2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Alma alma cidden pismanlik buarada bazanin yanina nasil koruyucu aldin? Varsa bi resim atar misin canim? Benim kizimda buara dusuyor nedense
bak cnm bunun gibi koruyucu alırım kizimin yatağını 2.5-3 yaşındayken falan almıştık hiç düşmedi şükür alıştı ikinciyi 1 yaşında falan ayirirsam düşmesin diye alırım bunlardan
Ben de sonunda yıkama faslına geçiyorum.
Eki Görüntüle 2630849
MaşAllah cnm Rabb'im sağlıkla kullanmayı nasip etsin insAllah
Canım çünkü hareket var ama böyle boşluğa vuruyor gibi.büyük ihtimal ya plesanta araya girdi ya da bizim bebek bana sırtını döndü.yarın olsun da şu kontrole gideyim.
hadi hayırlı haberlerle dön insAllah
üzülme cnm insAllah sağlıkla zamanında gelir dikkat et dedikelrine doktorun
Yaaa dışardan görünüş olarak farkı var ki karnının öncesine göre benimde hep nedense aşağıda gibi hissediyorum ama doktor bişey demedi

Haftaya eşim kaymakamlığa gidecek izin için. E-devletten onay gelmedi. Cumadan önce halletmeyi düşünüyorum cnm. Ev falan boyatacağım ben bir de. Önümüzdeki hafta da aşırı yoğunum aksi gibi. Ama cumadan evvel bir gün mutlaka ayarlayacağım inşallah.
Cnm korkma, bebişin maşallah gelmiş 32'ye 3 hafta dayansan mis :) sonra gelebilir artık :)
Bence 16 mayıs git cnm. Bu yasaklar hiç belli olmuyor.

Kızlar ya göbeğim büyüyor evet ama göğüs altım böyle benim hiç dolmadı heni çay bardağı koyacak kıvama gelmiyor oturunca hep aşağıda gibi hissediyorum arkadaş da bebek aşağı inmiş diyince huylandım acaba öyle bişey olsa geçen hafta pazartesi doktordaydim söylemez miydi kasık ağrılarım oluyor sürekli normal dedi bu bi kac gündürde acayip şekilde hareket ederken oturup kalkarken karnımın alt taraflarına bıçak saplanir gibi kramp gibi oluyor öylece kalıyorum geçene kadar

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-06-18-01-30-94.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 67
Göğüslerin büyümedi mi cnm? Senin ikinci ya onun da etkisi vardır. Bir sıkıntı olsa doktor derdi. Benim göbeğim de üstte nefes darlığı oluyor, kaburgama falan batıyor.

Göğüslerin büyümedi mi cnm? Senin ikinci ya onun da etkisi vardır. Bir sıkıntı olsa doktor derdi. Benim göbeğim de üstte nefes darlığı oluyor, kaburgama falan batıyor.
Yok öyle aman aman büyümedi göğüslerim cnm hala aynı sutyenleri kullanıyorum ya insAllah dimi kızımda nasıldı hatrlamiyorm da bunda sadece göbek büyüdü zaten öne doğru karnımın yanları da dolu değil öne doğru gidiyor ben de hamilelikten önceki gibi degil tabi nefes almak zorlaştı ama öyle çok bı sıkıntı etmiyor galiba hadi hyrlisi senin ilk miydi cnm

Yoktur bir şey, olsa derdi doktor kesin. Benim de ikinci aslında ama benim karnım başkalarına göre daha yukarıda oluyormuş öyle diyor tanıdıklarım. Bende farkettim dış gözden öyle söylenince. Zaten kaburgama vs baskım oluyor. Göğüslerde iki beden falan büyüdü. İkisi birbirine değiyor zor oluyor

Şu lila mor gibi rengi olan meşhur kumaş varya ondan bende de var. Annem aynı seninki gibi Kenarlarını oyayla çevirmişti
Alt açma takımından ben almadım. Kullan at alt açma örtüsü kullanıcam.
Onu da aldım bir heves bim veya a101 de vardı ordan sonra dank etti kafaya bu büyük ihtimal her alt açmada kirlenecek ne yapıcam diye bir de e-bebekten kullan at paketlerden aldım yoksa sadece bunla olacak iş değil
O morlu battaniyeyi de iş arkadaşım yaptı sağolsun seviyor böyle şeylerle uğraşmayı ben tam bir kazuletim hiç beceremiyorum

benimde seninki gibi duruyor canım göbeğim baya aşağıda ama öyle birşey olsa doktor derdi herhalde 2 hafta önce gittim Cuma günü gideceğim tekrar bakalım insallah vaktinde gelir bebişler

Bende o morlu battaniyeye bayıldım çok Güzel güle güle kullanın

Şu lila mor gibi rengi olan meşhur kumaş varya ondan bende de var. Annem aynı seninki gibi Kenarlarını oyayla çevirmişti
Alt açma takımından ben almadım. Kullan at alt açma örtüsü kullanıcam.
kız cicileri ne güzel ya pembiş pembiş içim gidiyor oğlum duymasın Kolay gelsin canım

demi insAllah yoktur bişey hyrlisi bklm evet dimi her kadının farklı oluyor hamileliği aslında Allah kolaylık versin sağ salim alalım da insAllah kucaklarimiza
benimde seninki gibi duruyor canım göbeğim baya aşağıda ama öyle birşey olsa doktor derdi herhalde 2 hafta önce gittim Cuma günü gideceğim tekrar bakalım insallah vaktinde gelir bebişler
normal o zmn bişey söylemedi cunki doktor randevular sıklaştı mi artk senin bana bı ay sonra gel dedi bı daha
kız cicileri ne güzel ya pembiş pembiş içim gidiyor oğlum duymasın Kolay gelsin canım
Aynen ya netten kaç siteye baktım erkeğe olabilecek takımlar sınırlı kizlarin öyle mi acayip seçenek var

Benim göbeğimde senin ki gibi canım.o bardak koyacağımız zamanları bende merakla bekliyorum son haftalara doğru belki olur

O bıçak batması gibi bende de oluyor vajinamda çatı ağrısı mı enfeksiyonmu bileniyorum.

Hareket sayısıyla ilgili endişelenen bir çok arkadaş var sanırım. Ben de doktorumun bana söylediği şeyi ileteyim sizlere. Ne kadar hareket etmesi normal dediğimde uyanık olduğunda saatte 6 hareket yeterli. Ama bebekler günde 16 saat kadar uyur, uyuduğu zaman da hareketsiz kalabilir endişe etmeyin dedi.

Ben geçen koydum içi az dolu bir bardağı otururken koydum, henüz küçük olduğu için yan durdu ama durdu yani
Kızlar bende canlı canlı bildiriyorum.canım çok istedi napim bir kahve içtim valla bizde durumlar böyle

Eklentiler

• 1F4095D8-2F2E-4C81-9AD2-49A2F4D0D2E3.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 78
32. Hafta raporunu almama gerekte kalmadı böylece zaten aktarmamışlar kimsenin ...
Bence Siz yine prosedür neyse onu uygulayın. Raporlarınızı zamanı gelince alın. Heryer patır patır açılıyor yarın iş başı derler gider 2 gün görünürsün haklarınız geri gelir. Kesin birşey yok sonuçta. Ben de idari izi liyim güya ama evden çalışıyorum. Çıkıp hakların yok desinler paralarım vallahi. Bende yatıp uyumayı bilirdim ama mesaiye gider gibi full çalıştım.

Mama soran arkadaşlar olmuş. En iyi mama GOLDEN GOAT ama pahalı. Bu sebeple Ben aptamil ve sma kullandım. Daha uygunlarıda var ama içime sinmediği için kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…