2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

arkadaş karnıma bardak koymak istiyorum diyince bende o sırada denedim baktım oluyor hep istemiştim böyle bir fotom olsun.kızlar sizlerden de bardaklı fotolarınızı bekliyoruz
Ben de çay içerken altlık kullanmıyorum karnıma koyuyorum tabii tutuyorum da, altlığa uzanma derdine son portatif altlık Çocuğun kafasının oraya denk geliyor ama bi şey olmaz herhalde

İnşallah değildir canım çünkü idrar veremedim ben bıçak batması oluyor arada kasıgım falanda ağrıyor çatı ağrısı bu mu oluyor ki

Tabiki canım sakın öyle atma fileyle yıkaman lazım tuhafiyede çamaşırcılarda falan birçok yerde var
Bi bakayım burda kesin yoktur da diğer ilçede vardır belki her işte bir hayır var işte geçen makinem bozuldu dedim meğer elektrik az gelmiş o an çalışmamış, atsaydım gerçekten bozulacaktı o zaman

Aptamilin içinde ilave şeker var Yenidoğana uygun değil
bebek almıyor her mamayı. Dr tavsiyesi ile Sma ile başladım bir süre sonra içmediler mecbur aptamile döndüm. Sütüm çok çok yetersizdi. Ne yaptıysam artmadı. Olanı emzirdim üstüne mecbur mama verdim. İnşallah bunda süt olur ama şuan için mrmişler hala fos. Hiç büyümediler bile.

Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
Ben normal çamaşırları ile birlikte yıkadım. Eldiven ve çoraplar tam çıktı makineden. Neresine kaçıyormuş. İlk defa duydum

inşallah sütlerimiz dolup taşar hiç gerek kalmaz iyi düşünelim iyi olsun

Söylenti 16-19 Mayıs arası 4 gün olacağı. Bende 21 i ne randevu alacağım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…