2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde kizimda biraz asagidaydi karnim, bu defa top gibi yukarda ben bardak koysam
Koyarim yani benden ayri bir dunya gibi

Ben geçen koydum içi az dolu bir bardağı otururken koydum, henüz küçük olduğu için yan durdu ama durdu yani
yaaa bı de ben deneyim iftardan sonra bari
O bıçak batması gibi bende de oluyor vajinamda çatı ağrısı mı enfeksiyonmu bileniyorum.
enfeksiyon değil benim snrm cunki dhaa geçen hafta verdim kan idrar yoktu bişey
o zmn sıkıntı yok
Kızlar bende canlı canlı bildiriyorum.canım çok istedi napim bir kahve içtim valla bizde durumlar böyle
Yaaaa çok tatlı gözüküyor afiyet olsun cnm ben dört gözle iftar olsun puding giyim diye bekliyorum bugün kahve falan hiç istemiyor cnm hamile kaldığımdan beri icmiykrum nerdeyse

Aile hekimi verebiliyor mu iyiymiş öyleyse

Kesinlikle oğlum hiç kullanmadı büyüyen beşiği.
1 yaşa kadar yanımızdan sepet beşikte yattı.
Daha sonra montessori yatak yaptırdık iyi ki yaptırmışız

Allah kabul etsin canım orucunu Bizim burda millet havuza giriyor dusun arada soguk bışeyler canım ıstıyor.ben bır an unuttum orucu kusura bakmayın lütfen

Allah kabul etsin canım orucunu Bizim burda millet havuza giriyor dusun arada soguk bışeyler canım ıstıyor.ben bır an unuttum orucu kusura bakmayın lütfen
Amin cnm insAllah yaaa bugün burası da güzeldi hava olarak ama çok sıcak değil yine de afiyet olsun cnm olur mu öyle şey hiç sknt dgl

Oğlumda iken hastane kilot vermişti çok iyiydi götürdüğüm dependler kaldı. Şimdi olur mu bilmiyorum daha bakmadım saklıyordum

Aynen canim birazdan alacağım.

Kız Allah iyiliğini versin

Valla canım benim bebekten önce vardı biraz ama hala çok büyümedi gibi.insllah bebiş gelişiyordur
Gelişiyordur annesi korkma sen.annemin karnı doğuma girerken benimki kadarmış.kimse hamile olduğunu bile anlamıyormuş.3,750 gram doğmuşum.
Gelişmesem ben gelişmezdim o yüzden içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…