2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bilseydim hiç internetten sipariş vermezdim. Ordan burdan gidip alırdık yahu. Ben biraz sizden güç aldım. Ne biliyim virüsün en yoğun zamanında alışveriş yaptınız internetten. Hiç gelmeyen ürünüm var yazdığınızı hatırlayamadım. Bebek doğacak, ürün daha kargoya verilmedi. Ne saçma iş. Bu mesajımı okuyan arkadaşlar internetten birşey almayın boşuna

Kızlar bugün arkadaşım çoraplarını, eldivenlerini bir fileye koy yıka makineye kaçar dedi öyle mi yaptınız siz ben fileyi nerden bulacam ya direkt atsam olmaz mı
sutyen yıkama şeyin var mı? adını söyleyemeidm. ben sutyenlerımı bir file gibi diyeyim fermuarlı onun içine koyup öyle yıkıyorum sonra deforme oluyor bozuluyorlar cunku. ona koyabilirsin.

Yaptık ama kaç hafta oldu ya benim o zamanki siparişlerim ortalama 3 haftada tamamlandı şimdi bir de anneler günü ya artmıştır talep

sutyen yıkama şeyin var mı? adını söyleyemeidm. ben sutyenlerımı bir file gibi diyeyim fermuarlı onun içine koyup öyle yıkıyorum sonra deforme oluyor bozuluyorlar cunku. ona koyabilirsin.
Aaa var kız hiç aklıma gelmemişti sağ ol valla en temizi o büyük de var küçük de ben sütyenlerimi ayrı attığım için onu kullanmıyordum iyi hatırlattın

Yaptık ama kaç hafta oldu ya benim o zamanki siparişlerim ortalama 3 haftada tamamlandı şimdi bir de anneler günü ya artmıştır talep
Amaan analar günü falan boş iş. Millet alışveriş manyağı olsun diye çıkarılmış saçma sapan günler. Yol sevgililer günü yok babalar günü hiç önemsemediğim şeyler. Benim için bi doğum günü önemlidir gerisi boş. Kız ebebek mağazası da bana çok yakın he boşuna internetten aldım. Trendyoldakiler de 4 ürünü. 2si verildi 2si verilmedi kargoya. Önceden 2.güne helen bebek bezlerim bile gelemedi. Ben böyle sabırlı değilim. Töbe bi daha internetten birşey almam.. Sanki dağ başında yaşıyorum. Şehrin merkezinde yaptığım saçmalığa bak

Trendyol'dan niye aldın ki hepsiburada daha hızlı trendyoldan sipariş verince ben unutuyorum ne aldığımı giysi harici bir şey almam o yüzden

Emzirme atleti ile 3lü normal atletler kargoya verilmemişti. İptal ettim. Aşağı iner de alırım bi iç çamaşırcıdan.

Günaydın hanımlar çok uzuuunn zamandır aranızda yoktum. Umarım hepinizin hamilelikleri çok iyi geçiyordur ve hepinizin bebeği sağlıklıdır. Ben daha hiç alışveriş yapmadım bebeğime geç kalmış gibi hissettim şimdi

benim hep normal geldi bir tek Civil siparişim biraz gecikmişti

günaydın cnm biz çantaları hazırlıyoruz
Evet çantaları hazırlayalım artık çünkü ne zaman gelmek isteyeceği hiç belli olmaz. Bak dünkü arkadaşımızın bebeği aşağı inmiş. İnşallah olabildiğince anneciğinin karnında durur tabi ama oldu ki acil hastaneye yatırıldık, çantamız hazır beklesin.

Ben internetten bebeğimin karyolasini bile aldım Geldi Siz nereden alışveriş yapmistiniz
Sizin sipariş verdiğiniz yerde sıkıntı olmasın..

Öğretmenim siz rapor konusuyordunuz .. 32 hafta tamamlanınca Çalışabilir raporu mu almak gerekliydi Nasıldı o iş Ne kadar aldınız nasıl aldınız

günaydın cnm biz çantaları hazırlıyoruz

Eveeeet çantaları hazırlayalım Tamam İçine ne koyalım

aynen öyle arabanın arkasında dursun içim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…