Canını bu kadar sıkma bence. Herşey olacağına varır. Hesaplarımız her zaman tutmayabiliyor.. Çocuk da büyüyüp gidiyor. Bak oğlumu sanki daha dün doğurdum. Şimdi 5 buçuk yaşında kendi keyfine göre takılıyor. Diyeceğim o ki çocuk her türlü büyür. Elinden geldiğince yanında olursun.Yok yazı gelmiş valla idari izin süresindeki izni doğum sonrasına aktarma olmuyormuş bizim kurumda malesef. 32 de çalışır raporu alicam belki 1 haziranda ise başlarsak bende başlarım en azından kalan süreyi aktarırım 1 gün bile olsa kardır.
Kuruma göre değişir canım ama 15 haziran gibi görünüyorKizlar sizce bu idari izin olayı ne zaman biter. Bayram sonrası diyen var haziran 1 diyen var haziran 15 diyen var ? Sizin fikriniz var mı?
Ben her hafta oyuncak atıyorum çöpeAy şu oyuncak muhabbeti çok eleştirdim inşallah başıma gelmezKıyafetlerinden iyi olanları bende saklamayı düşünmüyorum ikinci için çok arayı açmayı düşünmediğimizden
Ben de bu cuma 2.doz için gidicem aile hekimliğine. Ertelemiştim hep ama gideyim artıkMerhabalar kızlar
Ben de dün tetanozumun 2. dozunu oldum nihayetama bu sefer baya ağrı yaptı kolumu hareket ettirirken özellikle
Bugün de 2 ayın üstüne ilk kez Kontrole kendi doktoruma gittik bebeğimi gördüm 1200 gr olmuş 28+5 haftasıyla tam dedi doktorum.Bir de şeker testi yapmalısın dedi yaptırmak istemiyordum ama baya ısrarcı oldu mecbur yaptırdım zaten aç gitmiştim.
Ne berbat bir işlemmiş o içtiğim şeyi ilk yarım saat neredeyse çıkartacaktım zorla tuttum kendimikollarım da 3 kere kan vermekten delik deşik oldu
Yani bugün bu şeker yükleme testi beni mahvetti.
Bu arada oğluşum baş aşağı pozisyondaymış olması gerektiği gibi dedi dr. Çatı muayenesini sordum ne zaman yapılıyor diye ben son ay bakıyorum ona daha erken bakınca yanlış izlenim olabiliyor dedi. Nst olayına da 36. Haftadan itibaren başlıcaz dedi.
Bu arada ben kan ilacı , balık yağı , kan sulandırıcı bebek asprini ve magnezyum kullanıyorum.
Buradan doktoruna gidemeyen annelere bilgi vermek istedim.
İnşallah canımOh ne güzel şeker yokmuş. İnşallah seninde bir dahaki kontrolünde normale dönmüş olur
Bana da 15 haziran gibi geliyor canım. Şimdiye kadar resmi olarak normalleşme sürecinde açıklanan en uzak tarih 15 haziran.Kizlar sizce bu idari izin olayı ne zaman biter. Bayram sonrası diyen var haziran 1 diyen var haziran 15 diyen var ? Sizin fikriniz var mı?
Ben inanmıştım öyle olduğunaGeçen gün bi yerde bebeğin hareketleri ile ilgili bişey okudum. En çok kımıldadığı yerin karşısında muhtemelen sırtı vardır yazıyodu. Ben de işte şimdi hareketlendiği zaman tahmin etmeye çalışıyorum neresi olduğunu:) Senin de belki o pozisyondadır diye biraz salladım gibi oldu ama
Benimki de aynı birkaç gündür ya bir hafta 24 saat uyumadan tekmeleyip sonra 3 gün kadar böyle yapıyor enerji mi topluyor anlamadım ki. İçime sıkıntı çöküyor böyle de salak gibi gidip bir yazı okudum birkaç gün önce, bir de bi akraba aklıma soktu sürekli kafamda kordonu mu dolandı şüphesi var hayırlısıyla bi doğsalardı ya doğum korkusu falan kalmadı bende varsa yoksa yaşıyor mu
Aynen canım benimde 2 haftadır öyle bende gebelik diyeti çıktı 2 haftadır diyetteyim şeker karbonhidrat almadığımdan diye düşündüm.Bugün 2.hafta diyet ölçümümü doktoruma gönderirken bu durumuda sorucam normalmi diye.
Ben beyaz tenliyim kahve gozli, esim sarisin mavi gozli ve kivircik. Kizimda dedim mavi gozlu kivircik ve kahve sacli olur hani sayisalciyiz olasilik hesabindan kivircik ve kahve yuksek ama mavi goz benim istek tabi. Sonuc: ela ile yesil arasi bir goz rengi, kahve rengi anasi gibi hafifndalgali sacherseyiyle bana cekti mavi goz umudumu ogluma sakliyorum bir de kivircik sac
Ben kullandim kizimda, oglumda da kullanicam nasipse temmuz gibi kuracagiz tekrar
Hani bana da bisey atmadiniz, benim kizimdan kalan grubumla cok iyiyiz hala. Zamanla ayrilmalar tartismalar oldu tabi 20 kisiydik suan 12 kaldikama hepimiz birbirimizin kizkardesi olsuk guzeldi once ig grup yapalim bence, ordan wp gecilir
Ben ilkinde sezeryan oldum, depend kilot kullandim hep. Eve de onlan geldimgiderken de suyum patladigindan onla gittimdi yanima sanirim bir tane kilot alirim, sonucta yine dependlenirim
Yok yok hani temmuz gelsin dogsun istiyorum ya, kasiniyorum uykusuz geceler icin anlaminda dedimdiyoksa uykusuzluk nedir benden iyi bilen yoktur 8 ay zombiydim ben kizimda
Canim hafta ilerleeikce bebis buyuyor, yeri daraiyor ve su azaliyor. Hareketler eskiye gore daha az hissedilebilir normal. Ama gunluk en az 10 hareket saymak gerekiyor az da olsa hissettiklerin yeterli yani
Canım çünkü hareket var ama böyle boşluğa vuruyor gibi.büyük ihtimal ya plesanta araya girdi ya da bizim bebek bana sırtını döndü.yarın olsun da şu kontrole gideyim.hg cnm sağlıkla kucağına alırsın insAllah
bebeğin pozisyonuyla alakalı snrm bi de plesanta araya giriyorsa hissedilen hareket azalır falan yazıyordu sanki bı ara nette
plesanta yaşlanması neymiş ya bı yaşıma dhaa girdim
yaaa kızımda almamıştım ikinciye niyet ediyordum ki vazgeçtim zaten bı süre önce anne yanı beşik kullanicam başlarda sonrasjnda da direk kızıma yaptığım gibi baza yatak alıp koruyucu alicam insAllah
Ahaha gelecekte benBen her hafta oyuncak atıyorum çöpeçaktırmadan. Bazen oğlanın aklına geliyor bu nerde diyor bilmiyorum ki diyorum. Oysa çöpte arayı boşuna açmayın aynen. Ben çok bekledim. Bugün yarın derken bebekten kaçtım ama kardeşsiz olmasın diye yaptık işte.
YaaaBen inanmıştım öyle olduğunadün gece mesajından sonra rahat rahat uyudum yarın doktora gideceğim zaten az kaldı sabret diyorum kendime
Doktoruma sordum az önce cvp verdi.Günde 15 kere veya iki saat içinde hiç kıpırdamıyorsa hemen gel dedi.Kızlar ilk önce yalnız olmadığımıza sevinelim.Temmuz annelerinde bile 3 kişi bunu yaşıyorsa olağan bişey bu durum.
Dün bir arkadaş, bebek belkide sırtını karnınıza döndü kafasıda vajina kısmında o yüzden böyle hissediyor olabilirsin yazmış.bana çok mantıklı geldi.
Bu gün bende yıkama yapıyorumda tek tük kırmızı parçalar var onları ayrı mı atmalıyım ya kara kara bunu düşünmekten işe başlayamıyoruö
Benim bebeğin sadece pıt pıt vuruşları var.yani çok hafif hissediyorum.Doktoruma sordum az önce cvp verdi.Günde 15 kere veya iki saat içinde hiç kıpırdamıyorsa hemen gel dedi.
Ya onu ben de düşündüm geneli açık ama koyu renkli 1-2 battaniyem var onları ayrı atıcam artık. 30 derecede yıkıycam ama ne olur ne olmaz hepsi alacalı bulacalı çıkmasın şimdiBu gün bende yıkama yapıyorumda tek tük kırmızı parçalar var onları ayrı mı atmalıyım ya kara kara bunu düşünmekten işe başlayamıyoruö
Ben de sade beyazları attım önce, sonra pembe tonlarını attım. Şimdi beyaz-krem üstünde desen yazı olanları ayrı atıcam. Benim dolap gelmedi daha ama ben kendi başıma başladım nasıl yıkamam lazım araştırmaya çalışarak. Sonra yardımla hızlanır heraldeBu gün bende yıkama yapıyorumda tek tük kırmızı parçalar var onları ayrı mı atmalıyım ya kara kara bunu düşünmekten işe başlayamıyoruö
Ama bugün dönmüş gibi bebeğim, biraz daha ön taraftan hissediyorum.ben dediğine inandım ve bu durum beni mutlu etti.YaaaBak ama olabilir de yani, tamamen uydurmadım. Yazarken bana da mantıklı geldi çünkü Dışardan hareketleri azaldıysa tekmeleri derinden gelmeye başladıysa arkasını dönmüş olabilir. Bi de benim bebişin elleri ultrasonda genelde ensede ya da kafasının yanlarında oluyo. Diğerini de ona dayanarak söyledim belki senin bebek de öyle duruyodur :) Ayaklar dizden bükülü yine derinde kalıyo zaten. Bak yazarken mantıklı geldi tekrar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?