2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar karnınıza niye bardak koyuyorsunuz kaçırdığım birşey mi var anlamadım
yeni akım başladı
arkadaş karnıma bardak koymak istiyorum diyince bende o sırada denedim baktım oluyor hep istemiştim böyle bir fotom olsun.kızlar sizlerden de bardaklı fotolarınızı bekliyoruz
ilk fırsatta aticigim
Merhaba anneler,bugun doktora gittim..kilosu 1450 boyu 38 idi..ayaklar asagida bu yuzden sik sik mesaneye baski yapar cok sik tuvalete gidebilirsin dedi..bir ay icinde bas asagi donmesini bekleriz dedi..hersey yolunda dedi
MaşAllah canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
bende geçen yıkarken aklıma geldi atmış bulundum ama tam çıktı eksik yok
İnşallah değildir canım çünkü idrar veremedim ben bıçak batması oluyor arada kasıgım falanda ağrıyor çatı ağrısı bu mu oluyor ki
idrarda yanma falan var mı canım enfeksiyonda genelde o şikayet oluyor sanki
inşallah sütlerimiz dolup taşar hiç gerek kalmaz iyi düşünelim iyi olsun
amin canım inşAllah
Valla benim bile çorapların yarısı kayıp her attığımda bir tane yiyor sanki karşılık olarak neresine kaçıyor bende anlamadım
yaaa hep derler de benim hiç yemedi makinem

Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı

Oğlumda iken almıştım ben başlarda kullanmıştım amaç sonra uğraşmayan vaktim olmamıştı
Küçülenleri yıkarken kullanmadım şimdi

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş kızlar resmen bugün yaşadım.bugun yazı geldi bize idari izinde olup isteyenler dilekçe ile çalışmaya dönebilir diye bu benim çok işime geliyor ise dönmek istemiştim kabul olmamıştı. Şimdi 32. Haftamda nasipse çalışabilir raporumu götürüp işbaşı yapacağım

Olmuyor pek hissetmiyorum canım valla doktora gidememek çok sıkıcı olmaya basladı

Aman karnınıza koymayın özellikle göbeği serin tutmak gerekiyormus bacılar banyoda bile sıcak su gelmemesine özen gosteriyorum altlık kullanin
bende yıkanırken tövbe tövbe karnıma kese sürmeye korkuyorum snaki incelmiş gibi karnım acıyor
Olmuyor pek hissetmiyorum canım valla doktora gidememek çok sıkıcı olmaya basladı
Ne zmn gittin cnm en son git kontrolüne aksatma ben geçen gittim çok sakindi hastnae

Ben normal çamaşırları ile birlikte yıkadım. Eldiven ve çoraplar tam çıktı makineden. Neresine kaçıyormuş. İlk defa duydum
İşte aradığım cevap
Valla benim bile çorapların yarısı kayıp her attığımda bir tane yiyor sanki karşılık olarak neresine kaçıyor bende anlamadım
Altta bi bölme var ya orda olabilir mi bi video da görmüştüm
Ben öylece attım hiç aklıma da gelmedi. Dur bir sayayım eksik gedik var mı
Say bana da söyle
Benim de babet çoraplarım falan oluyor hiç yemedi daha onlar da küçük ama bilemedim ya
Oğlumda iken almıştım ben başlarda kullanmıştım amaç sonra uğraşmayan vaktim olmamıştı
Küçülenleri yıkarken kullanmadım şimdi
Gaza geldim file bulamazsam interneti beklemem 1 hafta atarım valla
Aman karnınıza koymayın özellikle göbeği serin tutmak gerekiyormus bacılar banyoda bile sıcak su gelmemesine özen gosteriyorum altlık kullanin
42 derecede yıkanıyorum hep bardaktaki sıcaklık oğluma vız gelir

Cnm file kesin lazım olur diye düşünüyorsan fermuarlı yastık kılıfı dene bence muadili olarak işe yarayabilir benim makinem de yutmuyor maşallah diyim fileyle vs yıkamadım hiç.

Saydım canım benimkiler tastamam önce bir eldiven eksikti ufak çaplı bir panik yaşadık sonra zıbının altından çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…