2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kız ne işe yarıyor bu kapaklar bı diyin hele meraktan çatlayacam
Aynen ama doktorum gelsinde başka doktora güvenemiyorum sanki
tek doktor daha güvenilir geliyor hakikaten bende baştan beri hep aynı doktora gidiyorum güven de veriyor başkasına gitmek istemiyorum
Çok iyi fiyatı valla
Aynen canım baktım ikili olarak en uygun bunu buldum bende

arkadaşlar ya bı haftadır göbek çevremde ağrı oluyor. normal mi acaba karın büyüdüğü için gerilmeden mi oluyor dıye dusundum ama böyle durumda olan var mı?

Şuan
Şuan miyom kaç cm acaba hala büyüyor mu

Ya sikayet etmek istemiyorum ama 7. Aya geldim hala sabah kusmalarim, aksam ve gece bulantilarim devam Bazen canimi cok sikiyor bazen de bunada sukur sabrek iki bucuk ay kaldi diyorum felan ama iste ne bilim Ilk 4 ay ayakli kusmuktum, sonra hafifledi ve hala devam Esime diyorum artik bu son rabbim saglikla kucagimiz aalmayi nasip etsin bana 3. Dersen seni kapiya korum diyoki 3-5 sene sonra konusuruz simdi erken konusmak icin Ya sabir Cok seviyorum esimi ama gebeliklerimde bogazlayasim geliyo

Ya hala devam ediyor olması kötüymus sabır az kaldı canım insAllah geçecek ama eşine katılıyorum bı kaç sene sonra fikrin değişir belki unutursun

Korkma canım benim Allah nasip ederse 28 haftalık bebeğide sağlıkla doğmasını sağlıyo. Tabiki içerde kalması iyi ama sen moralini bozma dikkat et

Ya hala devam ediyor olması kötüymus sabır az kaldı canım insAllah geçecek ama eşine katılıyorum bı kaç sene sonra fikrin değişir belki unutursun
Ilk gebeligim de boyle gecti, unutmasamda ikinciyi istedim. Ama artik pes ettim iki yeterli arkadaslarima, ablama anneme hepsine tembih verdim bugunleri bAna unutturmayin diye bunu yazarken bile midem bulaniyor ya sabir Ben gibi kimse yoktur sanirim ay banada yazik Neyse uyuyayimda bugunde bitsin

Söylenti 16-19 Mayıs arası 4 gün olacağı. Bende 21 i ne randevu alacağım yarın
15 ine aldım canım. 18 i büyük ihtimalle tatil. 15 i biraz erken olacak 2 hafta dolmadan acaba 20 sine de mi alsam netleşince 15 i iptal ederim. Zaten İnternetten alıyorum dolmuş birçok günü. Önceden analiz yapıyoruz

Demir ve b12 eksikliği beraber olunca mide bulantısı kusma ve ishal yapıyormuş acaba öyle bi durumun olabilir mi?

K
Kız gümüş kapaklar göğüs ucu yarasını engelliyor yara olmuşsada iyileştiriyor

ay inşallah 19 mays haftası bayramla birleşmez ben 21 mayısta gitmem lazım 32 de çalışabilir raporu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…