum
Canım kundak nerden alacaksın. Ben de kundak istiyorum. Bebek doğduğunda boşluğa düşüyor. İlk 3 ay kundak iyi gelir.İyiyim şükür canım yaa dinlen aman bol bol kramp girdiğinde hareket etme ben bebek kiyafeti olarak alacağım kalmadi ama dikilecekler var onları almam lazim kundak emzirme örtüsü nevrrsim çarşaf vs kendime alınacaklar var poff bitmiyor ki
Kundak ben kendim dikicem canım kumaş alıp çok zor değil nasılsa diyeCanım kundak nerden alacaksın. Ben de kundak istiyorum. Bebek doğduğunda boşluğa düşüyor. İlk 3 ay kundak iyi gelir.
Almışlaroğlum imza ile aynı kızım ondan biraz zayıf olacak gibi Ama sağlıklılar çok şükür kan tahlili verdim, idrar tahlili verdim. Bir sıkıntı yok protein kaçağı var mı diye baktı. Ben istedim. Tansiyon sorunum yok ama çok fazla örnekleri var diye istedim. Kız oğlandan zayıf olunca önce bir taktım doktor doopler e gönderdi. Damarlarda bir sıkıntı var mı diye yok şükür. Sularda iyi oğlum yukarı çıkmış ikiside baş yukarı. Makat pozisyonu. 20 Mayıs ta tekrar gideceğim. Kaşıntı için safra dan şüphe etti ama o temiz geldi. Alerji olabilir mi dedim olabilir dedi krem verdi bakalım şuan tek derdim kaşıntı
kızlar sadece nevresım dıktırebılecegım guvenılır bı sıte var mı acaba ınstada falan yaptıranlar vardı galıba. yedek almayı dusunuyorum
Kızlar bende gece mide yanmaları başladı ve nefes darlığı.. Normal yatana kadar birşey yok ne zaman yatağa girip sola yada sağa dönsem beş dk içinde midem yanmaya başlıyor sırt üstü yatınca geçiyor ama bu sefer sırt üstü nefesim daralmaya başlıyorbu ne yaman çelişki böyle.. Mide yanmasına ne iyi gelir
O sancı kendini fark ettirir sen merak etmebazılarının acı eşiği yüksek olduğu için küçük sancıları fark etmez ama zaten artık nstye girmeye de başlayacaksın. Sancı varsa orda çıkar. Zaten sancı ilerlediği zaman artık sen de hissedeceksin. Her türlü hissedersin yani. Kimisi daha küçükleri hisseder, kimisi biraz ilerleyen saatlerde sancılarını hisseder.
Magnezyum 2 günde bir alıyorum. Maden suyu günde 1 tane içiyorum.Yaa ben bı taneye zorlaniyorum Sen ne yapiyosun kardeşim iki taneyleAllahım sağlıkla doğmak büyümek nasip etsin inşallah ♥♥♥
Bende arayıp duruyorum bulamadım hala Dogurucam hala karar verememiş olacağımüni ile başlayan bı site adı vermişlerdi arkadaşlar hala bulamiyorum
Canım geçmiş olsun tam olarak düz yatmayın Midenizdeki öz suyu geri geliyor buda yanma yapıyor Bir nevi reflü .. ben doktorun tavsiyesi ile Gaviscon kullanıyorum Doktorunuza danışın Yüksek yastıkta yatın belinizden yukarısı eğimli olsun Yaşayan bilir çok iyi anlıyorum sizi... Çok fazla olursa sırt ağrısı da yapabiliyor Mide bulantısı da ..
Benim erken doğum riskim var.. Ben de anlamadigim için acaba diyorum Korkuyorum ya anlamazsam diye yok su gelmesi ,Nisan gelmesiburada hep sordum ilk defa bu konuda cevap aldım çok sağol ♥ Bana doktorum Magnesium vermişti onu kullaniyorum sanci olusmasin diye Belki ondan da oluşmamış olabilir.. Sizin de kullanmanız gerekebilir belki mutlaka doktorunuzla görüşün.. Bu arada soda lardada magnezyum bulunuyormuş Gunde iki defa icebiliyormusuz
Canım nefes darlığı sırt üstü yatınca olur. Bende de oluyor çünkü sırt üstü yattığında damarlarının üstüne baskı uyguluyorsun ve bunun sonucunda nefes darlığı yaşıyorsun. Sağa yada sola yat.Kızlar bende gece mide yanmaları başladı ve nefes darlığı.. Normal yatana kadar birşey yok ne zaman yatağa girip sola yada sağa dönsem beş dk içinde midem yanmaya başlıyor sırt üstü yatınca geçiyor ama bu sefer sırt üstü nefesim daralmaya başlıyorbu ne yaman çelişki böyle.. Mide yanmasına ne iyi gelir
O kramplar çok zor. Bana 2 günde bir mutlaka oluyor. İnşallah kendi sancım gelecek bu kez diye ümitleniyorum.Yani yuruyus falan yapamadigim icin kendime surekli oyalanacak biseler buluyorum ama yoruldukca dinleniyorum aslinda ama bu kramp beni mahfetti
Ben ucuz pahali demeyip herseyi alicam heralde
Bende de olmuyor ya babasının fırça gibi saçları var kayınvalidem mide ağrısı çok çekmiş keloğlan doğuracaz herhaldeCanım nefes darlığı sırt üstü yatınca olur. Bende de oluyor çünkü sırt üstü yattığında damarlarının üstüne baskı uyguluyorsun ve bunun sonucunda nefes darlığı yaşıyorsun. Sağa yada sola yat.
Bende mide yanması yok kızlar. Benim oğlan kel mi acaba
Hahahah hahahaBende de olmuyor ya babasının fırça gibi saçları var kayınvalidem mide ağrısı çok çekmiş keloğlan doğuracaz herhalde
nefesimi daraltma olayı bende de başladı canım.inşallah geçecek bugünler de
[/QUOTE
Ben gece kalkınca acıktıysam yoğurt yiyorum biraz. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama :)Bu saaatlerde acıkıyorum ne yemeliyimm muz bile yemeeye korkar oldum kalorili diye bi ara günde 2/3 yiyodum
Magnezyum 2 günde bir alıyorum. Maden suyu günde 1 tane içiyorum.
Benim ilkinde ne sancı ne su ne de nişan geldi
Sezeryana gider gibi gittim ben hastaneye, suni sancı ile doğum yaptım. İnşallah sancılarımız kendiliğinden gelir çünkü bebeğin gelmek istemesi doğumun hızlı ilerlemesi için önemli. Yine de buna da şükür suni sancı ile sancı çekip açılması olmayanlar da duydum. Bende öyle olmadı Allaha şükür. İşe yaradı.
Bende de olmuyor ya babasının fırça gibi saçları var kayınvalidem mide ağrısı çok çekmiş keloğlan doğuracaz herhalde
O olabilir canım sertleşiyor böyle karın taş gibi oluyorBu yalancı kasılmalar nasıl oluyor ya aydınlatın beni dekramp gibi arada yataktayken giriyor hareekt edemiyorum acaba o mu ki
Hayır o ben değilim haftamız falan da aynı amaAllahım ne kadar güzel İlk hamilelikte hicbirsey bilmemezlikten galiba Dokuz doguruyoruminşallah sağlıkla gelmek isterler...
Öğretmenimben size Instagram'da rastladım galiba Oradaki nick te benzer mi acaba
Şimdi fark ettim imza alanında da saç varHahahah hahaha
Benim ilkinde de olmuyordu mide yanması. Kel doğmadı korkma ama aşırı saçlı da doğmadı yani
Bazen karnım taş gibi oluyo ama ağrı olmuyo. Genelde yemeklerden sonra.Bana uzandığı zaman giriyor. Ve yerimden kalkmayı bırak yan tarafa dönemiyorum. İlkinde olmazdı hiç. Bunda oluyor. Magnezyum kullanmak gerekiyor diyorlar ama işe yaramıyor. Maden suyu da içiyorum hemen hemen hergün ama. Doğuma hazırlanıyor rahim
Hayır o ben değilim haftamız falan da aynı amaİnstagram'da kendi ismim
Dün öyle oldu bi 5-10 dk yattım bi işe yaramadı. Sonra ayakta işlerim vardı biraz onlarla uğraşırken bi baktım geçmiş. 1-2 saat sürdü ama ya. Başımı da ağrıtmıştı biraz.nefesimi daraltma olayı bende de başladı canım.inşallah geçecek bugünler de
Hadi hayırlısı bklmO olabilir canım sertleşiyor böyle karın taş gibi oluyor
O benden şişmanEvet herşey birebir tutuyoracaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?