Benimde kizimda biraz asagidaydi karnim, bu defa top gibi yukardaYoktur bir şey, olsa derdi doktor kesin. Benim de ikinci aslındaama benim karnım başkalarına göre daha yukarıda oluyormuş öyle diyor tanıdıklarım. Bende farkettim dış gözden öyle söylenince. Zaten kaburgama vs baskım oluyor. Göğüslerde iki beden falan büyüdü. İkisi birbirine değiyor zor oluyor
yaaa bı de ben deneyim iftardan sonra bariBen geçen koydumiçi az dolu bir bardağı otururken koydum, henüz küçük olduğu için yan durdu ama durdu yani
enfeksiyon değil benim snrm cunki dhaa geçen hafta verdim kan idrar yoktu bişeyO bıçak batması gibi bende de oluyor vajinamda çatı ağrısı mı enfeksiyonmu bileniyorum.
o zmn sıkıntı yokHareket sayısıyla ilgili endişelenen bir çok arkadaş var sanırım. Ben de doktorumun bana söylediği şeyi ileteyim sizlere. Ne kadar hareket etmesi normal dediğimde uyanık olduğunda saatte 6 hareket yeterli. Ama bebekler günde 16 saat kadar uyur, uyuduğu zaman da hareketsiz kalabilir endişe etmeyin dedi.
Yaaaa çok tatlı gözüküyorKızlar bende canlı canlı bildiriyorum.canım çok istedi napim bir kahve içtim vallabizde durumlar böyle
Hesaplama yapılması lazım ama ağustos sonu Eylül başı başlarsın gibi geliyor bana..
Memurları bilmiyorum ama öğretmenler 32de rapor getiriyor diye hatırlıyorum. Ben de devletteyim ama 657ye tabi değilim. Bana çalışır raporu verir diye düşünüyorum. Benim derdim de mayıs maaşımı kurumdan tam almak. Rapor parası izin bitiminde toplu veriliyor çünkü.
Valla canım böyle olacağı belliydi çünkü idari izin verdiler size. Çalışır verseler de çalışmayacaksın. Vermeyebilirler. Sen yine de doktoruna bi sordun mu. Belki doktordan doktora değişir mi. Gerçi onlara resmi yazı gidiyor sağlık bakanlığından. Ben geçenlerde doktorumdan istirahat raporu istedim, bakanlık kesinlikle hamilelere istirahat vermiceksiniz demiş. Vermedi kadın. Aile hekimimden aldımbu işler böyle.
Aptamilin içinde ilave şeker var Yenidoğana uygun değilMama soran arkadaşlar olmuş. En iyi mama GOLDEN GOAT ama pahalı. Bu sebeple Ben aptamil ve sma kullandım. Daha uygunlarıda var ama içime sinmediği için kullanmadım.
Maşallah canım Bende 28+2 deyim ama halaböyle gobusum yokKızlar bende canlı canlı bildiriyorum.canım çok istedi napim bir kahve içtim vallabizde durumlar böyle
Bu sabah korkuyla uyandim yaaa benim sipa yataktan dustu pat kut seslerle zipladim yataktanCok pismanim hala buyuyen besik aldigima, cok dusmuyor ama arada kazalar
Oluyor. Oglumda bu hataya dusmem bende 4 yasa kadar ufakta olsa yaninda koruyuculu bir yatak gerek. Ogluma ozel yaptiricam sanirim yataginibu da boyle bi tecrubeydi paylasayim dedim buyuyen besik pismanliktir
Allah kabul etsin canım orucunuyaaa bı de ben deneyim iftardan sonra bari
enfeksiyon değil benim snrm cunki dhaa geçen hafta verdim kan idrar yoktu bişey
o zmn sıkıntı yok
Yaaaa çok tatlı gözüküyorafiyet olsun cnm ben dört gözle iftar olsun puding giyim diye bekliyorum bugün kahve falan hiç istemiyor cnm hamile kaldığımdan beri icmiykrum nerdeyse
Benim bebekten önce de göbişim vardı yarısı bana yarısı bebeğe aitMaşallah canım Bende 28+2 deyim ama halaböyle gobusum yok
Amin cnm insAllahAllah kabul etsin canım orucunuBizim burda millet havuza giriyor dusun arada soguk bışeyler canım ıstıyor.ben bır an unuttum orucu kusura bakmayın lütfen
Dün bi kız diyordu ki depend çok sıkı oluyormuş. Küçük beden mi almış napmışsa artık. Ben yine bebek bezi kullanırım. Ben zaten regl iken de 5 numara bez kullanıyorumonlardan götürcem. 1 tane de külot yeter ya. Zaten dediğin gibi giderken üstünde bi külot oluyor hahahaha
Merhaba hanımlar. Ne zamandır yazamadım ama okumadan geçmiyorum hiç bir şeyi
Çok şükür bugün bende oğlumu gördüm1800gr olmuş, boyuda 40 cm. 28 haftalığım ama 30 haftalık görünüyor.
Suyum 1 ay önce fazla çıkmıştı ama çok şükür onun içinde şuan gayet iyi dedi doktorum
Hastane için bende depend külotlardan alacağım hakkındaki yorumlar iyidi ama aramızda önceki doğumunda kullananlar varsa aydınlatırlar
İnstagram grubu kurulunca bende istiyorum
Hastaneye de sor hala veriyorlar mı diye.Oğlumda iken hastane kilot vermişti çok iyiydi götürdüğüm dependler kaldı. Şimdi olur mu bilmiyorum daha bakmadım saklıyordum
Normal istirahat raporu veriyor benim aile hekimim. Çalışır çalışmaz raporunu demiyorum. Yanlış anlaşılma olmasınAile hekimi verebiliyor mu iyiymiş öyleyse
Bu arada doktorum 32.haftaya randevu verdi hem de rapor yazacak. Bende öğretmenim.
Bir çok öğretmen aldı benden raporunu yasal hakkınız sonuçta dedi.
Senin bi şansın daha var. Bi tane kızın olur belki ilerde. Ben çocuk işini hayırlısıyla kapatmayı planlıyorumkız cicileri ne güzel ya pembiş pembiş içim gidiyor oğlum duymasınKolay gelsin canım
Aynen canim birazdan alacağım.Haftaya eşim kaymakamlığa gidecek izin için. E-devletten onay gelmedi. Cumadan önce halletmeyi düşünüyorum cnm. Ev falan boyatacağım ben bir de. Önümüzdeki hafta da aşırı yoğunum aksi gibi. Ama cumadan evvel bir gün mutlaka ayarlayacağım inşallah.
Cnm korkma, bebişin maşallah gelmiş 32'ye 3 hafta dayansan mis :) sonra gelebilir artık :)
Bence 16 mayıs git cnm. Bu yasaklar hiç belli olmuyor.
Kız Allah iyiliğini versinOnu da aldım bir heves bim veya a101 de vardı ordan sonra dank etti kafaya bu büyük ihtimal her alt açmada kirlenecek ne yapıcam diye bir de e-bebekten kullan at paketlerden aldım yoksa sadece bunla olacak iş değil
O morlu battaniyeyi de iş arkadaşım yaptı sağolsun seviyor böyle şeylerle uğraşmayı ben tam bir kazuletim hiç beceremiyorum
Valla canım benim bebekten önce vardı biraz ama hala çok büyümedi gibi.insllah bebiş gelişiyordurBenim bebekten önce de göbişim vardı yarısı bana yarısı bebeğe ait
Gelişiyordur annesi korkma sen.annemin karnı doğuma girerken benimki kadarmış.kimse hamile olduğunu bile anlamıyormuş.3,750 gram doğmuşum.Valla canım benim bebekten önce vardı biraz ama hala çok büyümedi gibi.insllah bebiş gelişiyordur
Kızlar karnınıza niye bardak koyuyorsunuzkaçırdığım birşey mi var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?