- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Alma alma cidden pismanlikbuarada bazanin yanina nasil koruyucu aldin? Varsa bi resim atar misin canim? Benim kizimda buara dusuyor nedense
MaşAllah cnm
hadi hayırlı haberlerle dön insAllahCanım çünkü hareket var ama böyle boşluğa vuruyor gibi.büyük ihtimal ya plesanta araya girdi ya da bizim bebek bana sırtını döndü.yarın olsun da şu kontrole gideyim.
üzülme cnm insAllah sağlıkla zamanında gelir dikkat et dedikelrine doktorunKızlar merhaba. Doktor kontrolüm oldu bugun. 32+0 dayım 1950 gram olmuş suyu iyimiş bebeğin ama çok çok aşağıda bebek erken doğum riskin var ayağa kalkmayacaksın yatacaksın gün içinde ev içinde ufak yürüyüşler yapabilirsin bebeği içeride ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi baya üzgünüm bugün ve korktum bebek sağlıklı ama erken doğum riski korkutuyor insanı.
Yaaa dışardan görünüş olarak farkı var ki karnının öncesine göre benimde hep nedense aşağıda gibi hissediyorum ama doktor bişey demediYani bir şikayetim olmamıştı sadece geçen hafta aşağıya indiğini hissetmiştim karnımın birde kasılmalar farklılaşmıştı bir tık daha ağrılı olmaya başlamıştı kasıklarımda. Başka bir şikayet yoktu birde çok baskı hissediyordum. Doktor da baya şaşırdı çok çok aşağıya inmiş dedi endişeli bir şekilde resmen beynimden vurulmuş döndüm erken doğum riski var diyince. 36. Haftayı doldursak bu kadar endişelenmem ama erken işte. Daha 1950 gram küçücük...
Şu lila mor gibi rengi olan meşhur kumaş varya ondan bende de var. Annem aynı seninki gibi Kenarlarını oyayla çevirmişti
Haftaya eşim kaymakamlığa gidecek izin için. E-devletten onay gelmedi. Cumadan önce halletmeyi düşünüyorum cnm. Ev falan boyatacağım ben bir de. Önümüzdeki hafta da aşırı yoğunum aksi gibi. Ama cumadan evvel bir gün mutlaka ayarlayacağım inşallah.Evet gitmemiz lazım ama benim günüm 15 mayısşunun şurasında ne kaldı canım sen ne zaman gideceksin? Bide sarı görüntüde yüzünü gösteriyor ya onu çok merak ediyorum. Büyümüştür çünkü şimdi. En son gördüğümde minnak yüzü vardı. Doktor dedi ki yüzü etlensin çok değişicek daha dedi. Şimdi yüzleri epey şekil almıştır.
Cnm korkma, bebişin maşallah gelmiş 32'ye 3 hafta dayansan mis :) sonra gelebilir artık :)Yani bir şikayetim olmamıştı sadece geçen hafta aşağıya indiğini hissetmiştim karnımın birde kasılmalar farklılaşmıştı bir tık daha ağrılı olmaya başlamıştı kasıklarımda. Başka bir şikayet yoktu birde çok baskı hissediyordum. Doktor da baya şaşırdı çok çok aşağıya inmiş dedi endişeli bir şekilde resmen beynimden vurulmuş döndüm erken doğum riski var diyince. 36. Haftayı doldursak bu kadar endişelenmem ama erken işte. Daha 1950 gram küçücük...
Bence 16 mayıs git cnm. Bu yasaklar hiç belli olmuyor.Kızlar 4 Mayıs ta kontrole gittim. Doktor bayram sonrasına kalmayalım arası çok uzamasın dedi. 2-2.5 hafta sonra gel dedi. 20 Mayıs a almayı düşünüyordum annem 19 Mayıs ile birleştirme durumları olabilir dedi. 18 Mayıs a aldım. Ama kafam bir gitti tutup 16 Mayıs ile 19 Mayıs ı birleştirip sonra 20 21 22 yi yasak etmeyip bayramı normal bir yere bağlamadan yaparlarsa. Bence ikinci daha mantıklıönden demiyorlar ya sinir oluyorum bu bayram aralığında birleştirme olacak gibi de napsam iki durumu da gözardı etmeyip 16 Mayıs a mı çeksem.??
Göğüslerin büyümedi mi cnm? Senin ikinci ya onun da etkisi vardır. Bir sıkıntı olsa doktor derdi. Benim göbeğim de üstte nefes darlığı oluyor, kaburgama falan batıyor.Kızlar ya göbeğim büyüyor evet ama göğüs altım böyle benim hiç dolmadı heni çay bardağı koyacak kıvama gelmiyor oturuncahep aşağıda gibi hissediyorum arkadaş da bebek aşağı inmiş diyince huylandım acaba öyle bişey olsa geçen hafta pazartesi doktordaydim söylemez miydi kasık ağrılarım oluyor sürekli normal dedi bu bi kac gündürde acayip şekilde hareket ederken oturup kalkarken karnımın alt taraflarına bıçak saplanir gibi kramp gibi oluyor öylece kalıyorum geçene kadar
Yok öyle aman aman büyümedi göğüslerim cnm hala aynı sutyenleri kullanıyorum ya insAllah dimi kızımda nasıldı hatrlamiyorm da bunda sadece göbek büyüdü zaten öne doğru karnımın yanları da dolu değil öne doğru gidiyorGöğüslerin büyümedi mi cnm? Senin ikinci ya onun da etkisi vardır. Bir sıkıntı olsa doktor derdi. Benim göbeğim de üstte nefes darlığı oluyor, kaburgama falan batıyor.
Yoktur bir şey, olsa derdi doktor kesin. Benim de ikinci aslındaYok öyle aman aman büyümedi göğüslerim cnm hala aynı sutyenleri kullanıyorum ya insAllah dimi kızımda nasıldı hatrlamiyorm da bunda sadece göbek büyüdü zaten öne doğru karnımın yanları da dolu değil öne doğru gidiyorben de hamilelikten önceki gibi degil tabi nefes almak zorlaştı ama öyle çok bı sıkıntı etmiyor galiba hadi hyrlisi senin ilk miydi cnm
Onu da aldım bir heves bim veya a101 de vardı ordan sonra dank etti kafaya bu büyük ihtimal her alt açmada kirlenecek ne yapıcam diye bir de e-bebekten kullan at paketlerden aldım yoksa sadece bunla olacak iş değilŞu lila mor gibi rengi olan meşhur kumaş varya ondan bende de var. Annem aynı seninki gibi Kenarlarını oyayla çevirmişti
Alt açma takımından ben almadım. Kullan at alt açma örtüsü kullanıcam.
benimde seninki gibi duruyor canım göbeğim baya aşağıda ama öyle birşey olsa doktor derdi herhalde 2 hafta önce gittimKızlar ya göbeğim büyüyor evet ama göğüs altım böyle benim hiç dolmadı heni çay bardağı koyacak kıvama gelmiyor oturuncahep aşağıda gibi hissediyorum arkadaş da bebek aşağı inmiş diyince huylandım acaba öyle bişey olsa geçen hafta pazartesi doktordaydim söylemez miydi kasık ağrılarım oluyor sürekli normal dedi bu bi kac gündürde acayip şekilde hareket ederken oturup kalkarken karnımın alt taraflarına bıçak saplanir gibi kramp gibi oluyor öylece kalıyorum geçene kadar
Bende o morlu battaniyeye bayıldım çok Güzel güle güle kullanınOnu da aldım bir heves bim veya a101 de vardı ordan sonra dank etti kafaya bu büyük ihtimal her alt açmada kirlenecek ne yapıcam diye bir de e-bebekten kullan at paketlerden aldım yoksa sadece bunla olacak iş değil
O morlu battaniyeyi de iş arkadaşım yaptı sağolsun seviyor böyle şeylerle uğraşmayı ben tam bir kazuletim hiç beceremiyorum
kız cicileri ne güzel ya pembiş pembiş içim gidiyor oğlum duymasınŞu lila mor gibi rengi olan meşhur kumaş varya ondan bende de var. Annem aynı seninki gibi Kenarlarını oyayla çevirmişti
Alt açma takımından ben almadım. Kullan at alt açma örtüsü kullanıcam.
demi insAllah yoktur bişey hyrlisi bklmYoktur bir şey, olsa derdi doktor kesin. Benim de ikinci aslındaama benim karnım başkalarına göre daha yukarıda oluyormuş öyle diyor tanıdıklarım. Bende farkettim dış gözden öyle söylenince. Zaten kaburgama vs baskım oluyor. Göğüslerde iki beden falan büyüdü. İkisi birbirine değiyor zor oluyor
normal o zmn bişey söylemedi cunki doktor randevular sıklaştı mi artk senin bana bı ay sonra gel dedi bı dahabenimde seninki gibi duruyor canım göbeğim baya aşağıda ama öyle birşey olsa doktor derdi herhalde 2 hafta önce gittimCuma günü gideceğim tekrar bakalım insallah vaktinde gelir bebişler
Aynen ya netten kaç siteye baktım erkeğe olabilecek takımlar sınırlı kizlarin öyle mi acayip seçenek varkız cicileri ne güzel ya pembiş pembiş içim gidiyor oğlum duymasınKolay gelsin canım
Benim göbeğimde senin ki gibi canım.o bardak koyacağımız zamanları bende merakla bekliyorum son haftalara doğru belki olurKızlar ya göbeğim büyüyor evet ama göğüs altım böyle benim hiç dolmadı heni çay bardağı koyacak kıvama gelmiyor oturuncahep aşağıda gibi hissediyorum arkadaş da bebek aşağı inmiş diyince huylandım acaba öyle bişey olsa geçen hafta pazartesi doktordaydim söylemez miydi kasık ağrılarım oluyor sürekli normal dedi bu bi kac gündürde acayip şekilde hareket ederken oturup kalkarken karnımın alt taraflarına bıçak saplanir gibi kramp gibi oluyor öylece kalıyorum geçene kadar
Bakalım cidden nasıl olacakBenim göbeğimde senin ki gibi canım.o bardak koyacağımız zamanları bende merakla bekliyorum son haftalara doğru belki olur
Ben geçen koydumBenim göbeğimde senin ki gibi canım.o bardak koyacağımız zamanları bende merakla bekliyorum son haftalara doğru belki olur
O bıçak batması gibi bende de oluyor vajinamda çatı ağrısı mı enfeksiyonmu bileniyorum.Kızlar ya göbeğim büyüyor evet ama göğüs altım böyle benim hiç dolmadı heni çay bardağı koyacak kıvama gelmiyor oturuncahep aşağıda gibi hissediyorum arkadaş da bebek aşağı inmiş diyince huylandım acaba öyle bişey olsa geçen hafta pazartesi doktordaydim söylemez miydi kasık ağrılarım oluyor sürekli normal dedi bu bi kac gündürde acayip şekilde hareket ederken oturup kalkarken karnımın alt taraflarına bıçak saplanir gibi kramp gibi oluyor öylece kalıyorum geçene kadar
Kızlar bende canlı canlı bildiriyorum.canım çok istedi napim bir kahve içtim vallaBen geçen koydumiçi az dolu bir bardağı otururken koydum, henüz küçük olduğu için yan durdu ama durdu yani
Bence Siz yine prosedür neyse onu uygulayın. Raporlarınızı zamanı gelince alın. Heryer patır patır açılıyor yarın iş başı derler gider 2 gün görünürsün haklarınız geri gelir. Kesin birşey yok sonuçta. Ben de idari izi liyim güya ama evden çalışıyorum. Çıkıp hakların yok desinler paralarım vallahi. Bende yatıp uyumayı bilirdim ama mesaiye gider gibi full çalıştım.32. Hafta raporunu almama gerekte kalmadı böylecezaten aktarmamışlar kimsenin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?