Hadi canımValla benim bile çorapların yarısı kayıp her attığımda bir tane yiyor sanki karşılık olarak neresine kaçıyor bende anlamadım
yeni akım başladıKızlar karnınıza niye bardak koyuyorsunuzkaçırdığım birşey mi var anlamadım
ilk fırsatta aticigimarkadaş karnıma bardak koymak istiyorum diyince bende o sırada denedim baktım oluyor hep istemiştim böyle bir fotom olsun.kızlar sizlerden de bardaklı fotolarınızı bekliyoruz
MaşAllah canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahMerhaba anneler,bugun doktora gittim..kilosu 1450 boyu 38 idi..ayaklar asagida bu yuzden sik sik mesaneye baski yapar cok sik tuvalete gidebilirsin dedi..bir ay icinde bas asagi donmesini bekleriz dedi..hersey yolunda dedi
bende geçen yıkarken aklıma geldi atmış bulundum ama tam çıktı eksik yokKızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
idrarda yanma falan var mı canım enfeksiyonda genelde o şikayet oluyor sankiİnşallah değildir canım çünkü idrar veremedim ben bıçak batması oluyor arada kasıgım falanda ağrıyor çatı ağrısı bu mu oluyor ki
amin canım inşAllahinşallah sütlerimiz dolup taşar hiç gerek kalmaz iyi düşünelim iyi olsun
yaaa hep derler de benim hiç yemedi makinemValla benim bile çorapların yarısı kayıp her attığımda bir tane yiyor sanki karşılık olarak neresine kaçıyor bende anlamadım
Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
Olmuyor pek hissetmiyorum canım valla doktora gidememek çok sıkıcı olmaya basladıyeni akım başladı
ilk fırsatta aticigim
MaşAllah canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah
bende geçen yıkarken aklıma geldi atmış bulundum ama tam çıktı eksik yok
idrarda yanma falan var mı canım enfeksiyonda genelde o şikayet oluyor sanki
amin canım inşAllah
yaaa hep derler de benim hiç yemedi makinem
bende yıkanırken tövbe tövbe karnıma kese sürmeye korkuyorum snaki incelmiş gibi karnım acıyorAman karnınıza koymayın özellikle göbeği serin tutmak gerekiyormus bacılar banyoda bile sıcak su gelmemesine özen gosteriyorum altlık kullanin
Ne zmn gittin cnm en son git kontrolüne aksatma ben geçen gittim çok sakindi hastnaeOlmuyor pek hissetmiyorum canım valla doktora gidememek çok sıkıcı olmaya basladı
İşte aradığım cevapBen normal çamaşırları ile birlikte yıkadım. Eldiven ve çoraplar tam çıktı makineden. Neresine kaçıyormuş. İlk defa duydum
Altta bi bölme var ya orda olabilir mi bi video da görmüştümValla benim bile çorapların yarısı kayıp her attığımda bir tane yiyor sanki karşılık olarak neresine kaçıyor bende anlamadım
Say bana da söyleBen öylece attım hiç aklıma da gelmedi. Dur bir sayayım eksik gedik var mı
Benim de babet çoraplarım falan oluyor hiç yemedi daha onlar da küçük ama bilemedim yayeni akım başladı
ilk fırsatta aticigim
MaşAllah canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah
bende geçen yıkarken aklıma geldi atmış bulundum ama tam çıktı eksik yok
idrarda yanma falan var mı canım enfeksiyonda genelde o şikayet oluyor sanki
amin canım inşAllah
yaaa hep derler de benim hiç yemedi makinem
Gaza geldim file bulamazsam interneti beklemem 1 hafta atarım vallaOğlumda iken almıştım ben başlarda kullanmıştım amaç sonra uğraşmayan vaktim olmamıştı
Küçülenleri yıkarken kullanmadım şimdi
42 derecede yıkanıyorum hep bardaktaki sıcaklık oğluma vız gelirAman karnınıza koymayın özellikle göbeği serin tutmak gerekiyormus bacılar banyoda bile sıcak su gelmemesine özen gosteriyorum altlık kullanin
Aynen kız ama dur sonrdan sonraya makineye nazar degdirmryrlimBenim de babet çoraplarım falan oluyor hiç yemedi daha onlar da küçük ama bilemedim ya
İnşallah canım hepsi sağlıkla hayırla gelsinlerdeGelişiyordur annesi korkma sen.annemin karnı doğuma girerken benimki kadarmış.kimse hamile olduğunu bile anlamıyormuş.3,750 gram doğmuşum.
Gelişmesem ben gelişmezdimo yüzden içini ferah tut.
Gule gule kullanin.ne kadara aldiniz? Benim de oglumdan kalan kirildi yine almamiz lazim ama puset varBebek Arabası puset almış bulunmaktayim an itibariyle hadi hyrlisikızımda aldığımız çok iyi değildi eskidi bunlarda çok hoşuma gidiyordu memnun kalırım insAllah
Cnm file kesin lazım olur diye düşünüyorsan fermuarlı yastık kılıfı deneKızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
Saol cnm insAllahGule gule kullanin.ne kadara aldiniz? Benim de oglumdan kalan kirildi yine almamiz lazim ama puset var
Saydım canım benimkiler tastamamİşte aradığım cevap
Altta bi bölme var ya orda olabilir mi bi video da görmüştüm
Say bana da söyle
Benim de babet çoraplarım falan oluyor hiç yemedi daha onlar da küçük ama bilemedim ya
Gaza geldim file bulamazsam interneti beklemem 1 hafta atarım valla
42 derecede yıkanıyorum hep bardaktaki sıcaklık oğluma vız gelir
Cok iyiymis fiyatiSaol cnm insAllah560₺ aldım cnm tek araba 430₺ aldığım sayfada
KeisnlikleCok iyiymis fiyati
Amiiiiinnn inşallahinşallah sütlerimiz dolup taşar hiç gerek kalmaz iyi düşünelim iyi olsun
File bulamazsan belki tülbentin içine koyup bağlayıp atmakta mantıklı olabilirKızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?