arkadaş karnıma bardak koymak istiyorum diyince bende o sırada denedim baktım oluyor hep istemiştim böyle bir fotom olsun.kızlar sizlerden de bardaklı fotolarınızı bekliyoruz
Merhaba anneler,bugun doktora gittim..kilosu 1450 boyu 38 idi..ayaklar asagida bu yuzden sik sik mesaneye baski yapar cok sik tuvalete gidebilirsin dedi..bir ay icinde bas asagi donmesini bekleriz dedi..hersey yolunda dedi
arkadaş karnıma bardak koymak istiyorum diyince bende o sırada denedim baktım oluyor hep istemiştim böyle bir fotom olsun.kızlar sizlerden de bardaklı fotolarınızı bekliyoruz
Ben de çay içerken altlık kullanmıyorum karnıma koyuyorum tabii tutuyorum da, altlığa uzanma derdine son portatif altlık Çocuğun kafasının oraya denk geliyor ama bi şey olmaz herhalde
Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
yaaa bı de ben deneyim iftardan sonra bari
enfeksiyon değil benim snrm cunki dhaa geçen hafta verdim kan idrar yoktu bişey
o zmn sıkıntı yok
Yaaaa çok tatlı gözüküyor afiyet olsun cnm ben dört gözle iftar olsun puding giyim diye bekliyorum bugün kahve falan hiç istemiyor cnm hamile kaldığımdan beri icmiykrum nerdeyse
Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
Bi bakayım burda kesin yoktur da diğer ilçede vardır belki her işte bir hayır var işte geçen makinem bozuldu dedim meğer elektrik az gelmiş o an çalışmamış, atsaydım gerçekten bozulacaktı o zaman
bebek almıyor her mamayı. Dr tavsiyesi ile Sma ile başladım bir süre sonra içmediler mecbur aptamile döndüm. Sütüm çok çok yetersizdi. Ne yaptıysam artmadı. Olanı emzirdim üstüne mecbur mama verdim. İnşallah bunda süt olur ama şuan için mrmişler hala fos. Hiç büyümediler bile.
bebek almıyor her mamayı. Dr tavsiyesi ile Sma ile başladım bir süre sonra içmediler mecbur aptamile döndüm. Sütüm çok çok yetersizdi. Ne yaptıysam artmadı. Olanı emzirdim üstüne mecbur mama verdim. İnşallah bunda süt olur ama şuan için mrmişler hala fos. Hiç büyümediler bile.
Kızlar 4 Mayıs ta kontrole gittim. Doktor bayram sonrasına kalmayalım arası çok uzamasın dedi. 2-2.5 hafta sonra gel dedi. 20 Mayıs a almayı düşünüyordum annem 19 Mayıs ile birleştirme durumları olabilir dedi. 18 Mayıs a aldım. Ama kafam bir gitti tutup 16 Mayıs ile 19 Mayıs ı birleştirip sonra 20 21 22 yi yasak etmeyip bayramı normal bir yere bağlamadan yaparlarsa. Bence ikinci daha mantıklı önden demiyorlar ya sinir oluyorum bu bayram aralığında birleştirme olacak gibi de napsam iki durumu da gözardı etmeyip 16 Mayıs a mı çeksem.??