2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar sizce bu idari izin olayı ne zaman biter. Bayram sonrası diyen var haziran 1 diyen var haziran 15 diyen var ? Sizin fikriniz var mı?

Canını bu kadar sıkma bence. Herşey olacağına varır. Hesaplarımız her zaman tutmayabiliyor.. Çocuk da büyüyüp gidiyor. Bak oğlumu sanki daha dün doğurdum. Şimdi 5 buçuk yaşında kendi keyfine göre takılıyor. Diyeceğim o ki çocuk her türlü büyür. Elinden geldiğince yanında olursun.

Ay şu oyuncak muhabbeti çok eleştirdim inşallah başıma gelmez Kıyafetlerinden iyi olanları bende saklamayı düşünmüyorum ikinci için çok arayı açmayı düşünmediğimizden
Ben her hafta oyuncak atıyorum çöpe çaktırmadan. Bazen oğlanın aklına geliyor bu nerde diyor bilmiyorum ki diyorum. Oysa çöpte arayı boşuna açmayın aynen. Ben çok bekledim. Bugün yarın derken bebekten kaçtım ama kardeşsiz olmasın diye yaptık işte.

Ben de bu cuma 2.doz için gidicem aile hekimliğine. Ertelemiştim hep ama gideyim artık
Oh ne güzel şeker yokmuş. İnşallah seninde bir dahaki kontrolünde normale dönmüş olur
İnşallah canım

Kizlar sizce bu idari izin olayı ne zaman biter. Bayram sonrası diyen var haziran 1 diyen var haziran 15 diyen var ? Sizin fikriniz var mı?
Bana da 15 haziran gibi geliyor canım. Şimdiye kadar resmi olarak normalleşme sürecinde açıklanan en uzak tarih 15 haziran.

Ben inanmıştım öyle olduğuna dün gece mesajından sonra rahat rahat uyudumyarın doktora gideceğim zaten az kaldı sabret diyorum kendime

Kızlar ilk önce yalnız olmadığımıza sevinelim.Temmuz annelerinde bile 3 kişi bunu yaşıyorsa olağan bişey bu durum.
Dün bir arkadaş, bebek belkide sırtını karnınıza döndü kafasıda vajina kısmında o yüzden böyle hissediyor olabilirsin yazmış.bana çok mantıklı geldi.

Hangi modeldi senin foto eklesene ben d ealicam artık modele karar veremiyorum ya da sen bak netten bana akıl ver:)biri nova diğeri venüs:)

Canım çünkü hareket var ama böyle boşluğa vuruyor gibi.büyük ihtimal ya plesanta araya girdi ya da bizim bebek bana sırtını döndü.yarın olsun da şu kontrole gideyim.

Ahaha gelecekte ben ben bunu eşimin eşyalarına yapıyorum demekki ilerde kızıma yapcam bizim biraz zor oldu ondan korkuyoruz hemen olsun diyoruz tabi hemen diyosam 2 yıl sonra falan inşallah

Ben inanmıştım öyle olduğuna dün gece mesajından sonra rahat rahat uyudumyarın doktora gideceğim zaten az kaldı sabret diyorum kendime
Yaaa Bak ama olabilir de yani, tamamen uydurmadım. Yazarken bana da mantıklı geldi çünkü Dışardan hareketleri azaldıysa tekmeleri derinden gelmeye başladıysa arkasını dönmüş olabilir. Bi de benim bebişin elleri ultrasonda genelde ensede ya da kafasının yanlarında oluyo. Diğerini de ona dayanarak söyledim belki senin bebek de öyle duruyodur :) Ayaklar dizden bükülü yine derinde kalıyo zaten. Bak yazarken mantıklı geldi tekrar bana

Doktoruma sordum az önce cvp verdi.Günde 15 kere veya iki saat içinde hiç kıpırdamıyorsa hemen gel dedi.

Kızlar merhaba. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.

Bu gün bende yıkama yapıyorumda tek tük kırmızı parçalar var onları ayrı mı atmalıyım ya kara kara bunu düşünmekten işe başlayamıyoruö
Ya onu ben de düşündüm geneli açık ama koyu renkli 1-2 battaniyem var onları ayrı atıcam artık. 30 derecede yıkıycam ama ne olur ne olmaz hepsi alacalı bulacalı çıkmasın şimdi

Bu gün bende yıkama yapıyorumda tek tük kırmızı parçalar var onları ayrı mı atmalıyım ya kara kara bunu düşünmekten işe başlayamıyoruö
Ben de sade beyazları attım önce, sonra pembe tonlarını attım. Şimdi beyaz-krem üstünde desen yazı olanları ayrı atıcam. Benim dolap gelmedi daha ama ben kendi başıma başladım nasıl yıkamam lazım araştırmaya çalışarak. Sonra yardımla hızlanır heralde
Kırmızı şeyi Allahtan yok gibi bişey :)

Ama bugün dönmüş gibi bebeğim, biraz daha ön taraftan hissediyorum.ben dediğine inandım ve bu durum beni mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…