2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar önceden bu İnternet siparişlerim böyle geç gelmezdi. Bu virüsten sonra mı böyle oldu? Tee haftasonu verdiğim siparişler elime ulaşmadı. Kimisi daha kargoya bile verilmedi.
Mesela ebebekten 2 ürün istedim. Birini kargoya verdiler birini vermediler. Sebebi ne ki? Ellerinde ürün mü yok. Size böyle oldu mu??

Evet cnm virüsten. Kargolar çok yoğun çalışıyor. Mağazalarda da sıkıntı oluyor. Benim de hep geç geldi aldıklarım. Ama ebebekteki ikinci ürün belki tedarik olmaz. Bilgilendirirler zaten.

Bencede virüsten benimde öyle oldu hep. Lcw hamile pantolonu almıştım hala gelmedi bi buçuk hafta oldu

Internette cok fazla yoğunluk var bu virüsten ötürü kargolar gec çıkıyor stok olmuyor sanırım. Bu sebeple tedarik edilmesi bekleniyor. Benimde başına geldi hem trendyol hem hepsi burada da..baya yoğun internet alışverişi yüzde 300 artmıştı ilk çıktığında virüs.

Kızlar Merhaba 29+1 de gittim kontrole.pazartesi günü iste.
Bebek kafası aşağıdaymış. Kafası baskı yapıyormuş yani doğum pozisyonu almış. Idrar a cok çıkıyorum ya ben ters mi duruyor diye düşünmüştüm
1471 gram 40 cm
Doktor hic bi problem yok beslenmesinde dedi şaşırdı sanki
Ben zayıfım ya. 9 kg almışım sadece.
Merak edenler için veya bilmeyenler için ultroson 140 gram az ve ya çok ölçüyormuş. Kilo 3 kg olduğunda 300 gram cok veya az ölçüyormuş. Yani 3 kilo dedigin de 2700 ve 3300 arası doğabilirmiş.

Benim tahmini dogum tarihim yani 40 hafta dolunca 19 temmuz
Doktor 29 hazirandan itibaren doğurabilirsin erken değil dedi.
Ancak sezeryani konuştum. O kadar erken değil dedi takvime baktı 6 temmuz da olur. 12 temmuz da dedi. 12 olsa daha iyi dedi beni aldı mi heyecan
07.07.2020 olur insallah

vala ne diyim Allah yardımcjn olsun cnm ilk üç ay çektim ben geçsin diye gözüne baktm
K

Kız gümüş kapaklar göğüs ucu yarasını engelliyor yara olmuşsada iyileştiriyor
hay Allah razı olsun ya teşekkür ederim yara olursa düşünebiliriz o zmn artık
Valla o gerilme de oluyor ama acı da oluyo ilk defa yaşadığım için tam tarif edemiyorum
vala bende olan bı acıydı bı ara böyle özellikle ayaktayken sanki karnım yırtılıp bebek cikacak gibiydi feci açıyordu şu sıra yok şükür büyüdüğü için bence
virüsten dolayı talep çok olduğu icjn snrm ama aldığın siteye talep daha çoksa ondandır cnm ben 3-4 kere siparişim vardı birisi gitti gidiyorsan diğeri bebek sayfasından bı haftayı bulmadan geldi
mrb cnm MaşAllah çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin insAllah evet ölçümler değişebiliyormys bende

Hadi hyrlisi cnm

Amin insallah hepimiz sağlıkla alalım kuzum bi de normal doguruyormusum durdugum yerde boyle planlarken. Hic üzülmem ama korkarım da :)

Mağazalar şimdi tam zamanlıya geçmişya hepsi vitrin değiştirme çabasında dün gittim ben personelde eksik bence e ticareti çok önemsemiyorlar

Senin de az kaldi canim heyecan varmi
Heyecan mi bilmiorjm da bı an önce geçsin su haftalar sağlıkla bı dogurayim istiyorum çok bekledkm hamile kalmayı ama Rabb'im in gücüne gitmesjn sıkıldım hantallkktan gece rahat uyuyamamaktan hareket kısıtlılığından

Bende oyle canim sıkıldım en çokta yemek yemekten sıkıldım ve sinir oluyorum yani artık ne yiyeceğim ki? Bugün valla kahvaltı etmedim mesela muz yedim işte bi. Süt içtim biraz. Sinir geldi çünkü. Ve dedigin gibi hareket kisitligi

Kız ben muzda yiyemiom midem bı tuhaf oluyor o bana bakıyor bne ona yesen bı türlü yemesek olmuyor deli gibi yatacgimda erik yiyorum şu sıralar

Kız ben muzda yiyemiom midem bı tuhaf oluyor o bana bakıyor bne ona yesen bı türlü yemesek olmuyor deli gibi yatacgimda erik yiyorum şu sıralar
O güzel. Faydası da var diye biliyorum neden yiyemiyorsun muz? Tiksinti mi var?
. Ben cok çektim o erikten. Hamileligim basından beri aserdim ama kış mevsimi nerden bulalım. Internetten aldım leş gibiydi sonra bir corba aserdim yenilerde. Herkes ulaşabilir diye yazıyorum tavuk suyuna corba. Ona da yumurta terbiyesi olurmuş. Açıkçası ilk denememdi çorbam kesildi o kadar da uğraştım oturdum ağladım iste. Esim de dayanamadı annesine mesaj çekmiş (görüşmüyorum kv ile) gitmis.kasla göz arası corba yaptırmış . Corba bi geldi şehriyeli tavuk domatesli falan kırmızı insanın basında annesi olmayınca boyle oluyor. Genel olarak aserdiklerimi de yiyemedim kısmet iste

Hamilelikten önce de muza karşı bı uzaklaşma olmuştu benfr çok tatlı geldiği için şimdi de tadı içimi bayıyor görünce canım çekiyor ama yerkende sonrasi da pişmanlık hayalimda daha güzel muz erik konusu hatta yaz meyvelerinin hepsi bende bı aşk oldu hamilelik başından beri dört gözle çıkmalarını bekledim şimdi de fırsattan istifade yiyorum öyle çok bişey istemese de cnm şükür aserdiklrimi yedim genelde ama hala muhallebi konusunda tatmin olamadm o istediğim lezzeti bı turlu tutturamadım çıldırcam annem hayatta mı değil uzak mi cnm aynen öyle anne başka ya dün bende nette bı çorba gördüm deneemk istiyorum nedense bklm nasıl olacak

Bende eriği 4 gözle bekledim baya da yedim delisi tutmasın ya cidden yaz meyveleri bambaşka bende hep aklıma koydum onları simdi birtanesini daha bekliyorum ama o çıkana kadar doğururum sanırım napalim sonra yerim bende hahahaha. Yok annem hayatta sağ ama bazı sebeplerden ötürü görüşmüyoruz uzun zamandır küs üz canim.
Ilk denemede cok guzel oluyor aslında sonradan guzel olmuyor sanki acaba biz mükemmeli mi arıyoruz 2.yapisimizda ki

Aynen canım yaz meyveleri candır hala çıkmamış bı kaç şey var sanırım doğrunca yeriz bizde dediğin gibi hayırlısı olsun canım insAllah düzelir aranız diyim o halde aile sıkıntıları zor
Ay ne bilim herhalde nasıl bı tad hayal ediyor da bulamıyorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…