Canım mesela bebek şuan nerede hareket ediyor.bende geçen hafta sanki aşağıda hisettmeye başladım korktum şimdi benimde pazartesi kontrolüm bakalimYani bir şikayetim olmamıştı sadece geçen hafta aşağıya indiğini hissetmiştim karnımın birde kasılmalar farklılaşmıştı bir tık daha ağrılı olmaya başlamıştı kasıklarımda. Başka bir şikayet yoktu birde çok baskı hissediyordum. Doktor da baya şaşırdı çok çok aşağıya inmiş dedi endişeli bir şekilde resmen beynimden vurulmuş döndüm erken doğum riski var diyince. 36. Haftayı doldursak bu kadar endişelenmem ama erken işte. Daha 1950 gram küçücük...
O avantajı da var doğruİkisini birlikte emzirdi, uyuttu vs.. Tabiki kolay olmayacak başlarda. Ama düzeni oturunca ve oyuncaklara da ilgileri arttıkça birbirleriyle çok güzel iki oyun arkadaşı olmuşlar. Başta sıkıntı çekmezseniz seneler sonra geceleri uyurken bir anda uyuyamaz olur, başa dönersiniz. Bakınız ben
Aynen yaO avantajı da var doğru
Nedir bu kadınların çektiği
Canım sen bundan sonrasını yatarak istirahatli geçir. Belli ki bebiş fazla durmak istemiyor içerde. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici dedikleri iğneden bahsetmedi mi doktor ne biliyim. Ne olur ne olmaz hani. Sancı gelse mesela durduruyorlar sancıyı. Ama aşağıya inmesi daha mı tehlikeli bilemiyorum.Kızlar merhaba. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.
Hic korkma canim, kizimda 29 haftalikken erken kasilmalar ile erken dogum riskim basladi hep yattim ve igne vuruldum kasilmalari durdurmak icin. Sonuc 39+1 de dogduKızlar merhaba. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.
Oyyy nettin kuzumBen de sade beyazları attım önce, sonra pembe tonlarını attım. Şimdi beyaz-krem üstünde desen yazı olanları ayrı atıcam. Benim dolap gelmedi daha ama ben kendi başıma başladım nasıl yıkamam lazım araştırmaya çalışarak. Sonra yardımla hızlanır heralde
Kırmızı şeyi Allahtan yok gibi bişey :)
Gunde 20 defa farkli zaman dilimlerinde hissetmek oluyo yani bi 10 dk boyunca hissedilen 1 hareketBen de şeyi merak ediyorum. Hani hareketleri saymak diye bişey var ya. Diyelim 2 dkda paldır küldür 15-20 hareket yaptı sonra 2 saat kayboldu diyelimİsteneni karşıyo mu öyle:))
Benimde hissetmedim iki saat oluyor.Hareket olarak söyledi.Benimde günde 15 den fazla ama iki saat hiç hissetmediğim zamanlarda oluyor genelde sabah saatleri ve akşam hareketli öğlen çok az.
Eşler de yardımcı oluyo ama bebeği taşımak bizde meme bizdeAynen yaeşler de yardımcı oluyor yine de. Onların desteği olmasa çok zor.
Benimki de bazen çok aşağıda bazen yukarıda hareket ediyor.Canım mesela bebek şuan nerede hareket ediyor.bende geçen hafta sanki aşağıda hisettmeye başladım korktum şimdi benimde pazartesi kontrolüm bakalim
Ne bileyim ya yeni kıyafet bişey olmasın diye, ben de acemiyim, şimdilik ilk yıkamayı atlatayım daHic korkma canim, kizimda 29 haftalikken erken kasilmalar ile erken dogum riskim basladi hep yattim ve igne vuruldum kasilmalari durdurmak icin. Sonuc 39+1 de dogdu
Oyyy nettin kuzumtavsiyem beyaz ve acik tondakileri bir seferde yikayin. Koyu renkleri de ayri bir seferde. Yoksa cok israf olur , milli servetimize yazik
Gunde 20 defa farkli zaman dilimlerinde hissetmek oluyo yani bi 10 dk boyunca hissedilen 1 hareket
Aynen ya hatta bazen cikacakmis gibi aşağıda hissediyorum bazense yukarıda hissediyorum degisiyo .inşallah her şey yolundadir yaBenimki de bazen çok aşağıda bazen yukarıda hareket ediyor.
İnşallah canım dur bakalım tedirgin olmayalım. Sen bi git gel de haber ver bakalım ne diyecek doktor. Ama bence normaldir. Çünkü ben uzun zamandır aşağıda hissediyorum. Doğsa doğardı şimdiye kadarAynen ya hatta bazen cikacakmis gibi aşağıda hissediyorum bazense yukarıda hissediyorum degisiyo .inşallah her şey yolundadir ya
Sen sezeryan istiyordun değil mi canım şimdi bebeğin kilosunu da göz önüne alınca acaba ne olur ne olmaz diye muza, kaşara biraz yükselsen mi kilo alsın diye çok da bilgim yok bu konuda ama aklıma geldi yaniKızlar merhaba. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.
İnşallah zaten bebekte sıkıntı olmaması beni rahatlattı yatıyorum artık 3 hafta daha doğmadan geçsin başka birşey istemiyorum ki bende 36+3 de doğmuşumCanım kuzenim doğum yaptı 1 ay kadar önce 32 veya 33 haftalıktı 1900 gr doğdu haftasından da küçüktü. 1 hafta kaldı sadece hastanede. Seninki daha da büyük hiç merak etme. İçini ferah tut doktor illaki uyaracak şöyle 1-2 hafta daha geçti mi zaten hiç sorun olmaz hastanede bile kalmaz inşallah.
Evet bence de 2500 görür çünkü bundan 2 hafta önce kontrolüm olmuştu o zaman 1450 gramdı 500 gram almış 2 hafta da böyle devam ederse sıkıntısız kilosuna ulaşıcak inşallahCanım bebişin birkaç hafta daha dikkatli olursan 2500 ü rahat geçer. Korkma kilosu çok düşük değil gayet iyi. Hem suyu falanda yeterli. Sen doktorun dediğine uy çok şükür haftan da 36 ya yakın zaten. Benim doktor ikiz diye 36 yı hedef koydu. Elimden geldikçe dinlenme halindeyim. Belini yoracak her şeyden kaçın. Ani bir hareket bile bebeğinin alta inmesine neden olmuş olabilir. Moralini yüksek tut canım
Nasıl anlatsam nerde olduğunu kasıklarımın biraz daha altında gibi ama içeride hareket edince vajinada sızlama oluyor ani tuvaletim geliyor baskı oluyor baya. Ben aşağıya indiğini midemin olduğu yerde düzlük hissedince anladım kalbime baskı hafifledi gibi geldi. Sonra kasıklarımda regl ağrısı ve vajinamın alt kısmından sızlayacak ağrı yaşamaya başladım kasılınca.Canım mesela bebek şuan nerede hareket ediyor.bende geçen hafta sanki aşağıda hisettmeye başladım korktum şimdi benimde pazartesi kontrolüm bakalim
Evet benim biraz sabırsız çıktı. Şuan bahsetmedi iğneden ama ben biliyorum zaten iğneyi. Ki 21 mayısta randevu var tekrar orda belli olucak iyice galiba ne nasıl olacak diye o zaman yaptırabilir diye düşünüyorum. Valla bende hangisi daha tehlikeli bilmiyorum sonuç olarak ikiside iyi değil korkutucu sakin kalıp bakıcaz artıkCanım sen bundan sonrasını yatarak istirahatli geçir. Belli ki bebiş fazla durmak istemiyor içerde. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici dedikleri iğneden bahsetmedi mi doktor ne biliyim. Ne olur ne olmaz hani. Sancı gelse mesela durduruyorlar sancıyı. Ama aşağıya inmesi daha mı tehlikeli bilemiyorum.
Evet sezeryan istiyordum. Ya şöyle bir şey fark ettim tahin pekmez yemeye başladığımdan beri daha fazla kilo alıyor bebek. Muz cok yiyordum aama artık yiyemiyorum aşırı mide yanması yapıyor ama kaşar peynirini denerim. 2 haftada 500 gram aldı zaten kilo alması iyi ama tabi daha iyi olursa sevinirim içim rahatlar.Sen sezeryan istiyordun değil mi canım şimdi bebeğin kilosunu da göz önüne alınca acaba ne olur ne olmaz diye muza, kaşara biraz yükselsen mi kilo alsın diye çok da bilgim yok bu konuda ama aklıma geldi yani
O zaman kilo için korkmana gerek yok rahat yiyebilirsin benimki geçen hafta 2 kilo olmuştu ben muz yemeyi kestim o yüzden, muz etkili miden ağrımasa yerdin ama kaşardan devam artık. İnşallah gerek kalmaz zamanında gelir bebişEvet sezeryan istiyordum. Ya şöyle bir şey fark ettim tahin pekmez yemeye başladığımdan beri daha fazla kilo alıyor bebek. Muz cok yiyordum aama artık yiyemiyorum aşırı mide yanması yapıyor ama kaşar peynirini denerim. 2 haftada 500 gram aldı zaten kilo alması iyi ama tabi daha iyi olursa sevinirim içim rahatlar.
Ay inşallah temmuz başı doğum görünüyordu sezeryan olunca haziran da doğurcam dedim şimdi birde mayıs sonu çıkıp gelmesin deO zaman kilo için korkmana gerek yok rahat yiyebilirsin benimki geçen hafta 2 kilo olmuştu ben muz yemeyi kestim o yüzden, muz etkili miden ağrımasa yerdin ama kaşardan devam artık. İnşallah gerek kalmaz zamanında gelir bebiş
İnşallah zaten bebekte sıkıntı olmaması beni rahatlattı yatıyorum artık 3 hafta daha doğmadan geçsin başka birşey istemiyorum ki bende 36+3 de doğmuşumaynı galiba benim kızda. İlk şokla baya üzgündüm ama şimdi kafamı topladım. Umarım hiç hastahane de kalmadan doğum gerçekleşir
Evet bence de 2500 görür çünkü bundan 2 hafta önce kontrolüm olmuştu o zaman 1450 gramdı 500 gram almış 2 hafta da böyle devam ederse sıkıntısız kilosuna ulaşıcak inşallahzaten üzüldüm diye biraz kasılmalarım oldu ama şimdi daha iyi yatıyorum öyle uzandım. ❤ Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bebeğin ge
Nasıl anlatsam nerde olduğunu kasıklarımın biraz daha altında gibi ama içeride hareket edince vajinada sızlama oluyor ani tuvaletim geliyor baskı oluyor baya. Ben aşağıya indiğini midemin olduğu yerde düzlük hissedince anladım kalbime baskı hafifledi gibi geldi. Sonra kasıklarımda regl ağrısı ve vajinamın alt kısmından sızlayacak ağrı yaşamaya başladım kasılınca.
Evet benim biraz sabırsız çıktı. Şuan bahsetmedi iğneden ama ben biliyorum zaten iğneyi. Ki 21 mayısta randevu var tekrar orda belli olucak iyice galiba ne nasıl olacak diye o zaman yaptırabilir diye düşünüyorum. Valla bende hangisi daha tehlikeli bilmiyorum sonuç olarak ikiside iyi değil korkutucu sakin kalıp bakıcaz artık
Bebeğin seni hissediyor canım bunu unutmaİnşallah zaten bebekte sıkıntı olmaması beni rahatlattı yatıyorum artık 3 hafta daha doğmadan geçsin başka birşey istemiyorum ki bende 36+3 de doğmuşumaynı galiba benim kızda. İlk şokla baya üzgündüm ama şimdi kafamı topladım. Umarım hiç hastahane de kalmadan doğum gerçekleşir
Evet bence de 2500 görür çünkü bundan 2 hafta önce kontrolüm olmuştu o zaman 1450 gramdı 500 gram almış 2 hafta da böyle devam ederse sıkıntısız kilosuna ulaşıcak inşallahzaten üzüldüm diye biraz kasılmalarım oldu ama şimdi daha iyi yatıyorum öyle uzandım. ❤ Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Nasıl anlatsam nerde olduğunu kasıklarımın biraz daha altında gibi ama içeride hareket edince vajinada sızlama oluyor ani tuvaletim geliyor baskı oluyor baya. Ben aşağıya indiğini midemin olduğu yerde düzlük hissedince anladım kalbime baskı hafifledi gibi geldi. Sonra kasıklarımda regl ağrısı ve vajinamın alt kısmından sızlayacak ağrı yaşamaya başladım kasılınca.
Evet benim biraz sabırsız çıktı. Şuan bahsetmedi iğneden ama ben biliyorum zaten iğneyi. Ki 21 mayısta randevu var tekrar orda belli olucak iyice galiba ne nasıl olacak diye o zaman yaptırabilir diye düşünüyorum. Valla bende hangisi daha tehlikeli bilmiyorum sonuç olarak ikiside iyi değil korkutucu sakin kalıp bakıcaz artık
Ayrı ayrı at cnm en açık mavi bile solabiliyorBu gün bende yıkama yapıyorumda tek tük kırmızı parçalar var onları ayrı mı atmalıyım ya kara kara bunu düşünmekten işe başlayamıyoruö
Bebeklerin keyfi neyi istiyorsa onu seçiyorAy inşallah temmuz başı doğum görünüyordu sezeryan olunca haziran da doğurcam dedim şimdi birde mayıs sonu çıkıp gelmesin debizim kıza ayları beğendiremedik sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?