2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

eşimin hiç haberi olmuyor da ben sıkıntı çekiyorum biraz koltukta hiç rahat edemiyorum ben ya alışkanlık ikiz miydi canım senin MaşAllah
insAllah gebesindir canım merakla bekliyorum bende

Benim ikiz değil ama coooook su iciyorum Gece tuvalete kalkıyorum Sürekli gece de Kalkmisken su içiyorum Yuvarlana Yuvarlana geldik Bacaklarınızın arasına mutlaka yastik alin... Oda rahatlatiyor .. inşallah gececk bu günlerde Bişey olacak mı korkusundan gına geldi

Ts ederm insallaj

benim de sizin gibi olduğu için korktum doktora sordum canım acımıyor falan diye, olabilir dedi. Her bebek aynı olmuyormuş korkulacak bir şey yok dedi. Ama tabi siz yine de doktorumuza danışın yine de❣

Az önceki hareketi karnımı acıttı. Şu anda da niye bilmiyorum akciğerlerime baskı varmış gibi hafif nefes darlığı yaşıyorum. Yorucu bişey yapmadığım halde
Niye böyle oldu ya

hanfendiler diyince öyle sandım bı an bende aynı ya her tuvalete kalktığımda su içiyorum sonra yine kalkiyorum yastıkla bütünleştik artık zaten insAllah cnm sağlıkla geçsin de
Az önceki hareketi karnımı acıttı. Şu anda da niye bilmiyorum akciğerlerime baskı varmış gibi hafif nefes darlığı yaşıyorum. Yorucu bişey yapmadığım halde
Niye böyle oldu ya
Belki yukarda toparlanmistir canım zaman zaman öyle olabiliyor dinlen pozisyon değiştirince rahatlarsın

Kızlar oturduğunuz yerde bir terleme bir üşüme oluyor mu? Sanki menepozlu gibiyim
Yok ben üşüyorum genelde havalar hem serin kaloriferler yanmiyor hem de oruç olunca sanırım akşam üzeri daha çok üşüyor ayaklarım falan yaşlı teyzeler gibi dizlerime battaniye almadan duramıyorum

İnşallah geçer ya uzandım bakalım

Ay cok sacma yaa. Cani bi karpuz aşeren bile sokaga cikma yasagini deliyor. Randevusu olan niye gidemesin ya

nasıl yani red mi edildi neden ki? ben hep e devletten izin alıp gidiyorum 1 saat içinde onaylanıyor

32+0 Haftasi haftasonuna denk gelenler rapor icin ne yapacak. Bikac gunden bisey oluyor mu?
Ben de merak ediyorum bunu tam cumartesi ye geliyor
Bende bunu merak ediyorum valla.bide pandemi sürecinde acaba calisabilir raporu verirlermi hiç bilmiyorum
Çok karışık hersey
Ben de kamudayim bugün kurum u aradığımda genel görüşün sağlık bakanliginda olduğu gibi uygulamanın da öyle olacağı yönünde olduğu söylendi , doğumdan sonra herkese 8 hafta ücretli izin kullandırılacak mis çalışamaz alacağım artık ben direk netleşti boylece

nasıl yani red mi edildi neden ki? ben hep e devletten izin alıp gidiyorum 1 saat içinde onaylanıyor
Evet canım bildiğin red verdiler uygun değilmiş şartlarım oysakı doktor rapora olmayan şeylerı yazdı risklerle ılgılı ona ragmen bu sekılde bır red aldım gelde sinirlenme işte. Yarın eşimi kaymakamlıga gönderecem bakalım ne dicekler

Allah Allah ne saçma ya. Haftasonuna denk gelmiyordu demi? Altta gerekçe kısmı var orada ne sebep yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…