2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım mesela bebek şuan nerede hareket ediyor.bende geçen hafta sanki aşağıda hisettmeye başladım korktum şimdi benimde pazartesi kontrolüm bakalim

O avantajı da var doğru
Nedir bu kadınların çektiği

Canım sen bundan sonrasını yatarak istirahatli geçir. Belli ki bebiş fazla durmak istemiyor içerde. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici dedikleri iğneden bahsetmedi mi doktor ne biliyim. Ne olur ne olmaz hani. Sancı gelse mesela durduruyorlar sancıyı. Ama aşağıya inmesi daha mı tehlikeli bilemiyorum.

Hic korkma canim, kizimda 29 haftalikken erken kasilmalar ile erken dogum riskim basladi hep yattim ve igne vuruldum kasilmalari durdurmak icin. Sonuc 39+1 de dogdu
Oyyy nettin kuzum tavsiyem beyaz ve acik tondakileri bir seferde yikayin. Koyu renkleri de ayri bir seferde. Yoksa cok israf olur , milli servetimize yazik
Ben de şeyi merak ediyorum. Hani hareketleri saymak diye bişey var ya. Diyelim 2 dkda paldır küldür 15-20 hareket yaptı sonra 2 saat kayboldu diyelim İsteneni karşıyo mu öyle:))
Gunde 20 defa farkli zaman dilimlerinde hissetmek oluyo yani bi 10 dk boyunca hissedilen 1 hareket

Ne bileyim ya yeni kıyafet bişey olmasın diye, ben de acemiyim, şimdilik ilk yıkamayı atlatayım da
Bi durup dinlenince hareket ediyosa devam en iyisi :))

Aynen ya hatta bazen cikacakmis gibi aşağıda hissediyorum bazense yukarıda hissediyorum degisiyo .inşallah her şey yolundadir ya
İnşallah canım dur bakalım tedirgin olmayalım. Sen bi git gel de haber ver bakalım ne diyecek doktor. Ama bence normaldir. Çünkü ben uzun zamandır aşağıda hissediyorum. Doğsa doğardı şimdiye kadar

Sen sezeryan istiyordun değil mi canım şimdi bebeğin kilosunu da göz önüne alınca acaba ne olur ne olmaz diye muza, kaşara biraz yükselsen mi kilo alsın diye çok da bilgim yok bu konuda ama aklıma geldi yani

İnşallah zaten bebekte sıkıntı olmaması beni rahatlattı yatıyorum artık 3 hafta daha doğmadan geçsin başka birşey istemiyorum ki bende 36+3 de doğmuşum aynı galiba benim kızda. İlk şokla baya üzgündüm ama şimdi kafamı topladım. Umarım hiç hastahane de kalmadan doğum gerçekleşir
Evet bence de 2500 görür çünkü bundan 2 hafta önce kontrolüm olmuştu o zaman 1450 gramdı 500 gram almış 2 hafta da böyle devam ederse sıkıntısız kilosuna ulaşıcak inşallah zaten üzüldüm diye biraz kasılmalarım oldu ama şimdi daha iyi yatıyorum öyle uzandım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Canım mesela bebek şuan nerede hareket ediyor.bende geçen hafta sanki aşağıda hisettmeye başladım korktum şimdi benimde pazartesi kontrolüm bakalim
Nasıl anlatsam nerde olduğunu kasıklarımın biraz daha altında gibi ama içeride hareket edince vajinada sızlama oluyor ani tuvaletim geliyor baskı oluyor baya. Ben aşağıya indiğini midemin olduğu yerde düzlük hissedince anladım kalbime baskı hafifledi gibi geldi. Sonra kasıklarımda regl ağrısı ve vajinamın alt kısmından sızlayacak ağrı yaşamaya başladım kasılınca.
Evet benim biraz sabırsız çıktı. Şuan bahsetmedi iğneden ama ben biliyorum zaten iğneyi. Ki 21 mayısta randevu var tekrar orda belli olucak iyice galiba ne nasıl olacak diye o zaman yaptırabilir diye düşünüyorum. Valla bende hangisi daha tehlikeli bilmiyorum sonuç olarak ikiside iyi değil korkutucu sakin kalıp bakıcaz artık

Sen sezeryan istiyordun değil mi canım şimdi bebeğin kilosunu da göz önüne alınca acaba ne olur ne olmaz diye muza, kaşara biraz yükselsen mi kilo alsın diye çok da bilgim yok bu konuda ama aklıma geldi yani
Evet sezeryan istiyordum. Ya şöyle bir şey fark ettim tahin pekmez yemeye başladığımdan beri daha fazla kilo alıyor bebek. Muz cok yiyordum aama artık yiyemiyorum aşırı mide yanması yapıyor ama kaşar peynirini denerim. 2 haftada 500 gram aldı zaten kilo alması iyi ama tabi daha iyi olursa sevinirim içim rahatlar.

O zaman kilo için korkmana gerek yok rahat yiyebilirsin benimki geçen hafta 2 kilo olmuştu ben muz yemeyi kestim o yüzden, muz etkili miden ağrımasa yerdin ama kaşardan devam artık. İnşallah gerek kalmaz zamanında gelir bebiş

Ay inşallah temmuz başı doğum görünüyordu sezeryan olunca haziran da doğurcam dedim şimdi birde mayıs sonu çıkıp gelmesin de bizim kıza ayları beğendiremedik sanırım.

Bebeğin seni hissediyor canım bunu unutma

Kızlar 4 Mayıs ta kontrole gittim. Doktor bayram sonrasına kalmayalım arası çok uzamasın dedi. 2-2.5 hafta sonra gel dedi. 20 Mayıs a almayı düşünüyordum annem 19 Mayıs ile birleştirme durumları olabilir dedi. 18 Mayıs a aldım. Ama kafam bir gitti tutup 16 Mayıs ile 19 Mayıs ı birleştirip sonra 20 21 22 yi yasak etmeyip bayramı normal bir yere bağlamadan yaparlarsa. Bence ikinci daha mantıklı önden demiyorlar ya sinir oluyorum bu bayram aralığında birleştirme olacak gibi de napsam iki durumu da gözardı etmeyip 16 Mayıs a mı çeksem.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…