2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de çay içerken altlık kullanmıyorum karnıma koyuyorum tabii tutuyorum da, altlığa uzanma derdine son portatif altlık Çocuğun kafasının oraya denk geliyor ama bi şey olmaz herhalde
biraz ılık duş bebeği hareketlendirdiğine göre çayı koyunca da biraz hareketlenir

Aman karnınıza koymayın özellikle göbeği serin tutmak gerekiyormus bacılar banyoda bile sıcak su gelmemesine özen gosteriyorum altlık kullanin
Banyoda ılık su ama normalde hamilenin kendisini sıcak tutması gerektiğini okudum bi doktor yazısında geçen gün bebek ve anne sağlığı açısından vücut rahatlıyormuş. Ama el ayak yanmasına ne iyi geliyor oralar zaten alev alev bilemiyorum ( benim bardak koyma mevzusundan önce bunu duş olarak algılamam )

Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
Ben ilk bikac ay kullanmistim, sonra üsendim aman dedim. 3 senedir bi eksik cikmadi makinamdan da kurutucumdan da bazi makinalarin icine tazmanya canavari kactiysa demek bizde yok
Oğlumda iken almıştım ben başlarda kullanmıştım amaç sonra uğraşmayan vaktim olmamıştı
Küçülenleri yıkarken kullanmadım şimdi
Aynen aynen
Gümüş kapak almayı düşünen varsa hafta sonu joker e silvernurse 150 tl ye indirime girecekmiş. Ben oğlumda çok çektim alacağım.
Ben silvermoon aldim hepsiburadadan 170e ama henuz gelmedi

Minoris baby de indirim var kizlar, bebek deterjani almak isterseniz alabilirsiniz ben iki paket aldim

Kızlar bu gümüş kapaklar ne işe yarıyor sormasi ayıp bakiyom bakiyom bı anlam veremiyom

Aynen o kadar şey var ki. Gumus kapak ,koruyucu krem, gogus ucu cikarici, sut pompasi elektriklisi manueli, masaj kompresi......epi topu şükür 2 mememiz var onlari ilgilendiren ne cok alet var

Aynen o kadar şey var ki. Gumus kapak ,koruyucu krem, gogus ucu cikarici, sut pompasi elektriklisi manueli, masaj kompresi......epi topu şükür 2 mememiz var onlari ilgilendiren ne cok alet var
Kesinlikle yara falan olursa öyle alırım ben snrm krem almam biberon için de erken mesela belki minik suluk olabilir

bende yıkanırken tövbe tövbe karnıma kese sürmeye korkuyorum snaki incelmiş gibi karnım acıyor

Ne zmn gittin cnm en son git kontrolüne aksatma ben geçen gittim çok sakindi hastnae
Ya benim doktorum izinliydi 1 aydır belki daha fazla bende pandemi olmayan bir hastaneye gittim herşey yolundaydı makst pozisyondaydı daha da gitmedim 2 hafta olak. Kendi doktorum dönücekmiş yakında ona giderim srtık

Ya benim doktorum izinliydi 1 aydır belki daha fazla bende pandemi olmayan bir hastaneye gittim herşey yolundaydı makst pozisyondaydı daha da gitmedim 2 hafta olak. Kendi doktorum dönücekmiş yakında ona giderim srtık
Git cnm mecbur bu hastalık daha bizle uzun süre kalacak gibi önlemimizi alıp gidicez

Ben silver pearl almıştım kızlar. Tercih sebebim 999 ayar olması ki en pahalı ürünler bile 925 ayar.999 ayar en saf olanı. Aşırı hızlı geldi kesesi falan var içinde hepsi burada dan 120 ye almıştık şuan kac bilmiyorum ... ama bakın derim muadillerine o kadar para vermeye gerek yok yorumlarda çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…